Peliesitykset 2020–2021

  • 496 934
  • 6 877

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
Ja kappas, erittäin laadukkaana otteluna tätä piti Ahokas.
Olen sen verran urpo etten näe "pelin taakse" eli mielestäni voitettu peli on aina hyvä ja hävitty peli taasen on poikkeuksetta "aivampaska". Pitäisi olla niinkuin Jode Tanska joka näkee hävityissä peleissä "paljon hyvää" ja joissa tehtiin "paljon oikeita asioita".
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotakuinkin näin. On tää vaan aivan uskomatonta. Ei sikäli, tiukka peli oli jo ennakkoon luvassa mutta TOTTAKAI se menee sit just niin käsikirjoituksen mukaan että KooKoo rikkoo juuri nyt sen kirouksensa jne. jne. jne. Puuttui tosiaan vaan se Engbergin maali, ja oli kyllä todella lähellä sekin pariinkin otteeseen.

Joku kirjoitti aiemmin täällä että Pikkarainen on selkeästi tollanen tsemppi-valmentaja ja pakko yhtyä tähän. Varmasti Mestis-aikoinaan pärjännyt nimenomaan jollain hengenluomisella (ja välillä myös raivoamisella) mutta näyttää siltä ettei mies ole kuitenkaan saanut uusia työkaluja pakkiinsa noista ajoista. Ja nyt kun on käsissä jopa poikkeuksellisen nimekäs jengi ja vähän jo änäri-starboja tietyllä tapaa niin tuntuu ettei toi jengi oikein ole hänen hyppysissään. Liikaa taitoa tietyllä tapaa, ei tiedä mitä tehdä tällä kaikella. On varmaan siis itse pyrkinyt kehittymään valmentajana ja pääsemään eteenpäin siitä tsemppaus-tekemisestä mutta kun ei ole mitään näkemystä tai myöskään kykyjä kehittyneempään valmentamiseen niin kusessa ollaan. Ehkä tässä kohtaa Piken olisi järkevää lopettaa se pyristely johonkin hienompaan ja tunnustaa itsellekin tosiseikat; ja palata siihen minkä kenties parhaiten osaa. Vaikka sitten korottaa näille nuorille änäri-pelaajille ääntä ja miksei vähän raivotakin jos se sitä vaatii. Mitään muuta tietä ei hänen valmennuspolullaan nyt oikein tunnu olevan kun ei pelikirjaa löydy, näin ulkopuolelta katsottuna siis.

Vaadin jo aiemmassa postauksessa kenkää isosti ja edelleen sama fiilis. Mutta en usko hetkeäkään että Salmelainen erottaa Pikeä syystä että 1) korona (kausi saattaa joka tapauksessa loppua milloin tahansa jne. jne.) sekä varsinkin siitä syystä että 2) kun Tobbari on nyt kovasti halunnut luoda pelaajille IFK:sta sitä hyvää paikkaa olla, kehittyä, ottaa steppejä, päästä maailmalle ja lopulta haluta palata juuri punaisiin kun ulkomaan komennukset loppuvat, niin takuulla haluaa myös valmentajien osalta samaa. Ja tämä viime vuosien turbulenssi ei varmasti ole omiaan houkuttelemaan laadukkaita valmentajia tänne (yksi syy miksi meillä on Pikkarainen penkin takana). Voisiko Piken sitten lomauttaa tai jotenkin kulisseissa siirtää syrjempään; en tiedä mutta en usko. Tokihan toi jengi takuulla pelaisi vähintään yhtä hyvin ilman Pikkaraista, ehkä jopa paremmin. Joku Jere Sallinen jne. ottamaan ohjaksia niin mikä ettei. Mutta ei sekään pitkässä juoksussa näyttäytyisi ehkä kauhean hyvältä IFK:n kaltaisessa seurassa. Eli tää kausi takuulla kärsitään Pikeä, meni syteen tai saveen. Ja tää vituttaa.

Enää ei Pikkaraista voi puolustella loukkaantumistilanteella tai millään tämmösillä, se aika on nyt ohi. Nyt on vaan aika tehdä TULOSTA. Mutta pieni muistutus, että toki toi jengi on myös erittäin epäsuhtaisesti kasattu. Hyökkäys on (paperilla) aivan käsittämättömän kova mutta puolustus taas sitten täynnä puukätisiä maakuntien/Mestis-tason puurtajia (Ahonen, Motin, Varakas, Laakso), vielä ensiaskeliaan liigassa ottavia junnuja jotka nyt joutuneet vähän liian isoihin rooleihinkin (Teräväinen, Winberg) ja sitten kaksi hyökkäyspäässä kykenevää mutta omissa täysin tuuliajolla olevaa "starbaa" (Kousa, Lyytinen). Karjalainen menee pitkälti puukäsiosastoon mutta kyllä yksi fyysinen pelote pitää alakerrassa olla ja Karjalainen täyttää tämän roolin. Ja joo Lyytinen sutaisi pari eilen, mutta tekeminen oli taas niin kovin kaksijakoista ettei tosta mitenkään voi antaa puhtaita papereita. Välillä ihan harrastelijatason kämmejä. Ja Kousa, noh, kaikki lienee sanottu.

Hyökkääjistä Dyk on totaalijäässä; tekisi ehkä hyvää vähän rikkoa tuota tandemia Lundellin kanssa kun ei nyt vaan toimi yhtään? Toisaalta taas jatkuva ketjuruletti tietysti ei ole hyväksi. Sääliksi silti käy ja toivon sitä vapauttavaa NIIN paljon.

Suomela; 4 peliä, kiikaritehot ja -4. Ei ole ihan lähtenyt nyt. Missä mättää? Tän tason kaverin pitäisi tehdä piste per ottelu-tahdilla tulosta, oli pientä loukkia tai ei. Nyt täysin näkymätön pelistä toiseen.

Bemström; raivostuttaa ja ihastuttaa. Missä 5v5 tehot? Tykkikään ei lähde enää niinkuin ekassa pelissä, mihin ruuti on kadonnut? Ei ehkä vaan kiinnosta kuitenkaan NIIN paljoa tää Helsingissä oleminen, tää mun veikkaus...

Jääskälle toivoisi niin kovasti myös onnistumisia ja on toki loukit takana, mutta mulla sellainen fiilis että monella fanilla on liian isot odotukset tässä kohtaa. Jäky on mustakin melko kädetön loppujen lopuksi ja kaukana esim. aiemmin toisessa ketjussa mainitun Tyrväisen tasosta. Se Jääskän taso on 3 tai 4-kentän energialaituri joka tekee sen 5-8 häkkiä kaudessa. En usko että toi tuosta tulee kauheasti muuttumaan, toki mieluusti olen väärässä koska diggaan hahmosta.

Koivulalla kulki ihan ok ja pääsee kokoajan paremmin mukaan mutta sitten se täystyperä jäähy voi kristus... Noh, näki että harmitti myös miestä itseään. Luodolla vaikea ilta.

Nelosessa hyviä juttuja edelleen ja ei-niin-suosikkipelaajani Åstenkin pelasi hyvän matsin. Väänäseltä tyhmä jäähy toki, ja aloituksissa ei niin varma kuin ennakkoon ennen kautta jostain syystä odotin..? Väyrynen hyvää duunia taas.

Borgström pelasi musta todella hyvin kun ottaa huomioon lähtökohdat; kovaa taistelua kumpaankin päähän, loi paikkoja ja selkeästi nautti pelaamisesta. Kunhan tuosta vertyy niin tulee tekemään kovia pisteitä ja pystyy dominoimaan illasta toiseen, kunhan vaan se oikea ketjukoostumus löytyy. Ihan poikkeuksellinen pelaaja ja varmaan kokonaisvaltaisesti taitavin koko joukkueesta, sen näkee kauas.

YV= edelleen kamalaa. Ylimielistä, löysää ja mielikuvituksetonta neppailua. Ja todellakin toi 3-3 peli oli jopa naurettavan lepsua, hävettää suorastaan. Toi yv näyttää siltä ettei pelaajat itsekään usko että mitään saadaan aikaan, pelataan nyt vaan äkkiä minuutit pois. Ihmeellistä.

Olisi muuten kiva tietää millainen joukkuehenki tuolla on ja miten tää änäri-porukka on integroitunut muuhun jengiin. Joku tossa pikkasen haiskahtaa; joko se on vaan sitä Piken henkeä, muukalais-legioona-ilmiötä tai pahimmillaan jopa kumpaakin...

Kalpa ja Kärpät seuraavaksi, eilisellä esityksellä veikkaan 0-1 pistettä näistä.

edit: ja samaa mieltä KooKoon tasoitusmaalista - liian helposti meni. Tuohimaata ei haluaisi syytellä liikaa, mutta harmillisen ailahtelevaa on tekeminen myös tolppien välissä.
Jep. Ei tosiaankaan kannata ketään potkia nyt pois, vaan katsella rauhassa kausi loppuun, vaikka välillä (usein) ahdistaisikin. Sitäpaitsi, edelleen uskon, että Pikekään ei voi olla ihan täysin nähty, ja mahdollisten Play offien kohdalla voi yllätyksiä tulla, ja erityisestikin nyt, kun siellä vähän muillakin tökkii, ja se maailma kuitnekin on aivan erilainen, niin jos taito silloin saadaan valjastettua siihen piken hengen luontiin, niin ei ovi yhtään edes arvailla mihin kausi pättyy.

Mutta. Sittenkin on Piken näytöt annettu kokonaisuudessa, joten en missään nimessä -enkä edes vaikka se mestaruus sielät tulisikin- jatkoa enää sorvaisi, sillä tällaisia runnkosarjoja ei nyt vaan katsele Erkkikään. Tosin on siinä tottavie sekin puoli, että kai näitäkin sietäisi paremmin, ellei tämä olisi ikäänkuin "maan tapa" IFK:ssa. Siis se, että runkosarjat päättyvät ja etenevät keksimäärin keskinkerataisesti, eikä juurikaan tarvitse pidellä hengitystä sen puolesta että niitä runkosarjokain hallittaiisin sekä vielä voitettaisiin.

Mutta joo, kaikki on pikellä(kin) vielä mahdollista jos kausi kokonaan pelataan, mutta jatko, kiitos ei.
 

Janppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kappas, erittäin laadukkaana otteluna tätä piti Ahokas.
Täähän on selkeä salaliitto! Muut jengit kehuvat matseja laadukkaiksi ja kovatasoisiksi, oli ne siten millaista ripulia tahansa. Saadaan Pikkarainen & co. uskomaan että tää on laadukasta ja voittavaa kiekkoa. Kas kummaa kun unohtuu huomata siinä ohessa ettei tällä pisteitä tule.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Mites sun omasta mielestä? Oliko hieno kiekkospektaakkeli, upeaa urheilujuhlan tuntua? Jäikö sellainen fiilis, että tällaisia lisää?

Kyllä mulla vaikuttaa siihen fiilikseen myös se ettei paikalla ole kuin kourallinen ihmisiä, ei lähellekkään sitä ilmoitettua 3000.
Nyt siellä paikalla ollaan ihan puhtaasti sen pelin takia, ei tunnelman. Ja jos kaks erää vedetään nollanollaa niin kyllä se vähän vaikuttaa omaan kokemukseen.
Urheilujuhlan tuntuun tarvitaan kyllä sitä yleisönluomaa tunnelmaa, itse peli ei riitä siihen vaikka olisi miten hyvä. Pelistä puuttuu jotenkin tunne kokonaan kun yleisö ei ole tuomassa sitä omilla reaktioillaan.
 

Juubelii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täähän on selkeä salaliitto! Muut jengit kehuvat matseja laadukkaiksi ja kovatasoisiksi, oli ne siten millaista ripulia tahansa. Saadaan Pikkarainen & co. uskomaan että tää on laadukasta ja voittavaa kiekkoa. Kas kummaa kun unohtuu huomata siinä ohessa ettei tällä pisteitä tule.
Huh. Tämä on paha. Psykologista taistelua, jossa jäätiin alakynteen.

Kyllä mulla vaikuttaa siihen fiilikseen myös se ettei paikalla ole kuin kourallinen ihmisiä, ei lähellekkään sitä ilmoitettua 3000.
Nyt siellä paikalla ollaan ihan puhtaasti sen pelin takia, ei tunnelman. Ja jos kaks erää vedetään nollanollaa niin kyllä se vähän vaikuttaa omaan kokemukseen.
Urheilujuhlan tuntuun tarvitaan kyllä sitä yleisönluomaa tunnelmaa, itse peli ei riitä siihen vaikka olisi miten hyvä. Pelistä puuttuu jotenkin tunne kokonaan kun yleisö ei ole tuomassa sitä omilla reaktioillaan.
Faninurkasta kuuluu tasasesti hyvää tunnelmaa ja muutamia kohahduksia läheltäpiti -tilanteissa tai kovissa taklauksissa. Tosin, paljon tulee todella hiljasia hetkiä, kun kuulee karkkipussin rapinan toisesta päästä hallia.

Itselle suurinta antia peleissä käynnissä on se hallilla ollut tunnelma. On ollut mielekästä ihan vaan aistia sitä ottelun odotusta hallilla ennen peliä. Nyt vasta yhden pelin paikan päällä nähneenä se tunnelma on kokonaan poissa. Parempi tähdätä ottelun alkuun, ettei tarvitse harmistua koronarajoitteista. Ei tässä voi kun toivoa, et peli muuttuisi voittavaksi ja viihdyttäväksi. Kuten mainitsitkin, pelin takiahan siellä ollaan. Kovin kyyniseksi tässä meinaa ruveta, kun odottaa jotain suurta tapahtuvan mutta toteutuksesta tuleekin lässähtänyt pannukakku: kokemuksena ja pelin antina.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Mites sun omasta mielestä? Oliko hieno kiekkospektaakkeli, upeaa urheilujuhlan tuntua? Jäikö sellainen fiilis, että tällaisia lisää?
Tämän ketjun viesti numero 1265 selventänee mitä mieltä olin. Kiva kun kiinnostaa!
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kyllä mulla vaikuttaa siihen fiilikseen myös se ettei paikalla ole kuin kourallinen ihmisiä, ei lähellekkään sitä ilmoitettua 3000.
Nyt siellä paikalla ollaan ihan puhtaasti sen pelin takia, ei tunnelman. Ja jos kaks erää vedetään nollanollaa niin kyllä se vähän vaikuttaa omaan kokemukseen.
Urheilujuhlan tuntuun tarvitaan kyllä sitä yleisönluomaa tunnelmaa, itse peli ei riitä siihen vaikka olisi miten hyvä. Pelistä puuttuu jotenkin tunne kokonaan kun yleisö ei ole tuomassa sitä omilla reaktioillaan.
Se hyvä puoli kotisohvalla olossa on, että voi ihan valita mitä syö, mitä juo vai onko poppareilla. Ja kun peli ei maistu voi painaa nappia eikä kestä puolta tuntia tulla harmistuneena kotiin, kiroillen "miks s-tana mä taas menin halille."
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Se hyvä puoli kotisohvalla olossa on, että voi ihan valita mitä syö, mitä juo vai onko poppareilla. Ja kun peli ei maistu voi painaa nappia eikä kestä puolta tuntia tulla harmistuneena kotiin, kiroillen "miks s-tana mä taas menin halille."
Se on kyllä plussaa ja voi jatkaa vaikka oman sarjan parissa loppuillan. Sitten iltapäivällä voi lukea jatkoajasta kirjoituksia, joista paistaa läpi "analyysit" eli pelejä ei edes olla katsottu, mutta tehdään viiltäviä analyysejä asiakirjoittamalla. Tämä siis kritisoiden, tai analyyttisesti.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Se on kyllä plussaa ja voi jatkaa vaikka oman sarjan parissa loppuillan. Sitten iltapäivällä voi lukea jatkoajasta kirjoituksia, joista paistaa läpi "analyysit" eli pelejä ei edes olla katsottu, mutta tehdään viiltäviä analyysejä asiakirjoittamalla. Tämä siis kritisoiden, tai analyyttisesti.
Niin, ehkä jotkut kirjoittavat vaikka eivät ole nähneet peliä. Itse jätän väliin kirjoittamisen, jos en katso, mutta sorrun kyllä kommentoimaan katsottuani puolella teholla, sillä eihän kaikkia surkeuksia voi katsoa 100 %:sti. Maalit yleensä katson uusintana ja tilastot ottelun jälkeen.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
En ole nähnyt huomista peliä mutta ihmeitä saa Sallinen tehdä että joukkue saadaan pelaamaan sillä tasolla että voidaan edes jossain erässä haastaa Kalpa.

Alkaa tulla sellainen fiilis että Saipa, Jyp, Tps, Sport ja hyvänä päivänä Jukurit on seuroja joilta IFK tällä kaudella napsii pisteitä jos ei meno muutu penkin takana.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En ole nähnyt huomista peliä mutta ihmeitä saa Sallinen tehdä että joukkue saadaan pelaamaan sillä tasolla että voidaan edes jossain erässä haastaa Kalpa.

Alkaa tulla sellainen fiilis että Saipa, Jyp, Tps, Sport ja hyvänä päivänä Jukurit on seuroja joilta IFK tällä kaudella napsii pisteitä jos ei meno muutu penkin takana.

ja Kalpallahan oli tänään vielä peli. Jos meillä olisi ollut peli tänään ja kalpalla ei oltaisiin surkuteltu epäreilua otteluohjelmaa. Pelin jälkeen valmentajat olisi saanut synninpäästön tappiolle, koska edellisen päivän peli painoi jäsenissä.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
En ole nähnyt huomista peliä mutta ihmeitä saa Sallinen tehdä että joukkue saadaan pelaamaan sillä tasolla että voidaan edes jossain erässä haastaa Kalpa.

Jotenkin sellainen fiilis jäi tuosta eilisestä KalPa-Lukko pelistä, josta näin kolmannen erän että tänään tulee olemaan vaikeaa ohittaa Perhonen.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Tulee vielä Tuohimaata ikävä...KalPa tulee tänään antamaan oppitunnin kurinalaisesta jääkiekosta. 3,5 kerroin pikkasen liian houkutteleva, joten oli pakko pelata vierasvoittoa varsinaisella. Eli menee salee jatkoille.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulee vielä Tuohimaata ikävä...KalPa tulee tänään antamaan oppitunnin kurinalaisesta jääkiekosta. 3,5 kerroin pikkasen liian houkutteleva, joten oli pakko pelata vierasvoittoa varsinaisella. Eli menee salee jatkoille.
Ehdin mukaan kun kerroin oli 4,00. Ainoa tapa saada edes yksi piste sarjataulukkoon. Näin kävi myös KooKoo-matsissa. Kalliiksi tulee, mutta mitä sitä ei tekisi.....
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nähtäisiinköhän tänään kotijoukkue joka tulee peliin isännän elkein kuten kotona kuuluu? Aivan liian harvoin Piken alaisuudessa IFK on tullut alussa peliin miten se takavuosina on tullut eli ryminällä.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Voi jo tässä vaiheessa sanoa, että kauden paras erä.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosta HIFKin touhusta tulee mieleen nuorehko mieshenkilö, joka on päässyt ensimmäistä kertaa lähempään tuttavuuteen naisen kanssa (anteeksi tämä epämuodikas, heterolähtöinen lähestymistapa). Kova on into ja yritys, muttei mitään haisua (?), kuinka hoitaa hommat. Ja, lopputuloksena perinteinen reisikeikka....
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhu mitä paskaa. Miten tuo ylivoima voi näyttää tuolta noilla nimillä?
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tosta HIFKin touhusta tulee mieleen nuorehko mieshenkilö, joka on päässyt ensimmäistä kertaa lähempään tuttavuuteen naisen kanssa (anteeksi tämä epämuodikas, heterolähtöinen lähestymistapa). Kova on into ja yritys, muttei mitään haisua (?), kuinka hoitaa hommat. Ja, lopputuloksena perinteinen reisikeikka....

Niinpä, siltä se näyttää kun Mestiksen valmentaja pääsee touhuamaan Liigajoukkueen kanssa.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Ylivoimainen erä joka palkittiin runsailla ylivoimilla. YV pyöri ajoittain mutta tolppaa lähemmäs eivät päässeet.

Jääskältä aivan mahtavaa raastamista ja iso iso iso määrä arvokasta jalkatyötä. Samoin Åsten hääräsi pirteästi.

Halosella aika tylsää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös