Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 563 785
  • 3 676

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vittu mitä paskaa, Törmänen voi minun puolestani jättää eroilmoituksensa jo tänään.

On kyllä aivan helvetin surkeaa taas, mutta ei tämä kyllä Törmäsestä johdu. Ei ole varmaan Törmäsen vika, että Puustinen on tällä hetkellä aivan järkyttävän huono, Elkins ei pysty käsittelemään kiekkoa yhtään, Ramstedt on väsynyt, Zaborsky ei saa paikoistaan sisään vaikka muuten pelaa pirteästi ja Rask sama homma? Kyllä tässä pitää nyt jokaisen pelaajan katsoa siihen kuuluisaan peiliin ja parantaa paljon omaa tekemistään, siellä ei kukaan pelaa omalla tasollaan, ei kukaan.

Nyt pitäisi jätkien pistää tsemppi päälle, taklaukset viedä loppuun asti ja kaikki peliin. Työnteolla tuosta vaikeasta ajasta selvitään vain. Hyvähän tämä pelillinen slumppi on nyt tässä vaiheessa kautta kokea kuin sitten keväällä. Toivotaan nyt tietty, että ei ihan viime kauden tasoista slumppia tähän tule.

Mutta hyvä tästä tulee vaikka nyt onkin peli mitä on.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tammikuu, kilpailu kiristyy ja haetaan sarjataulukosta paikkoja playoffeja varten. IFK Törmäsen ja pelaajien jatkumon toisena vuonna:

- Peli kunnossa check.

- Kärkiäijät johtaa joukkoja check.

- Kova yritys näkyy kentällä check.

Ja sitten heräsin. Vittu mitä paskaa, Ässät ja Sportit pitäisi kaatua vasurilla, nyt vastustaja vie meitä vesurilla ja vasurilla. E: Jos meno jatkuu vastaavana, nähdään lähes identtinen viime talvi ja luultavasti kevät

E2: Joo eihän tuo peli isoista asioista ole kiinni. Paikkoja saadaan kuten Walkin yllä mainitsi, nyt pelaajien pitää ottaa itseään niskasta kiinni, kärkiäijien pitää johtaa joukkoja esityksillään.
 
Viimeksi muokattu:

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Aika nopea tuomio on tullut näköjään. Vieläkö on sama mielipide ekan erän jälkeen?
Ei toi nyt ihan huikeeta ole. Eniten meillä olisi ollut käyttöä edes jonkinlaiseen peliin pystyvästä pakista. Tästä kaverista ei siihen varmastikaan ole, mutta olisi vaikka se varma oman pään pakki sitten. Annan aikaa vielä muutaman pelin näyttää. Pahasti vietiin patojen ekassa maalissa.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tänään on taas nähty useasti se perinteinen, että vastustajan sinisellä koitetaan ampua kiekkoa maalille, ja aina se vedetään vastustajan ekaan äijään ja siitä vastustaja karkuun. En ymmärrä miten vitussa tätä tapahtuu joka pelissä koko ajan. Kiekon toimittaminen maalille ei vaan tunnu toimivan. Sen parempaa ei ole kyllä sen ylöstuominenkaan. Nyt tökkii niin moni asia ja varsinkin eturivin äijien taso heittelee ihan jossain muualla. Merkit ovat hyvin lähellä viime talven vastaavaa aikaa. Huolestuttaa ja vituttaa molempia yhtä aikaa. Tosta vielä muuten Nykopp taisi itsensä taas loukata, joten saas nähdä onko kolmannessa edes mukana.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä taas kaksi huippusuoritusta meidän pakeilta. Ensin Generous ei osu edes kiekkoon hyök. alueella ja Teppo säesti heti perään luovuttamalla kiekon Ässille täysin vaarattomassa tilanteessa. Lankinen hoiti loput. Ei vittu mitä paskaa. Lupasin viime vuoden lopun pitää turpani kiinni, mutta nyt vituttaa niin, että ei veri kierrä. Kaiken kruununa sitä, että meidän 200-300 K:n pelajaat eivät osu yhtään mihinkään ja vastapainona Ässien varmaan 20K tienaava kahden, korjaan nyt kolmen liigamaalin mies heittää huonommasta mestasta takanurkkaan.

Toisaalta turha tässä on yksilöitä siinä mielessä syyttää, että ei tuosta joukkueesta voi yhtään onnistujaa mainita. Yhtä flegmaattisia, haluttomia ja munattomia kaikki. Ihmetyttää vaan, että miten joka kausi sama laulu.
 
Viimeksi muokattu:

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Onneksi päätin toisen erän jälkeen sulkea läppärin. Ei vituta enää ollenkaan niin paljon!

Mun silmään tuo peli ei näytä miltään asenneongelmaiselta, vaan ihan järkyttävän itseluottamuksen puutteen aiheuttamalta sähläykseltä. Mistä sellainen sitten voisi johtua, en todellakaan tiedä.
 

Bigreds.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ei lajil' väliä
Niin surulliseksi tämä on muuttunut, jengi on toisena liigassa (toistaiseksi) ja kausari ei ollut edes vaihtoehto tälle kaudelle, noh näkeehän telkkarista kuitenkin. Nyt on meininki mennyt jo siihen, että edes telkkarista ei huvita pelien katsominen. Jengin peliasenne, rosteri ja pelitapa ei vaan sytytä. Puolustuksessa huseeraa ties mitä mestistason miehiä ja hyökkäyksessäkin on kolme kolmoskenttää ja yksi ykköskenttä, jossa ykkössentteri pelaa hyvin joka kolmannen pelin. Koutsi, joka virnuilee telkkarissa ja kehuskelee narrihallia. Paljon pitää tapahtua, että intohimo syttyy jälleen seuraa kohtaan. Noh onneksi fudiskauden alkuun ei ole enää kauaa.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ei enää ymmärrä. Luulisi pelaajalla olevan joku vastuu, seuralle, toisille pelaajille ja ennen kaikkea meille kannattajille. On niin välinpitämättömän näköistä touhua, että jotain on pakko olla pahasti pielessä. Onko fyysisissä vai pelitavallisissa asioissa tai sitte pään sisällä, olkoon missä tahansa. Mutta jotain parannusta on pakko tapahtua pelaajien asenteelle tai tääkin kausi päättyy ennen aikojaan.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enkä ymmärrä sitäkään, että maksetaanko Generoukselle maaleista? Jos, niin ei ole hyvä hankinta. Sitä en ymmärrä., että ton profiilin pelaaja pitää selvässä flaidiskutsussa 3-1-tilanteessa hansakat kädessä kuin suurempikin tähtipelaaja. Ässät antoi paikan IFK:lle hakea fiiliskierroksia, mutta ei kelvannut sekään.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Viimeiset 7peliä ja 2 voittoa. Jotain tuttua tässä touhussa on. Nyt olisi saatava homma kuntoon vähän helvetin nopeasti tai ollaan valahtamassa sille omalle tutulle paikalle.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Niin surulliseksi tämä on muuttunut, jengi on toisena liigassa (toistaiseksi) ja kausari ei ollut edes vaihtoehto tälle kaudelle, noh näkeehän telkkarista kuitenkin. Nyt on meininki mennyt jo siihen, että edes telkkarista ei huvita pelien katsominen. Jengin peliasenne, rosteri ja pelitapa ei vaan sytytä.

Sama juttu. Kausari sai jäädä viime kauden jällkeen ja enemmän kuin kerran olen unohtanut IFK:lla olevan illalla peli. Tarttuuhan se katsojaankin, kun jengiä ei nappaa pätkän vertaa.

Jengissä aivan jäässä tällä hetkellä omasta mielestäni Puustinen, Ramstedt ja Rask. Hintz tulee huomenna takaisin kehiin ja oltuaan pari viikkoa Jalosen sentterikoulussa, voisi kokeilla omalle paikalleen laidan sijasta. Joku tuossa pelissä nyt mättää hyökkäyssuuntaan ja itselleni tulee mieleen sentteripelaaminen.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mihinköhän on joukkueen peli-ilme ja yritys kadonnut tauon aikana? Epäilen, että fokus on ollut väärissä asioissa. Päävalmentajalalla oli aikaa istua monta iltaa lätkästudiossa ja jotenkin tauon aikana jengistä on hävinnyt kontrolloidun yrittämisen meininki.

Omituista - huomenna on terästäydyttävä kotiyleisön edessä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Siellä kärpät jatkoilla SaiPan kanssa, joten taas olisi ollut saumaa ottaa kiinni niitäkin. Ei vaan kiinnosta, joten haistakaa paska. Sieltä tulee kohta alemmatkin jengit ohi. Ei meillä varmaan seuran sisällä edes tiedosteta, että tappioita on tullut noin helvetisti. Kävelkää saatana himaan sieltä Porista.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Edari spedeily ei ikinä häviä IFK:sta, mutta tänään jengi hävisi matsin siihen, ettei tehnyt paikoista maaleja. Niitä oli meinaan sen verran runsaasti, että kaksi maalia on aika helvetin vähän. IFK on kauden mittaan onnistunut maalinteossa vähän turhankin hyvin ja nyt on sitten se vaihe, kun ei mene mistään sisään. Ei tässä nyt ihan hirveetä paniikkia pitäisi vielä olla, mutta varsinkin valmentajalle on hyvä antaa kenkää tässä vaiheessa ihan vaan varmuuden vuoksi.

Ja koska IFK:n pelaajat ovat aina pohjimmiltaan edareita, ei tämä seura tule voittamaan ikinä runkosarjaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pelataan klassisia 3-2 pelejä. Sport teki 4-2 maalin tyhjiin, joten se menee 3-2 pelien sarjaan. Tehdään vaan nyt homma väärinpäin, kun itse olemme 2 maalia tekevä joukkue, eikä vastustajat. Onneksi huomenna on jo uusi peli ja sitä ei sitten hävitä 2-3, vaan nyt pitää herätä voittamaan otteluita.

Kun katsoo HIFK:n joukkuetta nimi nimeltä, niin kyllä tuolla porukalla pitää voittaa keskitason Liigavastustajat. Pois olivat tänään Järvinen, Grillfors ja Ikonen. Ottelun pelannut ryhmä oli riittävän hyvä, että Porista olisi pitänyt tuoda Helsinkiin 1-3 pistettä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mihinköhän on joukkueen peli-ilme ja yritys kadonnut tauon aikana? Epäilen, että fokus on ollut väärissä asioissa. Päävalmentajalalla oli aikaa istua monta iltaa lätkästudiossa ja jotenkin tauon aikana jengistä on hävinnyt kontrolloidun yrittämisen meininki.

Omituista - huomenna on terästäydyttävä kotiyleisön edessä.

Ja mihin ovat tehot kadonneet. Paikkoja on, mutta voittaminen on vaikeaa. Todella turhauttavaa...
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kaikki ifk:n pelit tulee seurailtua, mutta tällä kaudella osa peleistä pyörii taustalla vaan. Pahin kiima loppunut. En tiedä johtuuko siitä että jokerit poistui ja sporttia ja kookoota tullut tilalle. Niin ja ensi kaudella vielä jukurit. Aikamoisia läpsyttely pelejä valtaosa matseista. Pleijarit kun alkaa niin taas tietysti kiinnostus kasvaa mutta jotain omalle kiinnostukselle tapahtunut. Mites muilla?
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Aika klassisesti hävittiin tänään siihen, että vastustaja teki omista paikoistaan maaleja tehokkaammin kuin HIFK. HIFK loi kyllä maalipaikkoja paljon enemmän kuin vastustaja ja yleensä myös laadukkaita, mutta en sitten tiedä, ei vaan mennyt tänään (eikä keskiviikkona) sisään. Sinänsä myös todella turhauttavaa on se, etä HIFK pakit ovat todella surkeita toimittamaan kiekkoa maalille. Todella usein vedot osuvat ekaan vastustajaan tai sitten menevät ohi. Omasta mielestä HIFK ei pelannut mitenkään erikoisen huonosti ja sitä yritystäkin kyllä löytyi eikä kyllä sen puutteesen tänään hävitty.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omasta mielestä HIFK ei pelannut mitenkään erikoisen huonosti ja sitä yritystäkin kyllä löytyi eikä kyllä sen puutteesen tänään hävitty.

Itse asiassa hävittiin muun muassa siihen. Ekaa erää en nähnyt, mutta kahdessa seuraavassa ainakaan en nähnyt yhtään tilannetta, missä ajetaan maalille ja kolme jätkää jäässä maatsen runttaa sitä kiekkoa sisään, kun kerran ei mene hienommin. Sen sijaan näin mm. viimeisissä vaihdoissa todella löysiä poikkikentän syöttöjä, jotka katkaistaan.

Mutta yksin yritykseen ei hävitty, hävittiin paskuuteen ja paskaan valmennukseen, joka ei saa pienintäkään henkeä pumpattua tohon jengiin ennen matsia. Mutta hyvä niin, ei mene fiilis ainakaan yli!
 

StadiForEver

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Komppaan Saskatoonia. Kyllä noista paikoista olisi pitänyt tehdä voittoon tarvittavat byyrit.
Lisäksi viivasta kiekon toimittaminen maalille ei onnistu keneltäkään.
Rask, Elkins, Partanen ja Puustinen kärkihyökkääjistä pettävät pahiten.
Ramusta en ole huolissani.
HIntz sentteriksi.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Ei tuo nyt pelillisesti niin huonoa ollut, kuten mainittukin, paikkoja oli kiitettävästi, mutta viimeistely ontuu pahemman kerran tällä hetkellä. Nyt on käymässä sama mitä viime kevät puolella, eli muut veskarit menevät meidän kaksikosta ohi ja voittavat pelejä joukkueilleen, meidän eivät. Syksyllä oli toisin päin. Eli surkea viimeistely ja ei voittavaa maalivahtia ovat tällä hetkellä isoja ongelmia.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Mä en osaa olla kovinkaan huolissani näiden kahden viimeisen matsin perusteella. Asenne puolella on toki petrattavaa, mikä on aina anteeksiantamatonta, mutta pelillisesti ei kuitenkaan oltu mitenkään jaloissa. Paikkoja on ollut, ja muutenkin pelejä on hienokseltaan hallittu. Nyt ongelmana on maalinteko, joka on suhteettoman vaikeaa tällä hetkellä. Siinä kohtaa kun ei enää päästä paikoille, on syytä huolestua ihan todella. Ja toki sääliviivaan oleva puskuri helpottaa hengittämistä.

Toki nyt pitää valmennuksen löytää lääkkeet tuohon tehottumuuteen. Itse lähtisin roolittamaan ketjuja ja pakkipareja selkeämmin, ja korostaisin energiaketjun roolia. Kokoaisin huomiseen matsiin kolmikon Åsten-Liivik-Rask ja anta isin ohjeistukseksi "jalat liikkeelle ja joka vaihtoon vähintään kolme niittiä jotka satuttavat vastustajaa ja sytyttävät joukkuetta." Samoin ohjeistaisin pakkeja ajamaan kovempaa laidasta tulevaan hyökkääjään kiinni, painoton puoli tiputtakoon sitten varmistamaan.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki ifk:n pelit tulee seurailtua, mutta tällä kaudella osa peleistä pyörii taustalla vaan. Pahin kiima loppunut. En tiedä johtuuko siitä että jokerit poistui ja sporttia ja kookoota tullut tilalle. Niin ja ensi kaudella vielä jukurit. Aikamoisia läpsyttely pelejä valtaosa matseista. Pleijarit kun alkaa niin taas tietysti kiinnostus kasvaa mutta jotain omalle kiinnostukselle tapahtunut. Mites muilla?

Jep. Sama vika. Tänäänkin peli pyöri taustalla, ennen tapitettiin koko 60 minuuttia ja seurattiin tarkkaan pelin tapahtumat. Ei sitä vaan oikein tiedä miksi tuota pitäisi kattoa? Ei kentällä tapahdu mitään mielenkiintoista, ei kotipeleissä, eikä vieraspeleissä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
4 viimeisimpään peliin vastustaja tehnyt pelin avausmaalin, "ei oltu valmiita" vai miten se menikään. Aulie tuskin tuo jengiin enempää kuin Vainonen olisi tuonut, mutta ehkäpä näemme vielä Halkidis-ilmiön? Mieluummin Aulie kuin Heikkinen,myönnettäköön. Ilman Järvistä&Grilliä playoffs-menestyksestä on turha haaveilla. Järviselle tulee kyllä pelottavan pitkä poissaolo ennen tosipelejä, jos siis ylipäätään ehtii kuntoutua.

Elkins osoitti piristymisen merkkejä, Pude ei. Ramu ja Taimi luovat tehopotentiaalia hyökkäykseen, mutta vastaavasti omissa soi keskivertoa enemmän. Sovittaisiinko, ettei noita peluuteta yhdessä muuten kuin ylivoimalla? Luttinen pitäisi palauttaa Ramun viereen, heillä kun kemiat toimi syksyllä. Zaborskin luistin kulkee ihaltavasti, ja pakkohan sen on kohta alkaa osua noista lukuisista tilanteistaan.

Lankinen edelleen ynnämuu-tasoa, alkaa aika loppua kuluvan kauden osalta. Ja jos toisen kerran peräkkäin HIFK sukeltaa kärjestä sääleihin, niin kyllähän Stögökin voidaan liigakartallamme sijoittaa samalle ynnämuu-osastolle Lankisen kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös