Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 595 525
  • 4 204

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naapurin Riittakin saisi kasattua nimekkään joukkueen kun rahaa olisi käytettävissä HIFK:n budjetin verran. Kyse on siitä kenellä on ammattitaitoa kasata Joukkue, ja siihen Nybondas ei ole pystynyt. Suojatyöpaikka.

En ole Nybondasin työtä tässä sen kummemmin kommentoinut, ja muutenkin miksi pitää vetää Nybondas-kortti esiin jokaisessa välissä? Nybondasin suurista puutteista ollaan kirjoitettu vuosia ja aiheestakin, mutta tässä ketjussa olisi tarkoitus käsitellä IFK:n peliesityksiä jäällä, ja tällä hetkellä ne esitykset ovat umpisurkeita, ja tuskin Nybondas on tehnyt tuosta joukkueesta noin aneemista ja hajanaista.

Sama kapteeni kuin viime vuonna, samoja varakapteeneita, ja ns. ylimääräisenä hyökkäykseen hankittu oma poika Lennu Petrell, silti tuon joukkueen henkinen tila on aivan erilainen kuin viime vuonna. Jotain isoa mätää tuossa hommassa on, se on selvä. Taas kerran kun oltiin viimeisessä erässä tappiolla, homma meni hengettömästä aivan totaalisen hengettömäksi pelailuksi. Erittäin vaikealta näyttää tämä IFK:n tilanne. Lähden haukkaamaan raitista ilmaa, ehkä lenkki vähän helpottaa hetkeksi.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Et sä jumalauta voi tommoisella rosterilla vaan olla noin paska, vaikka pakisto olisi kuinka huono.
Ongelma on se, ettei Stögö tai Nybondas kumpikaan tiedä mitä asialle voisi tehdä. Tästä syystä Stögö sai aikoinaan Sveitsistä potkut. Hän ei kykene kääntämään kelkkaa kun on sen aika. Meillä se ei tunnu haittaavan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jokos olisi pian aika kilauttaa Kiva-Harrille? Sitten otettaisiin pari voittoa, mutta pudottaisiin ajoissa kuitenkin. Tai en mä tiedä. Pitäkää mua sairaana, mutta optimistisesti uskon, että tämä kääntyy vielä. Siis ainakin sellaiseksi, että ollaan neljän sakissa. Jotain hyvää jos hakee, niin edelleen HIFK päästää vähän maaleja. Vituttaakin Lankisen puolesta että pataan tulee, vaikka veskari kliseenomaisesti tarjoaa joukkueelleen mahdollisuuden voittoon kun päästää maksimissaan 2 maalia.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Kyllä on pelien katsominen todella tuskaista tällä hetkellä. Jokainen peli seuraa samaa tuttua kaavaa ja lopuksi vastustaja voittaa. Äskeisessä Ässät-pelissä jopa vierasyleisö näki IFK:n tuskan ja alkoi lietsoa sitä huudoillaan lisää.

Olen ehkä hiukan eri mieltä siitä etteivätkö IFK:n pelaajat yrittäisi, enemmänkin kollektiivinen turhautuminen siihen ettei mikään onnistu paistaa suorituksista läpi. Ja kun mikään ei toimi eikä onnistumisia tule, niin pelaajien usko tekemiseen loppuu ja lopulta selkäranka naksahtaa.

Ilman suurta sisäistä mullistusta tämä suunta ei enää tällä kaudella tule muuttumaan, siihen tarvitaan joku pukukopin joukkotappelu, koko joukkueen känni-mökkireissu, valmentajan vaihto tai vastaavaa.
 

Ville Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti pelaajat eivät ole yhtä säälittäviä kuin me sivusta seuraajat. Nyt pelissä kuitenkin eteenpäin menoa. Omista tullaan pois,kulmissa pyöritään ja hävitään.

Kuitenkin meidän junnu tulee takaisin. On Junnu kisojen paras pakki, pitää viivan ja paine pysyy oikeassa päässä, Big Joe mukaan niin eiköhän siniviiva ole kiinni.!

Uskon vielä niihin pariin vahvistukseen, kaikki omissa käsissä. Ässät lähti tässä joku vuosi sitten enemmän takaa kun me nyt. Hintz oli hyvä, Aaltonen tuskastui mutta on hyvä, Rask parantaa, msslivahdit hyviä.

Meillä tulee olemaan pitkä kevöt
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Turhauttaa koko IFK tällä hetkellä. Alkukaudesta tappiot synnyttivät suunnatonta, jopa päiviä kestänyttä suuttumusta. Juuri nyt joukkue häviää säännöllisesti, eikä edes ansaitse voittaa. En edes erityisemmin asialla päätäni vaivaa, hyvä kun tajusin päivällä, että tänään pelataan. Haluaisin suuttua tappioista jälleen. Harmillinen tilanne.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Sellanen matsi Isonmäen palatsissa tänään.
JMA, Hine ja Pudi loi joitain tontteja, yks realisoitui maaliksi asti.
Kaski rakensi yhden tontin. Grilli ihan ok.
Siinä posit Keken lisäksi.
Negaa sitte seuraavaksi; Arttu Luttinen, kolme tonttia alle kolmen metrin etäisyydeltä, kaikki syndeihin, lääkkeeksi sininen F-junnukiekko, jonka saa helpommin nousemaan, koska kevyempi.
Pakit Generous, Salmela, ei mitään käyttöä tällä hetkellä kiekollisena. Eikä Salmelalla muutenkaan. Salmi sentään vääntää omissa. Eronen sentään syöttää omille aika ajoin. Teposta alkaa kohta olla kaikki sanottu. Pakki, joka tekee paljon saamatta mitään aikaan.
Elkins, harvoin näin sanon, huono. Ala-arvoinen puolustaminen Ässien maalissa.
Muita pelaajia en kentällä juuri huomannut, Ikoni-Lennu, Ikitaistelija-Jasse, Sytyttäjä-Joonas, nää pelaajat ei ainakaan ollu kentällä tänään.
Rakenteen ongelmat; syöttäminen lavasta lapaan, vaikeaa. Varsinkin jos pelaajat on liikkeessä. Paikallaan onnistuu kohtuullisesti.
Em. johtuen kuljetetaan kiekkoa ja kolme-neljä miestä seisoo ja katsoo.
Maalinteon tukitoimet; ei ole.
Laukaukset puuttuvat, tänään 18 kohti maalia, Latvia tuotti niitä enemmän U-20 matsissa.
Nopeat tai hitaat lähdöt, en erota näitä toisistaan IFK:n pelistä.
Tänään koitin laskea rintamana hyökätyt, kovassa vauhdissa suoritetut, laukaukseen päättyneet hyökkäykset, kolme. Ässät; ainakin 10.
Yks hauska asia pisti silmään kolmannessa erässä, IFK:n pakilla kiekko ja KAIKKI muut pelaajat vasemmassa laidassa peräkkäin oman sinisen alla, siinä on pakilla syöttösuuntia kerrakseen tarjolla.
Asenne, halu, tahto ja kamppailupelaaminen on asteikolla 4-10:een kolmosen arvoista.
Hyvää on selkä kentälle päin tapahtuva siirtokiekkojen heittely hyökkäysalueella, joka johtaa laukaukseen kerran tai kaks erässä.
Nyt on tällä Puolikaljulla mitta täynnä tätä surkeutta.
Palaan asiaan play-offien aikana( jos Joukkue sinne suoriutuu)
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä tein tänään itselleni muutaman asian hyvin selväksi;

1. En mene HIFK:n kotipeleihin runkosarjassa, ennen kuin kelkka on kääntynyt. Näyttäkööt peli kuinka paskalta, mutta jostain sitä tappamisen makua tarvitaan jotta mut vielä 2017 nähdään nordiksella (huom N muuttunut jo pieneksi).

2. Mikäli tämä kausi jatkuu runkosarjan loppuun samanlaisena, räpläämme säälit ja/tai räpläämme poffit ja Antti Törmänen saa edelleen jatkaa ensikauden; Perun kauden 17-18 kausarin ja boikotoin Antti Törmäsen jatkosopimusta.

3. Itseasiassa, Ruutu.fi sai myös juuri lähteä.

Kiitos peliesityksestänne HIFK. Mitään kommentoitavaa niistä ei ole ollut sitten runkosarjan alun, muuten kuin paskassa sävyssä. En usko että koskaan näin sanoisin, mutta HIFK oksettaa ja vituttaa tällä hetkellä enemmän kuin Webaston puuttuminen autosta huomenna aamulla.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti pelaajat eivät ole yhtä säälittäviä kuin me sivusta seuraajat. Nyt pelissä kuitenkin eteenpäin menoa. Omista tullaan pois,kulmissa pyöritään ja hävitään.

Kyllä pelaajat oli tänään aika säälittäviä tuossa lopussa, Ässien yleisö vielä hienosti heitti vettä myllyyn, kun IFK:lta pelaaja toisensa jälkeen heitti helppoja syöttöjä harakoille. Lisäksi kolmannessa erässä IFK:n 3 hyökkääjää karkasi ajoissa vastustajan siniselle, jättäen pakit kahdestaan tuomaan sitä kiekkoa ylös, tämä oli aivan totaalinen perseennäyttö pakkien suuntaan, ja teki Ässien puolustuspelin todella helpoksi. Olen itse ollut pitkään jokseenkin positiivisella fiiliksellä ja olihan se totta, että noin 10-13 matsia sitten esim. hyökkäyksiinlähdöt alkoi mennä selvästi eteenpäin, mutta tätä samaa eteenpäin menoa on nyt nähty yli kymmenen pelin verran, eikä hyökkäysalueella tai YV:llä ole vieläkään tapahtunut merkittävää kehitystä.

Vieläkään en lähde vetelemään ranteita auki, mutta kyllä tässä alkaa olla sellaiset ajat, että 1-2 viikossa pitäisi tapahtua merkittävää kehitystä tuolla henkisellä puolella. Tätä on jatkunut jo niin pitkään, että vaikea nähdä jotain yksittäistä tekijää joka tuolla joukkueen sisällä tuon umpisolmun avaisi, tai oikeastaan yksittäisellä tekijällä tuo ei varmasti tuosta lähde muuttumaan, mikään yksi kapteeni sitä hommaa ei voi yksin kääntää, vaan se vaatii useamman ihmisen panoksen. Kyllähän se Peltosenkin viimeisillä kausilla nähtiin, että se joukkue voi olla aivan hengetöntä roskaa, vaikka kapteenina olisi itse Ville Peltonen. Kyllä tässä nyt tarvitaan isommalta rintamalta niitä vastuunkantajia.

Kriisipalavereita on pidetty niin valmennuksen ja pelaajien, kuin pelkästään pelaajien keskuudessa, jotain 1-2.erän pyrähdyksiä on nähty jolloin jokainen puhaltaa yhteiseen hiileen ja IFK tekee jatkumona pelillisiä asioita oikein, mutta kun IFK ei ole saanut välitöntä ja nopeaa tulosta, tai lopussa homma on mennyt puihin, niin peli on palannut aina takaisin siihen samaan harmaaseen usvaan, jossa IFK tekee vastustajan pelistä aivan liian helppoa. Jos IFK tämän pystyy jotenkin kääntämään voiton puolelle, niin tuo joukkue olisi äärimmäisen vahva nippu, mutta just nyt on vaikeaa nähdä mitään loogisia tekijöitä, jotka tämän homman vielä kääntäisivät. Nyt mitataan Törmäsen ja johtavien pelaajien kanttia.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
En ole kyllä hetkeen todistanut tuollaista paskaa mitä äsken näin. Pelillisesti on joo ollut varmaan huonompiakin pelejä, mutta mikä vittu tuossa on että koko joukkue näyttää kuin ei edes haluiaisi pelata? Saikohan kukaan IFK:sta edes hikeä pintaan tänään? Näennäistä paskaa koko peli ja siihen päälle vielä vittumaiset elekielet joukkuetoverille, jos tuli vaikka paitsio. Mikä vittu tuota jengiä vaivaa? Voisiko joku kertoa mitä siellä on tapahtunut? Ei saatana en ole kyllä nähnyt asenteeltaan tuollaista lammaslaumaa vuosiin.

Keski-Euroopan futissarjoissa jotkut fanit olisivat tällaisen matsin jälkeen stormanneet kentälle ja vaatineet pelaajilta pelipaidat mukaansa näin häpeällisen esityksen jälkeen. Täällä mennään Brewer Streetille jakamaan nimmareita ja ottamaan kivoja valokuvia ja flirttailemaan muijille.

Hävetkää.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt voi alkaa vasta ensimmäistä kertaa sanomaan, että HIFK on kriisijoukkue. Oli noita loukkaantumisia ja pystyttiin roikkumaan kohtuullisilla sijoilla ja sitten otettiin marras- joulukuun vaihteessa kolmen ottelun voittoputki ja sarjasijoitus oli kolmas. Nyt on pelaajia palannut kokoonpanoon, mutta peliesitykset heikkenevät? Pelistä voi yrittää löytää positiivisia asioita, jos hakemalla hakee, kuten päästettyjen maalien keskiarvo ja "näyttävät" kulmamyllyt. Tuossa kuitenkin hävittiin kaksi kotipeliä päästämällä 4 ja 5 maalia. Lisäksi pelistä vain näkee, että se ei ole kunnossa, vaikka välillä luodaan näyttävän näköisiä pyörityksiä. Jos tästä nyt jotain hyvää hakee, niin joskus pitää oikeasti mennä ihan päin vittua, että homma kääntyy. HIFK:lla on nyt mennyt semipaskasti tähän asti ja tekosyitä on voitua hakea sieltä ja täältä. Vielä ehkä puuttuu se kunnon persraiskaus kotihallissa, niin sitten ollaan allonpohjalla. Monesti se allonpohja voi olla käänteen tekevä. Sitten ei voida enää hyssytellä asioita. Nyt alkaa myös pelaajissa näkymään turhautumisen merkkejä toisiinsa, joten siinäkin mielessä ne kriisin merkit käsillä. Joukkue on todella sieluton. Paras itsensä peliin itsensä laittaminen nähtiin Tampereella 29.10. Suurimmassa osassa peleistä on sellaista "mukatekemistä".
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Yllättävän vähälle huomiolle tällä palstalla on jäänyt valmentajan osuus epätyydyttävissä peliesityksissä. Minun käsityksen mukaan jengin peli on yleensä valmentajansa näköistä. Tiedän, ettei valmentajat pelaa, eikä tee maaleja (ja senkin, että Törmäsellä on täällä myös oma ketju) Mutta melkein kaikkeen muuhun valmennus, nimenomaan päävalmentaja voikin vaikuttaa. Varsinkin taktiikkaan, henkeen, tunteeseen ja siihen ajetaanko iholle, maalille ja kuinka paljon pelissä on vaikkapa taklauksia. Täällä on tosiaan haukuttu jo lähes kaikki pelaajat nimeltä, omasta mielestäni peliesitykset ovat kuitenkin pääosin sen näköisiä, kun on valmentajan "pelikirja". Se, tuleeko sillä voittoja tai viihdyttävää seurattavaa, onkin sitten ainakin osittain toinen juttu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuskinpa on torstailtakaan mitään varaa odottaa. Dufva tuo Jukurinsa pelaamaan 0-5 karvauksella ja hakataan päätä seinään. Ehkä tehdään avausmaali kuitenkin ja sitten vähän virnuillaan, kun ei se X ihan saanut tyhjästä maalista sisään ja peliä 2-0 johtoon. Sitten tuleekin herrat Möttönen ja Töttönen, jotka kerran mieheen rankovat ja erätauolle lähdetään perinteisesti 1-2 tappiolta. Viimeinen erä ei minkäänlaista kiimaa tai yritystä ja Höttönen heittää 1-3 lukemat tyhjiin.

Niin joo ja lauantaina KooKoon vierailuille. Ennakkoon siis todelliset kiima-ottelut ja hauskinta on se, että näistä ei voi tai uskalla enää edes odottaa mitään.

"I'm not even mad, I'm just disappointed".
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
On tääkin vähän hullunkurinen tilanne, kun meillä on käytännössä todella onneton laitahyökkääjä -tilanne. Tämän kauden Puustinen-Ikonen-Luttinen-Petrell jne.jne eivät ole muuta kun nimiä selässä... kentällä ei tapahdu juuri mitään muuta kun tehotonta pyörimistä. Rask ja Aaltonen taitavat olla ainoat oikeat tekijät laidoissa juuri nyt.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
On tämä kyllä niin helvetin nihkeä jengi.
Nihkeintä on tietenkin se, että yli puolet jengistä oli osa viime kauden menestystä, jonka joukkueesta muodostui yksiä oman aikani suosikkeja.
Miten voi valmennus, (Mikä toki alun alkaenkin oli täysin oma sekopäinen juttunsa, mutta mikä kuitenkin oli vuosi sitten vielä luovaa, yksilöä loistavasti esiin nostavaa ja menestyksekästä) lakata toimimasta noin täydellisesti.
Ja miten vuosi vuodelta voi kaikki mennä päin helvettiä, kun jengiin ei saada sitä ykkössentteriä.
Ja miten voi pelaajat laskea tasoaan noin paljon, ja miksi oi miksi mulla on flaba huomiseen matsiin.
Loukkaantumisten aikana jaksoi löytää toivoa siitä, että kyllä se sieltä taas lähtee, kun äijät tulee takaisin. Nyt jos jaksaisi vielä olla optimisti, niin ehkä siitä, että Stögö on hyvä keväällä ja materiaali on kuitenkin kova.
Mutta ei kyllä enää oikein jaksa, sielutonta pelaamista epäonnistuneilla pelaajilla ollut tämä kausi. Enkä yleensä edes pahemmin valita, mutta nyt on syytä.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt jos jaksaisi vielä olla optimisti, niin ehkä siitä, että Stögö on hyvä keväällä ja materiaali on kuitenkin kova.

Laittakaas tähän ne vuodet, kun peli ei ole runkosarjassa kulkenut mutta pleijareissa ollaan parannettu?

Ei tule mieleen. Jos ollaan pärjätty pleijareissa, ollaan oltu runkosarjassakin kovia. Huonoa runkosarjaa on seurannut aina paskat pleijarit, jos muistan oikein. Ja kaiken huipuksi: viimeiset kaudet ovat sujuneet kuten harkkakausi elokuussa. Jos ei kulje elokuussa, on koko kausi taputeltu. Ja 2016 elokuu oli paskaa....
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Laittakaas tähän ne vuodet, kun peli ei ole runkosarjassa kulkenut mutta pleijareissa ollaan parannettu?

Niin, runkosarjahan ei ole toki vielä taputeltu. Joku korjatkoon jos muistelen omiani, mutta eikös myös viime kauden alkupuolisko mennyt vähemmän hyvin ja loppukauden hillittömän voittoputken seurauksena sitten runkosarjan voitto?
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, runkosarjahan ei ole toki vielä taputeltu. Joku korjatkoon jos muistelen omiani, mutta eikös myös viime kauden alkupuolisko mennyt vähemmän hyvin ja loppukauden hillittömän voittoputken seurauksena sitten runkosarjan voitto?

Totta puhut, mutta viime aikoina hyvin pitäneet "elokuun ennusmerkit" lupaavat huonoa runkosarjaa (säälipaikkaa) ja aikaista kesälomaa.Vai onko joskus parannettu huonon runkosarjan jälkeen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt ei voi ainakaan inistä, että ei saada mistään sisään. HIFK rakensi vaatimattomat 2 maalipaikkaa (oikeastaan 1,5) ja tekaisi näistä maalin - hieno homma! Mutta on tämä kaukana iloisesta ja värikkäästä pelaamisesta. Gene jaksaa taklata.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Totta puhut, mutta viime aikoina hyvin pitäneet "elokuun ennusmerkit" lupaavat huonoa runkosarjaa (säälipaikkaa) ja aikaista kesälomaa.Vai onko joskus parannettu huonon runkosarjan jälkeen.

Jaa-a, elokuun ennusmerkeille en kovin paljon laskisi painoarvoa, vähän sama kun alkaisi pelaajien horoskoopeista ennustamaan menestystä. Niin ja jokaisessa IFK:n voittamassa mestaruudessa on sitäpaitsi parannettu runkosarjasta.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä on huonon kotimenestyksen syy: Vastustaja puolustaa tiiviisti viidellä miehellä ja HIFKin hyökkääjät tyytyvät ajamaan kulmiin. Sitten nysvätään kulmissa tehottomasti ja menetetään kiekkoja vastaiskuihin. Omissa ollaan oman maalin edessä hieman hitaita reagoimaan, esim kerho teki 2-3 maalin maalin edestä reagoimalla nopeammin kuin omat pakkimme.

Tämä tarina ei muutu, jollei pystytä kääntämään nopeammin vastustajan hyökkäyksistä toiseen suuntaan. Kaiken kruunaa heikko yv/av ja soppa on valmis.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaa-a, elokuun ennusmerkeille en kovin paljon laskisi painoarvoa, vähän sama kun alkaisi pelaajien horoskoopeista ennustamaan menestystä. Niin ja jokaisessa IFK:n voittamassa mestaruudessa on sitäpaitsi parannettu runkosarjasta.

En minäkään ennen antanut elokuulle arvoa, mutta viimeiset 4-5 vuotta trendi on pitänyt joka kerta. Viime kaudella oli hyvät harkat alla ja tuli runkosarjan voitto + hopeaa. Muina kausina ollaan oltu suossa elokuusta asti. Jokaisessa mestaruudessa ollaan oltu runkosarjassa TOP3 (?), joten sitä meinasin. Sijoilta 5-10 ollaan poistuttu lomille pian -> huono runkosarja ei käänny pleijareissa menestykseksi taikaiskusta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Stadi-Matti todella kassalla tänään. Helvetisti virheitä ja huolimattomuutta.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Jos jotain hyvää tuosta pitää sanoa niin Jukureiden paikat lähellä nollaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös