Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 039
  • 8 950
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Perus Iikkaa että syöttää vielä tostakin
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Aktiivisuus, se mikä näkyi jo avauskierrokselta asti, se toi hienon voiton, todella hienon. Joukkue pelaa kuten pitääkin ja tekee armottoman määrän työtä, etenkin juuri ne joilta sitä pitääkin tulla, kuten nimenomaan Bryggman, joka yhdessä Tapparan pitkässä pyörityksessä täysin yksin väänsi, kampelsi ja voitti kiekon ja purki sen pois viimeisillä voimillaan, se oli hieno hetki jo ennen Bryggerin maalia, se vaihto olisi loppunut maaliin tai jäähyyn ilman sitä suoritusta.

Nostan myös Petteri Riihisen esille, joka pelasi eniten meidän jengistä ja hämmentävän hyvällä tasolla.

Kiitos Pelicans!
 

Yukon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oli ikävä tilanne tänään, kun Kivenmäeltä lens taklauksen yhteydessä jälleen kypärä päästä, onneks ei käynyt pahemmin, pari vuotta sitten kävi.
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Oli heittämällä kyllä tämän kauden parasta Pelicansia!!! Kiitos siitä.
Tapparalla ei loppujen lopuksi ollut oikeastaan mitään tilaa parhaille maalintekopaikoille, puolustus toimi ja raatoi juuri niinkuin pitääkin. Pitäkää tämä!!!
Tällaisen pelin jälkeen ei miinuksia haluaisi antaa, mutta kauden kaikissa peleissä on syöttöjen/purkujen voimakkuudessa ollut toivomista. Tänään vähemmän kuin aiemmin, mutta oli niitä joukossa silti. Napakkuutta lisää avaaviin syöttöihin kuten myös purkuihin. Jos tulee pitkä, niin sitten tulee, mutta on ainakin aikaa järjestyä uudelleen. Lepsuja syöttöjä on annettu mielestäni enemmän kuin aiemmin ja niitä seurannut nopea kääntö on aina vaaran paikka.
Hyvältä kuitenkin näyttää, tällä meiningillä kutina loppukaudesta on oikein mukava...
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Ompa hieno löytö tuo Ikonen! Eipä tullut keväällä mieleenkään, että joku ihan random Ilveksen kolmossentteri on näin hyvä pelimies!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös