Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans-huhut – onko niitä?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Zikako, 09.03.2014 klo 14.36.

 1. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  On sitä.

  Yhden käden sormilla voi laskea vapaat kiekolliset pakit jotka tänne isoon rooliin kelpuuttaisin.
   
 2. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Mutta jos lähdetään laskemaan ketkä toisivat parannuksen Puistolaan, niin varpaatkin loppuvat kesken laskutoimituksen.
   
 3. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Etsi vaikka Elitestä ja totea kuinka väärässä olet. Vapaita agentteja ei ole juuri ollenkaan, ja lähtökuopissakaan ei älyttömän montaa ole. Maailmassa on sitten vielä aika monta joukkuetta jotka samoja ukkoja tavoittelee. :)

  Joku Steve Eminger on vapaana kyllä, mutta ennemmin menee KHL:ään kuin Pelicansiin.
   
 4. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Derek Meech, Chris Campoli, Shane O'Brien, Steve Eminger, Dylan Olsen, Peter Harrold, Marc-André Bergeron.

  Kyllä nuo kaikki Puistolan söisi, jokunen saattaisipa olla ihan kunnon pelimiähiäkin.
   
 5. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Ja näistä realistinen olisi ehkä Meech.
   
 6. Jari66 Jäsen

  Leimun osalta epävarmuus kuntoutumisestaan on ollut tiedossa jo ennen kauden alkua. Olisiko pitänyt reagoida ennen kuin kituset markkinat tyhjenivät. Luotettiin sitten varmaan että korvaaja rooliinsa löytyy omasta rosterista. Eipä ole löytynyt ja ei tule löytymään.

  Leimu -kortti varmaan katsellaan loppuun ja/tai odotellaan liigan mahdollisia tyhjennysmyyntejä.
   
 7. Spike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tämä.

  Itseasiassa Leimun tilanne on ollut tiedossa jo noin vuoden ajan ja siltikään siihen ei ole reagoitu. Aivan omaa hölmöyttä olla hankkimatta ketään. Jatkossa en usko sanaakaan toimistolta, jos sieltä aletaan valitella(ei ole vielävalitettukkaan) ettei ketään muka löydy.

  Jos kerran sitä rahaa löytyy niin miksei sitä käytetä? Vai menikö sittenkin viimeiset roposet Tyrväiseen, jota en hankintana edelleenkään ymmärrä. Pakkeja kyllä on tässä syksyn aikana liikkunut ympäri Euroopan ja Liigaankin on tullut sisään mm Porseland, Högström, Kaski ja Ellerby ketkä olisivat varmasti olleet saatavilla jos rahaa kerta on ja toimiston sanoin myös kiinnostusta on Lahteen. Ellerbyä lukuunottamatta kaikki olisivat myös tuoneet apuja Leimun tilanteeseen. Sen sijaan tänne saatiin Peliitoista Valtteri Parikka, kaikki kunnia, mutta ei riitä.
   
 8. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lyhyesti sanottuna rahaa on, muttei riittävästi.
   
 9. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Sisäpiiri........tai hevosmiesten tietotoimisto
   
 10. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Mitähän Pelicans tekisi esimerkiksi O'Brienilla tai Harroldilla, jotka kumpikin tekivät viime kaudella peräti maalit mieheen AHL:ssä? Varsinaisia viivapelotteita Puistolan tilalle.

  Bergeron noista kelpaisi, vaikka edes pätkäsopparilla.
   
 11. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Ne pätkäsopparit ei varsinaisesti toimi yhtälössä jossa "sitoutuminen" on arvo nro 1.
   
 12. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Samaa mieltä Bobbyn kanssa. Eiköhän tänne ensisijaisesti hankita semmosia pelaajia, jotka ovat valmiita olemaan pitempään kuin sen 1 kauden ja eivät ola vain "kiireapua" ja sairauksien paikkaajia.

  Edit. Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kanssa kirjoittelijoille.
   
 13. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Kyllä, mikäli tällä kaudella sisään tulee vahvistusta, niin lähtökohtaisesti haetaan pelaajaa joka jatkaa myös ensi kaudella. Pelicans on lopettanut arpalipukkeiden ja rahastajien hankinnat. Mitään kolmevitosia ex-NHL tähtiä kiitos ei.

  Toisekseen se, että Pelicans on lähtökohtaisesti hakemassa Leimun korvaajaa, kriteeriksi ei todellakaan riitä että kyllähän nämä on parempia kun Puistola. Tässä on haussa ykköspakki, ei rivipakki, niitä meillä on jo omasta takaa.

  Jos taas joku ringinleventäjäkin tulee, niin otan esim. Peliittoihin menneen Otto Honkaheimon viisi kertaa viidestä mielummin, kun jonkun tuplapalkalla pelaavan kehäraakki-kanukin. Honkaheimokin on hyvä yleispakki Liigaan ja meillä ainakin kakkosparin pakki.
   
 14. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Honkaheimo on tähän hetkeen kakkosparin pakki, silloin kun kaikki ovat kunnossa niin korkeintaan 7.pakki. Saatana, miten voikin olla mahdollista, että tällaisista nimistä edes puhutaan tässä osiossa...
   
 15. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tein listan Pelsujen puolustajien viimekauden maalimääristä Liigan runkosarjassa, kokonaiset 6 maalia Leimun jälkeen. Pöyhönen teki maalinsa hyökkääjänä. Leimun tilanne ei ole voinut olla yllätys, joten kauteen lähdettiin totaalisen suurella riskillä, joka realisoitui jo harjoituspeleissä. Lisäksi Puistolan "ruoska" oli täysin toiveajattelua. Ei edes uskalla ajatella kuinka korkealla sarjataulukossa oltaisiin, jos meillä olisi edes jonkinlainen viivapelote käytössä.

  Leimu 16
  Lassen 3
  Pietilä 2
  Blood 1
  Puistola 0
  Hovinen 0
  Manelius 0
  Rukajärvi 0
   
 16. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Ihan hyvä vaan, että kärsivällisesti haetaan sitä ykköspakkia, eikä mennä pää kolmantena jalkana tunkemaan rahaa joka postiluukusta sisään.
  Viime aikoina ihan vituttanut kun Pelicans on julkistanu näitä Byersei ja kumppaneita, kaverin ympärille on luotu uutisten muodossa pientä haippia ja sit todetaan et tämän päivän Marko Jantunenki pyyhkis kaverilla kaukaloa.

  Tosi kummallinen tapa monella täällä ajatella että jos on rahaa, niin se pitää heti käyttää ja jos sitä ei käytetä, niin sitten toimisto on perseestä ja organisaatiossa rahat loppu.

  Mä luotan joukkueen, organisaation ja valmennuksen vetovoimaan siinä mielessä, että varmasti pystytään tarjoamaan pelaajalle kuin pelaajalle vakavasti otettavia tarjouksia, se vaan tottakai jää sen pelaajan itsensä punnittavaks et mikä on just hänen uransa kannalta se fiksuin valinta.
  Ollaan hakemassa tällä hetkellä sen kalibeerin kaveria et aivan varmasti monet muutkin huippuseurat ottais kaverin avokäsin vastaan.
  Lämsän, Aravirran viimeisimmät visiitit ei varmana kovin montaa päätä kääntäny.

  Nämä siis vain omaa tuumailua.

  E: http://www.ess.fi/urheilu/itshockeytime/art2326377

  Jutun lopussa mielestäni ihan hyvä selitys, miksei nyt ole tullut uusia pelaajia.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2016 klo 18.39
 17. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Honkaheimo meni tammikuuhun asti kestävällä sopimuksella Sporttiin, joten hetkeen ei ainakaan Pelsuissa nähdä.
   
 18. Liito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pikkuhiljaa toivoisin tällekin osastolle jo jotain nimiä. Alkaa olemaan jo ihan helvetin sama onko pelaaja sitoutunut vai ei. Ei se Hodgmanikaan kovin sitoutunueelta näytä.

  Kunhan saataisiin edes yksi terve pelaaja muutamaksi peliksi sisään pelaamaan nollanollaa ennen kun voi itsekin loukkaantua. Tai sitten aletaan kuppaamaan jotain HC Giantsia jos ei Peliitoista riitä lainapelaajat. Tosin ei tänne kukaan halua tulla pelaamaan koska se on varma saikku.

  Ei helvetti kun itkettää. Huomenna on varmaan tunto pois, lauantaina masentaa ja kaikki on yhdentekevää.
   
 19. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tämä.

  Tällä hetkellä aivan sama kirjoittaako sitä suoraa kolmen vuoden pahvia jos vain joku saataisi pelaamaan tuonne peräpäähän tai hyökkäykseen.

  Aivan säälittävää ja naurettavaa kun liigajoukkue saa edes täyttä kokoonpanoa kasattua.
   
 20. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Eipä tämäkään nyt mikään huhu ole, mutta tällainen kaveri olisi mahollisesti vapautumassa SHL:n puolelta: Eliteprospects.com - Dominique Heinrich . Tuo pituus ei kyllä pidä paikkaansa, alle 180 senttiä mutta yli 170, se on varma. Kovat pojot Itävallassa, ja vaikka SHL:ssä ei olekaan ihan sujunut niin eipä tuo katso sitä, että täällä ei lähtisi
   
 21. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  ^ Näyttää tuo kaverin pituus heittelevän jonkun verran riippuen sen ilmoittajasta. Örebro ilmoittaa pituudeksi 175cm, Salzburg 172cm, Eliteprospects 169cm ja hockeydb 168cm.
   
 22. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Nupe ainakin tykkää kääpiöistä jotka ei oo Euroopan huippusarjoissa tehny mitään.
   
 23. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Sen erityisemmin tähän kaveriin tarttumatta, niin paljoa ei puutu meidän yv:stä. Tulivoima ja aktiivinen liike viivassa - nuo kun löytyy, niin alkaa joukkueen tehokkuus olla ihan toista luokkaa. Jumalaut kun tuo viivamme suorastaan huutaa edes välttävää osaajaa!

  Joukkueen pelitapa kokonaisuudessaan on niin vahvasti selkäytimessä, että tuo kestäisi varmaan vielä yhden "turistinkin" 5vs5 pelin kannalta. Silti aina parempi, mikäli tuo peruspelaaminen olisi hallussa. Miten lienee Itävallan lahjan kohdalla?
   
 24. tsei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahtelaiset, LFC
  Pelicans ilmoitti Facebookissa, että ensimmäisen erän aikana julkaistaan uusi jatkosopimus ja kyseinen pelaaja on mukana illan kokoonpanossa.
   
 25. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Jos se on huhuttu Lassen niin ISO peukku täältä tälle. Ensi vuonna C rintaan oli Erkinjuntti täällä tai ei.