Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Joo pääasia, että kaikilla on kivaa ja ketään ei saa arvostella. Kylläpä siellä nyt meni tunteisiin. Arvostelun ulkopuolella ei tässä lajissa ole kukaan.
No en nyt sanoisi, että mitenkään tunteisiin olisi mennyt. Peräänkuuluttaisin vain jonkinlaisia käyttäytymistapoja tänne juorupalstoillekin. Henkilöön ja nimeen menevä vittuilu vaatii mielestäni muitakin argumentteja kuin "jostain kuulin" tai "kaveri kertoi"! Tottakai saa ja pitää arvostella jos aihetta on. Ja jos on munaa, niin sen voi tehdä jopa omalla nimellä ja naamakkain. Mutta näitä takapenkin huutelijoitahan riittää..... . Olis ihan mielenkiintoista kuulla perustelusi tälle urallaan epäonnistumiselle, joka kuitenkiin pitää sisällään kolmisen sataa liigapeliä, U18 MM sekä pelaajana että valmentajana + toista sataa ottelua Euroopan muissa sarjoissa. Tämä fanittamasi Lambertin poika ei pelaa välttämättä koskaan missään aikuisten sarjassa peliäkään. Let me know!
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuon artikkelin nyt lukeneena pieni toivo heräsi siitä että Lambert tosiaan palaisi Pelicansiin ensi kaudella. Heidän koti on Lahdessa sekä suurin osa Bradin kavereistakin on luultavasti täällä. Voisi luulla että olisi luontevaa palata Lahteen viimeisiksi vuosiksi ennen draftia jos on vuoden ajan asunut jossain Helsingin vuokrakuutiossa.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Reilu kolme viikkoa aikaa A-junioreiden sarjakauden avaukseen ja seuran sivuilla ei ole huhtikuun jälkeen ollut minkäänlaista aktiivisuutta koskien junioritoimintaa. Olisi ihan mukava tietää esim. ketä A.ssa mahtaa tulevalla kaudella pelata. Erittäin hyvää suorittamista taas vaihteeksi organisaatiolta. Tällä ei ainakaan tutuksi tehdä tavan kansalaisille omaa juniorityötä.
 

BullEro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnukiekko, Peliitat, Pelicans, HPK
Samaa ihmetelty myös täällä... Muutin pari vuotta sitten Hämeenlinnasta Lahteen ja silmiinpistävin ero Kiekko uutisissa on juurikin junnupuolella. Muilla paikkakunnilla uutisointi huomattavasti isompaa. Esimerkkinä voi käyttää juurikin B Ja A-junnuja, tai esim. sitä, että pelsuista oli kolme pelaajaa maajoukkueen mukana kovatasoisessa U20 turnauksessa ja mistään ei löydy asiasta mitään mainintaa.
Seuralta odottaisi edes jonkinlaista hypetystä omien junnujen puolesta, viime vuosina täällä on kuitenkin ollut todella hyvää tekemistä juurikin junnupuolella.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Varmaan kevään Lambert-sekoilu on vaikuttanut uutisointiin kun tuolloin mieleen jäi pääsääntöisesti erittäin kitkerä maku tapahtuneesta ihan syystäkin. Jonkinlaista aktiivisuutta odottaisin kuitenkin tapahtuvaksi viimeistään tämän viikon aikana. Luulisi edustusjoukkueen menestyksen ja hyvän pöhinän luovan jonkinlaista imua myös A/B-junnupuolelle, vaikkakin etenkin A-junioreiden valmentaja aiheuttaa varsin monenlaisia mielipiteitä.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Se ainakin pistää silmään ettei yhtään ulkomaalaista pelaajaa ole mukana myös Jiri Suhrada lähtenyt pois. Hyvin vähän on myös muista liigaseuroista tulleita. Hyökkäykseen on saatu kolleista Joel Kerkkänen ja Kärpistä Juuso Heikkilä. Nämä näyttävät tehneen myös kohtuu tehot viimekaudella. Jerkko Rämö ja Miika Männikkö puolustukseen jenkkien junnusarjoista.
 
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Pelicansin A-junnut avasivat tänään kautensa 3-6 vierasvoitolla TUTOsta. Maalintekijöinä Joel Kerkkänen, Juuso Arola, Aleksi Ek, Juuso Heikkilä ja Juuso Jämsen (x2). Mikael Petrolle kirjattiin Pelicans-debyytissä 21 torjuntaa.
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Pelicansin junioreilla olikin sitten tänään erittäin hyvä päivä.

Tappara A - Pelicans A 0-5
Pelicansin maalintekijät: Juuso Arola, Julius Vesaaja, Jesse Liuksiala (x2), Juuso Heikkilä
Oskari Parviainen 34 torjuntaa

Pelicans B - KooKoo B 10-3
Pelicansin maalintekijät: Veeti Muttilainen, Janne Aaltonen (x2), Jesse Rantanen (x2), Aatu Jämsen (x3), Pyry Paakki, Niko Venäläinen
Marek Stuchlik 26 torjuntaa
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
En ole ihan varma, että onko tämä oikea ketju tämän kysymiseen, mutta en keksinyt parempaakaan. Pahoittelut, jos tämä tuli nyt väärään osoitteeseen.

Mutta siis, suunnitelmissa olisi tänään tulla Isku Areenalle katsomaan tuota Pelicans A-Jukurit A-ottelua, ja tulinkin nyt tiedustelemaan, että kumpaan päätyyn teillä vierasjoukkueet hyökkää noissa junioreiden peleissä, onko samaan suuntaan kuin edustusjoukkueenkin peleissä? Mietin tätä lähinnä siksi, kun pohdin, että minne päin hallia menisin istumaan. Saa toki suositella ihan katsomonosaakin, missä olisi hyvä istua katsomassa peliä.

Ajattelin siksi kysyä täältä, kun omat kokemukset Pelicansin kotihallissa vierailuista rajoittuvat hyvin pitkälti edustusjoukkueen peleihin, jotka on vietetty seisomakatsomossa faniryhmän mukana, niin ei ole silleen tuttu halli itselle.
Kyllä noi hyökkäyssuunnat menee ihan samalla kaavalla kuin edustuksenkin peleissä eli 1. ja 3. erässä vierasjoukkue hyökkää D-katsomoiden suuntaan :)
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Jatketaan junioreiden tilanteen päivitystä. Tämä on ihan mukava harrastus ja saavat muutkin palstatoverit informaatiota meidän tulevien toivojen edesottamuksista.

Pelicans A - Jukurit A 4-1
Pelicansin maalintekijät: Kim Nieminen, Aleksi Ek, Matias Rajaniemi, Juuso Heikkilä
Mikael Petro 38 torjuntaa

TPS B - Pelicans B 2-3 VL
Pelicansin maalintekijät: Aatu Jämsen, Veikka Paajanen. Rankkareilla maalasivat niin ikään Veikka Paajanen sekä ratkaisevan rankkarin upottanut Eemeli Kestola
Aku Ripatti 37 torjuntaa

C-junnujen kausi ei ole valitettavasti alkanut ihan yhtä hyvin.
Avausmatsissa tuli pataan Jokereilta tylysti 0-8 ja tänään KalPa kaatoi Pelicansin luvuin 6-1.
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
C-junioritkin saivat voittotilin auki kolmannessa pelissään tänään.

Pelicans C - Jokipojat C 5-2
Pelicansin maalintekijät: Marek Alscher (x2), Juuso Jääskeläinen, Joonas Karttunen, Alex Skinnari
Petter Tiainen 18 torjuntaa
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Kaikki junnut jatkoivat eilenkin voittoisasti. A-junioreilla on nyt viidestä ekasta matsista kasassa täydet 15 pistettä ja tämän myötä sarjan piikkipaikka hallussa. Ja mitä olen heidän pelejään Ruudusta seuraillut, niin hyvältä on näyttänyt.

SaiPa A - Pelicans A 3-4
Pelicansin maalintekijät: Juuso Jämsen, Leevi Tukiainen, Julius Vesaaja, Tomi Purmola (Purmolan voittomaali syntyi ajassa 58:40)
Mikael Petro 20 torjuntaa

Pelicans B - HPK B 7-4
Pelicansin maalintekijät: Onni Käyhkö, Atte Peltonen (x2), Max Tanskanen, Toni Ahonen, Pyry Paakki, Giacomo Alessio
Marek Stuchlik 24 torjuntaa

Pelicans B2 - HPK B2 5-4
Pelicansin maalintekijät: Miika Honkanen, Ville-Veikko Muikku, Anselmi Pollari, Lauri Kallio (x2)
Veeti Suur-Askola 36 torjuntaa
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Hauska yksityiskohta A-junnujen sisäisessä pistepörsissä 5 pelin jälkeen:
Juuso 3+7=10
Juuso 3+3=6
Tomi 2+4=6
Julius 3+2=5
Juuso 2+3=5
#Juusomania

Tulee vähän mieleen tosta A-junnujen rosterista se edustuksen hopeakausi, kun täällä pelasivat Joonas Kuusela, Joonas Hurri, Joonas Järvinen sekä Joonas Jalvanti.
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Tänään Pelicansin niin A-nuoret kuin B2 pelasivat Ilvestä vastaan, ja kuten @Dank Sinatra jo yllä mainitsikin, niin Oskari Parviainen pelasi toisen nollapelinsä A-nuorissa.

Ilves A - Pelicans A 0-2
Maalit: Julius Vesaaja, Tomi Purmola
Oskari Parviainen 19 torjuntaa

Ilves B2 - Pelicans B2 5-3
Pelicansin maalintekijät: Rene Malmström, Ossi Palosaari, Leevi Parantainen
Aatu Sarikka 25 torjuntaa
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Ei herunut tänään sunnuntaina voittoa sen enempää edustukselle kuin junioreillekaan.

HIFK B - Pelicans B 5-1
Pelicansin maalin teki Atte Peltonen
Aku Ripatti 40 torjuntaa

JYP C - Pelicans C 6-3
Pelicansin maalintekijät: Max Tanskanen, Juuso Jääskeläinen, Axel Skinnari
Petter Tiainen 15 torjuntaa (vaihto pois ajassa 30:54 tilanteessa 4-1)
Taavi Volanen 16 torjuntaa
 
Exploring...​

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Vielä toistaiseksi ei ole nähtävissä sellaista selkeää Merelä-tyyppistä pelaajaa, jota voi helposti odotella Liigapeleihin viimeistään ensi kaudella. Paljon on kyllä potentiaalisia ukkoja rivissä. Jämsenin lisäksi muutaman viime viikon sivussa ollut Juuso Heikkilä on mielestäni sellainen pelaaja, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Mies tuli Oulusta tänne ja kerkesi muutamassa pelissä ennen loukkaantumistaan näyttämään sen, että vauhtia ja taitoa on. Hyökkäyksestä hyviä näyttöjä on antanut moni muukin, mutta miesten peleihin on vielä matkaa. Joel Kerkkänen ja Jesse Liuksiala ovat vanhimmasta päästä ja ovat esittäneet tasolleen hyviä otteita, joskin välttämättä piste-ennätyksiä he eivät tule koskaan rikkomaan. Mestiksessä heitäkin saatetaan nähdä.

Pakistosta Juuso Arola on ollut alkukaudesta oikein hyvä, joskin liike on hänellä selkeä kehittämisenkohde vielä miesten pelejä silmällä pitäen. Eiköhän tosin hänet nähdä ainakin Peliittojen riveissä tällä kaudella. Pakkiparinsa Matias Rajaniemi onkin sitten sen tason lupaus, että onnistuneen ensi kesän jälkeen miesten pelit lienevät selviö tavalla tai toisella. Voi päästä jo tällä kaudella kokeilemaan Mestiksessä ja varmasti on edustuksen mukana ainakin harjoituksissa. Muita pakistosta esiin nousseita ovat Petteri Riihinen, joka on hyvä kahden suunnan puolustaja, ottanut hyvin paikkansa kakkosparissa ja ikää on "vasta" 18-vuotta. Joukkueen nuorin pelaaja on 16-vuotias Topias Vilén, jolta voi myös odottaa tulevina vuosina paljon hyvää, kunhan pysyy terveenä.

Veskaosasto on perilahtelaiseen tyyliin oikein mallikkaalla kannalla. Oskari Parviainen on 17-vuotiaana pelannut mahtavan alkukauden, hänellä on kaikki edellytykset olla tulevaisuudessa Liigan puolellakin vastuunkantaja. Karhu-Kissoista saapunut Mikael Petro ei ole myöskään jäänyt pekkaa pahemmaksi. Paljon hyvää on siis tulossa A:n puolelta, mutta eihän nämä kaikki aina puhkea kukkaan miten pitäisi. Toivotaan kuitenkin parasta.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Juuso Jämsen on Lasse Jämsenin poika. Snaipperi siis jo syntyessään.

Hyvin on junnuja puskenut ja puskettu Pelicans-Peliitta -akselille viime vuosina. Tuo kehityspolku a-junnut-Mestis-Liiga vaikuttaa toimivalta ja ulkopuolisia junnujakin houkuttelevalta, hyvine etäisyyksineen.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
A-Junioreiden viikonloppu oli pisteiden valossa täydellinen. Eilen 5-4 voitto TPS:stä ja tänään 6-3 voitto JYPistä. Perjantain TPS-peli ei tasollisesti ollut ihan parasta mahdollista, mutta tulos on tärkein. Juuso Heikkilä palasi peleille ja oli heti joukkueen parhaimmistoa 1+2 tehoin. Etenkin ylivoima toimi hienosti, joskin samaa pystyi sanomaan TPS:n vastaavasta. Ilo oli seurata sitä kiekollista pelaamista ja työntekoa mitä joukkueeseen on pystytty istuttamaan. Hyvin samantapaista kiekkoa mitä viime kauden Pelicans pelasi. Aktiivisella ja oikea-aikaisella karvauspelaamisella saatiin monta kiekonriistoa ja luotua paljon painetta kahdessa ensimmäisessä erässä. Kolmannessa erässä kävi sitten vähän pelaamisen lopahtamista ja TPS pääsi maalin päähän vähän kuin vahingossa, onneksi Petro oli mies paikallaan ja otti lopussa isoja koppeja.

Tänään pelit jatkuivat sitten JYPiä vastaan. Ensimmäinen erä oli Pelsun osalta valtaisan hyvä tosin JYPin hieman epävarma maalivahti avitti maalintekotilanteissa ja ensimmäisen erän jälkeen peli olikin 5-2. Toisessa erässä JYP sai kovan paineen päälle, kuten olettaa sopikin, mutta kovalla puolustamisella ja työnteolla toinen erä tasattiin lukemin 1-1. Kolmas erä oli sitten enemmän ja vähemmän pelailua. Kyllä tuollaista peliä käy mielellään katsomassa, työnteon taso ja peli ovat mahtavaa seurattavaa. Yksilöt kehittyvät tuossa koulussa aivan varmasti ja ovet miesten sarjoihin ovat auki. Junnutoimintaan satsaaminen alkaa pikku hiljaa tuottaa hedelmää. Erikoismaininta viikonlopun peleistä Topias Vilénille, rohkeaa, mutta samalla varmaa pelaamista ja muutama syöttöpiste palkinnoksi.
 

Colapullo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sm sarjojen alkusarjat
A nuoret 16 ottelua- sarja kolmantena, 34 pistettä ja kärjellä (jokerit) 41

B1 nuoret 13 ottelua- sarja 11, 15 pistettä ja kärjellä (kärpät) 31

B2 nuoret 10 ottelua- sarja 4, 21 pistettä ja kärjellä (k-vantaa) 29.

C1 nuoret 14 ottelua, sarja 6, 21 pistettä ja kärjellä (blues) 39.

Tiukin tilanne on B1 ja C1 nuorilla päästä ylempään jatkosarjaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy