Peliesitykset 2020–2021

  • 496 307
  • 6 877

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikeaa oli, jälleen kerran, mutta kolme pinnaa piti ottaa ja se otettiin. Pelin tasosta voi aina valittaa, ja valitetaankin, mutta loppupeleissä hyvä jengi ottaa ne vaadittavat pinnat, vaikka väkisin.

Kerho on aina paha vastus HIFK:lle, koska jostain syystä tunnetila on kovin harvoin sillä tasolla kuin sen pitäisi olla. Ei se ole mikään Pikkaraisen HIFK:n erikoisuus, vaan näin on ollut "aina". Ekalla erätauolla tapahtui jotain ja se "jotain" herätti joukkueen. 3-2 johtomaali tuli ehkä sitten kuitenkin liian äkkiä, koska tunnetila tippui sen jälkeen ja meni taas vähän läpsyttelyksi ja sen jälkeen peli olikin jälleen tasan. Lopussa, kun peli piti tappaa, se tehtiin, mutta ei menty taaskaan helpoimman kautta. Siinä oli laskujeni mukaan ainakin kolme "varmaa" maalia, mahdollisesti jopa enemmänkin, ennen kuin Niki sitten sen voittomaalin teki.

Nyt saatiin onnistumisia laajalta rintamalta ja Leskinenkin sai vihdoin sen maalinsa. Eikä sovi Dykiäkään unohtaa, tärkeä onnistuminen. Sarja on tasainen, eikä HIFK ole vieläkään hävinnyt suoraan kahta peliä enempää putkeen. Mä en edelleenkään näe tätä minään katastrofina, vaikka tietysti olisi mahtavaa, jos joukkue pelaisi kuten Lukko. Loppuviikolla kovat kaksi peliä ja sieltä voi tulla ihan mitä vain. Kyllä mä kuutta pinnaa lähden odottamaan, mutta ottelun kuluista riippuen neljäkin olisi ihan jees. Mitään ylivoimaista pelinhallintaa en edes odota, koska en pidä sitä nyt kovinkaan realistisena.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli on todella vaikeaa, mutta sentään rutiinitaso on korkeampi kuin aiempina vuosina. Eli klaarataan nää heikommat jengit vaikka otettaisiin se kaksi eteen. Tähän on panostettu. Tänään taisi meillä olla paikat johonkin 8-3 voittoon, muttei taas maistunut. Tosin Tuohimaakin pelasti kait yhden kaksi.

Posia Nikin, Dykin ja Leskisen onnistumiset ja Lyytisen vahva sisääntulo. Kaikkia näitä tarvitaan, kun Lundell on veke. Mutta tällä pelillä ei Ässiä tai Tapparaa kaadeta.
Parjasin kyseisiä herroja Sallinen mukaanlukien viime matsin jälkeen ja onneksi sieltä vastattiin huutoon.
Olihan IFK kyllä selkeästi parempi mutta toisaalta en usko, että HPK on loppujen lopuksi niin huono kuin sarjasijoitus antaa ilmi ...ja vähän vielä paskemmalla mäihällä olisi hävitty.
Hyvä näin!
 

En gång IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niki oli omasta mielestä tänään hyvä, Maalien lisäksi teki hyvää duunia hyökkäyspäässä.
En nyt tiedä onko liioittelua mutta oliko kenties Nikin parhaimpia matseja tällä kaudella.
Anyway hienoa että kolme pojoa tuli ja viikonloppuna kovat matsit edessä!
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olipas heikko 1. erä mutta positiivista oli miten paketti kasattiin ja virheiden määrä väheni ja päästiin myös maalipaikoille ja varsinkin maalin eteen. 5 byyriä hyvä saavutus! Oli toki tänäänkin saumat tehdä enemmän mutta hienoa ennen kaikkea se että maalipaikat olivat tänään laadukkaita ja että nähtiin vahva nousu tappioasemasta.

Jännitin kun HPK:lle annettiin helposti 2-0 eteen, onko IFK:n mahdollista enää nousta ja päättyykö peli Kerholle 1-2 tai 1-3.

Moni varjoissa hiihdellyt pelaaja oli tänään hyvin näkyvillä, varsinkin Sallinen, Leskinen, Borgström ja Jääskä sekä Dyk. Tuntui että pitkästä aikaan saatiin 3 toimivaa kenttää. Näkisin ihan mielelläni vielä seuraavissakin matseissa tuon

Hede - Jääskä - Dyk

tai sitten niin että Heljanko pelaa välillä Heden tilalla, jos ei mahdu neloseen Keräsen tai Nordgrenin tilalle.

Nordgrenin liike oli mun mielestä ihan hyvää ja yllätyin jopa, mutta kyllä Heljanko tuolla tontilla olisi tuonut enemmän lisäarvoa. Nordgren kuitenkin pelasi ihan ok:sti monet tilanteet.

Erittäin positiivista oli Borgströmin liike ja se että oli hyvin pelin sisällä.

Pikkarainen on pulassa ketjujen kasaamisen kanssa kun Lundell palaa. Pelaako Sallinen ja Saarinen ykkösessä vai missä pelaavat. Tänään 1. kenttä oli hyvä.

Ehkä myöhemmin kolmonen kasataan sitten

Jääskä - Borgström - Dyk

Vai olisiko ykkönen taas

Saarinen - Lundell - Dyk

jolloin Sallisen voisi laittaa kolmoseen Jääskän ja Borgströmin kanssa..?

Vaikka HPK ei kovin kummallinen ollutkaan, niin lähtiskö tästä IFK uuteen nousuun? Matsi voitettiin kamppailemalla ja mentiin väkisin maalinteko sektoreille vaikka HPK niitä pyrkikin suojelemaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hienosti vastasi Borgström huutoon kun Lundell oli sivussa. Sen sijaan Broadhurstin peli kaipaisi paria napsua lisää. Lyytiseltä upea paluu, olikin ikävä joukkueen parasta pakkia! Tuota ylivoimaa en vain voi käsittää, jossa Leskinen pelaa oikealla laidalla ja Broadhurst vasemmalla. Ei mitään suoralaukaisu-uhkaa ja muutenkin noiden poikittaissyöttöjen jälkeen tilanteet kuivuvat kasaan ja lopulta pelin ollessa seisahtanut päättää joku Leskinen laukoa sen kiekon moken syliin. Vaihtakaa nyt puolia jo saatana! Ei toimi! Muuten Leskinen pelasi mielestäni yhden parhaista peleistään, vaikka saisi itsekin laittaa kiekkoa maalinperukoille.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Hieno nousu kamalan ekan erän jälkeen ja hienoja onnistumisia mm. Dykille (upea maali), Leskiselle, Borgströmille jne.! Kolmoskenttä oli erittäin pirteä.

Missä se Innala muuten oli? Pukemassa jo meidän pelipaitaa päälle perjantain matsia varten?
 

Zamppaaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno nousu kamalan ekan erän jälkeen ja hienoja onnistumisia mm. Dykille (upea maali), Leskiselle, Borgströmille jne.! Kolmoskenttä oli erittäin pirteä.

Missä se Innala muuten oli? Pukemassa jo meidän pelipaitaa päälle perjantain matsia varten?
Innala on Ruotsin eht turnauksessa mukana yhdessä Lundellin kanssa
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Tänää melkein toivois, että me ollaan se joka tekee avausmaalin. Vois kuvitella, että varsin pienten marginaalien peli kuitenki tulee.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Nyt on äijät jotenkin erittäin "ZONESSA".

Toivottovasti saadaan avausmaali niin tästä tulee hyvä ilta.

e. arvasin että tässä käy näin kun julki tämmöistä kirjoittaa, jäähy tai omiin :D
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Kylläpä meni "Akseli" hienosti hyökkäysalueelle.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Taas hyvää ekan erän tekemistä, iha yks joukkue kentällä. Vihdoin se palkitaan avausmaalilla.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Paria minuutin sähellystä omassa päässä lukuunottamatta kauden parhaita avauseriä. Avauspeli oli hyvää ja taas oikeastaan vain huonon viimeistelyn takia ei olla 3-1 johdossa. Ässilläkin oli se yksi tuhannen taalan paikka.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Aika sählinkiä ja kiekon menetyksiä kummallakin. Sekavat syötöt ja vauhtia osaamiseen nähden aivan liikaa.
Nykykiekko on vauhtikiekkoa, mutta siihen vaaditaan osaamista ja hyvää kiekon hallintaa. Kyllä tänään saattaa voitto tulla Helsinkiin, mutta ei se meitä mitalisuosiksi nosta. Kyllä tuosta pitää parantaa ja paljon.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Siis hetkinen. Oliks Vito Varakas juuri pyörittämässä YVtä ja Eero Teräväinen ei? Missasinko jotain. Käviks Eero kentällä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös