Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 187 526
  • 987

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kuullostaa ehkä vähän hassulta, mutta olisiko Tommi Tikka saanut tuosta voitetusta tappelusta itseluottamusta? Siis etenkin fyysiseen pelaamiseen. Viime peleissä taklannut todella paljon ja kovaa, mistä parhaimpana esimerkkinä tuo Saipa pelissä Hämäläiseen kohdistunut pommi, joka pääsi top-taklauksiinkin.

Voi olla sattumaa, mutta mielestäni tuo tappelu antoi Tikalle noin kovan itseluottamuksen fyysiseen peliin. Vielä kun saa luistelua paremmaksi ja vieläkin enemmän voimaa, niin tulee olemaan kyllä erittäin viihdyttävä pelaaja.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Voi olla sattumaa, mutta mielestäni tuo tappelu antoi Tikalle noin kovan itseluottamuksen fyysiseen peliin. Vielä kun saa luistelua paremmaksi ja vieläkin enemmän voimaa, niin tulee olemaan kyllä erittäin viihdyttävä pelaaja.

Aika ennakkoluulottomastihan tuo on pelannut koko kauden, mutta ainahan onnistumiset ruokkii onnistumisia.
 

Sporttia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näyttäisi olevan väsymystä pakistossa, kun Laaksolle, Newtonille ja Peltolalle on viime peleissä tullut karmaisevia virheitä joiden seuraksena vastustaja on rankaissut.

Nämä kolme ovat peliajoissa Sportin Top 4:ssa, kuskaavat pelissä paljon kiekkoa ja pyrkivät olemaan aktiivisia myös hyökkäyspäähän. Siinä on toki omat riskinsä...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näin ollen pisteitä tulisi noin. 3x6=18, eli pistepotti nousisi 80 pisteeseen. Mitä mieltä, riittäisikö?
Pitäisi riittää, jos voitto Ässistä on kolmen pisteen voitto. Heidänkin vauhti veisi tasaisella vauhdilla sinne 77 pisteen nurkille, joten tuo keskinäinen peli saattaa olla se mikä erottaa joukkueet toisistaan runkosarjan lopussa. Itse en usko, että muut seurat pystyvät loppupeleissä uhkaamaan tätä kaksikkoa.

Näyttäisi olevan väsymystä pakistossa, kun Laaksolle, Newtonille ja Peltolalle on viime peleissä tullut karmaisevia virheitä joiden seuraksena vastustaja on rankaissut.
Vastuuta ei ole jaettu tarpeeksi ja nyt näyttää siltä, että etenkin Laakson rooli on liian iso. Peltolan kasvanut rooli sen sijaan on näkynyt kasvaneina tehoina. Pakkiparit ovat pysyneet samoina jo pitkään, mutta kannattaisin kyllä jotain muutoksia.

Enteileeköhän Mannisen laina sitä, että kutsutaan ylös ensi viikolla vai onko Hermeksellä poissaoloja?
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Kyllä Allulle tekis nyt hyvää huilata pari peliä ja nousta sieltä taas takaisin, niin kuin Pukka aikaisemmin.
Tikka on kyllä pelaamassa itseään fanien suosioon (tai on jo), ei muuta kuin jatkosopparia eteen.
Kuinkas Teddy ? oliko suonenveto sitten siinä ?
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Tosi hyviä pointteja Allun ja Newtonin mahdollisesta väsymisestä. Ei tullut heti mieleen itelle, mutta pitänee paikkansa. Allukin oli yllättävissä vaikeuksissa HPK pelissä. Ylipäätään vituttaa nostaa edes esille, kun ryssivät taas selvät kolme pistettä. Mä kun jo luulin, että tosta taudista olis päästy eroon.

Nyt vaan PELTOLA&RAAKA ykköseen. PUKKA&BRENNAN kakoseena Allu sekä Newton kolmoseen. Manniselle vois antaa pari peliä näytönpaikkaa tähän saumaan.

Tai sit ei saa sotkee mitää.... ei käy Valtosta kateeksi.
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Manniselle vois antaa pari peliä näytönpaikkaa tähän saumaan.

Tai sit ei saa sotkee mitää.... ei käy Valtosta kateeksi.
Manniselle ei tarvi antaa muuta kuin verokortti. Saisi jäädäKokkolaan. Meillä on Salo joka vois stuntata kun tarve on.
Laaksolle voisi tehdä hyvää istua muutama peli katsomossa, tekeminen ei vaan tällähetkellä riitä.
 

Tykkimies02

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Ässät
Manninen ei ole kyllä mikään ratkaisu. Eikö se Kesselin poika voisi tulla tänne pariksi peliksi tryoutille, näkee sitten olisiko mitään potentiaalia pelata täällä ensikaudella.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Mitähän tuolle Laaksolle pitäisi tehdä? Miten voikin olla tällä hetkellä noin paska pelaaja.
Toisessa ottelussa peräkkäin onnistuu taas kerran lahjoittamaan avausmaalin vastustajalle, kun oma joukkue johdossa. Muutenkin jatkuvasti ongelmissa kiekon kanssa.

Apua.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
- Viiden tähden esitys Sportilta varsinkin kolmannessa erässä. Ässien maalipaikat kolmannessa erässä (poislukien pomput) oli pyöreä nolla ja saatiin itse luotua maalipaikkoja. Uskomatonta miten kabinettimestisjengi on dominoinut mestareita matsista toiseen varsinkin Porissa. Kuten @1939 totesi toisessa ketjussa, mitähän sitten kun Sportilla on paperilla liigatasoinen rosteri kasassa? Minkälaista kyykytystä on sitten odotettavissa?
- Tuomas Vänttinen, 100. liigamaali ja taas kerran 107 blokattua laukausta matsin aikana. Voiko tätä miestä koskaan rakastaa liikaa? Ei.
- Koskirannalta ylivoimaisesti paras esitys tällä kaudella ja erittäin tyylikäs maali. Myös Koivistolta ja Talelta hieno tasonnosto. Tätä lisää!
- Aloitusvoitotkin meni Sportille 100-0.

Toivottavasti Laakso ottaa oppia Koskirannasta miten nostetaan omaa tasoaan kaikkien haukkujen jälkeen.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Koskiranta on kyllä hieno pelaaja. Ottaa aloituksia korkealla prosentilla ja muutenkin pelaa voittavaa kiekkoa. Pitää kehua kaveria, koska kehut hän todellakin ansaitsee! Hyvin on kyllä hiljentänyt arvostelijansa. Sopparia ensi kaudelle käteen, kiitos.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Ihme juttu, että pakistossa suurimmat virheet tällä hetkellä tulevat Laakson ja Newtonin lavasta, mutta silti tämä kaksikko kerää suurimmat minuutit. Pakkiparit ovat käytännössä olleet koko kauden samat, joten kai niitäkin voisi vähän muokata.

Ja edelleen olen samaa mieltä, mitä kauden alussa: Aleksi Laakso on Liigaan kolmosparin pakki. Nyt se on jo monesa pelissä saatu todistaa niin miksei miestä laiteta pariksi peliksi katsomoon. Kapteeni Pukka laitettiin aiemmin kaudella ja mies on sen jälkeen kuin uudestisyntynyt.

Nyt voin alkaa allekirjoittaa myös nuo Laakson nollailut sinisen päällä, josta vastustaja päässyt rokottelemaan. Todella pahoja mokia, joista pitäisi päästä heti eron.

Ymmärrän sen, että Laakso ottaa kiekollista vastuuta ja niin kaverin pitääkin, mutta pitäis nuo tilanteet tunnistaa vähän paremmin, ettei pelaa ihan hullunrohkeesti!! Ihme, että nollailee samalla tavalla pelistä toiseen.

Monesti pakilla onkin paikka pitää viiva kiinni ja heittää kiekkoa rumpuun tms, että hyökkäys pysyy elossa. Laakso vetää hullunrohkeasti nämä tilanteet ja tässä se virhe tapahtuu.

Toki sekin on turhauttavaa katsottavaa, jos pakki pelaa liian safetyä ja lähtee omaan päähän vastustajan siniseltä, vaikka olis ollu kaikki aika ja tila pistää kiekko maalille ja saada pidettyä mylly vastustajan päässä. Ymmärrän tavallaan mitä Allu hakee, mutta ei omissa saa soida tollasten tilanteiden jälkeen luulis, että olis oppinu ku sama mies tekee samoja mokia vaikka kuinka paljon!!!!!
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jo, oli totta kai tyhmä temppu, mutta noita nyt sattuu...toki, aika harvoin tolla tahdilla :D

Naah, en tiedä tosiaan. Mutta toivottavasti kaveri vielä "herää".

(ja näin tulee tapahtumaan, koska näin mun teksti-tv scouttaus-silmä sanoo... :D )

Nyt helvetti ISO anteeks Koskirannalle, on aina helppo haukkua ja heittää paskaa jonkun kaverin niskaan kun menee huonosti....mutta, tuleeko tämä "anteeks" myös yhtä helposti?

Mä on aina vihannut näitä sylkikuppi-juttuja....vittu, Koskiranta on meidän kaveri, nyt, ja myös silloin kun meni huonosti.....KAVERI EI JÄTETEÄ!!!!!
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
5 ottelun kuntopuntarissa YV% sijalla 1. (!!!)
10 ottelun puntarissa sijalla 2.
15 ottelun puntarissa sijalla 3.

Suunta on siis oikea, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, sillä niin paskaa tuo yv on ollut ajoittain.

Muutenkin, kun vertailee kuntopuntarissa Sportia millä mittarilla tahansa pahimpiin kilpailijoihin, niin edellä ollaan oltu jo pidemmän aikaa. Ainoastaan totaalinen romahdus voi enää tässä kohtaa viedä meiltä pudotuspelipaikan. Pieni lapsenomainen luotto siihen on, että näin ei tule käymään.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Nyt on todella hyvä peli-ilme ja menestystäkin tulee. Tuntuu, että porukka nyt alkaa luottaa omaan tekemiseen ja melko hyvällä itseluottamuksella menee eteenpäin. Nyt vaan pitää tässä huumassa muistaa, että mitään ei ole vielä saavutettu. Nyt ei saa nostaa jalkaa kaasulta, vaan päinvastoin yrittää suoristaa nilkka entisestään kaasun päälle, ettei tule mitään hyvänolontunnetta puseroon ja joku Ässät tai Kookoo painaa vielä loppumetreillä ohi!

Mikähän se mahtaa olla niillä (takana olevilla) nyt tunnelma? Nii-in ne tulee nyt niin täysillä kuin vain pystyy, että pääsisivät poffeihin. Nyt jos Sport löysää vähänkin voi käydä kylmät! Ja se olis katkeraa kalkkia.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tällä viikolla Kärpät vieraissa ja kotona! Nyt alkaa olla todelliset mittarit miten Sport pelaa. Ässät pelistä varmasti koko jengi sai itseluottamusta. Joukkueesta huokuu hyväntuulisuus ja myös Tomek näyttää haastatteluissa hyväntuuliselta. Kaikesta huomaan nyt, että Sport on iskussa. Mutta tosiaan tällä viikolla nähdään missä mennään kun Kärpät luistelee vastaan! Kaikki on mahdollista, jopa 6pinnaa laariin. Vaatii tosin sportilta 110% onnistumista.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Jos sekä kotiottelussa että vieraspelissä onnistuttaisiin kummastakin 1 piste repimään niin se alkaisi jo olla siinä ja siinä .....tai sitten kotona 2 pistettä mutta kun nuo kotipelit eivät ole oikein menneet totutusti.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Pieniä tilastopoimintoja:

-Vänttinen pistepörssin 12 ja maalipörssin 4, mutta kotimaisista paras maalintekijä.

-Jarkko Immonen pistepörssin 15. Ja syöttöpörssin 6.

-Jake Newton puolustajien pistepörssissä 10. ja maalipörssissä 4.

-Mika Järvisellä 2. Eniten nollapelejä.


Eli ihan hyvin on meillä näitä kärkiäijiä ja todella hyviä onnistujua.

Sitten hieman näistä myöhäisheränneistä:

-Koivisto, 11 viime otteluun 2+7=9
-Tallberg, 9 viime otteluun 4+1=5
-Peltola, 10 viime otteluun 1+6=7
-Koskiranta 8 viime otteluun 2+5=7

Laajuutta on alkanut löytymään.

Lisäksi DaCosta 9 ottelua ja 2+6=8, joka on herättänyt myös Charlesin joka on DaCostan joukkueeseen tulon jälkeen tehnyt 11 otteluun 4+5=9.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Mielenkiintoista seurata, koska valmennus alkaa antaa Raaka-Arskalle lisää vastuuta ykkösketjun muodossa. Mielestäni vois Kokeilla jo tänään. On näyttänyt, että osuu maaliinkin kohtuu tarkkoja vetoja. Kun taas esim Newton jäätyi eilen omissa paikoissaan eli reagoi liian hitaasti...

Mielenkiintosta joka tapauksessa ja hyvä, että pakkienkin peliajasta on nyt aito kilpailutilanne. Tyytyväinen saa olla, että luottopakki Arska jatkaa, kun kerran kehittyykin koko ajan! Mahdollisesti ensi kaudella meidän ykköspakki?!

Edit: Ei se Kivirannan ponnistelu vaan tuota tulosta edellenkään. Mitähän pitäis tehdä? Kunto ja kovuus riittää, mutta että niitä maalejakin pitäis tehdä, jos ykkösketjuunkin pääsee pelaamaan. Nelosketjuun vaan ja kesällä uutta kulmaa peliin.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mielenkiintoista seurata, koska valmennus alkaa antaa Raaka-Arskalle lisää vastuuta ykkösketjun muodossa. Mielestäni vois Kokeilla jo tänään. On näyttänyt, että osuu maaliinkin kohtuu tarkkoja vetoja. Kun taas esim Newton jäätyi eilen omissa paikoissaan eli reagoi liian hitaasti...
Huutoosi on vastattu kuin tilauksesta. Arska on tänään ykkösparissa Laakson kanssa ja Newton poppareilla :)
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Huutoosi on vastattu kuin tilauksesta. Arska on tänään ykkösparissa Laakson kanssa ja Newton poppareilla :)
Kappas;) Jotenki oli sellanen fiilis. Yllättävämpää se, että patonkiketju on hajotettu... Ihan sama 220% lasissa niin ei edes tajua kuka on samassa ketjussa;)
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Kuka helvetti hiihteli eilen Brennanin paita päällän!? Tänään askissa nähtiin taas ISÄNTÄ. Kiekollisena selviiytyi myös kiitettävästi.

Järvinen niinikään pelasi parasta peliään. Jäin gamesavereiden osalta laskuissa.

Bertrand on liekeissä. Haluaa ilmeisesti kultapotan itselleen ennen runkosarjan päätöstä.

Koko joukkeelta tänään tasapsinoinen ja erittäin väkevä panos. Heikkoa lenkkiä en oikeastaan löydä. Tunnetaso ja lataus oli optimaalinen. Valitettavasti parhaat paikat tarjoutui väärille miehille. Kolme pinnaa oli tarjolla, mutta ei voi valittaa.

Päivän eityismaininta menee Tommi Tikalle. Poika ei paljon natsoja kumartele. Tykkään!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näkikö kukaan paremmin, että miten Riska ei saanut maaliviivalta sisään siinä ensimmäisen erän toisella yv:llä? Näytti täysin varmalta, mutta mitä vielä.

Odotin Kärpät peleistä nollaa pistettä, mutta saatiin kaksi eli omaa 77 pisteeseen päättyvää laskelmaani ollaan nyt viisi pistettä edellä. Tänään oli jätetty ne eiliset mokailut pois, eikä Kärpille avautunut juurikaan huippupaikkoja. Toisen erän viimeisillä sekunneilla ainoa isompi koomailu, jonka Järä hoiti hienosti. Vieläkin pitäisi saada kiekkoa nopeammin liikkeelle ja syöttöihin vähän enemmän laatua, niin tuo ylivoimakin kulkisi varmasti paremmin.

Otteluseuranta | Sport - Kärpät 12.2.2016 | Liiga Onko ensimmäinen kerta, kun laukaisukartta näyttää tältä huippujengiä vastaan? Eipä noita pahemmin ole nähty ketään muutakaan vastaan, joten erinomaisesti kyllä puolustutettiin.

Seisomakatsomossa myös hieno meininki, kun liikkumaan ei mahtunut yhtään. Onneksi satuin olemaan kauniimman sukupuolen ympäröimänä. Näitä yleisömääriä kun vain saisi useamminkin kuin pari kertaa kaudessa.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Tuo laukaisukartta on kyllä ihailtavaa katseltavaa. Vahvistaa sen miltä katsomosta vaikutti. Erittäin väkevä esitys. Harvemmin mikään joukkue onnistuu noin totaalisesti siivoamaan maalin edustan.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Johan oli taas kerran tärkeät pojot Kärpiltä, kiitos niistä. Hienoa fyysistä lätkää pelas Sport kyllä välistä, oli ilo silmälle. Jotenkin nyt tuntuu että tässä jengissä on niin huikee henki päällä että se voi viedä ylivoimaisesta materiaalista voiton. Uskon, että jatkoon mennessä Sport on helvetin hankala vastus ihan millekä joukkueelle tahansa. Ensi viikko tulee olemaan huikea. On kuitenkin nyt mukava elää tässä tunteessa kun kaikki on vielä auki. Toivottavasti myös viikon päästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös