Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 169 766
  • 13 972

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Daniel Nieminen...? Siis joo, on todella lupaava ja potentiaalinen junnu, mutta olikohan hieman ylihypetetty tämä julkistus? Eikä siis mitään junnulta pois, ei todellakaan.
Posia sopparin pituus. Kiiskiselle tehtiin 2 kertaa vuoden lappu. Tämä kyllä vastaa Lelun puheita junnuputken esillenostamisesta. NHL varaus kesällä kuitenkin hyvin todennäköisesti tulee.

Teaserista voi olla monta mieltä toki se tuli Tässä paria tuntia ennen julkaisua. Eri asia jos tätä olis viikko hypetetty kuten Horkya.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Kyllähän siis rehellisyyden nimissä omat junnut ansaitsee hypeä ja huomiota, Riihisen ja Vilénin jatkoistakin tehtiin tiiserit. Eikä tätä nyt oikein ylihypetettykään kun se tiiseri julkaistiin vain pari tuntia ennen sopimuksen julkaisua, eikä jotain viikkoa etukäteen.

Toki tuo tiiseri oli vähän tönkösti tehty, käytetty tuota Bryggmanin paita taustalla olevaa pohjaa ja sitten siihen päälle julkistuksessa todella tönkösti vaan liitetty Niemisen erikseen puhelimellaan kuvaama videotervehdys sen sijaan että olisi kuvattu ihan kunnollinen julkaisu. Siitä siis risuja: jos jotain tehdään, kuten julkistuksia ja tiisereitä, niin tehdään ne sitten kunnolla eikä juosten kusten vasemmalla kädellä vähän sinnepäin sutien.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Hyvä soppari kyllä; mutta miksi hype..
Hypen loi fanit täällä.

Mun mielestä tämä oli onnistunut sunnuntai-julkistus, voidaan perjantaisin julkaista noita isompia sopimuksia sitten kuten tähän asti. Itse odotan että Nieminen on vähintään rotaatiopakki jo tulevalla kaudella.
Ei kaverista turhaan tehty junnukisoissa niitä videokoosteita otsikolla "miten modernin puolustajan pitää pelata kiekon kanssa" tai jotain siihen suuntaan.
 

Mankkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans & Anaheim Ducks
Daniel Nieminen...? Siis joo, on todella lupaava ja potentiaalinen junnu, mutta olikohan hieman ylihypetetty tämä julkistus? Eikä siis mitään junnulta pois, ei todellakaan.
Miten teaser tulevasta sopimuksesta on ylihypetetty ? Saa kyllä kivaa kuhinaa kun aina odotetaan jotain isoa. Mikään muu ei ylihypetä näitä kun me itse odottamalla että teaseristä tulee Lassen kaltainen jatko tai jotain muuta. Onhan se kiva ilmoittaa että sopimus uutisia tulossa ja aika kovanluokan 3 vuoden soppari lupaavalle junnulle kuitenkin. Ja hei vielä isompi teaseri oli silloin Riihiselle joten turhaa itkemistä heti kun aletaan ilmoittelemaan niitä vihdoin.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tainut tulla tänään mitään julkistuksia edes valmennusta vaikk treenit alkoivat tänään. Pelsun ig storyssa jotain kuvia. Olisikohan se taas perinteinen perjantain julkistusviikko?
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös