Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 796 607
  • 17 174

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaa, mä seuraankin loppupelin täältä. En jaksa kattoa ku jätkät painuu päät painuksissa kotona koppiin. Sunnuntaina loppuu kausi, onneksi, hölö vittuun.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Haatanen prkl!

Ja taas videolle.
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jep, missään nimessä ei saa himmailla. KalPa sen teki Kuopiossa ja nuo perkeleet eivät anna armoa. Ei ne mitään ylikylän ukkoja ole, mutta helevetin kokeneita ja käyttävät varmasti ne paikat, mistä maalin tai sen puolikkaan vaan voi tehdä. Niillä on Heljanko ja muuten setämiestason jarrumiehiä, kun Heljangon saa pelattua pois flowsta, niin homma on hoidettavissa.
Tämä nyt taisi olla toisinto Kalpa-Tappara pelistä kuopiossa kuitenkin. Ja onkin. KalPa on minun sydämessä, muita sinne ei mahdu, mutta yli kaiken vituttaa katsella noitten mouhijärveläisten ylikävelyä mistä muusta tahansa joukkueesta kolmansissa erissä. Ne on kuin joku kuristajakäärme, jotka pikkuhiljaa puristaa nesteetkin pihalle uhristaan, kunnes pää edellä alkavat vetämään kitusiinsa. Mutta joku joukkue sen pään saa katkaistua ja se päivä on lähempänä koko ajan.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Tossa ei oo kyllä mitään hylättävää!
Ei vittu, kyl siin saattaa ollakkin..
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Selvä maalihan tuon pitäisi olla. Tapparan oma pelaaja vielä potkasee mailan siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös