Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans pudotuspeleissä 2017 – mitali tähtäimessä?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 17.03.2017 klo 21.31.

 1. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hieman voisi auttaa tehottomuuteen, jos ykkösketju olisi pelaamassa peliä, eikä katselemassa peliä.
   
 2. McInen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Peliaikakolmonen heti Kousan ja Juntin jälkeen. Tuplaminuutit (!) SiKaKo-ketjuun verrattuna. Valmennuksen luottomies. Mun puolestani voisi moisen urakoinnin jälkeen huilata koko seuraavan pelin.
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Sopanen oli kyllä aivan paska tänään. Toivottavasti parantaa tuosta tulevissa peleissä ja helvetisti. Paljon huonommin ei voisi johtava pelaaja enää vetää.
   
 4. Jaksaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, NHL
  Sopanen on niin saatanan löysä paska puolustussuuntaan, saisi opetella takakarvaa katsomossa pelin verran.
   
 5. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sanoin varmaan 3 minuuttia ennen Tyrväisen loukkaantumista, että nyt olisi aika penkittää Sopanen ja EJ loppupeliksi, siirtää Tyrväinen johonkin muuhun kenttään ja pelata loppupeli mieluummin vaikka kolmella kentällä. Siinä olisi säästynyt Tyrväinen Erkinjuntin murhalämäriltä eikä olisi kyseinen kenttä ainakaan voinut olla omissa jälleen pyörimässä, kun Kalpa ratkaisee pelin, kuten sitten lopulta kävikin.

  Pitäisi varmaan laittaa Petulle tekstarilla näitä vinkkejä, kuten Johtava aikanaan Karri Kivelle, niin voitettaisiin varmasti nämä sarjat.

  Tämä olisi varmaan pitänyt kirjoittaa vitutusketjuun, mutta ei jaksa.
   
 6. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oliko oikeasti Pelicansin ykkösylivoima eilen: Vartiainen, Poulsen, Hodgman, Lassen, Blood? Tuoko on parasta, mitä 10 päivän valmistautumisella saadaan aikaan? Itse en nähnyt peliä, Voimaa kuuntelin aika-ajoin. Eikö Keke ollut kummassakaan ketjussa?
   
 7. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juu kyllä oli ja Kousa kävi jäällä jonkun ylivoiman loppuvaiheilla. Yhden hyvän paikan tuo kenttä sai pelattua Taaville neliön keskelle..
   
 8. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Oli kyllä melko käsittämätön ykkösuyyvee saatu parsittua kasaan. Alanteen ketju oli kyllä ihan täysi turhake ja Vartiainen ei pystynyt kiekolliseen peliin Hodgmanin ketjussa.

  Itse vaihtaisin Vartiaisen tilalle A.Tyrväisen tai Rekosen.
   
 9. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllähän tappio tottakai vituttaa mutta en nyt alkaisi vielä ranteita auki viiltelemään. Vieraspeli sarjan kovinta kotijoukkuetta vastaan ja 90min aikana eivät olleet kertaakaan johdossa meitä vastaan. Harmi että päättyi miten päättyi. Olisi ollut maukas ryöstöretki jos oltaisi saatu kaivettua voitto. Kenelläkään tarkempaa tietoa j.tyrväisen kohtalosta?
   
 10. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Hyökkäyspeli oli huonoa, siis todella huonoa koko pelin ajan. Kulmissa on kiva pyöriä ja pörrätä, mutta Tyrväisen kenttä ei päässyt sieltä liki kertaakaan vetopaikalle, tai hyvään maalintekotilanteeseen. Muutama turhakin veto niistä paikoista mistä ei pitäisi laukoa ja sitten kun oli sektorissa paikka, ei vedetty.
  Turha yhden pelin perusteella tosiaankaan olisi vielä vinkua muutoksia kokoonpanoon, mielestäni joka ketju oli kuitenkin puolustettaessa hyvä, vaikka Keränen monta kertaa pääsikin paikoille loistavalla liikkeellään.
  Sopanen oli kyllä oudon laiska ja saamaton, onkohan ihan täydessä kunnossa edes.. Kousalla vähän sama, kenties siksi ei pelannut ylivoimaa paljoakaan? Kousalla kyllä luistin kulki, mutta jotenkin näytti vaikealta syöttäminen ja laukominen ei kiinnostanut.
  Poulsen - Hodgman - Vartiainen oli mielestäni laitureiden osalta sitä mitä pitääkin olla pleijareissa, eli kovaa taklaamista, vääntöä ja tilanteiden voittamista, mutta Hodgman oli usein tilanteiden ulkopuolella ja kyttäsi vaan paikkaa kaukana kiekosta, eikä kiekko meinannut pysyä luistellessa mukana. Pelituntuman puutetta vain?
  Rämö oli nyt sitä mitä on odotettu, mainio peli häneltä!

  Kokoonpanoon en tekisi muutoksia seuraavaan peliin, nyt pitää pitää joukkueen tunnetila tuollaisena, eikä lähteä rikkomaan pakettia. Jos Tyrväinen on poissa, tietty sitten jotain, varmaan Björninen ykköseen ja Heino eilisen "kakkosen" keskelle. Kenties pistäisin Rekosen Alanteen tilalle jostain syystä, vaikkakin Alanne tuo enemmän vauhtia, mutta ei tasaisuutta ja tehoja.

  Kalpa on aika ollut vaikea Pelsuille, mutta nyt on kyllä jotenkin hyvä kutina tästä sarjasta, ei Kalpa mitenkään loistava ollut.
   
 11. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Pelasi kuitenkin aivan törkeän hyvän paikan Vartiaiselle tämä ylivoima kentällinen. Ei ne nimet sitä yv:tä pahenna. Mutta joo eihän Vartainen mikään maalintekijä jumalan armosta ole niin Tyrskyä siihen neliön keskelle vaan. Alanteen voisi heittää kokonaan pois rosterista samoin Heikkisen, kummallakaan ei ollut mitään annettavaa pelillisesti.

  Uskon vahvasti, että seuraavassa pelissä nostetaan kolmikko Rekonen, Heino, ATyrväinen kokoonpanoon. Tuoretta äijää rosteriin tuollaisen maratonottelun jälkeen, ei paljoa jaloissa paina. Vauhtia tuonne meidän pikkuaskiin tarvitaan ja kauhea paine alusta loppuun, tähän tarvitaan tuoretta jalkaa ja sitä meillä onneksi on reservissä.

  Tyrväisen Jullen ottama osuma on kyllä erittäin erittäin valitettava. Kuitenkin meidän johtava sentteri ja yksi ehdottomasti eniten ratkaisuvoimaa playoff peleissä omaava pelaaja. Julle ei paljoa tiukoissa paikoissa ennenkään tärissyt ja nyt on siis poissa, vittu. Jullen loukaantuminen itseasiassa vituttaa enemmän kuin eilinen tappio.

  Uskon että tästä tulee vielä hyvä sarja meille, maltilla vaan eteenpäin.
   
 12. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Toivottavasti tällaisella hyökkäyssetillä huomenna:

  Erkinjuntti - Hodgman - Sopanen
  Kangasniemi - Siikonen - Koivisto
  Poulsen - Björninen - Rekonen
  A.Tyrväinen - Heino - Vartiainen/Heikkinen

  Hieman tasaisemmalla peluutuksella, ettei EJ ja Vili ole niin hapoilla lopussa ja ylivoimalle taitavimmat jannut eikä mitään puukäsiä.
   
 13. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Näin vihulaisen leiristä huudellen hienointa tässä sarjassa on päästä seuraamaan läheltä Matikaisen jokakeväistä sekoamista. Oma teoriani on, että Petri ei enää tähän aikaan vuodesta nuku. Sen huomaa playoffien etenemisen myötä koko ajan hullumpaan suuntaan muuttuvasta olemuksesta ja etenkin kommenteista. Petrin mielenterveyden(kin) kannalta toivon Pelsuille lyhyttä kevättä.

  Leikkileikkinävitsivitsinä, parempi joukkue voittakoon ja näin yleensä myös tuppaa näissä sarjoissa lopulta käymään. Eilen Kaleva mielestäni lopulta ansaitsi voiton, vaikka jatkoilla peli tietysti olisi voinut päättyä toisinkin päin. Vartiaiselle lienee pelikieltoa luvassa, jos maailmassa vielä oikeudenmukaisuutta on. Jos/kun kyse oli tarkoituksellisesta hausta, niin lajissaan kai aika onnistunut veto, vaikka kukaan järkevä ihminen ei tuollaista toimintaa voi millään tavalla puolustaa. Selväähän on, että KalPa kärsii noiden kahden vertailussa enemmän potenssiin 10. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Mikkola palaa, jos nyt ei huomiseen peliin niin tähän sarjaan kuitenkin.

  Huomenna tulossa tutustumaan paikalliseen latoon. Kutkani valitettavasti sanoo, että sarja tasoittuu.

  Oh God, please don't let me be misunderstood.
   
 14. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  No ei sitä Mikkolaa nyt ihan helvetisti tarvitse hakea, ei se nyt vielä sen luokan pelaaja ole. Koitetaan nyt vaan rauhottua ja antaa Liusjärven vetää taikahatustaan ties mitä. Pelit jatkuu niillä jotka on pystyssä.
   
 15. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Jos olisi ollut kyse tarkoituksellisesta hausta, olisi hitto ajanut Rissasen tai Keräsen, eikä Mikkolaa. Mielestäni, ilman pelsu-lasejakin, normaali pleijaritaklaus, mielestäni Mikkola täräytti päänsä joko laitaan tai jäähän, ei taklaus tainnut ihan päähän osua kuitenkaan. Kova niitti, huono tuuri Mikkolalla, toivottavasti pelaa mahdollisimman nopeasti.
  Kalpa ansaitsi voittonsa kyllä, Pelsu ei olisi ansainnut mielestäni päästä edes jatkoajalle. Piste.
   
 16. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Tiedoksi, että Mikkola on ehkä noiden mainitsemiesi ohella KalPan tärkeimpiä yksittäisiä pelaajia, tässä sarjassa ehkä jopa tärkein. Tuleva änärivakiopakki.

  Osui se, 3 peliä huilia Vartiaiselle.

  Niin piti siitä mestisvahti Godlasta vielä mainita. Pelasi joo mestistä viime kaudella, oli sarjan paras vahti. Sitä ennen valittiin alle 20 MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi. Ollut tällä kaudella todella hyvä, eikä Kilpeläisen ykköspaikka ollut enää loppukaudesta selviö. Ensi kaudella KalPan ykkönen. Ja ikäähän on jo peräti 21 v.
   
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Todista, jos kerran tällaista väität. Samaa odottaisin Liusjärveltä, mutta turha odottaa.

  Kolme peliä tuosta on täysin linjatonta noilla perusteilla.
   
 18. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tänään on sitten oikeastaan viimeinen realistinen sauma näyttää, että se mitali todella on tähtäimessa ja että "tämä joukkue ei suostu häviämään". Tänään turpiin ja homma menee jo aivan liian vaikeaksi, vaikka vastassa onkin KalPa. Nyt täytyy johtavien pelaajien ottaa se asema, johon heidät on palkattu. Tiukat yksittäiset pelit eivät lohduta ketään, jos sarja menee poikki 4-0. Tiukassa sarjassa toki marginaalit ovat pienet, mutta KalPa on kuitenkin jokseenkin ansaitusti johdossa, vaikka tilanne voisi hieman paremmalla tuurilla olla 1-1 tai vaikka 2-0 Pelicansille.

  Tänään ei ole vielä aika luovuttaa. Vierasvoitto ja kotivoitto, jonka jälkeen kaikki on taas mahdollista.
   
 19. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eiliseltä jäi mieleen kolmannen erän piikki missä Pelicans mylläsi kalpaa hullunlailla mutta ei saanut osumaa värkättyä, se ei tosin kauaa kestänyt mutta meininki oli hyvä ja se mukaan tänään illan otteluun.

  Uskotaan jengiin ja siihen että tämä oli tämän kevään vaikein hetki turkoosille. Tämä jos selätetään tänään ja lyödään sarja tilanteeseen 2-1 niin ei tule olemaan kiva vierasmatka kalpalla maanantaina jo ihan henkisen tilan osalta. Kalpaa ei ole vielä laitettu henkisesti kovinkaan hankalaan asemaan tässä sarjassa ja se olisi kiva nähdä miten Kalpa reagoi jos sarjan puntit tasoittuu maanantaina 2-2.

  Ilta näyttää, usko on vahva.
   
 20. Jari66 Jäsen

  Ei voi olla että meidän ykkössena on Björninen. Sinne vittu täytyy nyt uskaltaa laittaa se Hodgman oli sitten kuinka virhealtis tahansa.

  Jos tehdään tänään taas se 1-2 maalia sillä ei stna voiteta edes Kokkolan Hermestä. Perkele, terästä selkärankaan.
   
 21. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicansin osalta huolestuttaa kokonaisuutta ajatellen se että nyt kun miehistö on kokolailla tervehtynyt juuri pleijarien alkuun niin yhteinen tekeminen ei ole ihan vaaditulla tasolla tai sitten toimivia kokonaisuuksia ei vain ole löytynyt jatkuvan vaihtumisen vuoksi mitä aiemmin oli.

  Pelicanshan pelasi läpi kauden periaatteessa aina joku loukkaantuneena tai muuten joku kokoonpanosta poissa. Se tekeminen ilman tärkeimpiä lenkkejäkin oli hyvää, siitä kuitenkin palkinona runkkarin kuudes sija, arvuuteltiin paljon sitä mikä se sarjasijoitus olisi ollut jos koko kauden olisi pelattu nykyisellä kokoonpanolla, nimiä sieltä kuitenkin löytyy ja ratkaisuvoimaa joka on nyt pariin ekaan otteluun ollut toistaiseksi ainakin unessa.

  Nyt alkaa olemaan se aika kun näiden nimien pitää ruveta tekemään tulosta. Täällä ainakin uskotaan että sarjan tilanne on tämän illan koitoksen jälkeen 2-1 mutta se edellyttää sitä että muutama yksilö joilta odotetaan tehoja alkaa tekemään tulosta. Sen aika on nyt ja tämä ilta kertonee jo paljon mitä tuleman pitää.

  Runkosarjan aikana pelicans ei koko kauden aikana hävinnyt 2 ottelua enempää putkeen, missään vaiheessa. Onko sama meininki nyt vai meneekö kalpa ratkaisevan tuntuvasti 3-0 johtoon sarjassa tänään? Ilta näyttäköön.
   
 22. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Kaksi tasaista vääntöä hävitty jatkoilla ja oikeastaan nuokin pelit hävitty vain oman kollektiivisen löysäperseilyn ansiosta. Koko jengi ollut toistaiseksi sellaisia kuuden minuutin löysiä munia ja Matikainen/Nurminen löytää lääkkeeksi Juvosen? -Ei noilla jätkillä päätä palele!

  Itselle olisi riittänyt moottorisahan käynnistys bussissa ja ketjumuutokset/penkitykset, mutta nyt vedetäänkin Lahessa Venäläistä rulettia isoin panoksin. Jos tämä ratkaisu kantaa, niin valmennus ajaa itsensä vaan entistä syvemmälle nurkkaan maalivahtivalintoineen. Mikäli jää kantamatta, niin sarja onkin jo 0-3.
   
 23. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hyvinhän se toimi kun tuloksena oli illasta sarjan kaventaminen. Oli vähän epävarmat fiilikset Juvosesta ennen ottelun alkua mutta osoitti että koppi tarttuu.

  Lisäksi onnistuneeksi sen voi laskea sillä että saatiin edes jotain tehoja Hodgmanista ja Erkinjuntista irti tänään syöttöpisteiden muodossa. Paikkojakin oli iskeä isommatkin lukemat tauluun mm. Sopasen kova tolppakuti, Iikkulin avoin tontti jossa Sebok kerkesi eteen jne..


  Tästä on hyvä jatkaa kotipyhättöön maanantaina.. Kovat piippuun ja sarja 2-2.
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No niin, todella kovassa paikassa joukkue venyi ja loi uskoa tämän sarjan voittamiseen. Maanantaina on taas älyttömän tärkeä peli, mutta tämä oli hyvä askel.

  Positiivista oli myös ketjumuutosten vaikutukset. Erkinjunttti sekä Hodgman pelasivat sarjan parhaan pelinsä. Hodgman ei edelleenkään taida olla ihan täydessä tikissä, mutta antoi muutaman todella maukkaan syötön. Vastapainona toki tuo tyhmä hyökkäyspään jäähy, mutta hyvä kutinsa on siitä, että Hodgman syttyy vielä ihan uuteen menoon sarjan edetessä. Vielä kun Sopasesta saataisiin jotain irti, mutta se vaatisi ehkä Tyrväisen paluun.

  Juvoselta ihan hyvä peli, mutta Rämö herättää enemmän luottamusta.
   
 25. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jälkikäteen ajateltuna oli huonoin mahdollinen säkä saada KalPa vastaan ensimmäisellä kierroksella. TPS oli melko heikko, joten Pelicansilla olisi ollut erinomaiset mahdollisuudet välieriin. Jopa HPK ja JYP olivat heikompia kuin KalPa.

  No eihän noilla otteilla mitään ansaittu, mutta aina voi jossitella.