Peliesitykset 2020–2021

  • 493 850
  • 6 877

Drache

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nelosketju vei kärppiä vastaan jatkoon. Mutta sen varaan ei voi koko kevättä jättää. Muiden pitäisi alkaa kantamaan nyt vastuuta. Luokatonta pelailua kauden tärkeimmillä hetkillä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Jos näyttää, että tänään tule tappio, siinä tapauksessa Penamaisesti kunnon hulina ja myllyt päälle. Ei voi antaa vastustajalle vapaalippua finaaleihin näin helpolla.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
En tiedä mitä siinä valmentaja voi tehdä kun ykköskori pääsääntöisesti fiilistelee tyhmiä virheitä ja alisuorittaa huolella.

Pikkarainen on antanut joukkueelle palautetta, tiiä sitten menikö primadonnilla tunteisiin.
Teillä valmentaja on saanut keitettyä sellaiset käärmekeitot, että ykköskori parantaa progressiivisesti juuri oikeaan aikaan, kun taas Pikkarainen on nyt sokeasti uskonut, että jossain vaiheessa Borgströmillä, Leskisellä ja Lundellilla etunenässä homma alkaa toimimaan.

Raipe lisäksi tekemässä sellaisen tempun, jota on meidän osiossa pidetty täytenä mahdottomuutena, eli viemässä joukkueensa finaaliin ilman mitään projekteja ja oppirahojen makselua.

No, on tässä vielä aikaa herätä (hymiö)
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkönen ja kolmonen sekoitettava ja yritettävä raapia niistä nyt jotain irti. HIFK on sekaisin kuin seinäkello. Mutta, toi jengi on ollut ennenkin sitkeä kuin tilliliha, joten mahikset on vielä. Mutta maaleja on tultava. Vähintään kolme. Nyt olis hyvä hetki alkaa suorittaa. Ihan vitun sama kuka sen aloittaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Haluan uskoa, että tästä vielä noustaan, vaikka just nyt tuo peli näyttää IFK:n kannalta todella huonolta ja Rämö ottaa kaiken kiinni.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Mitä ihmettä. Iltasanomat hehkuttanu 2 kk että HIFK varma mestari..

Oisko linkkiä yhteenkään artikkeliin, jossa IFK:ta on kutsuttu "varmaksi mestariksi"?
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Helppoa nollaa on se "ihan paska Rämö" pelaamassa...
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika halutonta paskaa on erä ollut tähän asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös