Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans-huhut – onko niitä?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Zikako, 09.03.2014 klo 14.36.

 1. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Ihan en ymmärtänyt viestiä, mutta ei ole Pepen poika.
   
 2. Jari66 Jäsen

  Jokainenhan sen toki jo tietää mutta todetaan silti ettei jää toteamatta. Ryan Lasch on taas ensi kaudeksi tuloillaan Pelicansiin. Tyttöystävänsä asuvat Lahdessa. Kolu nähty lounaalla Mamma Mariassa Lässin näköisen tai vastaavan jääkiekkoilijan kanssa.

  Tietyn kokoisia (pieniä) pelipaitoja jo ilmeisesti tilattu. Laakkosella vuokra-auton istuinsäätöjä tehdään.

  Kaikki merkit ilmassa, me pidetään niistä kiinni. Eikä petytä vaikka mikä tulisi.
   
 3. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Todella väsynyt @Jari66, sorry.
   
 4. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Itse olet väsynyt, revi siitä.

  En mahda mitään jos ei Lässi kelpaa. Juuri nyt ei ensi kauden rosteri voisi vähempää kiinnostaa. Vituttaa edelleen riittävästi. Palaan aiheeseen ehkä syksyllä.
   
 5. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Jaxuhalit ja voimia!
   
 6. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Jos nämä teinijutut sinulle hyvää mieltä tuottaa olkoon niin, itse en ymmärrä. Palataan syksyllä omalta osaltani asiaan.

  Hyvää kevättä ja kesää kaikille.
   
 7. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Hodgman ei täällä ole ainakaan jatkamassa. Twitterissä toivottelee hyviä jatkoja jne. Alkanut myös seuraamaan vähän aikaa sitten Kunlunin Twitter-tiliä. Saapa nähdä, että suuntaako Kiinaan seuraavaksi.
   
 8. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sinnekö se perhe sitten asettuu? Kaikkea hyvää Hodgmanille jatkoon. Ei ollut kuitenkaan kaikesta hienosta huolimatta se vahvistus, jota tänne tarvittiin.
   
 9. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Samaa mieltä, silloin tullessaan oli todella näyttävä, mutta rannevamman jälkeen ei kyllä ollut mielestäni kuin taakka ketjulleen, jossa pelasi.

  Kaikkee hyvää Hodarille joka tapauksessa, kyllä hän ihan pelimies on kun sille päälle sattuu
   
 10. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Marraskuussa miehen peli oli paikoiteillen näyttävää ja paikoitellen järkyttävää surffailua. Läpi joulukuun sitten Hodgman oli suorastaan maaginen kunnes akatemia-mulkku Hotakainen tuli ja pilasi kaiken. Toivottavasti karma iskee apinaan.
   
 11. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Onko kenelläkään Pöyhösestä sen tarkempaa tietoa? Huhut tuovat miestä Hämeenlinnaan.

  Ping @Arsi Haakana
   
 12. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Is uutisoi Jullen siirron punaisiin varmana. Ilmeisesti kiikaroivat myös Sopasta.

  Tekee kyllä pahaa katsoa taistelijaa kaverin riveissä.
   
 13. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Tietääkseni ei jatka Pelsussa. Uudesta suunnasta ei hajua ole.
   
 14. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Kun ei osata omia pelaajia kasvattaa, niin ostetaan muitten pelaajat isolla rahalla pois kuleksimasta.
   
 15. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jullen lähtö punaisiin hieman kieltämättä kirpaisee, siitä syystä että yritettäisi edes ne omat pitää liigan sisällä, ja vielä mikä kausi takana. Massi on massia eikä siinä mitään ja tottakai jos palkkaa tulee huomattavan paljon enemmän stadissa niin lykkyä pyttyyn.

  Se että tuossa IS:n jutussa uutisoitiin myös siitä että IFK ollut Sopasesta kiinostunut niin onko tuo nyt jokin ihme? Kuka nyt ei olisi? Eiköhän tuossa kiinostuneissa ole myös Tapparaa, Tepsiä ja muitakin IFK:n lisäksi, se nyt vain piti tuohon samaan uutiseen linkata sekin juttu. Ykskään noista euroopan mittakaavalla pikkukioskeista ei pysty vastaamaan sveitsiläisille seuroille palkoissa.

  Sopasta on vaikea kyllä kuvitella muussa liigajengissä pelaamassa kuin Pelicansissa. Jullen ymmärtää kun on tehnyt sen jo ennenkin mm. Jokereissa.

  Eikä siinä mitään, muutoksia tulee kausi kaudelta, paineita tässä toki kasaantuu Pelicansin pelaajascouteille ainakin Lahtelaisvinkkelistä kun parhaat lähtee että minkälaisia pelimiehiä sinne tilalle saadaan. Arsi kirjoittelikin että ensiviikosta voinee jotain uutta sopparia tulla julki..
   
 16. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Toivotaan, että hyviä soppareita tiedossa sitten ensi viikolla tai milloin niitä nyt onkaan luvassa.

  Ihan mukavasti tuntuu pajatso tyhjenevän, viimeksi yhtä paha tyhjeneminen tapahtunut 11-12 kauden jälkeen. Seuraavan kauden lopputuloksen kaikki varmasti muistaa. Luotto on tosin todella paljon kovempi scouttauspuoleen kuin silloin. joten ei varmaan samanlaisia nimellä&vanhoilla meriiteillä hankintoja ole tulossa.
   
 17. flow Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa että koko ykkösketju on saanut tuplattua palkkansa uusiin kohteisiinsa. Voiko paljon parempaa myyntipuhetta seurasta edes olla.
  Itselleni ainoastaan Tyrväisen poistuminen harmittaa, mutta Hifk maksaa tuplat nykyiseen, on täysin mahdotonta miestä pitää. Hieno juttu myös Jullelle.

  Ratkaisijoiden pitää olla ratkaisijoita silloin kun todella tärkeitä pelejä pelataan ja sitähän ei tapahtunut. Vili pelasi erinomaisesti silloin tällöin, muuten kaikkea muuta kuin johtava pelaaja. Samoin Erkinjuntti. Uutta äijää vaan tilalle. Mielenkiintoinen nippu rakentumassa ja ensimmäinen uuden organisaation kokoamana.
   
 18. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sopanen on riskihankinta, jos muualle kuitenkin kelpaa, tervemenoa. Ei pystynyt vastaamaan haasteeseen, parhaimmillaan maaginen mutta jos otetaan helmikuu pois, ei jää kuin luu käteen. Tyrväistä on vaikea jollei mahdotontakin korvata, mutta Sopanen ei ole ongelma.
   
 19. Lainaus:
  Piti ihan katsoa millainen luu ilman Helmikuuta; 32 14+20=34. Eli yli piste per peli, samaan tahtiin ylsi neljä hyökkääjää liigassa tällä kaudella. Minkälainen tahti olisi riittänyt, pari pistettä per peli?
   
 20. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Sopanen on menetys, mutta nyt on Vilin mentävä ulkomaille, jos koskaan. Ulkomaat ja varsinkin Sveitsi on täysin ymmärrettävä suunta, mutta joku ifki ei.

  Jullen kohdalla ifk:n ymmärtää, sillä se on Juhanin "Sveitsi/KHL" tällä hetkellä.
   
 21. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No joo, olisin tietysti voinut olla täsmällisempi. En tarkoittanut niinkään pisteiden valossa, pikemminkin johtavan pelaajan roolia jota kantoi upeasti läpi helmikuun, jolloin oli todella loistava! Pois lukien helmikuu, tuntui vaan ettei riitä, hyvän ja huonon päivän ero on järkyttävän suuri. Tuossa roolissa pitää pystyä kokonaisuutena parempaan. Myönnän, että mielipiteessäni painaa koko hänen pelaaja uransa, jota olen tuskastuneena seurannut, odottanut, odottanut ja odottanut, joko alkaisi tasaisuus löytyä mutta ei vaan tunnu löytyvän. Maiseman vaihto tekisi Vilille hyvää ja jos ei nyt lähde, alkaa olla myöhäistä.
   
 22. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jatketaan keskustelua Sulakista oikeassa paikassa.

  Onko joku siis nähnyt tämän Sulakin pelejä vai mistä moiset odotukset? Itävallan liigassa ihan hyvät tehot ja käynyt läpi junuorimaajoukkueet. Statsien perusteella olisi kuitenkin melkoisen rohkeaa antaa isompaa ruutua ainakaan lähtökohtaisesti.

  Jos Laukkanen tietää mitä tekee, niin hieno juttu. Tällaisia hakuja täytyy tehdä.
   
 23. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Ilmeisesti tälläinen latebloomer tyyppinen tapaus, viime kausi jo hyvä ja tällä kaudella breikkasi läpi. Todella hyvin liikkuva pakki, tukee mielellään hyökkäyksiä, mutta osaa myös puolustaa.

  Junnumaajoukkuetausta kertoo potentiaalin määrästä ja nyt se on vissiin realisoitumassa. Tällä hetkellä Sulak on Tsekin maajoukkueen mukana MM-leirityksessä.
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Selvä. Hyvältähän tuollainen kuvaus kuulostaa. Toki noille ensimmäisille leirityksille pääsee välillä heikompiakin jätkiä, mutta kertoo se silti jotain. Liiga on toki täysin eri juttu kuin Itävalta, mutta ei hintakaan voi tähtitieteellinen olla.

  Liikkeeseen ilmeisesti panostetaan ja se kuulostaa täysin oikealta suuntaukselta.
   
 25. Lainaus:
  Aika hullulta tuntuu että Tsekin leiritykseen pääsee EBEL-liigasta. Jossain Suomessa olisi varmaan täysi kapina päällä tälläisiä valintoja kohtaaan.

  Eipä muuten Lasseninkaan tilastot kovin erikoisia olleet samasta sarjasta tullessaan ja ikääkin huomattavasti enemmän.

  e. Sulakin jengistä olisi pitänyt kaveriksi hankkia ehdottomasti Colton Yellow Horn. Eikä pelkästään nimen takia, kaverihan on armoton pistenikkari. Myös Andre Lakos, pakilla on kokoa 201/108 ja pistetahti kovempi kuin Sulakilla.