Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans pudotuspeleissä 2017 – mitali tähtäimessä?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 17.03.2017 klo 21.31.

 1. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Totta tuo, mutta mielestäni nyt saatiin hedelmällisempi opetus, niin pelaajat kuin valmennuskin, paskalla kun ei pidäkään saada yhtään mitään. Itse laittaisin sakkaamisen valmennuksen piikkiin ja mielestäni virhe joka pani lumipallon liikkeelle, oli Hodgmanin hankinta, hänen tulonsa myötä valmennus joutui luistamaan jopa joukkueeseen istuttamistaan arvoista ja siitähän ei voi hyvää seurata.
   
 2. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Näinhän tuossa kävi. Diiva oli diiva kentällä, mutta kuuleman mukaan vielä enemmän sen ulkopuolella. Kaveri olisi ihan jäätävä pelaaja jos viimiset 20cm kaulasta ylöspäin toimisi kunnolla. Nyt kun ei toiminut niin teki kyllä sellasen karhunpalveluksen että oksat pois. Joukkuehenki kuoli täysin. Tästä saa syyn kaataa suoraan valmennukselle. Kova vaatimustaso pitää koskea jokaista ja nyt kun ei ollut, niin lopputulos oli nähdyn kaltainen. Jospa kaksikko oppi ensikautta ajatellen läksynsä Hodgien muodossa.
   
 3. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juuri näin! Lyön vaikka vetoa, että valmennus on ennen Hodgien palkkamista puntaroinut, riski vai mahdollisuus, kauemmin kuin yhden palaverin verran, valitettavasti tällä kertaa vain ensimmäinen vaihtoehto realisoitui. Jos tässäkin, kuten Hovisen hankinnasta viime kaudella oli puhetta, että olisi toteutunut ulkopuolisella "korvamerkityllä" rahalla, saattaa olla ongelmallinen toimintatapa. Hankinnoissa on teroitettu aiemmin sitä, että pelaaja on sopiva joukkueeseen niin henkisiltä kuin pelillisiltäkin ominaisuuksiltaan, nyt tästäkin periaatteesta luistettiin. Kuopiossa on pidetty kiinni ennen kaikkea tuosta, siellä ei joukkueen muroihin kuse kukaan ja jälki on vakuuttavaa! Joukkuehenki on tukeva kivijalka jonka päälle rakentuu kaikki muu, ilman sitä on turha haikailla menestyksestä.
   
 4. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kuopiossa on edellisen kerran pelattu finaaleita 26-vuotta sitten, joten otetaan mallia ihan jostain muualta.
   
 5. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Huh mitä tulostauluviisastelua taas.

  Kuopiossa on tasan tarkkaan pidetty kiinni vain siitä, että rahaa ei ole ja sen takia joukkue on kasattu muualle kelpaamattomista ylijäämäpelaajista halvalla. Tuosta finaaleita pelaavasta rupusakista ei Pelicansiin ennen tämän kauden alkua olisi kelvannut kuin pari pelaajaa. Joukkue on raavittu kasaan niistä palasista mitä roskakoreista on löytynyt. Mutta joskus se tuuri potkaisee, enkä tarkoita nyt pelillistä tuuria vaan joskus se ilmainenkin arpa voi osua. Ensi kaudella KalPalla on taas vaikeuksia päästä 10 joukkoon.

  Mutta mikäs siinä jos KalPan malli on se mitä Pelicansinkin nyt pitäisi lähteä apinoimaan. Se tarkoittaisi sitä että viimeiset pelaajahankintamme olisivat Markus Kojo, Elmeri Kaksonen ja Panu Mieho. Kaksi viimeistä olisivat ne viimeiset puuttuvat hyökkääjät ja Kojo pakiston täydentävä osa. Näillä sitten ihmettä odottelemaan. KalPan malli.
   
 6. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ilman Hodgmanin voittomaaleja ei olisi jumalauta päästy edes pudotuspeleihin, joten se siitä riskin realisoitumisesta.
   
 7. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Meni nähtävästi ohi :) Ei ollut tarkoitukseni viisastella, vaan korostaa kuinka tärkeää joukkueessa on hyvä henki. Matikainen on muistaakseni korostanut, kun rekrytoidaan, pitää pelaajan istua joukkueen arvoihin. Mielestäsi Hodgman istui kuin nenä päähän? :D Maaginen taidoiltaan, mutta pää ei edes keskitasoa, valitettavasti!
   
 8. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Palataanpa vielä hetkeksi viime kevään pudotuspeleihin. Uusi Lahti-lehdessä sivulla 16 ( Uusi Lahti - 2017-09-06 ) lukee näin: "Myöhemmin Matikainen luonnehti, että runkosarjan lopussa kaikki oli vielä hyvin, mutta pudotuspeleissä tapahtui jotain, mikä rikkoi joukkueen henkisen kemian. Joidenkin tietojen mukaan Pelicansin kolme johtavaa pelaajaa käyttäytyi kesken pudotuspelisarjan ns. epäammattimaisesti kaukalon ulkopuolella."
  Viimeisestä pelistä puuttuivat Hodgman, Erkinjuntti ja Pöyhönen. Voiko tästä päätellä, että nää ukot ovat lähteneet kesken pudotuspelisarjan dokaamaan, vai mitä siellä on oikein tapahtunut?!?
  Eipä ihmekään, että kukaan herroista ei ole mukana tämän kauden joukkueessa...
   
 9. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Erkinjuntti on ainakin hyvin kosteassa maineessa kotiseuduillaan pohjoisessa, että hänen kohdallaan ei olisi mikään kovin suuri yllätys tämä.. Vaikea nähdä kyllä Pöyhösen toimivan tällä tavoin.
   
 10. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ainakin kahden hyökkääjän osalta meni sukset ristiin valmennuksen kanssa. Oliko taustalla kupitus,sitä en tiedä.
  Itse kuulin version jossa kapteeni oli eri mieltä mm.peluutuksesta ja siihen soppaan oli lähtenyt Hra 16 mukaan.