Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 388 522
  • 7 360

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikki kunnia Ilvekselle, ylivoima erittäin kauniin näköistä, mutta tuo nyt aivan vitsi, että Pelicansille tulee jäähy ihan joka tilanteesta ja Ilves saa huitoa ja pitää kiinni minkä lystää. Toki meidän alivoima aivan luokatonta, maalin edestä ei saada maskia siivottua.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ansaittu turpasauna tulossa, ehkä tää herättelis talvikohmelosta jonkun. Tästä tilanteesta näki selvästi kun ei uskalleta kunnolla puolustaa helpon jäähyn pelossa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Huomenna Parviaisen Oskulle eka liigastartti sanon ma. Jasse ei ole huono veska mutta ei ole vielä tottunut tällaiseen pelitahtiin. Tällä ratkaisulla ei hävittäisi mitään.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei olla kyllä tänään veskaan hävitty! Kateellisena saa katsoa kun toisella on pakit jotka pystyy vetämään kiekot yläkulmiin. Olihan meilläkin Leimu

Mutta Parviaiselle starttia vaan
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Itsekin katsoin jo pelitilanteessa, että kyllähän se maalissa kävi. Hyvä Toppari!
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Hienoa ylivoimaa Ilveksellä, vähän turhan helposti ovat vaan saaneet Pelsun miehen jäähylle mutta on tappavaa ylivoimaa, pakko ottaa hattu päästä.

Harmittaa että Patrikaisen ailahtelu jatkuu heti kun Barto loukkaantui, ei ole läheskään niin varma ja rauhallinen ollut kun alkukaudella silloin kun on päässyt tulemaan valikoituihin peleihin silloin kun on valmennuksesta tuntunut oikealta. Tosi harmi, ei vielä ykkösveskariksi ole sitä kuuluttamaani tasaisuutta että jaksaisi pelistä toiseen olla loistava.

Odottaisin silti paljon enemmän lähinnä meidän kärkipelaajilta, etenkin Jasekilta, Ikoselta ja Kangasniemellä. Jasekin tähtihetki oli se hieno syöttö maalipaikkaan Utuselle, muuten on ihan vaan surffaillut kentällä. Ikonen on täysin näkymätön ollut jo monta peliä ja ollut valitettavasti todella väsyneen näköinen. Iikka on neppaillut ja neppaillut. Pari peliä vetikin tuossa paluunsa jälkeen hyvin ja hienolla tahdolla voitti kiekkoja jne, mutta nyt taas neppaillaan ja menetetään kiekkoja.

Siinä 3-1 tilanteessa oli parikin mahdollisuutta tehdä se yksi lisää. Se oli tilanteita joista alkukaudesta oltaisi tehty se yksi ja heti perään toinen, mut nyt ei vaan mene sisään millään.

Ikävä Bartoa.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Olis se kakkosmolari voitu vaihtaa jo vaikka neljännen maalin jälkeen. Pitkä vaihto oli Jasekin kentällä ettei sinällään yllätä. Huomenna on uusi tsäänssi. Sitä kohti.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Patrikainen oli tänään huono ei siitä mihinkään pääse. Bartoa tarvitaan jos näillä jäähymäärillä aiotaan pelejä voittaa. Aivan idioottimaisia jäähyjä, joista kapteeni näytti malliesimerkin.

Parviaiselle startti huomiseen peliin. Ja Iikalle poppareita.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä hävittiin p@skaan alivoimaan ja tuomareihin. Ei tuolla Patrikainen ole mitään ailahdellut, hyvin on mukana joka tilanteessa. Harmi vaan kun esim. Ikosen vedot suuntautuu yläkulmiin, eikä patjoihin. Kun olis tullut patjoihin ei olis tehnyt yhtään maalia. Liigassa/maailmassa ei ole yhtään maalivahtia joka torjuu avee paketin läpi tulleen kiekon joka suuntautuu yläkulmaan. Torjunta tulee vain jos veto suuntautuu kohti veskaa, ei se kerkiä reagoimaan kuin sivuttaisliikeeseen ja pitämään jonkinlaisen torjunta asennon.
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
Ei aukea tämä logiikka. Ilveellä liigan paras ylivoima jo ennen tämän pelin alkua. Joten ehkä vähän voi valittaa jos joka hipaisusta lähtee boksiin.
Oli tosiaan kyllä todella kevyitä boxeja paljon. Alussa myös Ilves
Sai pari kevyttä, mutta lopulta jostain syystä vain Pelicansin rikkeet nähtiin.

Muuten pelissä Ilves tuntui kyllä olevan jatkuvasti vähän edellä ja Pelsu sai parhaat paikat pahoista kiekonmenetyksistä.
 

Ålemao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Nyt oli kyllä aivan munaton esitys. Ei mitään annettavaa hyökkäyksessä. Hävettää kattoa että ollaan tälläsellä pelillä vieläkin sarja kakkosena. Herätys nyt vittu!
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Siis Ipa vei Pelsuja 100-0 yveellä, sielä tehtiin ne pienet asiat oikein. Ne kaksi yvee maalia jotka teki pakit, mitä yhteistä niissä oli? Hyvä maski pelaaminen ja kiekko saatiin toimitettua maalille asti. Pelsun yveellä Roine oli maskissa ja Langhammer katsoi hänen oli!! Haloo mitä maski pelaamista se on?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös