Peliesitykset kaudella 2014–2015

  • 673 743
  • 3 844

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ymmärrän, että ykköskorin pakit ovat tiukassa mutta nyt pitäisi kyllä ottaa lusikka kauniiseen käteen ja signata pari vakaan liigatason pakkia. Jos junnu on tarpeeksi hyvä niin hän kyllä syrjäyttää sitten jonkun.

Rasti muuten seinään. Liputan nyt virallisesti parin "kasi miikka" pelaajan puolesta. Yleensä olen pitänyt heitä ihan demaritouhuna.

Joo, tarkoitin 1-korin pakilla todellista alakerran isäntää ja siihen tarkoitukseen priimatavaraa. Pikkasen on Nybari taas myöhässä, koska sellaisia oli huomattavasti enemmän saatavilla vaikkapa 1kk sitten kuin nyt. YV:n right-pommia tarvittaisiin myös.

Mutta ei tässä nyt peli menetetty mitenkään ole, joten toimintaa vaan office, kiitos.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Söderholm on ollut kaikissa matseissa tähän mennessä todella paska. Nyt Nybari niitä pakkeja sisään!

Myös Hussolta tänäänkin epävarmaa pelaamista. Partanen sysipaska, pelikäsitystä ei ole ja luistelu yhtä huonoa kuin viime kaudellakin. Ei taida kaveri kehittyä nelosketjun pelaajaa kummemmaksi.

Ainoa kenelle voi plussaa antaa on Ikonen, joka on pelannut hienon alkukauden.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei ole maalille menijöitä hyökkäyksessä. Leino - Ramu - Zabo ei ainakaan toimi YV:llä.

Se, että nähdään tuommoinen koostumus ylivoimalla on kyllä Törmäsen vika, ehdottomasti pitäisi heittää joku maskipelaaja tuohon, kuten vaikka Luttinen? Mutta se, että meidän ylivoimaan ei löydy rightin pyssyä on Nybondakselta iso virhe, vie niin vitusti mahdollisuuksia ylivoimalta/koko joukkueesta tuommoisen puuttuminen!

Kaks erää aika paskaa, jos ei kolmannessa erässä nousta rinnalle ja ohi niin voi mennä/meneekin todella vaikeaksi tuo jatkoon pääseminen vielä ja sekös tässä vituttaakin...
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ei tuosta jengistä tällä hetkellä osaa nimetä ketään joka pelaisi edes omalla tasollaan. Syötöt menee mihin sattuu ja peli on ihan sekaisin. Grillfors, Söde ja Taipalus tekee paljon virheitä. Ainoa plussa on Elkinsin aloitusvoitot. Jospa 3. erässä löytyisi jostain se punainen lanka.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolet pakistosta on käyttökelvottomia Liigassa, jonka seurauksena Söde ja Taipalus ovat koko ajan kentällä, mikä näkyy näiden herrojen väsymyksenä ja niiden tuomina virheinä. Miettikääpä jos Tomppa olisi sainannut ensin keväällä Kankaanperän ja tämän jälkeen kesällä Kolomatiksen:

Söde - Taipalus
Kanki - Kolomatis
Grillfors - Moberg
Tarkkanen

Mutta, kun ei.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
...jos ei kolmannessa erässä nousta rinnalle ja ohi niin voi mennä/meneekin todella vaikeaksi tuo jatkoon pääseminen vielä ja sekös tässä vituttaakin...

Ei ainakaan Nybaria, kun tuolla pakistolla pystyy vetää S/M-liigan läpi.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onhan tämä nyt omituista surffaamista, peli on ihan kökköä mutta jotenkin on onnistuttu saamaan kaksi kiekkoa lisää pömpeliin ja peli on tasoissa. Ikävä vain että erää on vielä 13 minuuttia jäljellä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Voittohan sieltä saatin lopulta kaivettua. Kyllä tämä näyttää jo ihan lupaavalta, kuhan saadaan sairastuvalta osa porukasta takaisin, eikä tarvitse peluuttaa kolmea junnua puolustuksessa.
Kuparisen onnistumiset erittäin positiivista, itseluottamus tekee varmasti hyvää. Zaborsky ihan näkymätön, toivottavasti siirtyy pian omalle tasolleen.
Ottelun tuomaritoiminta oli kyllä ihan farssi, selittää osittain 3-1 tappioasemaa. Hieno nousu kuitenkin jälleen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voitto sieltä lopulta tuli 3-5 numeroin, hienoa nähdä, että IFK onnistui molemmissa peleissä nousemaan takaa ohi nyt jopa varsinaisen peliajan aikana saaden 3 pistettä. Peliä en juurikaan nähnyt joten jätetään pelin analysointi muille :)

Lohkon tilanne:

1. Skellefteå 6 p.
2. HIFK 5 p.
3. Sønderjyske 1 p.
4. Krefeld 0 p.

Tulevat kotimatsit kun Sønderjyskeä ja Krefeldiä vastaan kun hoidetaan kunnialla niin päästään taistelemaan lohkon voitosta sitten Skellefteå vastaan.
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onhan toi peli vielä aikamoista kuraa, mutta jotenkin on fiilis että hyvä tästä tulee. Tavallaan näen tässä jengissä samaa, kuin Sheddenin porukassa. Toki hyökkäys on nyt selkeästi parempi, mutta silti fiilis on että Stögön johdolla jengin vahvuus tulee olemaan yhtenäisyys.

Pelaajista sen verran, että IFK-kasvatti Bobby Leino on pelannut itselleen paikan pelaavassa kokoonpanossa! Omaksunut heti talon tavat ja pisteitäkin tulee.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno nousu tappioasemasta- alkua leimasivat lukuisat henkilökohtaiset virheet ja ainakin osittain innokkuuden piikkiin menneet jäähyt. Kolmannessa erässä HIFK onnistui nopeuttamaan peliään ja Krefeld menetti otettaan peliin. Tilanteet pelattiin loppuun asti ja hyökkääjät puolustivat myös nöyrästi. Johtoaseman varjelu onnistui hienosti ja aivan varmasti joukkueen itseluottamus kasvoi tästä voitosta.

Voitto pelillä, jota sävytti edelleen monet puutteet - pitäisikö olla huolissaan? Mielestäni ei, sillä pelisysteemin luominen on vielä kesken ja kaksi tärkeää pelaajaa, Zaborsky ja Elkins ovat olleet joukkueen mukana vasta hetken aikaa.

Erityisesti pitää mainita Robert Leino - kahdessa matsissa osoittanut hienoa pelillistä otetta ja kantanut hänelle annetun vastuun erinomaisesti. Onnistumiset jo tässä vaiheessa ovat varmasti sitä, mitä Törmänen ja muu valmennusjohto juuri toivoivatkin. Jälleen kerran hyvä esimerkki pelaajasta, joka tyrmätään esimerkiksi keskustelupalstalla käyttökelvottomaksi, vaikka ei olisi nähty viime kaudelta mieheltä yhtään peliä.

Pakko mainita, että Joel Perrault ei ole paljoa parissa kaudessa muuttunut. Yksi legendaarisimmista ulkkarihankinnoista HIFK:ssa koskaan.
 
Viimeksi muokattu:

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Vaikka peli ei nyt ihan kokonaisuudessaan vakuuta niin tunne on hyvä silti.
Nousu kaksi kertaa selkeästä tappiosta voittoon ja tänään vielä selvästi niin kyllä tuo varmasti pojille luottamusta lisää ja ero on huikea viimevuoden vastaavaan tilastoon.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Syystä tai toisesta IFK tuntuu olevan kuin diesel kärry. Kone lähtee vasta kolmannessa käyntiin. Hieno voitto ja nostattaa fiilistä nämä takaata nousut.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kuten jo todettu: ei ihmeellistä peliä, mutta voitot lämmittävät. Täytyy kuitenkin muistaa että esim. vuosi sitten vastaavat joukkueet pyyhki IFK:lla jäätä, eikä se tahti siitä mihinkään muuttunut kauden aikana.

Suurimmat pyssyt -Zabo ja Puustinen- vielä antavat odottaa itseään, ja em. kaverilla vähän Ramun poskia havaittavissa, mutten jaksa tästäkään olla huolissani. Maalijyvän löytymiselle ja kuntokuurille on vielä hyvin aikaa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Osoittaa joukkueelta hyvää henkistä kanttia, kun nousevat kerta toisensa jälkeen alun pupeloinnin jälkeen voittoon. Tämä tekee gutaa koko poppoolle. Jatkossa Törmänen ehkä saa jätkät pelaamaan kunnolla heti matsin alusta alkaen.
Mollaamani Kuparinen alkaa heräillä, joten HIFK:n kh-osasto on lupaavassa iskussa. Leino on ollut todellinen yllättäjä, toivottavasti onnistuu myös kotiliigassa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n sisäinen pistepörssi
Toni Söderholm 0+5
Robert Leino 2+2
Teemu Ramstedt 2+2
Juuso Puustinen 1+3
Lauri Taipalus 3+0
Arttu Luttinen 1+2
Jasse Ikonen 2+0
Mika Partanen 2+0
Matti Kuparinen 2+0
Matti Lamberg 0+1
Daniel Grillfors 0+1
Sebastien Moberg 0+1
Thomas Nykopp 0+1
Ville Husso 0+1

Listassa mukana harjoitusottelut, sekä CHL. En mene ihan takuuseen onko oikein, mutta ainakin lähelle. Noista harkkamatseista ei ole kaikista ihan terävintä tietoa. Mobergilla pitäisi mun muistaakseni olla ainakin yksi syöttö enemmän.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Upea nousu. Kahteen peliin tehty 9 maalia, mikä on erittäinkin hienoa. Omiin vielä hiukan vähemmän, niin hyvä tulee. Hienoa, että uusille äijille, sekä Kuprulle ym. tullut onnistumisia. Zabot ja Puustiset kyllä tulevat parantamaan vielä ja verkot rupee heiluun, siitä ei epäilystä.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
IFK:n sisäinen pistepörssi
Toni Söderholm 0+5
Robert Leino 2+2
Teemu Ramstedt 2+2
Juuso Puustinen 1+3
Lauri Taipalus 3+0
Arttu Luttinen 1+2
Jasse Ikonen 2+0
Mika Partanen 2+0
Matti Kuparinen 2+0
Matti Lamberg 0+1
Daniel Grillfors 0+1
Sebastien Moberg 0+1
Thomas Nykopp 0+1
Ville Husso 0+1

Listassa mukana harjoitusottelut, sekä CHL. En mene ihan takuuseen onko oikein, mutta ainakin lähelle. Noista harkkamatseista ei ole kaikista ihan terävintä tietoa. Mobergilla pitäisi mun muistaakseni olla ainakin yksi syöttö enemmän.

Laitetaan nyt tännekin. Mun laskujen mukaan pörssi näyttää tältä viiden matsin jälkeen:

Teemu Ramstedt 2+3=5
Toni Söderholm 0+5=5
Robert Leino 2+2=4
Juuso Puustinen 1+3=4
Lauri Taipalus 3+0=3
Arttu Luttinen 1+2=3
Jasse Ikonen 2+0=2
Matti Kuparinen 2+0=2
Mika Partanen 2+0=2
Daniel Grillfors 0+1=1
Ville Husso 0+1=1
Matti Lamberg 0+1=1
Sebastian Moberg 0+1=1
Thomas Nykopp 0+1=1

+ Kuparisen ja Zaborskyn yksi rankkarimaali
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Muutama havainto täältä amatöörien kulmauksesta myös.
-hirvittävä määrä harhasyöttöjä, puolin ja toisin mutta silti.
-tuomarit sekavia ja yliherkkiä kaikelle.
-Taipalus: tänään huono, toivottavasti ei jo pelannut parasta peliään meillä.
-Söde: oudon huono, loppuratkaisusta huolimatta.
-Puustinen: onko tämä mies taistellut maalipörssin voitosta? Mikään ei mene sisään.
-Robert Leino: jotenkin vaivihkaisen huomaamaton, ja silti aina tehoilla, pitänee hankkia rillit. Oudon salakavala tehomies.
-Zaborsky: kuka? Oli pöytäkirjassa, mutta en nähnyt kentällä. Tod.näk ei edes pelannut.
-Kuparinen: pelasi mielestäni taas paskasti ja sai tehot 2+0. Näköjään oikeaan aikaan oikeassa paikassa, käy mulle.
-Husso: taas alussa epävarmahko, mutta paransi, taaskin, loppua kohden ollessa lopussa huippu hyvä.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisätään Iso Pahan listaan vielä yksi asia:

- erikoistilannepelaaminen järkyttävän huonoa. Okei, pari yv-maalia Kuparinen teki, mutta ne eivät olleet sikäli "oikeita ylivoimamaaleja", koska niissä ei varsinaisesti hyödynnetty vastustajan vajaalukuisuutta: ensin Kuparinen sai kiekon suoraan lapaan vastustajan purkuroiskaisusta ja toista yv-maalia edelsi hirveä sähellys oman maalin edessä joka oli lähellä päättyä omaan maaliin.

HIFK pääsi kuitenkin harjoittelemaan ylivoimaa monta kertaa, mutta ainoastaan kolmannen erän 5-3:lla se sai jonkinnäköistä pyöritystä aikaan. Alivoimalla puolestaan jengin pakiston pehmeys tuli hyvin esiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös