Peliesitykset 2020–2021

  • 493 878
  • 6 877

Walrus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vois sen Karjalaisen ottaa seuraavaan peliin ja hakis Säiliön tanssimaan, niin ei tarvis sen sikailujan temppuja enempää katsoa. Tällöin Karjalainenkin olis osoittautunut hyödylliseksi.

Ja niin se vaan Åsten vei voittomaalin. Nelosketju ihan helmeetä!
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Ihan kamala peli, mutta voitto kelpaa. Pudotuspeleissä saa voittaa näinkin. Ei tämän pelin tapahtumia kukaan enää vähän ajan päästä muista.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tuohimaa!!!’ Herätys
Voittava maalivahti kuitenkin. Siellä Lukonkin paras ikinä missään Lehtinen päästi 3 selkänsä taakse.

Toivottavasti Kousa pystyisi piikin voimalla pelaamaan vähintään. Karseasti näkyi Kousan tippuminen puolustuksessa. Mauno Ahonen ihan hukassa, kun minuutit kasvoi.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Esimmäisessä erässä nähtiin varma ja suvereeni IFK, ei koronasta tietoakaan. Kärpät tuli lähelle, mutta homma pysyi hallussa ja huomenna kaikki mahdollisuudet voittaa. Nelonen on huikea, tätä vauhtia Sallinen luovuttaa Kanada-maljan ensimmäisenä Åstenille. Lennu vois ehkä juhlissa myös käydä jäällä puku päällä kääntymässä.

Tullut tuosta Jokisen Jussista muuten sellainen fiilis, että silloin kun ei kiireiltään ehdi taklaamaan porukkaa päähän, niin on jossain päin kenttää kiukuttelemassa aika säälittävän oloisesti.

Huomenna maalihanat auki meidän tähtipelaajilta!
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Vittu! On se MUULI!!!!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
HIFK:lta kypsä peliesitys. Parempi voitti. Odotin koronan vaikuttavan HIFK:n peliin kolmannessa erässä, mutta mitä vielä. Joukkueen pelihän parani. Jatkossa voi tehdä G2 tiukempaa sekä koronasta toipumisen osalta kun pelataan peräkkäisinä päivinä, että Kousan mahdollisen puuttumisen takia. Lyytisen peliaika kasvaa silloin, jos vaan jaksaa pelata.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kärpillä huomenna kuudes peli yhdeksään päivään (kiitos @Huml71 ), joten eipä sieltä varmaan huomenna ole tulossa mitään revolverikiekkoa heiltäkään. Näkisin, että mitä pidemmälle tämä sarja etenee niin se on IFKn etu.

Nk. Kärkiäijillä on kyllä helvetisti parannettavaa.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kyllä nyt koetellaan jos Kousalla loppui kausi tähän. Lyytinen on juuri ja juuri pelikuntoinen. IFK on parempi jengi (kuin muut) mutta kiekkojumalat ei tee helpoksi tätä(kään) sarjaa.

Siitä lähdetään, että Eero Teräväinen pelaa itsensä fanien sydämiin, kuten Keke keväällä 2011
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kärkiäijistä Leskinen ja Niki väläytteli mut muut ei sit yhtään mitään.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ollut kaksinen esitys IFK:lta. Kyllä tuo pelituntuman puute näkyy selvästi, harvoin nähnyt esim. Jesse Saariselta noin montaa syöttö jotka menee kaksi metriä ohi. Ja Lundellin kiekollinen peli muistutti jotain Pitsiturnausta. Mutta väliäkö sillä, vastustajan taso ei myöskään päätä huimaa ja oltiin sekä ollaan parempia.

Karri Kiven sanojen mukaan tuo on aikalailla jatkumoa Kärpiltä, ja lähellä sitä heidän loppukauden tasoa. Minusta IFK:lla taas on paljon vielä parantamisen varaa. Yksilötasolla paljon lunastamatonta potentiaalia. Åsten oli man of the match ja se kertoo jotain.

Onneksi huomenna mennään taas. Vaikea ollut kasata mitään kevät-kiimaa, kun yhden kauden sisällä on ollut noin neljä pientä kautta. Yleisön puute heijastuu kyllä ihan kotikatsomoon asti.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös