Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 187 539
  • 987

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Varmaan ekaa kertaa koskaan totean, että nyt täytyy katsoa tuloksen taakse. Surkean avauserän jälkeen hyvä vieraspeli Tampereella. Tappara pelasi tosin kyllä huomattavasti passiivisemmin kuin Vaasan pelissä, mikä ehkä osittain auttoi Sportia saamaan peliä aikaiseksi, mutta kyllä tällä esityksellä on vieraista jatkossa pojoja otettavissa.
Itse en sanoisi eilistä peliä missään nimessä hyväksi, kun vastustaja ei vain käyttänyt omia paikkojaan, jonka jälkeen alkoi peruuttelemaan ja päästi Sportin peliin mukaan. Pelihän olisi normaalitilanteessa ollut joku 3/4 - 0 ensimmäisen erän jälkeen.

Samanlainen peli kuin Raumalla. Silloinkin oltiin muistaakseni ensimmäinen erä purjeessa, mutta toisessa ja kolmannessa peli tasoittui. Lopputuloskin oli täysin sama eli kova vastustaja suoritti heikosti ja tarjosi pisteitä, mutta itseltä meni taas paskat housuun ja kaikki pisteet lahjoitettiin vastustajalle. Vieraissa kun ei saada yleisöstä sitä flowta päälle, niin parasta ei saada koskaan esiin. Sitten käy näin ja nyt on jo kuusi vierastappiota putkeen.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Itse en sanoisi eilistä peliä missään nimessä hyväksi, kun vastustaja ei vain käyttänyt omia paikkojaan, jonka jälkeen alkoi peruuttelemaan ja päästi Sportin peliin mukaan.
Minäkin ihmettelen miten ihmeessä porukka näki eilisen vieraspelin hyvänä. Sehän oli juurikin sitä näennäistä pyöritystä vailla ratkaisuja eikä ollut mitään viitteitä Sportin vierasvoitosta. Oliko vain 2-1 tappio osoitus hyvästä pelistä?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Itse en sanoisi eilistä peliä missään nimessä hyväksi, kun vastustaja ei vain käyttänyt omia paikkojaan, jonka jälkeen alkoi peruuttelemaan ja päästi Sportin peliin mukaan. Pelihän olisi normaalitilanteessa ollut joku 3/4 - 0 ensimmäisen erän jälkeen.

Totta. Eilinen peli oli silti monta astetta parempaa kuin aikaisemmin on nähty - siis nimenomaan toinen ja kolmas erä. Mitään parasta Sportia ei tokikaan nähty, mutta aiemmat vieraskonttaamiset huomioiden nähtiin iso parannus. Ei parasta Sportia, mutta kohtuu hyväa peliä. Oltiin kuriinalaisia ja jaettiin energia painostusjaksojen suhteen hyvin. Ehkä hieman alkaa viisikkopelaaminenkin muovautua kun saatiin jopa pari syöttöä perille omille. Kyettiin jakamaan kiekkoa ja ihan hyvää suunnanvaihtopeliäkin jo nähtiin, eikä vaan koko ajan roiskittu kiekkoa päätyyn. Lucenius on kyllä yksi ukko, josta on erityisesti tästä kiittäminen.

Toki annettiin luvattoman monta ylivoimahyökkäystä Tapparalle, mutta Järvinen piti Sportia pelissä parhaansa mukaan. Sitten tuo Tapparan voittomaali oli kyllä taas luokkaa anteeksiantamatonta herpaantumista
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
On toi Bertrand huikee kun pääsee vauhtiin, haha toi pyörähdys ja syöttö, toimii kerran kerrasta. Samoin Järvinen, parantaa kyllä entisestään, seuraava taso on maaginen. Muutenkin kaikesta näki että joukkue halusi voittaa. Negatiivisena on tuo Laakson pelaaminen, taas ihme syöttöjä vastustajalle ja kiekonmenetyksiä omissa. Hieman ot lopuksi, on kyllä herkulliset kolatytöt Ässillä.

edit: Tais siis Järvisen taso on jo maaginen jos pystyy pitämään tuon 32 torjuntaa 1 päästetty.
 
Viimeksi muokattu:

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Nyt tähän tämä perinteinen: Päivällä oli jo kutina tästä...sovin jo asiakastapaamisen Poriin huomiseksi...

Joko siirretään se kusinen muinaisten uhoaikojen muistomerkki torilta linja-autoasemalle... Tilalle kultainen Bertrandin patsas!

Eikä tänään oikeastaan yhtään huonolla päivällä varustettua kotkaa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaikea ottelu pelata väsyneenä hyvin energistä ja ison kotiyleisönsä eteen taistelemaan tullutta vastustajaa vastaan. Nyt oli kuitenkin jo sitä otetta, millä näitä vieraspelejä voi voittaakin.

Sportilla oli eilisen ja tämänpäiväisen perusteella selkeä taktiikka lähteä passiivisesti puolustamaan ensimmäinen erä ja tuo on ihan viisas taktiikka, mutta toteutus vain vähän ontui. Eilen Tappara kairasi pelillisesti kakkoseen avauserässä ja tänään Ässät oli yhtä hallitseva, mutta vain heikommalla materiaalilla. Toki pakeilta monta hyvää katkoa keskustasta, mutta silti liian hyviä tilanteita annettiin ihan liikaa. Brennanin aivopieru onneksi ainoa suuremman luokan moka, joita eilen nähtiin enemmänkin.

Toiseen erään tultiin samalla tavalla kuin eilenkin eli peliä muutettiin aktiivisemmaksi ja se toimi. Tuossa olisi pitänyt se toinenkin maali iskeä, mutta onneksi tuo tuhlailu ei kostautunut lopussa.

Kolmas erä oli väsyneen joukkueen taistelua, jossa ei oikeastaan ollut kovin monessa paikassa edes järkeä lähteä yltiöpäiseen hyökkäämiseen. Keskustaa puolustettiin viisaasti ja Järvinen hoiti loput. Maistuvat vieraspisteet ja toivottavasti tätä vierastaktiikan toteutusta saadaan hiottua entistä paremmaksi, jotta Kouvolasta ja Lappeenrannastakin irtoaisi ainakin toisesta pisteet.

Ylivoima oli tänään taas tutun luokatonta, mutta alivoima taas varsinkin kolmannessa erässä loistavaa.

Pelin hahmot tänään Bertrand, Lucenius ja Järvinen eli ne joiden pitääkin nousta esiin, jos näitä pelejä halutaan voittaa. En kuitenkaan vielä olisi tekemässä Lucelle jatkoa, vaan kyllä lisänäyttöjä vielä vaaditaan. Myös Newtonilta maali + kosto Hansenille, kun Vänttistä taklasi eli hyvä esitys. Brennan ensimmäisen maalin sekoilua lukuunottamatta isäntä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Luceniuksen hyvät otteet alkoi realisoitumaan nyt tehoinakin. Bertrandin kanssa hyvä kaksikko ja Kokkala sopii tuohon täydellisesti. Tämän ketjun voisi lyödä lukkoon.

Newton on alkanut tehoilemaan ja tulee tekemään melko hyvän kauden. NYT jatkosopimusta käteen!!
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Kallelle muuten menee kultainen potta takaisin päähän, jotenkin sellainen kutina että tuo on melkoisen tärkeä asia kaverille...
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Luceniuksen hyvät otteet alkoi realisoitumaan nyt tehoinakin. Bertrandin kanssa hyvä kaksikko ja Kokkala sopii tuohon täydellisesti. Tämän ketjun voisi lyödä lukkoon.

Newton on alkanut tehoilemaan ja tulee tekemään melko hyvän kauden. NYT jatkosopimusta käteen!!

Kyllä vaan, ja näin se yleensä menee, sitten kun se vierasvoitto vihdoinkin tulee, niin arvappas kuka "ratkaisee"....no Luce. (no, ok,ok, Charles tietenkin mutta se nyt kuuluu asiaan), mutta, ei nuo Lucen 57+94 on tsägällä tehty. Varmaan hieman ruosteessa vielä mutta jotenkin...Charles - Kokkala - Luce, hieno ketju tuo, toivottavasti nyt lähtee rullaamaan oikein kunnolla.

Järvinen! Hooohuo! Taistelee, pomppii ja venyy. Jos jatkaa tolla tavalla niin hyvää tulee. Vois jopa ihan oikeesti tulla EHT-kutsu? No, matka on pitkä.

Jake Newton! No hätä, tä oli tiedossa, tykki on nyt viritetty!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno voitto ja hienoja tapahtumia. Porilaiset on yksi suosikkivastuksistani ja hienoa on heidät kaataa. Historia tuo siihen mausteensa. Nyt helvetinmoinen kampanja ensi viikon otteluun ja huumorilla mökki täyteen kieroja savolaisia vastaan. Vastassa yksi päävastuksistamme matkalla pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
SaiPa näköjään otti Tapparalta 7-0 turpaan, joten aika heikosti näyttäisi kulkevan sillä suunnalla. He pelaavat Sportin tapaan perjantaina, joten lauantainakin pitäisi siis olla hyvä mahdollisuus voittoon.

Huominen kotipeli PITÄISI olla helposti voitettavissa, koska Sport oli niin tämän kauden aikaisemmassa kohtaamisessa, kuin myös viime kauden kohtaamisissa KalPaa pelillisesti edellä. Heillä toki vahva maalivahti, mutta niin on meilläkin ja tällä kaudella heidän maalintekovoimansa on viime kauttakin heikompi.

KooKoo pelissä täytyy saada se maali-pari heti alkuun, jonka jälkeen peli voidaan tappaa lopullisesti, kun joutuvat avaamaan kilppariaan. Mitä pidemmälle edetään tasoissa, sitä vaikeampi peli, kuten Vaasassakin jo nähtiin.

Omat odotukset tälle viikolle siis vähintään kuusi pistettä, mutta enempäänkin on erittäin hyvät mahdollisuudet. Pelitauko ei tosin ole aiemmin ollut hyväksi Sportille ja kovien odotusten jälkeen on lähes aina jouduttu pettymään. Viimeksi noin kuukausi sitten joutui tippumaan korkealta, kun erehtyi odottamaan vahvoja esityksiä. Ei se pisin voittoputki ihan vahingossa ole edelleen vain kahden ottelun mittainen, mutta pakko kai senkin on jossain vaiheessa muuttua. Vai?
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Kalpa ansaitsi lisäpisteensä. Mite hitossa noita merkkausvirheitä tulee pelistä toiseen? Tässäkin pelissä pelaaja nokikkain Järvisen kanssa vaikka kuinka monta kertaa. Sport antaa edelleen niin helvetisti eteen vstustajalle, kun ei osaa hyödyntää edelleenkään ylivoimaansa. Pitkä miinus taas kurittomille jäähyille! Korkeita mailoja!! EI NÄIN!

Kalpa näytti jiukan mallia miten tehdään yv:llä maaleja, se on niin helppoa, kun sen osaa. Jos Sport itsensä sääleihin keväällä kairaa, niin se tippuu kyllä heti kyydistä tällä ylivoimaosaamisella, ei voi pärjätä pitkälle jos ei ainuttakaan saa ylivoimalla sisään vaikka saatana sais puolet pelata ottelusta yv:tä.

Olisiko edes teoriassa mahdollista, että vastustajan saadessa jäähyn saataisiin jatkaa viidellä viittä vastaan, mikäli niin haluttaisiin? Vois jopa tulla maali.. hmmm...

Edit: miinukset ja plussat:

-Lucenius kärkimies?
-Laaksolta muutama hazardi pitkästä aikaa!
-Tyhmät jäähyt!
-Merkkausvirheet

+Järvinen! torjui pisteen Sportille upeilla suorituksilla. Ilman Järää ei olisi ollut mitään saumaa.
+Tottakai Gröndahl. Ehjä peli ja tärkeä maali.
+Newton maali, muuten saisi kasvattaa yhden lisäkiveksen, eli siis munan, sinne kivespussiin.
+Brennanin skitsofreenisiä taklauksia ei voi kun ihailla;)
+Männikkö, jotenki pitää tykätä.....Tehot vaan puuttuu, muuten vetää kyllä hyvin.

Overall: Ei me huonolle hävitty, että si siinä mitään, mutta kuinka monessa pelissä Järvisen pitää vielä tehdä ihmepelastuksia? Vai tarttisko tehä jo jotain, ettei noin paljo huippupaikkoja tuu maalille?
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Surkea esitys taas vaihteeksi. Intohimo katoaa näköjään olemattomiin, kun on vähän taukoa pelien välissä. Tosiaankin kuriton ja jotenkin myös haluton esitys tänään. Kaksi erää paskaa hyökkäyspeliä. Ei kotona saa noin aneeminen olla. Tappioasemasta tasoihin nouseminen nyt on ainut, mikä tänään lämmitti plus Järvisen gamesaverit.

Luceniuksen hyvä kun edes onnistui bongaamaan jäältä tänään. VMP.

E: Itketään vielä sen verran, että Riskakin osaa olla ihan järkyttävän surkea pelaaja liigaan huonona päivänä. Meni ihan totaalisesti reisille miehen paluu askiin idioottijäähyjen muodossa. Yksi tämän kauden alisuorittajista.

Newton pelaa tosiaan huikealla tasolla yhdessä Gröndahlin kanssa. Todella posia nämä kaksi ukkoa.
 
Viimeksi muokattu:

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisiko edes teoriassa mahdollista, että vastustajan saadessa jäähyn saataisiin jatkaa viidellä viittä vastaan, mikäli niin haluttaisiin? Vois jopa tulla maali.. hmmm...
Kai sitä voisi jättää yhden pelaajan vaihtoon ja pelata 4v4. Ei tuosta ylivoimasta kyllä tule mitään ja niinhän Tomek sanoikin, että mitään ei ole muutettu, kun vahingossa tehtiin kolme yv-maalia yhdessä pelissä. Tässä se nyt nähdään, kun mitään ei muuteta, niin mikään ei myöskään muutu.

Muuten aika perus heikkoa tekemistä Sportilta, jota on tälläkin kaudella nähty hyvien pelien vastapainoksi. Tasaisuutta otteista ei vain löydy. Tuo jatkoajalla pelaaminen ei myöskään ota onnistuakseen. Oma kiekollinen peli on hidasta ja pelokasta ja kiekoton pelaaminenkin näyttää lähinnä vastustajan maalin odottelulta. Niin on myös käynyt tänään ja KooKoota vastaan. Sieltä maalin edestä joku käy sen ohjauksen heittämässä, kun ei kiinnosta puolustaa.

Aivan järkyttävän typeriä jäähyjä myös ennätysmäärä. Ei voi olla niin vaikeaa hallita sitä mailaa.

Laaksonkin pelaaminen on taas vaihteeksi valitettavan heikkoa. On vajonnut sinne harjoituspelien hasarditasolle ja kiekollinen varmuus on enää vain muisto. Pitäisi muuten kaivaa lähetys esiin ruudusta ja katsoa, että kuka helvetti sen kiekon vei kolmannessa erässä kulmaan, kun kaksi KalPan pelaajaa oli kaatuneena omalla sinisellä. Kaista oli täysin vapaa, mutta ei kelpaa.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kalpa pelistä:

+++ Jake Newton
++ Ari Gröndahl
+ Mika Järvinen

Ari ja Jake on kyllä molemmat monipuolisia ja hyviä puolustajia. Molemmille jatkoa.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Vasabladet :
"Vasabor mår nästsämst i landet"
...............................................................................................................
Syytän tästä Sportin ylivoima/alivoima pelaamista.

Pitkäaikainen altistuminen tällaiselle aiheuttaa pakostakin oireilua.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Mun mielestä KalPa oli paras vierailija tällä kaudella tähän mennessä Vaasassa. Jopa parempi kuin TPS. Siinä pelissä se "sai kaiken ilmaiseksi" ja koko peli oli yhtä onnekasta pomppua ja mental erroria Sportilta. KalPalla oli alla todella väkevä jakso. Siihen nähden Sport pelasi mielestäni ihan ok pelin. KalPan terävyys sai Sportin paikoin näyttämään flegmaattiselta.

Piste kuvasti pelitapahtumia hyvin. Olin tyytyväinen siihen, että Sport pystyi luomaan paljon tekopaikkoja. Oma peli hajosi hieman Newtonin kavennuksen jälkeen ja tuolloin Kumi otti tarvittavat kopit, että pysyttiin voittotaistelussa.

Ratkaisumaali tuli harmittavasti naurettavan helposta virheestä. Kaksi Sport-pelaajaa menossa aivan väärään suuntaan omalla alueella. Ei tosin ollut yllätys, että KalPa on helvetin väkevä kolmella kolmea vastaan.

Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa, kun katsoo kuopiolaisten luisteluvoimaa ja kiekon kontrollointitaitoa ja uskallusta. En usko, että tuolla tavalla voidaan pärjätä keväällä, mutta yksilö kehittyy tuossa ympäristössä varmasti.
 
Viimeksi muokattu:

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Erik Riska pelaa mielestäni välillä ihan hyvin ja tekee tärkeää työtä, mutta on ollut todella tehoton. Tärkeä alivoima pelaaja ja kopissa todellinen johtaja. Vänttinenkin sanoi haastattelussa, että Ekiä kuunnellaan aina kopissa ja Eki tietää kaiken ym.
Jatkot tekisin, sillä se auttaisi Filipin saamista tänne ja Erik on kuitenkin tuollainen johtaja ja taistelija, jolla on todellinen Sport sydän.
Kyllähän siinä osa Sportin identiteetistä lähtisi Riskan myötä, kun kyllähän Riska on niin Sportin näköinen pelaaja, kun joku voi olla.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ottaisin kumman vaan Riskan tai vaikka molemmat riemumielin Ilvekseen.
Aliarvostettuja pelaajia ja tärkeitä joukkueelleen, joukkuetoverit arvostaa kyllä, suuriyleisö ei niinkään tunne.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ottaisin kumman vaan Riskan tai vaikka molemmat riemumielin Ilvekseen.
Aliarvostettuja pelaajia ja tärkeitä joukkueelleen, joukkuetoverit arvostaa kyllä, suuriyleisö ei niinkään tunne.
Erik täältä, ole hyvä vain.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Riska sai eilen 16 minuuttia peliaikaa ja teholukema +1. Jäähyistä ainakin se ensimmäinen oli varsin kevyt.

Tekee paljon näkymätöntä duunia hyvin ja eilen nähtiin myös vanhaa kuumentaja-Riskaa. Noin muuten hän ei voi koohottaa ympäri kenttää, kuten jotkut ehkä odottavat, koska toimii sentterinä ja joutuu hoitamaan myös oman pään (viime kaudella pelasi laidassa). Alkukaudella pelasi Talen ja Karvisen kanssa todella kovalla intensiteetillä, mutta se ketju ottikin myös paljon omiin. Nyt on selvästi tasapainottanut peliään.

Tehot ovat jääneet mataliksi lähinnä siksi, koska ei pelaa yhtä aggressiivisesti hyökkäyspäässä kuin pelatessaan laidassa. Häntä ei myöskään ole tällä kaudella käytetty ylivoimalla ollenkaan. Maalille hän kyllä saisi ajaa vielä enemmän ja pysyä siellä, koska sieltä hän osaa tehdä maaleja.

Peruspelin kun yhdistää hänen arvoonsa kopin puolella, niin täytyy sanoa, että vain täysi torvi laittaisi hänet ulos joukkueesta.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Riska kusee Sportin av:n kentällä ollessaan. Kiitos ja näkemiin!
Saa lähettää Ilvekseen mun puolesta.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tällä kaudella Riska on kyllä ollut varjo entisestä. Myös jäähymäärät ovat viime kaudesta kasvaneet, tosin otos vielä aika pieni. Mutta kaikille tulee alamäkiä ja siinä missä Komulainen tulee vielä nousemaan isoon rooliin, uskon ja toivon saman tapahtuvan myös Riskalle. Mutta en mä kyllä kahdelle Riskalle samaan aikaan näe Sportissa käyttöä. Yksi riittää.

Riskan paikka on tosiaan sielä maalin edessä. Myös ylivoimalla. Riskan pitäisi röyhkeämmin ajaa maalille ja parkkeerata sinne. Samalla pikku jäynää vastustajan maalivahdille.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tänään KooKoo-pelistä omana näkemyksenä:
plussat: Vänttinen (av-pelaaminen ja kaikki muukin), Kiviranta (sata lasissa, ei tulosta tällä kertaa), Gröndahl (itsevarmuus kasvanut,hyviä ratkaisuja), Bertrand (hieno maali), ja Koskiranta (hyviä oivalluksia ja vahva kulmaväännöissä).

miinukset: Lucenius (periaatteessa jopa plussalla, mutta miksi noin vaisu ja apaattinen olemus: joko on annettu ymmärtää, että kenkää tulee??), Brennan (ei oikein pelillisesti mitään, ei riitä se miehekäs yksi-kaksi taklausta/miestä seinälle), Männikkö (2x2 min on liikaa, ei paikannut, vaikka sai peliaikaa ihan helevetisti).

Joukkueena miinusta: Mestistason KooKoo leipoo 4-3 -voiton, vaikka toisessa erässä peli olisi pitänyt tappaa 2-3 -johdon jälkeen. Nyt saatana herätys joka jätkä ja se epäröinti loppuu. Tomek lopettaa kans sen virnuilun ja hymyilemisen ja rupeaa kaivamaan sitä tappamisen meinikiä peliin tai sitten sen kaivaa pian joku muu. Saatana, jääkaappikin on tyhjä!

Eteenpäin…vaikka en odota Lappeenrannasta yhtään mitään… Kunhan ei tulisi mitän tuskaista pyllykairausta tyyliin 4/5-0/1…

Edit: Jos tämä Lucen apaattisuuden syynä, niin ok puolestani…
Lucenius ei tuulettanut maalia isäpuolen kotikaupungissa
 
Viimeksi muokattu:

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Plussat ja miinukset Kookoo peliin:

+Järvinen pitää tasonsa nyt.
+ Bertrandilta pirtsakkaa peliä taas viime kauden malliin.'->on yksin
+Vänttinen raastaa ja repii ->on yksin
+Luce maali. sekä muutama kova hyvä veto.

-Luce veltohkoa peliä kulmissa joista pari kiekonmenetystä varsinkin lopussa, kun olisi pitänyt painaa tasoihin.
-Pakeilta paskaa viivapelaamista etenkin Peltolalta.
-Joukkuepeli epäröivää ja epävarmaa ja hyödytöntä perässä juoksemista, sekä huonoja päätykiekkoja, sekä huonosti toimi keskiträppi.
-Tunne puuttuu ja nälkä mennä tilanteisiin.
-Brennan ei kyllä oikeen saa mitää kiekolla tehtyä vrt viime kausi.
-Taas tyhmiä jäähyjä
-Muut mainitsemattomat pelaajat miinusta näkymättömyydestä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös