Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 187 521
  • 987
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Päivän Pohjalaisessa Jämsä kertoo, että ainoastaan jos paniikki tulee, saatetaan reagoida markkinoilla. Budjetissa on vielä liikkumavaraa.

Edelleen tuo Bertrand, Immonen ja Vänttinen case hieman ihmetyttää. Jos on pelkkä paskahalvaus, miksi tyydytään toteamaan, että Koskiranta saadaan ensi viikolla, eikä kolmikonkaan odoteta olevan pitkään sivussa. Hieman erikoinen lausunto.

Karvisesta, saati Komusta ei taaskaan sanallakaan.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voidaan kai kuitenkin jo sanoa, että oli upgrade Rekoseen verrattuna, joten hyvä treidi, vaikkei Sportia pleijareihin hilaiskaan;)
Körkkö on kanssa melkonen apina harteilla. Jos kuti olis tarkempi ja viimeistely parempaa olis kaverilla jo 10 maalia. Pääsee usein ihan hyville tonteille, mutta sit lähtee joku ropellikiekko plekseihin ihan kuin pihapeleissä. Hyvä karvaamaan ja tuo paljon energiaa kentälle. Oppis vaan vielä viimeistelemään..

Jämsä kertoi tämän päivän Pohjallisessa, että Sport ei ole aktiivinen pelaajamarkkinoilla, vaan "niillä mennään, mitä on." Itse tulkitsen tämän niin, että palettia ei enempää sekoiteta, vaan Bertrandin, Vänttisen ja Immosen tervehtyessä meillä on tarpeeksi pelaajia kymppipaikasta tapeltaessa. Pitää muistaa, että Sport ilmoitti tavoitteekseen, että viidessä vuodessa ollaan Liigassa sellainen jengi, joka taistelee pleijaripaikasta. Nyt on toinen vuosi menossa. @muuttohaukka :n kirjoitusta lainaten: Ei tuo paljon kehuttu ja jopa palvottu SaiPakaan heti oo ollut huipulla. Sijoitukset runkosarjassa viimeisen 10 vuoden aikana ovat 7, 11, 11, 14, 11, 12, 11, 9, 4, 8. Seitsemän-kahdeksan vuotta viimeisten joukossa, kaksi-kolme vuotta ylempänä…
Tietty pysyvyys on hyvästä ja täytyy vain uskoa ja luottaa, että valmennus saa Komulaisesta, Körköstä ja Kivirannasta sen viimeisen pykälän kammettua esiin, jotta saadaan parempi jengi kaudelle 16-17. Ei se Arskakaan (eikä CB Tepsissä ja Lukossa) heti vakuuttanut.
Seuraavat kaksi Ilves-peliä ovat kyllä tärkeät. Meidän pleijarit alkavat viimeistään nyt.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Edelleen tuo Bertrand, Immonen ja Vänttinen case hieman ihmetyttää. Jos on pelkkä paskahalvaus, miksi tyydytään toteamaan, että Koskiranta saadaan ensi viikolla, eikä kolmikonkaan odoteta olevan pitkään sivussa. Hieman erikoinen lausunto.
Eihän tuossa mitään ihmeellisempää ole. Jos ovat edelleen sairaana, niin eihän sitä voi sanoa, että olisivat varmasti kehissä heti kun pelit jatkuvat jo parin päivän päästä.

Pitää muistaa, että Sport ilmoitti tavoitteekseen, että viidessä vuodessa ollaan Liigassa sellainen jengi, joka taistelee pleijaripaikasta.
Ei vaan viiden vuoden päästä pitää olla vakiojoukkue playoffeissa ja taistella paremmista sijoituksista ja jopa mitaleista. Tuo on laskettu niin, että osake pitäisi olla silloin maksettuna ja hallikin rempattuna. Tottakai playoff paikoista pitää pelata alusta asti, vaikka niissä menestyminen ei olisikaan kovin todennäköistä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ja eikös tuo Tomas Kurten sanonut jossain, että ensikaudella playoffien pitää olla ihan selkeä odotusarvo jo, kun tällä kaudellahan se on tavoite.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Se on muuten sellanen tilanne, että jos Ipalta onnistutaan kaksi kertaa ottamaan turpaan, jumbosijakaan ei ole enää kaukana.

Ipa olisi kahdella puhtaalla voitolla kahden pisteen päässä ja ottelun vähemmän pelanneena.
Menee HPKn ja Bluesin kohtaamiset sitten vaikka ristiin, ovat hekin jo kahden mahdollisesti pisteen päässä meistä. Toinen saattaa mennä jo ohikin ja Kerho pelannut ottelun vähemmän kuin me.

Nyt pitää ihan oikeasti herätä. Ollaanko me ihan oikeasti toisellakin kaudella jumboja? Ja toinen nousijajoukkue puuskuttaa kohti pleijareita.

Eihän me nyt noita häviämään lähdetä, mutta on tässä aika perkeleen kovat panokset edessä. Valahtaminen esim Bluesin junnujengin kanssa viimeiseksi ja poffijuna satasta Vaasan pysäkin ohi ja onkin jo katastrofin ainekset kasassa. Vaasalaisyleisö jäisi takuuvarmasti tässä tapauksessa kotiin. Ihan hirvittää koko ajatuskin.

Saas nähä, millasia painajaisia sitä vielä näkee seuraavien öiden aikana.

Toisaalta... Jos onnistutaan Ipa kellistämään kaksi kertaa ja HIFK pelaa tasollaan, eli voittaa KooKoon, ohitettaisiin heidät ja ottelun vähemmän pelanneena. KooKoolla vielä loppuviikosta ehkä heille pahin, eli SaiPa vastassa kaksi kertaa.

Kyllä on vaan kovat panokset ensi viikolla piipussa. Jos tunaroidaan, voi olla hyvinkin, että ovi aukeaa toiseen suuntaan ja mm Bertrand nähdään viimeisiä kertoja Sportnutussa. Tätä en kyllä halua olla todistamassa.
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Joo, kyllä pistetahdin pitää parantua. Ellei parane niin jumboksi valahtaminen ei ole kaukana. HPK on alkanut voittaa enemmän kuin hävitä ja Ilveskin alkaa saada taas juonesta kiinni. Tähän kun lisätään, että Ilves on ollut meille liigassa melko vaikea vastus niin tiukka rutistus on edessä. Itse en kyllä jaksa uskoa mihinkään 12 pisteen saaliiseen tamperelaisia vastaan, mutta Ilves pitäisi voittaa molemmissa kohtaamisissa jo ihan kunniasyistä. Siinäkin on ihan riittävästi haastetta. Toki Tapparankin saa voittaa jos eväät riittää.

Nyt vaaditaan sitä kykyä voittaa useampi peli putkeen, muuten juna menee menojaan. Valitettavasti tämä voi olla Sportilta liikaa vaadittu.

Toisaalta joukkue, joka ei ole kyennyt voittamaan kotipeliä kohta kymmeneen viikkoon, niin en tiedä ansaitseeko sellainen joukkue edes päästä pudotuspeleihin. Valtonenkin jo joutuu markkinoimaan "hienoa kevättä" ja erikseen kiittelemään kotiyleisöä tuesta, kun esitykset ja ennenkaikkea tulokset ovat jääneet laihoiksi. JYP oli parempi, selvä se, mutta mikäli tuossa aiemmin olisi kyetty kotona voittamaan niitä helpompiakin pelejä, niin tilanne ei olisi ihan näin ahdistava..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kaikki huolesi pois heitä, Vänä, Immonen ja Bert - kaikki back in business.

Komu - day by day
Garfield - ehkä kuukausi, ehkä ensi kaudella

E: Jaha, Macci ehti toisessa ketjussa jo, mutta kuuluu tännekin.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Hyi olokoon kun aiheutti taas verenpainetta ja kuumettakin tuli 37,5c.

No tämä oli todella tärkeä voitto, eikä sillä tänään ole mitään väliä miten se tuli, kunhan tuli. Pelkästään kotiyleisön puolesta ja tietenkin pleijarihaaveiden ylläpitämiseksi. Ajtelkaa perkele, jos ilves olis sillä lahjamaalilla voittanu tänään 0-1 !!!! Täällä olis ainakin selkäranka jo napsahtanut, ja veikkaan, että olis joukkueellekin tehnyt jo hallaa. Nyt tämä kääntyi voitoksi ja sitä kautta jopa voimavaraksi...

Pistää joskus aina miettimään, että onko siinä johtoasemassa aina pelattava sitä "safetyä" niin orjallisesti, että siitä tulee ihan helkkarinmoista selviytymistaistelua ja vastustajan maali roikkuu ilmassa koko ajan? Eikö vois pelata enemmän normaalin pelikirjan mukaan.

Okei tänään oli pelin lopussa tosi fiksua pelaamista joku minuutti-pari, kun saatiin Ilvespäässä aloituksia uudelleen ja uudelleen. Hanski ei päässyt maalilta pois ja kului arvokasta aikaa Sportin laariin ja pelaajat sai huiliaikaa.

Muutoin edelleen on aika ajoin sellaista epäröintiä, kun vastustaja lyö painetta. Kuka ottaa kiekon, kuka ottaa kiekollisen miehen, pitäiskö ajaa päälle ollenkaan? Silloin kovaa yrittävä vastustaja saa aikaa ja tilaa kattoa mihin sitä kiekkoa laittaa.Tulee vaan Tamin mouhoominen mieleen: "NYT SE PERKELEEN EPÄRÖINTI LOPPUU!"

Tomekilla on oma tapa hoitaa hommat ja joukkue tietysti nämä tiedostaa, mutta kyllä näitä pelejä on raastava kattoa kun on johtoasema Sportilla. Pitäis saada sitä itseluottamusta himpun lisää tuohon johtoaseman puolustamiseen.

Plussat:

+Newton ->VIIVALTA MAALIIN! Tätä on odotettu.
+Pakit muuten ihan ok toimittamista maalille.
+Peltola tosi upeita nousuja ->nyt lisää ja lisää näitä!!
+Gröndahl vetää kovalla itseluottamuksella ->tämän itseluottamuksen tason, kun sais koko joukkueeseen.
+Da Costa ja Koivisto jakaa viimesen plussan väläyttelyistä.

-Brennan tuntuu olevan kyllä aina jäällä, kun omissa soi... En enää jatkais sopparia. Vaikka pelaa tosi hyvää fyysistä peliä, mutta siihen se hyvin pitkälti jää.
-Kokkalalta taas yv:llä paska poikittaispassi.
-Järvinen laitto Hooverin aika pahassa paikassa päälle. Muuten ok peli.

Muita huomioita... Mä olisin ottanut aikalisän aika monessakin paikassa, kun oli peli koko ajan Sportin päässä... Noh nää on näitä valmennus tekee omat ratkaisunsa varmasti syystä...

Nyt huomenna rento vaihde ja luova peli päälle ja voitto kotiin.

 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jake Newton - neljä viimestä peliä piste per peli ja näistä kolme upeaa maalia. Tätä menoa Liigan tammikuun pelaaja!
Da Costa - kolme peliä Sportissa ja piste per peli. Hyvä sisääntulo ja tänään paljon hyvää kiekon kanssa sekä ilman.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kai tässä pitää olla huojentunut ja tyytyväinen siihen, että saatiin vihdoin voitto kotona, mutta olihan vaikean näköistä... Kuten ylempänä t.m.a.l toteaa, niin toivottavasti tämä vähän rentouttaisi otteita ja pelikin vielä vähän paranisi.

Timo Niemi ei taida enää tällä kaudella liigaa pelata, mikäli Järvinen pysyy terveenä. Kieltämättä olisi syyskaudella toivonut pojalle nemmän niitä pelejä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niko Peltola +++, jatkoon!
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Tomek analysoi aika hyvin peliä lehdistötilaisuudessa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tomek analysoi aika hyvin peliä lehdistötilaisuudessa.
Tämä! Onneksi ei tullut sitä mä oon niin ylpee jne jargonia.
Bertrand oli yksi, joka sai kakkoserässä aikamoista läksytystä. Pelasi kyllä mielestäni hyvän pelin tänään.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tomek analysoi aika hyvin peliä lehdistötilaisuudessa.
Kommentoi useinkin ihan oikeita asioita ja siitä näkee, että ymmärtää pelin hyvin ja näkee korjattavat asiat, mutta jostain syystä nuo kuitenkin toistuvat pelistä toiseen. Eikö sitten eväät riitä viemään peliä siihen suuntaan mihin haluaa ja siksi pelataan tätä yksinkertaisen tylsää ja usein tehotonta tsemppilätkää.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Se, että tiedostaa ongelmat on vaihe yksi, sitten pitää vielä ymmärtää, soveltaa, analysoida ja saada käytännön/harjoittelun kautta muutoksia asiaan. Tämän jälkeen ollaan jo vaiheessa kaksi tai kolme...
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Annetaan kehuja kun on sen paikka: Tero Koskiranta tänään 18 aloitusta, voitti niistä peräti 16 (88,9%). Siihen päälle syöttöpinna Talen maaliin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ollaan täysin aikataulussa. Pari pistettä, jos vielä saadaan jollain ihmeellä kairattu Tapparalta, on viikko lähes täydellinen.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huolestuttavaa, että ylivoima on tämänkin tasoista vastustajaa vastaan pelkkää ylöstuonnin harjoittelua. Epäilemättä se johtuu tuosta heikosta syöttötyöskentelystä, joka näkyy erityisesti ylivoimalla ja pistää silmään myös tasakentällisin. Siihen pitäisi saada selvä parannus, jotta kausi jatkuisi positiivisena myös sitten, kun vastaan tulee oikeita jääkiekkojoukkueita.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Ollaan täysin aikataulussa. Pari pistettä, jos vielä saadaan jollain ihmeellä kairattu Tapparalta, on viikko lähes täydellinen.

nyt on tähtäin asetettava Pelsujen kohdalle, ässillä yks peli vähemmän ja jos kytätään vain kymppipaikkaa niin käy äkkiä kylmät viimeisillä kierroksilla.

(no hätä jatkoin ruudun tilausta tammikuuhun 2017 joten kevät on pitkä ja jännittävä Sporilla)
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kompakti vieraspeli taas kerran. 6 pinnaa Ilvekseltä - olkoonkin miten lamassa tahansa - on kiitettävä suoritus. Poffihaaveet elävät, kuten pitääkin. Tappara on seuraavaksi hyvä mittari siihen, löytyykö koneesta vielä yksi vaihde lisää. Mestarisuosikit alkavat kaikki olla aika kovassa tikissä, mutta mikään mahdottomuus pistepotin lisääminen ei ole.

Ässät pelissä kommentaattori (en tiedä oliko Kuhta? Kuulosti samalta) ei edes muistanut mainita Sportia mukaan poffitaistoon, puhui vaan KooKoosta ja Ässistä, joten mikäs olisi sen hienompaa kuin jättää molemmat rannalle ruikuttamaan :)

Annetaan kehuja kun on sen paikka: Tero Koskiranta tänään 18 aloitusta, voitti niistä peräti 16 (88,9%). Siihen päälle syöttöpinna Talen maaliin.

Todellakin. Tänään Koskiranta otti johtajan viittaa läpi ottelun. Pukka oli myös pelipäällä. Kudit lähtivät sen verran tulisesti, ettei toinenkaan maali ollut kaukana.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Todellakin. Tänään Koskiranta otti johtajan viittaa läpi ottelun. Pukka oli myös pelipäällä. Kudit lähtivät sen verran tulisesti, ettei toinenkaan maali ollut kaukana.

Nimenomaan! Olen odottanut että Koskiranta rupee herämään, ja nyt näyttää hyvältä, mutta, katotaan nyt rauhassa.

Järälle myös nolla-peli, ok Ilves oli surkee, mutta kuitenkin, nolla on aina nolla ja olihan siinä myös pari todella nättejä koppeja.

Hyvä, hyvä!
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Vähän aikaa sitten Sport otti pisteitä selkeitä ennakkosuosikkejä vastaan ja hävisi sitten n.s helppoja vastaan. Mielenkiintoista nähdä miten pelit jatkossa menee. Toivottavasti pelaajat ovat löytäneet hieman rentoutta taas voittojen jälkeen.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Löysin koneelta joskus lokakuussa tehdyn pistearvion Sportin jokaisesta runkosarjan ottelusta. Tuon arvion mukaan Sportilla pitäisi nyt olla kasassa 64 pistettä ja runkosarja päättyisi 84 pisteeseen. Jos tuo arvio toteutuisi ja lopuista peleistä tulisi yhteensä 20 pistettä, niin päädyttäisiin 77 pisteeseen, joka ei välttämättä riitä. Toki tuolla on laskettu vähän varman päälle pelit muutamia päävastuksia vastaan, joten sieltä olisi irrotettavissa lisäpisteitä.

Siitä pitää ainakin lähteä, että noista 7:stä pelistä sarjataulukossa alempana olevia joukkueita vastaan otetaan ainakin 5 voittoa, joista 4 on suoria ja häviötkään ei saisi olla suoria tappioita. Se auttaisi jo paljon, koska en usko, että Sport tulee kuitenkaan jäämään pisteittä kaikkia kärkijoukkueita vastaan.

Koodi:
Ottelu:           Pisteet
Tappara - Sport      0
Sport - Tappara      0
Sport - SaiPa        1
Sport - HPK          3
Ässät - Sport        1
Kärpät - Sport       0
Sport - Kärpät       0
Ilves - Sport        1
Sport - KooKoo       3
Tappara - Sport      0
Sport - Lukko        0
Sport - KalPa        3
HIFK - Sport         0
Sport - Blues        3
Sport - Ilves        2
HPK - Sport          3
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
eiköhän meitä odota taas pitkä tappioputki, nyt kun ollaan päästy viivan päälle. Näin kävi viimeksi ja näin kävi myös viime kaudella, heti kun hetkellisesti noustiin sarjajumbon paikalta pois. No pääasia, että sääliunelma elää ja peleissä on panosta.

Sarja auki, niin saadaan oikeasti panosta tähän touhuun.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tappara pelien jälkeen kolme seuraavaa vastustajaa ovat kaikki täysin voitettavissa, silloin vastaan tulee Saipa, HPK ja Ässät. Saipa vastaan on tällä kaudella mennyt Sportilla hyvin, HPK on lähes jumbo ja Ässät ollaan voitettu jo pariin otteeseen. Varsinkin tuo peli Ässiä vastaan on huippu tärkeä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös