Pelicans kaudella 2023–2024

  • 645 036
  • 3 532

Dr_Faustus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vähän nyt ehkä kyseenalaistan tätä maalivahtien peluutusta. Kai se Olkinuora olisi jaksanut tämänkin back-to-backin pelata kun jaksoi viime viikollakin, tai sitten Jassen olisi voinut laittaa maaliin eilen ja Jussin tänään. Nyt siellä on kolme viikkoa sitten edellisen kerran pelannut romutetulla itseluottamuksella varustettu kakkosveska maalissa, kun eilen Tampereen paikalliskamppailussa ärsytetty runkosarjan kakkonen ja Liigan toiseksi tehokkain ylivoimajoukkue saapuu vieraisiin.

Ei siinä, jos Jasse nollaa Ilveksen, niin sittenhän onkin pähkinä purtavaksi valmennukselle, että kumpi aloittaa maalissa ensi perjantaina Porissa.
Itsekin joskus pohtinut maalivahtipeluutuksien filosofiaa. Miksi nyt esim näin päin että Jussi eilen ja Jasse tänään eikä toisinpäin. Ehkä sillä voidaan kenttäpelaajien otteisiin jotain vaikuttaa. Jos nyt Jassen ollessa maalissa kenttäpelaajat vaistomaisesti hoitaa puolustamista tarkemmin eikä tulee mitään ylirohkeita avaussyöttöjä yms. Sitten taas vireessä olevan veskarin edessä saattavat sortua liian rohkeaan tekemiseen mistä Ilveksen tasoinen joukkue sitten rankaisisi
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Tän on pakko tehdä vaan hyvää Jassen itseluottamukselle, en ees muista milloin on viimeksi voittanut pelin. Tästä voitto nii varmasti tekee gutaa.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Jos nyt Jassen ollessa maalissa kenttäpelaajat vaistomaisesti hoitaa puolustamista tarkemmin eikä tulee mitään ylirohkeita avaussyöttöjä yms. Sitten taas vireessä olevan veskarin edessä saattavat sortua liian rohkeaan tekemiseen mistä Ilveksen tasoinen joukkue sitten rankaisisi
Mahdollistahan tämäkin on. Mahdollista on toki myös se, että siellä ollaan taas sellaisessa samanlaisessa paskat housussa-paniikissa, mitä silloin alkukaudesta oltiin kun molemmat pussarit oli epävarmoja, milloin pelistä ei tule yhtään mitään.

Mutta antaa illan näyttää, siinä puoli kahdeksan aikoihinhan me olemme paljon viisaampia siitä, oliko valinta oikea vai väärä.
 

Jakas Lusek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Antti Tyrväinen
Mielenkiintoinen ilta tulossa. Miten raajarikkoinen, eilen nollille jäänyt joukkueemme pärjää rautaista kusit.. Ilvestä vastaan? Kakkosveska maalissa, paras aloittaja ja joukkueen kolme parasta pistemiestä sivussa.

Joukkueiden viimeiset viisi runkosarjaottelua Iskulla ovat päättyneet 4-1 otteluvoitoin meille, maalierolla 15-7, (2-4, 5-1, 3-0, 2-1, 3-1). Miika Roine on muuten tehnyt em. otteluissa tehot 1+5.
Patrikainen pelannut noista kaksi peliä:
4.3.2022, PM 4, T% 83,3 (15/18), Häviö
24.9.2022, PM 1, T% 95,2 (20/21), Voitto

Lähde: Jakas Lusekin lukihäiriöstä kärsivät silmät ja livetulokset.

E: julkaistu uudelleen, jostain syystä aikaisemmasta viestistä puuttui Patrikaisen tilastot
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Toinen jännityksen aihe on se, milloin Pelicans tekee maalin.
Pelicansin edellisestä maalista on kulunut aikaa 70 min 58s.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Katsotaanhan sitten millanen jantteri tää Johannes Johannesen on kun tällekin se seuran omakin vahvistus saatiin. Odotusarvona varmaankin sellainen perusvarma pakki, joka ei höntyile. Vahva peukku tähän.
 

Ylikypsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Telfs Knights
Saas nyt nähdä onko tulevan viikon aikana odotettavissa oletettujen flunssatoipilaiden paluita rivistöön vai onko sitten joidenkin muiden vuoro sairastella. Jos ja kun sieltä Lasch ja Jämsen nousevat takaisin, niin tänään ihmeellisen hyvin ja suoraviivaisesti toiminut ylivoimakoostumus hajonnee ainakin osittain. Kral sieltä nyt joka tapauksessa oli EHT-höntsäilemään lähössä. Hyvä oli tosiaan saada myös uutta pakkia sisään, varsinkin jos Puution kanssa kävi jälleen huono tuuri ja käsi meni kunnolla sököksi. Tiistaina ollaan varmaankin viisaampia myös sen suhteen kun loukkiraporttia tulee ulos

Kiljunen käytti siunaantuneen näyttöpaikkansa edukseen ja ilman muuta jatkoa pelaavassa kokoonpanossa myös Poriin. Killinen saanee arvojen mukaisesti pikkujoululahjaksi 3-5 peliä huilia.
 

Mankkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans & Anaheim Ducks
Riihinen sekoili eilisessä matsissa sen verran taas omassa päässä että Johannesen siihen kokeilemaan miten lähtee kulkemaan. Kiljunen on kyllä näyttävä pelaaja repii, raastaa & antaa painavia taklauksia. Tyrskyn kanssa samaan ketjuun ja rytinää pönttöön !
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pidän Bartoa edelleen jopa parempana kuin Olkinuoraa joten jos Bartosak sieltä tulee niin olen jopa iloinen tästä. Ja kuten täällä mainittiin niin se voi jopa koitua Patrikaiselle positiiviseksi asiaksi kun tulee niin hyvin Barton kanssa toimeen.

Nyt vaan käsiä ristiin että Barto tulee ja Olkinuoralle iso kiitos tästä puolikkaasta kaudesta, no hard feelings!
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Realistisesti ajateltuna Olkinuora ei olisi ollut Pelicansin maalilla edes tätä puolta vuotta, joten vielä kerran kiitosta ja hatunnostoa Jussin suuntaan. Rehellinen mies ja yksi kaikkien aikojen suosikki Pelicans-veskari.

Nyt tosiaan toivotaan sitä #32 kotiinpaluuta ja isolla lapulla. Ainoa, joka pystyy tämän harmituksen lievittämään täysin nolliin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
King #32, nyt suoraan sieltä aurinkorannoilta himaan Lahteen ja pitkällä pahvilla, kiitos !

Barto, kun kuitenkin Jatkoaikaa vakoilet niin :

Král #32, nyní přímo ze slunných pláží do Lahti a s dlouhým kartonem, děkujeme !
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Laitettiin Jussi pelaamalla kuntoon ja Jussi sai paikan Sveitsistä. Kiitokset Jussille, onnea sekä menestystä tulevaan.

Nyt meillä on Patrikainen, jolla ei ole pelituntumaa ja (mahdollisesti) Barto, joka ei myöskään ole liikaa pelaillut viimeiseen kuukauteen. No ainakin maalivahtivalmennuksella on sopivaa duunia näin joulun aikoina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös