Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 595 078
  • 4 204

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On se kiva, kun to pelin jälkeen sanottiin, että lähdetään päivää aiemmin Kuopioon ja sisuunnutaan. Opitaan virheistä. Haistakaa jo vittu. Tota jengiä ei edes kiinnosta pelata. Kuvastavin oli kyllä toi 5-3 yv. Paikkoja oli niitata, mutta ei haluta edes tehdä. Jäädyttäkää vittu palkat tai pistäkää jätkät kävelee himaan. Rankaiskaa nyt edes jollakin tavalla. Ifk:n tyylillä se palkitaan vapaapäivällä. Mun mitta alkaa olemaan nyt täynnä.

Mutta camoon hei. IFKihän tunnetaan siitä, että 5-3yv:llä ei osata ja joka VITUN kerta vastustaja iskee maalin 3-5 yv:llä. Tämä on vanha juttu ja jatkunut jo vuosiKYMMENIÄ. Uutuutena voidaan kertoa, että ollaan liigan huonoin yv-jengi ja huonoin av-jengi. Nice!
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Mä jätin nyt kesken. Vittu kun ei edes näytä siltä, että voisi tilla kavennus tai olisi jonkinlaista otetta pelistä. Sama oli to Ässiä vastaan, ei mitään saumoja tulla kolmannessa tasoihin.

Masokistina katson vaikka väkisin. Edes yksi ylilyönti JOS tulisi, mutta sekin lienee jo liikaa vaadittu.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Partasen voisi lähettää RoKiin!

Leino, Partanen ja Hintz, joiden Karavaanari ja valmennus ovat laskeneet olevan vastuunkantajia, ovat järjestäen aivan sysipaskoja!
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
"Kun tähtirinnat jäällä voittaa niin rakettien aika koittaa"
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jäikin tänään peli vähän yllättäen välistä, mutta nyt kun kävi liigan sivuilla katsomassa tilanteen, niin ehkä ihan hyvä niin.

Helsingin IFK ja jälleen nolla tehtyä maalia.
 

jsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Carolina Hurricanes
"Kiva" huomata että teillä tuntuu olevan täällä samanlainen meno kuin Kärppien puolella. Piti vaihtaa matsia. Jos lohduttaa yhtään paskojen peliesitysten puolesta niin Kärpät sentään oli sen verran hereillä että päätti vielä kuluttaa rahaa tähän kauteen ja hommas pari tsekkitaituria lisää. IFK:n loukkaantumislista on niin murheellisen näköinen että sen piikkiin voi laittaa todella paljon. Kärpät taasen toteuttaa Suikkis-pelikirjaa erinomaisesti maajoukkuetauon jälkeenkin, jonka selkärankana toimii päätön koheltaminen vailla päämäärää, viisikkopuolustuksen ja -hyökkäyksen ollessa luokatonta paskaa. Sovitaanko että tämä oli se kuuluisa välivuosi?
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Onks meillä joku kriisi nyt? Ei kai. Jokainen palanen toimii niin loistavasti. Olis kiva kuulla Stögön kommentit pelin jälkeen äijille. Palkintona hyvästä työstä pidetään saunailta. Ei meillä ole ongelmia, kun meillä on vaan niitä loukkaantumisia niin paljon. Ihan varmaan. Sopan kausikin oli oikeasti parempaa kiekkoa. Nyt sekin on myönnetty,
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Hei, älkää nyt olko noin negatiivisia!
Sarjahan on vasta alussa. Viime matsissa tehtiin jopa kaksi maalia ja maaliero oli vissiin vielä 34-34! Ei hätää, jätkiä tulee sairastuvalta varmaan jo seuraavaan matsiin ja sitten löytyy pelitaktiikka. Meillä on kolme pelaajaa tehnyt yli 4 pistettä ja 11. on Rask 3 peliä 3 pistettä! Kyllä Stögö hoitaa homman! Tai pikemminkin ei.
Tänään saattaa olla kolme nollamaalia tehnyttä jengiä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kolmas peli Liigassa, kun jengi jää maaleitta. Lisäksi CHL:ssä yksi(?). Viisi kolmen pisteen voittoa, viisi lisäpistettä jatkoilta. Kahdeksan kertaa turpaan (+kerran jatkoilla). Hyvin menee tämä kausi tällä hetkellä, ei jaksa enää edes katsella pelejä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jees, ens kaudella sitte ja toivottavasti uusien fyssari-koutsien kanssa.
 

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
No huh huh...

Kun taitoa puuttuu, niin se pitäisi korvata kovalla yrittämisellä ja tsempillä. Näin ei vaan tapahdu. Tosi halutonta pelaamista.
Yksinkertaisempaa peliä ja äijia maalille. Sitten vaan vetoja ja maskia. Ei noilla äijillä vaan voi pelata liian monimutkaisesti.

Tällä hetkellä suurta tuskaa niin kaukalossa kuin katsomossakin.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Velttoa, hidasta, paskaa, sekavaa, löysää pelaamista. Tämä kielii asenteesta, ei mistään muusta. Jotain syystä asenne ei ole kunnossa (95% asenne on jne), miksi helvetissä ei ole? Ollaan sääliviivan alla (?) pelaamassa mikkihiiirisarjakakkosta vastaan vitun tärkeistä pisteistä, ja asenne ei ole kunnossa????! Tsögö: mitä tapahtuu? Vaikka profiilijätkät on saikulla, ei muu rosteri voi vetää naureskellen vihkoon illasta toiseen.

Lennun on aika ottaa jengi hanskaansa, tai sitten vaihdetaan kapteenia. Odotan lentäviä roskiksia ja raivoavaa valmentajaa. NYT.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kun taulukkoa katsoo, on yllättävää että JyP, SaiPa, Kärpät ja Lukko ovat hännillä meidän ja KooKoon lisäksi. Kärpät ja Lukko vielä ymmärrän jotenkin, sillä heiltä lähti lähes puolet joukkueesta. Mitenköhän meillä ensi kausi, kun nykyisistä lähtee myös yli puolet? No, se on sen ajan itku. Kyllä olen samaa mieltä, että paljon pystyy paikkaamaan taistelumielellä, mutta sitä kun ei näytä olevan. Hakin muisto-ottelussa sen näki, mihin nuo vellihousut oikein pystyvät. Se on perkele vieköön valmentajan tehtävä valaa jengiin sellainen henki että vaikka altavastaajana voi voittaa! Katsokaa videolta vaikkapa Neuvostoliitto-USA (taisi olla Lake Placid 80)!!! Kiekko blokataan vaikka hampailla. Missä on Brewerin perintö? Missä taklaukset? Hävetkää! Ja lopettakaa Törmäily!
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Voisiko HIFK:n A/B-junnu jengi + koutsit nostaa liigaan edes yhden pelin ajaksi. Vahvistukseksi voisi maalivahtien lisäksi ehkä jättää Elkinsin, Åstenin, Nykopin ja Heiskasen (sehän on muutenkin junnu).

Mielummin katsoisin selkeiden altavastaajien taistelua kuin tämän päiväistä paskaa. Pärjäsihän Blueskin viime kaudella ihan siedettävästi A-junnuillaan...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Positiivista on se, että edelleen ollaan päästetty vähiten maaleja koko Liigassa. Se on niitä viimeisiä tilastoja, joita uskoisi IFK:n johtavan jos miettii ihan historiaakin ja mielikuvaa.

Negatiivia sitten riittääkin. Ylivoima paskaa, alivoima paskaa, maalinteko paskaa, tunne paskaa, pelikirja paskaa, reagointi paskaa, fysiokunto paskaa.

Eikä tässä nyt uskoa liiaksi ole sen suhteen, että "Kunhan se saikkulista tyhjenee", kun pelaamisessa ei ole mitään ideaa ja joka helvetin pelin jälkeen siellä on kaksi ukkoa lisää määrittelemättömän ajan, kunnes viikon päästä kerrotaan että tulee X päästä takaisin. Nykyiset pelaajat joutuvat sitten pelaamaan äärirajoilla, kun paikkaajiakaan ei ole ja osa varmaan piikkien avulla vetää, niin sitten se myös lisää sitä riskiä loukkaantua eli kierre on valmis.

Hassuinta tässä silti on se, että itse edelleen uskon tähän jengiin, että keväällä ollaan kovia. Tällä hetkellä vaan mikään ei sitä tue, niin ehkä se on sellaista turhaa haaveilua.

Muistetaan nyt kuitenkin, että vaikka budjetit on mitä on, niin nämä KalPat sun muut on aika paljon IFK:ta pyöritelleet viime vuodet, vaikka vetävät puolet pienemmillä budjeteilla. Joku JYP painelee selvästi pienemmillä budjeteilla ja resursseilla koko 2010-luvun vähintään välieriin ja meillä on koko 2000-luvulla kasassa kolme mitalia ja olikohan neljä välieräpaikkaa ylipäänsä.

Se vain kuuluu tähän punapaitaan. Hyvää saa odottaa, mutta minkäs sitä sydämelleen siltikään voi eikä halua lopettaa itsensä satuttamista.
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Harvoinpa olen noin velttoa Hifkiä nähnyt. Ei luistelua, syötöt järjestään löysiä ja huolimattomia, hyvin vähän taklauksia ja, kenties pahimpana kaikista, hyökkäyksissä kellään ei ollut mitään havaintoa mitä oli tarkoitus tehdä. Etäisyydet venyivät hyökkäysalueen mittaisiksi ja omiin ei jaksettu palata

Ei voi olla niin, että vain lasaretissa oleville kärkijätkille on kerrottu, mihin kentällä pyritään
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Haloo kolleegat. Haluan estää joukkoitsemurhan. Toistakymmentä kundia saikulla. Minun silmiini osuu varsinkin viime matseissa monelta pelaajalta melkeinpä epätoivoista yritystä, jopa yliyritystä. Olen nähnyt muutamassa viime matsissa hyviä pommeja, vaikka ne taitaa olla tossa "pelisysteemissä" enemmän tai vähemmän kiellettyjä? Tänään kaikki Kalpan maalit tuli ylivoimilla. Oliko jäähyt järkeviä ja oikeita, siitä voi aina keskustella. Sen sijaan en näe minkäänlaista järkevää pelisysteemiä. Pelaajat näyttää neuvottelevan keskenään seuraavan vaihdon kuviot, joskus onnistuu, joskus ei. Kaikesta huolimatta ollaan edelleen sarjataulukossa yhdellä voitolla taas ihan kohtuu asemissa. No, on siellä muutama kundi, joka voisi käydä vilkaisemassa peiliin.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Löytyisiköhän sieltä Rokista J. Tammisen lisäksi lainaan myös muutama laitahyökkääjä. Kaikella kunnioituksella Jääskää, Hämäläistä ja Levästä kohtaan, mutta hyppäys A-junnuista liigaan näyttää liian suurelta. Itse hajoittaisin Åsten-Nykopp-Petrell-kolmikon ja laittaisin Lennun ykköseen. Hintz eroon Johanssonista ja takaisin sentteriksi ja vierelle Partanen. Leino sitten kokeilemaan Johannssonin kanssa. Eli:

Petrell-Johansson-Leino

Partanen-Hintz-Roki-laina

J. Tamminen-Elkins-Roki-laina

Åsten-Nykopp-H. Tamminen

Teppo ja Salmela sitten vastineeksi Rovaniemelle.

Tämän päivän esityksestä sen verran, että yksikin piste tuolla pelillä olisi tänään ollut vääryys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös