Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 595 398
  • 4 204

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko se on sanoa, että tämä tämän kauden HIFK on jotenkin todella surullinen ilmestys. Vähän jo näytti, että HIFK olisi saanut henkeä päälle, mutta olihan kolmas erä ja jatkoaika sellaista housuun paskomista taas, että ihan ansaittu tappio. Aletaan nyt tämmöisessä pelissä peruuttelemaan. Siinä jatkoajallakin HIFK:n puolustamisessa pelko käsillä. Peruuteltiin ja peruuteltiin. Siinä oli Ilveksellä maalipaikka jo ennen tuota maaliakin, kun koko kolmikko peruuttelee Lankisen nenän eteen.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Heikompi hävisi ja parempi voitti!
Näin se vain menee, että vastustajilla on lähes järjestään parempi systeemi pelissä. Meillä aika hyvä puolustaminen, mutta siihen se jääkin. Tänään sentään ajoittain taistelumielen näköistä peliä ja taklauksiakin näkyi.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno kakkoserä ja hallinta muuttui kolmannessa erässä sekoilu-paskaksi. Jatkoaika samaa sekoilua, jossa mm jengin mennessä vaihtoon heitetään kiekko päätyyn pitkäksi ym.

+++Elkins. Ehkä koko pelin paras pelaaja. Hieno esityö ja aloitusvoitot, järjesteli muitakin paikkoja.
++Lankinen, otti mitä pystyi.
+Lennu, tahtoa löytyi tänään

¨---Johansson. Oli mukana Ilveksen tasoituksessa ja voittomaalissa. Lyhyellä mailalla ei yltänyt (meni lepsusti) omassa päässä 2-2:ssa ja oma mies teki tyhjiin takatolpalta jatkoilla.
--JMA. Ulkojäiden mies oli jatkuvasti nenällään, perseellään ja katollaan ulkojäillä. Vedot järjestään kolmanteen kerrokseen.
- Puustinen. Kaksi jäähyä, ylivoimalla sekoitti peliä ja muutenkin tutusti ihan pihalla. Ei käyttöä enää tässä jengissä, yksi suonenvetokausi tuli ja nyt vois lähtee menee.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Heikompi hävisi ja parempi voitti!
Näin se vain menee, että vastustajilla on lähes järjestään parempi systeemi pelissä. Meillä aika hyvä puolustaminen, mutta siihen se jääkin. Tänään sentään ajoittain taistelumielen näköistä peliä ja taklauksiakin näkyi.

31 ottelua, joista onnistuttu voittamaan vain 11 varsinaisella peliajalla. Onhan se nyt aivan luokatonta tuollaisella joukkueella. Nämä vähämaaliset tasuripisteet ja rankkareilla otetut lisäpisteet peittävät alleen sen että tämä joukkue ei voita riittävästi.
 

pahamaineinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
31 ottelua, joista onnistuttu voittamaan vain 11 varsinaisella peliajalla. Onhan se nyt aivan luokatonta tuollaisella joukkueella. Nämä vähämaaliset tasuripisteet ja rankkareilla otetut lisäpisteet peittävät alleen sen että tämä joukkue ei voita riittävästi.
Pelaamisen tasossa toki paljon parannettavaa, mutta mitä tarkoitat tuollaisella joukkueella? Tarkoitatko ifk:n joukkuetta kokonaisuudessaan vai joukkuetta joka on ollut kentällä suurimman osan kaudesta?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tammikuussa on sitten viime hetket saada juna menestyskuntoon. Pakko sanoa, että kovin luottavainen en enää tämän suhteen ole. Hyökkäyspeli on aivan mielikuvituksetonta, ja joukkueen maalimäärä ei ole luotuihin paikkoihin nähden mikään ihme. Jos olisi ketsuppipullo tukossa, niin no hätä, mutta nyt ei taida olla pullossa mitään.

Hyökkäyspään isot hankinnat ovat hengettömiä, kova ikävä on Zabon tsemppiä ja Ramun pelin tekoa. On sanottu, ettei Juhiksella ole ollut kunnon senaa, mutta onhan Juhis myös itse todella vaikea pelaaja sentterin kannalta. Koskaan ei tiedä minne menee, ja ryövää sentterin ruutua ja pelitilaa pitkillä mutta turhilla kierroksillaan.

Ei tämä ihan vielä ole taputeltu, mutta joulutauolla on paketti saatava kasaan.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Hieno näytelmä tappiosta huolimatta. Saatiin tehtyä pari maaliakin. Johansson on kyllä surkea tapaus. Lähtiskö se Högströmin mukana pois? Aina saa toivoa.
Vahvistuksia on pakko tulla jos meinataan kamppailla finaalipaikasta. Sentteri ja pakki ainakin tarvitaan. Ja ei lisää pehmeitä paketteja.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Mun mielestä todella makea peli tänään. Oli saamari viihdettä. Jengi oli latautunut ja yritystä oli. Muutamasta suvantovaiheesta huolimatta nautin.

Olisi pitänyt voittaa, mutta ei mennyt ja yksi maali hylättiinkin. Toki se taisi hetkellisesti kääntyä meidän hyväksemme, joten ei siinä mitään. Hieno tapahtuma ja hieno peli!

Peliesityksistä nyt en niin jaksa miettiä. Nää on aina nää ulkopelit ollut jääkiekkona vähän sinnepäin. On lunta ja hötöä jään pinnalla.
 

cauna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Finleyn taklaus, Gene-Matin mylly ja vittu se Lennun ilme ja tuuletus maalin jälkeen sai mut uskomaan tohon touhuun hetkellisesti. Aika äkkiä se lopahti kun paskottiin housuun vikassa erässä ja annettiin ilvekselle avaimet käteen.
 

cauna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti ei tartte niin kauan odottaa.. Tahtoa kun löytyisi useammin koko joukkueelta niinkuin eilenkin ajoittain, niin ei se tappiokaan vituta niin paljoa.
 

Stigu

Jäsen
Petrell tarvitsi tuohon irvistykseen 30 matsia, seuraavan kerran sama nähdään kesän kuivaharjoituksissa.
Äläs nyt, kuulin että nykyään treeneissä treenataan Air Wankingiä, joten veikkaan että seuraava penalty-ilmarunkkaajamme on juuri Lennu. Tuon irvistyksen kera hän yrittänee useamman ottelun pelikieltoa.

Eilinen matsi oli yhden ulkoilmaottelun, Joe Finleyn taklauksen ja Gene-Matin matsauksen verran värikkäämpi tapahtuma kuin normimatsi, joten kai tuosta pitää olla tyytyväinen. Itselle jäi päällimmäisenä mieleen se, kuinka Kivi on puolessa kaudessa saanut Ilveksen näyttämään hyvältä jääkiekkojoukkueelta. Varsinkin noissa hyökkäyksissä oli aika iso ero Stögön "sommitelmiin".

Olihan tuolla jossain vaiheessa pelaajilla jopa yrityksen poikasta, ja laukauksia vastustajan maaliakin kohti tuli 30, eli reilusti yli IFK:n normimäärän. Silti, olisihan se kiva kun tuolla budjetilla saisi pelaajien lisäksi myös pelikirjan.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Raskilla,salibandy-kääpiöllä ja Tammisella hyvä peli menossa. Aaltosella välipäivä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitä mitä mitä, taisi olla kauden paras yksittäinen erä, SaiPalla yksi puolittainen paikka josta tietysti verkko pölisi, mutta muuten täysin IFK:n erä. Pari hyvää niittiä, kolme maalia ja 3-1 johto, pitkästä aikaa IFK esittää posia. Tuota kun nähtäisiin useamminkin niin näitä pelejä jaksaisi jopa väijyä!

Ilvestä vastaan sorsapuistossa nähtiin välillä hyvää otetta toivottavasti tänään ei tuota hyvää otetta menetetä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pitkästä aikaa kausi, jota en aidosti ole kunnolla ehtinyt seurata. Nyt on varmaan viides kokonaisena katsottava matsi menossa ja hyvältähän tämä näyttää. Lusijaveljet ja -neidot - jaksaisko joku vähän luonnehtia HIFK:n uusia pelaajia ja vanhoista Partasta, joka puuttuu tänään? Ja Lennu? Kauheita aukkoja tiedoissa.

edit: Ja mitvit? Nuhamatti Aaltonen on pistepörssissä bautsit sijalla 40.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmen pisteen voitto! Edistystä!

Vaikka SaiPa oli aika heikko ja peli muutenkin suht hajutonta puurtamista, niin pisteet kelpaa. Ensimmäinen erä oli hyvää tekemistä etenkin. SaiPa oli tosi vaisu ja jotenkin haluton, ehkä toki osa siitä myös meidän hyvyyttäkin. Nämä on näitä lasi puolityhjä vai puolitäynnä juttuja.
Ikävästi taas oli maalin peli pitkään ja lopussa sai taas pelätä muutaman oudon jäähyn kera, että näinköhän tämäkin valuu jatkoille ja tulee turhia pistemenetyksiä.

Joonas Rask, älä ikinä enää loukkaannu!
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Positiivista oli ensimmäinen erä. HIFK lähti viemään kiekollista peliä ja pystyi nyt myös rakentamaan sitä kautta maalipaikkoja. Toinen erä oli tämän illan huonoin ja alkoi näyttää siltä, että HIFK kompastuu samaan virheeseen, kuin Ilves pelissä, eli ei pystytä enää kelvolliseen kiekolliseen peliin ja silloin vs yleensä väkisin tulee tasoihin. Kolmanteen erään HIFK taas kasasi itseään, mutta ei saanut hallintaa jalostetuksi maalipaikoiksi ja sitten alkoi tulemaan kieltämättä ihmeellisiä jäähyjä. Edistystä oli 3 pistettä, mutta kyllä tuosta pelaamisesta edelleen puuttu se jokin, joka saisi itseni vakuuttuneeksi menestyksekkäästä keväästä.

Aaltonen alkaa kyllä kieltämättä vähän vituttamaan, kun pyörii pyörii ja sitten ratkaisussa on kaksi ratkaisua, eli ohi maalin tai ensimmäiseen pelaajaan. Tänäänkin ihan OK määrän hyvin pelattuja kiekkoja hänelle hyökkäysalueelle. Ajattelin Puustisen olevan uusitussa ykkösessä se heikoin lenkki, mutta tänään ei ollut. Elkinsin kentässä suurimmat pelilliset vaikeudet ovat Luttisella, joka ei vain 5 vs 5 pelissä oikein ehdi mihinkään. Kolmosketju toimi ainakin tänään hyvin. Petrelliltä toinen hyvä peli putkeen, Rask oli tutun hyvä ja Johanssoniltakin kelpo peli.

HIFK tulee tänä vuonna menestymään hyvin pitkälle sen mukaan miten korkealle Hintz nostaa tasoaan. Sentteriosastolta puuttuu se selkeä liideripelaaja, mutta toisaalta kolmikko Hintz, Elkins, Johansson yhteislaadultaan kyllä liigatasolle kova kattaus. Tähän vielä Leino ja Nykopp. Pitäisin Johanssonin ehdottomasti keskellä, koska kuitenkin hänen suurimmat vahvuutensa ovat kiekon kanssa keskialueen ylityksessä ja nimenomaan kun pääsee tuomaan kiekkoa syvältä. On siinä roolissa kritiikistä huolimatta joukkueen ehkä jopa paras. Ne puutteet tulevat sitten muualla. Aloituspuutteita voidaan kompensoida siirtämällä Leino hänen laitaansa. Sellaista kaivattua ykkössentteriä Johanssonista ei näillä näkymin saada, mutta ei hän missään nimessä huono pelaaja ole.

Mitäs jatkossa? Kotihallissa pitäisi tehdä seuraavassa pelissä maaleja ja oikeasti milloin se viimeksi tehty ylivoimamaali onkaan tullut? Kuulinko jotain 9 pelin maalittomasta YV-putkesta.
 

Viuhahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
Mitäs se Teppo puhu matsin alun haastattelussa, että kauden aikana ollu pientä kismaa.. viittaskohan heikkoihin peliesityksiin ja loukkaantumisiin? Mulle kisma tarkottaa kuitenkin pientä kinaa ja heikkoa joukkuhenkeä, vääntöä ja pahaa mieltä pukukopissa jne..
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Kolmen pisteen voitot vuoden kahdesta vikasta matsista, niin ollaan 5 pistettä jäljessä viime kauteen verrattuna (samana ajankohtana ja 34 ottelun jälkeen). Periaatteessa aika helvetin hyvin, jos ottaa huomioon kuinka skeidalta koko tää kausi on tuntunut. Vuodenvaihteen jälkeen pitääkin sitten olla ihan jäätävä meininki jos meinataan olla edellisen sesongin vauhdissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Iso peli edessä maanantaina jo ihan keväänkin sarjataulukkoa ajatellen. TPS tulee kylään ja on juuri edellä sarjassa 9 pinnan päässä, pelin vähemmän pelanneeena.
Siitä tappio niin pitkä on matka, vaikkei toki mahdoton.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Iso peli edessä maanantaina jo ihan keväänkin sarjataulukkoa ajatellen. TPS tulee kylään ja on juuri edellä sarjassa 9 pinnan päässä, pelin vähemmän pelanneeena.
Siitä tappio niin pitkä on matka, vaikkei toki mahdoton.

Just katoin samaa. TPS kannattaisi kyllä nyhtää maanantaina himassa, jottei se ero kasva liian vaikeaksi.

On toi kyllä vähän karua katsoa sarjataulukkoa siinä mielessä, että vaikka neljäntenä ollaankin, niin ainoastaan 12/32 3p voittoa... aikamoista. Kärkikolmikolla niitä on 16-18, joten eipä ihme että ollaan pisteissä perässä näin paljon. Jos olisi kotipeleissä maalattu edes kohtalaisella tasolla, niin loukkaantumissumasta ja muista probleemista huolimatta tilanne voisi olla ihan erilainen kyllä. Noh, eihän tässä Penan Pokaaleja vielä olla mihinkään suuntaan jaettu onneks.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös