Peliesitykset ja suoritukset kaudella 2020–2021

  • 281 228
  • 3 246

Saluuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja suomalaiset änärissä
Sai jäähyn kun kypärän remmi aukes(kö?) korona-ajan sama kun ennen kypärän pois päästä repiminen.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Valitettavasti materiaalin keveys alkaa paljastua. Poissaolijoiden ja lähteneiden merkitys on valtava. Nuoret saa paljon peliaikaa, osittain jopa ’liikaa’. Ei mahda mitään on vaan kestettävä.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Illan tuskaa kuvastaa myös hyvin se, että El Capitano istui tässä ottelussa peräti kuusi minuuttia boksissa, kun koko kauden saldo ennen tätä iltaa oli vaivaiset 12 minuuttia.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Onko tietoa miksi Pelsut on ainoa joukkue liigassa joka pelaa 4- ottelun viikon?
Olisipa tietoa tuosta.

Tilanne on eriskummallinen pelattujen otteluiden osalta. Nimittäin Näädät ja Kirves ovat pelanneet vain 27 ja 28 ottelua, mutta onko niilläkään 4 ottelun peliviikkoja tiedossa. Sitä vastoin Pelicansilla tuskin olisi ollut tarvetta tuollaiseen yhden viikon ottelurytäkkään.
 

Vlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko tietoa miksi Pelsut on ainoa joukkue liigassa joka pelaa 4- ottelun viikon?
Ei ole ainoa. Jukureilla myös 4 matsia tällä viikolla. Ensi viikolla puolestaan TPS sekä Kärpät pelaa 4 matsia. Taas viikko eteenpäin ja Ässät, IFK, Lukko, Tappara sekä Jukurit 4 matsia. Ollaan kuitenkin jo helmikuussa ja runkosarja vasta puolenvälin, kun normaali olosuhteissa joukkueilla olisi jo +45 matsia pelattuna. Pakko siis tiivistää pelejä jotta saadaan kausi joskus pakettiin. Tämä tuntuu todella monelta unohtuvan.

Mikäli ottelumuutoksilta vältytään on Pelicansin seuraava sekä viimeinen 4 pelin viikko maaliskuun puolessavälissä.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Juuri kuten yllä sanotaan. Otteluohjelma meni uusiks kun joulukuu huilattiin kaikkialla. Esim Tappara pelaa välillä 12-20 helmikuuta 6 peliä. Kärpät ensi viikolla neljä joista viimeinen on täällä Lahdessa. Ei taida kukaan saada etua kun 60 peliä on paketissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös