aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Nyt on hyvää hypeä. Toivottavasti ei ole tasoa Joonas Rask Jokereihin eli esim. Lämäri lanseeraa uuden Lasch-purilaisen. Mä luotan viestintäosastoon, Laukkaseen ja Niemelään, ettei tätä nyt ryssitä.
 
Pelicans 2020-2021 Playoffs - "Päiväni murmelina."

Wilson47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Varma tieto Santa Fe:n terassilta Teemu Eronen
Lyödään lisää löylyä huhulle, Erosen (ilmeisesti sukulainen) alkanut seuraamaan Pelicansia Instagramissa. Kova haku jos tosiaan Lahteen saapuu.

Kuulemma myös Sopanen nähty Iskulla, joten voisivatko uudet hankinnat olla mallia Sopanen+Kärki ja puolustukseen Eronen? Varauksin Kousa.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Julle Tyrväinen seuraa tätä Erosen sukulaista Instagramissa eli hän kuuluu kiekkosukuun varmasti. Voidaan käytännössä jo sanoa että Erosen siirto on varma. Eli jos lasketaan 1+1 niin huomenna julkaistaan Erosen sekä tämän Arsin mainitseman hyökkääjän sopimukset.

Heitetään omat arvaus kehiin että sieltä tulee Kärki ja Eronen.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eronen ja Kärkihän olisi juuri sitä mitä lääkäri määrää. Sopanen toivottavasti on käynyt Iskulla vain jakelemassa vaalimainoksia tai hakemassa kannattajaosakkeensa.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eronen olisi hauska lisä kyllä, mutta Kärki ei oo tulossa.
Erosessa vaan hieman haisee sellainen fleguilu, mutta ehkä se vaan johtuu siitä kun on pelannut Helsingissä koko uransa. Kärki on tosiaan samaa luokkaa kuin Rendulic, mutta Arsin mukaan ei tarvine silti olla huolissaan.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko Hölöltä tullut toive, että pelkkiä leftin kätisyyksiä hankintalistalle? Siiltä hieman ainakin vaikuttaa. Ylivoimaa pyöritettiin viidellä leftillä ja ainoan rightin pakin sopimus purettiin hiljattain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy