Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 594 377
  • 4 204

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tuli matsia katsellessa sellainen mieleen, että onko HIFK muuten tehnyt tällä kaudella yhtään maalia vanhalla kunnon puolustajan siniviiva lämärillä? Yhtään ei ainakaan itselleni tule mieleen.
Toinen maali oli Karjalaisen veto kalpaa vastaan. Ei paljon auta, kun kumpikaan ei edes pelaa enää meillä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
"Hieno" peli taas kerran. On toi tämän kauden IFK vaan surullinen joukkue.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Savinainen pelaisi meillä, se olisi pistepörssissä ehkä 63:s. Miten toi jengi tekee ton? Mitä sieltä voisi oppia? Ja miksei sieltä oteta oppia?
 

cauna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paskaa paskaa paskaa. Kiitos Nybondas, kiitos Törmänen, kiitos HIFK. Ihan vitun viihdyttävää lätkää illasta toiseen.Milloin siihen havahdutaan, että tää ei toimi ja tarttis varmaan tehdä jotain.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mutta miksi muuttaa mitään. Jatkuvuus kärsisi.

Radio Citylla tiedettiin kertoa IFK:n kuitenkin vielä toistaiseksi säilyvän kahdeksantena. Jossain kohtaa joku pohti tosissaan, että kakkospaikka olisi vielä otettavissa. Sitten se muuttui jospa neljän joukkoon, sen jälkeen jo legendaariseen "hei, me ollaan viidentenä."

Kärpät tulee satavarmasti ohi, onkohan se sääläripaikkakaan enää varma. Miksi muuttaa mitään, kun sehän muuttuu vain huonommaksi tarvitsematta tehdä itse mitään.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelen oikeasti jo todella paljon mikäli huomisen tappion jälkeen Antti Törmänen valmentaa HIFK:ta vielä.

Nyt on eväät syöty, jengi viimeistään näiden kahden pelin jälkeen herää todellisuuteen ja näkee sen valovuoden eron Mestari ja "mestari" joukkueella. Tapola taputteli tänään Törmäsellä paskaa aivan 100-0.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikävä myöntää, että ei edes vituta, ei siis yhtään koska olin tämän ottelun budjetoinut jo varmaksi tappioksi ennakkoonkin.

Vähän jäi pelistä sellainen räpiköimisen maku eli näennäisesti ihan okei pelissä mukana, mutta kun ei vain yksinkertaisesti riitä. Pakisto näyttää siltä, että sieltä puuttuisi neljä avauksen ukkoa, mutta tarkemmin kun miettii niin niitä puuttuu kaksi. Heiskanen ja Generous, joista Generouskin on enemmän sellainen perushyvä seiskapakki. Nyt siellä on sitten kaikenmaailman Salmet ja Tepot avaamassa peliä ja kun se hyökkäyksiinlähtö on muutenkin lähes täysin yksilöiden suoritusten varassa, niin ei siinä mitään systeemiä ole. Kaski on myös vähän niin ja näin, ehkä voin kuusikkoon laskea juuri ja juuri.
Nykyiset pakit eivät myöskään saa kiekkoa maalille. Laituri antaa syötön viivaan, niin sieltä se suditaan sinne päin ja joka vitun kerta ensimmäiseen ukkoon, joka ei edes yritä blokata.

Nyt näkyy myös heti se, kun Lankinen ei otakaan aivan kaikkea kiinni, että kuinka paskassa paikassa Kevinkin on. Pari helpohkoa sisään, niin turpaan tulee samantien. Näkyy myös se, että kuinka paljon Lankinenkin meille alkukaudesta niitä pisteitä ryösti ja on aika odotettuakin että se taso tuskin ihan niin maagisena jatkuvasti pysyy mitä pitkään olikin, sillä viime viikkoina on Lankisellekin alkanut vähän helpompia menemään. Toki tänään myös pari hienoa ryöstöä.

Eronen on omasta mielestäni ollut ihan helvetin hyvä! Okei, on ehkä vähän löysä välillä mutta pelaa hyvällä itseluottamuksella ja tekee hyviä nousuja. Diggaan tästä ukosta ja väitän, että jos pelaisi esimerkiksi Tapparassa niin johtaisi tällä hetkellä pakkien pistepörssiä tai olisi ainakin aivan kärjessä.

Tämä ilta sen kyllä kertoi, ettei tulla Tapparaa tänä keväänä nujertamaan. Ei riitä, ei sitten millään neljän voiton sarjoissa. Ehkä yhden voiton voi repiä Lankisen jumalamoodilla ja vaikka Juhamatin taikuroinneilla.

Haukkukaa vaikka hulluksi, mutta väitän silti että kaikki muut ovat yhä voitettavissa, jopa paras seitsemästä sarjoissa. Nyt vaan pitäisi hoitaa homma siihen malliin, ettei se Tappara tule heti ensimmäisellä kierroksella vastaan. Toki jos kevään haluaa pitkäksi, niin jossain kohtaa se luultavasti sitten tulisi, mutta katsotaan sitä sitten.

Yksi hyvä uutinen tässä illassa sentään oli se ettei. HPK, JYP, Ässät eikä Kärpät saaneet myöskään yhtään pistettä eli tilanne sarjataulukossa pysyi samana eikä erot muuttuneet.

Noh, huomenna Tappara taas vastassa. En tiedä riittääkö tässä edes iltarukoukset pisteitä saadaksemme.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Avauserässä saatiin pakistosta vajaata Tapparaa horjutettua pitkillä avauksilla, mutta kuten arvata, nopeastihan tuollaisen taikatempun oppii, ja sen jälkeen Tappara vei. Tän kauden HIFK:lta kuitenkin ihan ok pyristely, enempään ei ole eväitä tällä hetkellä, ja tuskin tässä mitään ihmeellistä kehitystä enää tuleekaan. Viime kaudella tarvitsi vain tiivistää puolustuspeliä kevääksi, suht helppo toteuttaa. Nyt pelin rakenne kusee joka rööristä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Törmänen voisi kehittää vähän avauspeliä, nyt Salmen ja Tepon tapaisilla puukäsillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin heittää kiekko päätyyn, koska kädet/pää ei riitä muuhun.
No höpsis, samaa harrastivat monet hyökkääjät heti punaviivan jälkeen ellei peräti ennen.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Yksi hyvä uutinen tässä illassa sentään oli se ettei. HPK, JYP, Ässät eikä Kärpät saaneet myöskään yhtään pistettä
Sarjataulukkoa kun laskeskelee niin näillä näytöillä Kärpät ja Jukurit voi meidät vielä ohittaa mutta Valtosen Sporttia ei vittu saa päästää ohi vaikka kausi olisikin jo luovutettu.
 

Lehmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Positiivista oli, aivan kuten 8-3 -matsissa Pelsuja vastaan, että saatiin sentään kolme maalia. Jonain parempana päivänä kun 3-6 paikkaa pomppii meille paremmin niin taistellaankin jo voitosta. Eteenpäin on menty.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Vaikka Lankista tässä on moitittu, mielestäni tänään ok olivat seuraavat ja tässä järjestyksessä: Finley, Rask, Aaltonen, Lankinen ja...? Siinäpä ne! Ok, ehkäpä Eronen.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Samoilla linjoilla, kun yritti ilman värilaseja katsella..... Paljon on potentiaalia, mutta johonkin vaan se hukkuu....
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Maalikoosteen perusteella, IFK:lla olisi kaksi maalia vähemmän ilman Johanssonia. Ehkä sillekin kannattaa antaa kredittiä, kun on sen ansainnut. Kahden viime pelin pisteet kuitenkin 0+4. Alkaa löytyä sitä, mitä häneltä on odotettukin...
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Myydään meidän kaikki kalliit starat! Ei se mitään auta, mutta jos niillä hilloilla saatais hankittua ensi kaudeksi joku Jeff Scissons tai Peter Ahola re-inkarnaatio, niin ei aina tarttis selitellä näitä tappioita vaan kaikki ymmärtäis ilmankin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Maalikoosteen perusteella, IFK:lla olisi kaksi maalia vähemmän ilman Johanssonia. Ehkä sillekin kannattaa antaa kredittiä, kun on sen ansainnut. Kahden viime pelin pisteet kuitenkin 0+4. Alkaa löytyä sitä, mitä häneltä on odotettukin...

Elkinsin loukkaantumisen jälkeen ottanut rooia hyvin ja näyttänyt viime matseissa jopa ihan liigapelaajalta. Kannattaisi kokeilla huomenna taas Aaltosen vieressä.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä ilta sen kyllä kertoi, ettei tulla Tapparaa tänä keväänä nujertamaan. Ei riitä, ei sitten millään neljän voiton sarjoissa. Ehkä yhden voiton voi repiä Lankisen jumalamoodilla ja vaikka Juhamatin taikuroinneilla.

Totta turiset. Viime vuosien tapparakohtaamiset hatusta muisteltuna:
runkosarja:
0-3 (huomenna 0-4?)
1-4
1-4

Playoffs:
2-4
1-4
1-4

Yks voitto viidestä (keskimääri)n on todella heikko saldo Tapparaa vastaan, taitaa HIFK olla Tapparalle liigajengeistä se kaikista HELPOIN vastustaja tilastojen valossa? Tuskin muilla on noin vaikeaa, paitsi Lukolla poffseissa. Peikko se on ollut aina, mutta nyt se on kasvanut historiallisiin mittoihin.
 
Sen verran tyhjä olo pitkästä aikaa, että lyödään vain parit plussat ja miinukset:

+ Johansson: Tikku-Mikke alkaa näyttää jo ihan oikeasti peliä tekevältä sentteriltä. 0+2 ja monia hyviä ratkaisuja kiekollisena muutenkin. Ehdottomasti plussan arvoinen suoritus tänään.

+ Salmela: 1+1, siinä ei kuitenkaan tärkeimmät. Tuossa pakistossa halusi ottaa johtavan pelaajan paikkaa ja yritti pelata kiekkoa. Ei varmasti ole helppoa ammattimiehellekään vetää vuorotellen keskellä, laidassa ja pakkina, mutta jo pelkästään halu pelata tekee Salmelasta paremman pelaajan kuin suurin osa jengistä

+ Finley: No, mitäpä tässä tarvitsee sanoa. Kovia taklauksia ja omien puolien pitämistä. Repo koitti tulla kolmantena miehenä tökkimään Salmelaa, Finley tuli sitten neljäntenä miehenä vähän muistuttamaan olemassaolostaan

+/-: Eronen: Plussana miehen kohdalla kiekon pitäminen, miinuksena kiekon pitäminen. Veti Tapparan tyhjiin tehdyn maalin jälkeen sellaisen pommin plekseihin, että maalisarake näyttäisi varmaan +10, jos viitsisi edes joskus vetää samanmoisia kohti vastustajan maalia. Mutta kun ei, aina löytyy paikka syöttää tai riplata. Ehdottomasti plussaa siitä, että osaa ja uskaltaa tuoda kiekkoa jalalla

- Hintz: Kuinka monta läpiajoa tai puolittaista sellaista Hintz on tällä kaudella mokannut? Luku on lähempänä kymmentä. Onnistumisia noissa tilanteissa taitaa olla yksi. Ja mikä helvetin juttu on, ettei voi edes hymyillä kun tekee maalin? Onko se jotenkin cool? Joo, tänään maali tuli tilanteessa, jossa mahdollisuudet olivat jo menneet, mutta kun sama toistuu jokaikinen kerta, kun Tampereen edari tekee maalin. Ei tule ikävä, kun lähtee, maitojunalla en miestä halua ECHL:stä takaisin

- Tamminen: Tuo köyhän miehen Partanen aina takatukasta lähtien. Ei mitään peliälyä, ihme koohottamista ympäri kenttää ja muutama kova lämäri kaudessa. Erona Parruun on, että Tammisella ei ole kiekollista taitoa edes promillea Partasen määrästä. Sen kerran, kun kaikki on synkassa ja hyökkäyspää siintää silmissä, Tamminen menee kolme metriä ennen kiekollista miestä paitsioon

- Luttinen: Kapteenilla ei pitäisi olla mitään asiaa kokoonpanoon. Tänään yksi todella typerä jäähy typerään paikkaan ja eikös Haapala sitten tehnyt lätyllä taikojaan ja tyylitteli osiltaan ottelua pitkälti ratkaisseella YV-maalilla HIFK:n lopulliseen suohon

- Ikonen: Missähän on se taisteleva ja tärkeitä maaleja aika-ajoin iskevä Ikonen? Mies on pelkästään jaloissa Hintzin ja Aaltosen ketjussa. Ei pysty tekemään tilaa, ei pääse peliin sisälle missään vaiheessa, ei saa mitään aikaan
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vallin ja Lehterä tylyttävät erätauolla Salmea ja Puustista esimerkkien avulla. Pude oikoo selkää paskan avauksen jälkeen ja Tappara on nokikkain veskan kanssa. Samoin Salmi avaa 5m syötön taakse ja hetken päästä on kultakypäräkin unohtunut maalille selän taakse.

Hyökkäyksessä Hintz ajaa maalin taakse JMAn perässä ja Tappara kääntää jo ylivoimahyökkäykseen ja maali on lähellä.

Edarimeininkiä, lepsuilua avainpelaajilta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Salmi, Teppo, Puustinen jne. ei noiden kuuluisi olla pelaavassa kokoonpanossa. Ja ei näistä meidän nuorista kavereistakaan pl. Heiskanen näytä olevan yhtään mihinkään. Ja Hintz on vitun löysä.

E: Vittu toi Salmi on paska puolustaja!
 
Viimeksi muokattu:

Punanuttu_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
On tuolla kyllä jotain puutteita henkisellä puolella. Kolmannen erän eka kymppi aivan järkyttävää sähläämistä, huonoja syöttöjä, mailat ei pysy käsissä ja jalat ei liiku. Näyttää siis about siltä kuin ajatukset olisi jossain aurinkorannoilla. No mitä tästä seuraa? Tappara tekee maalin. Tämän jälkeen sitten peli-ilme muuttuu täysin ja pelaajat on kuin taikaiskusta yhtäkkiä pelissä mukana.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Loppujen lopuksi ei millään ole kyllä enää mitään väliä, tuo joukkue ei playoffeissa tule pärjäämään se on varma asia. Koko organisaatiossa pitääisi tehdä iso puhdistus, vähän kuten tämän päiväisessä vastustajan organisaatiossa tehtiin ennen tuota neljän finaalipaikan putkea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös