Pelaajaliikenne 08 / 09

  • 852 863
  • 2 838

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Loppukausi?

Voi saatana!! Pitää toivoa että pelaa hyvin ja Mora haluaa pitää ensi kaudeksi. Herää kysymyskiä taas. HBL;n mukaan Allu palaa HIFK;hon, eli oikeita "vahvistuksia" sille tontille ei ole ilmeisesti tulossa? Onko HIFK NIIN persaukinen että nyt ruvetaan myymään pelaajia, kalliimmasta päästä??
Saadanko säästyneellä rahalla ja housuista saatavasta vuokrasta jotain jengiin tilalle?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Mora ja Pitkämäki on käynyt mielessä monta kertaa, ihan leikkimielisesti sanoen. Hyvä, että löytyi pelipaikka loppukaudeksi muualta kuin HIFK:n luukkuvahdin paikalta.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Yeah!

Terve meno, Taube. Toivottavasti sinulle löytyy ostaja myös ensi kaudelle. Mikäli siis kyseessä on vain loppukauden kattava sopimus.

Mut kyllä se Nyba tekee kokoajan jotain duunia siellä. Vielä se yks rightpakki (Jergus?) (+fantasioissa ykkössniper) sisään niin meillä on vielä joitain mahdollisuuksia. Ainakin on yritetty!
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Olen monesti muistanut yläkertaan toivoen Juhalle voimia todella vaikeassa tilanteessa. Samassa yhteydessä olen toivonut hänelle uutta alkua jossain muualla, mikä kaiken muuttaa voi. Toivottavasti tässä toteutuvat nuo asiat. Pitkämäellä on hyvät kokemukset Ruotsista ja ilmastonvaihdos saattaa tehdä ihmeitä. Lycka till.

Pisteet myös Nybarille ratkaisun löytämisestä. Vielä on monta päivää ja sitäkin enemmän tunteja ja minuutteja hoitaa uusia pelimiehiä joukkueeseen. Luovuttaminen ja pyhkeen kehään heittäminen eivät kuulu IFK:n perinteisiin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mora ja Pitkämäki on käynyt mielessä monta kertaa, ihan leikkimielisesti sanoen. Hyvä, että löytyi pelipaikka loppukaudeksi muualta kuin HIFK:n luukkuvahdin paikalta.

Eihän sitä tiedä vaikka siitä tulisi vielä maalivahti, maiseman vaihdos voi tehdä vain hyvää. Mielelläni näkisin kuitenkin Pitkiksen jossain muussa seurassa ensi kaudella.

edit. tässä vielä linkkin HIFKIn sivuille http://www.hifk.fi/uutiset/tiedote
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No vaikka sopimus onkin vain loppukauden kestävä, niin tämä todistaa sen että jotkut ovat ihan oikeasti halukkaita ostamaan Pitkämäen ja uskooko joku muka Pitkämäen pelaavan ensi kaudella täällä vaikkei sitä juuri NYT ostettukkaan lopullisesti ulos.
 

scholl

Jäsen
Ei tainnut harmi vain mennä IFK:ssa artistiverolla. Suomalaispelaajat hengaavat vähän liian rajulla asenteella kesällä kotimaassa. Samaan hengenvetoon on todettava, että nyt kun kautta on enää kolmisen kuukautta jäljellä niin hyväkin ulkomaalaispakki ei tule niin tavattoman kalliiksi.

Toimistoa täytyy kyllä kehua siitä, että kauden aikana reagoidaan. Hacker esim. ei ole ollut onnistuminen. Sen sijaan Bates oli ja nyt Söde sisään, Pitkämäki ulos on ihan hyvää meininkiä.

Ei ole Nordiksen vanhasta faksista lämpöpaperi loppu.
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin, sanoisinpa että vaikka nyt puhutaan vaan loppukauden lainasta, niin aika vaikea on Housun enään nordikselle palata. Sen verran heikot näytöt tältä kaudelta. Ja kun kyse kaikkien pukukoppikameroiden ja vaihtoaitiossaistumisten mukaan ei ole mikään Peter Whiten tasoinen pukukoppipelaaja, niin ehkä on parempi kaikille ettei enään palaa. Nyt vaan Morassa hinta pilviin ja kauheet voitot taskuun:)
Semmonen fiilis on että Pitkämäki pelaa Ruotsissa unelmakevään ja nostaa Moran takas Elitserieniin. Kuitenkin veskarit pelaa niin paljon henkisellä tasolla, että uskomattomatkin tasonmuutokset ovat mahdollisia. Ja kun IFK:ssa kerran(vai oisko ollu jopa kaksi?) itseluottamus menee, ei meidän veskarivalmennuksella sitä kovin helposti saa takaisin.

Onnea Juhalle Ruotsiin! Hyvä ratkaisu kaikille.

Sitten mitäs me vielä tarvitaan. Noh, itse en lähtisi rahoja kalliiseen huippuveskariin tuhlaamaan, vaan korkeintaan hankkisin Nännille jonkun varman kakkosen tyyliin Lundel. Ja ei, en ikinä voinut kuvitella ehdottavani tätä hankintaa, mutta nyt kävi näin.

Hyökkäys on ihan riittävän hyvä. Hei oikeesti, kaksi täysin vertailun kestävää pisteitä tekevää kenttää. Yksi energinen junnu ketju ja liigan kovin nelossentteri Jermu Porthen. Tämä tietenkin edellyttää vähintään Lopin nopeahkoa palaamista. Wärn/Hacker stunttaa Lennua paremman puitteissa ja Kuhta voi bamlaa slangia kopissa ja tsiigaa peileihin ilman kamojakin.

Sitten se puolustus. Terveet pakit: Söderholm, Kankaanperä, Heikkinen, Pikkarainen, Melart, Haverinen, Honkanen. Jos neljä ensimmäistä pelaa sen 25min per peli jää 10minuutin peliajat Melartille ja Haveriselle. Tosin Kojo peluuttaa Haverista sen 20min per peli. Ohutta on materiaali. Yksi HYVÄ pakki pelastaisi paljon. Vaikka tuskin sekään keväällä riittäisi. Ja tämä yhden pakin hankinta ei kestä kyllä sekään yhtään loukkaantumista....


Rightin pakki ja torilla nähdään.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Mut kyllä se Nyba tekee kokoajan jotain duunia siellä.

Tai sitten joku on vielä epätoivoisemmassa asemassa, kuin IFK ja joutuu tulemaan ostoksille Nordikselle.
Tai sitten Joku oli palveluksen velkaa jollekkin. Veikkaisin, että Kiva oli Nyyperille.

Samaan hengenvetoon on todettava, että nyt kun kautta on enää kolmisen kuukautta jäljellä niin hyväkin ulkomaalaispakki ei tule niin tavattoman kalliiksi.

Kun IFK ei pääse poffeihin ja ei (toivottavasti) joudu karsimaan, niin eihän tässä nyt ole montaa peliä jäljellä. Eriasia on, että kuka olisi niin epätoivoinen ja samalla tasokaskin, että tulisi pelaamaan IFK:hon nuo reilut 10 peliä, kun joukkue ei enään taistele mistään. Paitsi tietysti karsintapaikkaa vastaan.

Iloinen asiahan Housun siirtyminen oli, joten way to go Nyyperi!
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun IFK ei pääse poffeihin ja ei (toivottavasti) joudu karsimaan, niin eihän tässä nyt ole montaa peliä jäljellä.
Oletko oikeasti noin tutkalla vai esitätkö vaan? Mun laskuopin mukaan IFK taistelee playoff-paikasta ja minimissään tällä kaudella joukkue pelaa vielä 14 matsia.
 

HemmoP

Jäsen
Jos IFK:n takana olevat kolme jengiä pelaavat omat rästimatsinsa voitokkaasti aloittaa IFK helmikuun sääläreiden ulkopuolelta. Joten ei tuo kummoista mielikuvitusta vaadi näillä esityksillä. Torstain peli on hyvin ratkaisevassa roolissa koko loppukautta ajatellen.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Oletko oikeasti noin tutkalla vai esitätkö vaan?

Tai sitten ehkä yritän keventää sitä jokakeväistä vitutusta, joka tulee kuitenkin.
Luuletko, etten haluaisi olla optimistinen IFK:n kannattaja ja ettenkö sitä ole joskus ollut.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Tai sitten joku on vielä epätoivoisemmassa asemassa, kuin IFK ja joutuu tulemaan ostoksille Nordikselle.
Tai sitten Joku oli palveluksen velkaa jollekkin. Veikkaisin, että Kiva oli Nyyperille.

Jos tarkoitat tuolla Kivalla Kiekko-Vantaata, niin varmasti he ovat palveluksen velkaa Nybarille. Kaikenlaisia pelimanneja on Nordiksen suunnalta Vantaalle raahattu.
Jos taas tarkoitit Harri Rindelliä, niin ohi meni. Rindell vaikuttaa käsittääkseni Modossa, ei Morassa, johon Pitkähousu siirtyi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Heitinkin jo telakka-ketjuun, että Turusen vamma on tietojeni mukaan vähintään 3 viikon huilin vaativa. HIFK nostaa Kiekko-vantaasta ainakin yhden siellä lusineen junnunsa, tämän kuulin äsken, mutta eihän se nyt lopullinen sinetti tammikuulle voi olla. Eihän? Ja siis: Kun KJ sanoo "Näillä mennään", on se varma merkki siitä, että pelaajaliikennettä tapahtuu. Tässä tilanteessa myös pelaajaliikenne ulospäin kalliimmasta päästä on hyvä asia. Vaikka ei tulisi ketään tilalle. Ja tällä en tarkoita, ettenkö haluaisi ketään tilalle.

Palkanmaksu Pitkämäelle ja Walshille on jokatapauksessa täysin turhaa puuhaa. Mutta saankohan sittenkin bumerangina kuuppaani sen tiedon, että Walsh lähtee? Lähde tähän oli ja on hyvin luotettava. Näköjään sama kuin muutamalla tiedotusvälineelläkin. Oli miten oli, Walsh oli vielä hetki sitten valmistautunut luovuttamaan asuntonsa avaimet siinä uskossa, että HIFK ottaa sisään uuden ulkomaalaispelaajan. Mutta onko Lihapullaa pidetty silti olemassa tammikuun loppuun asti juuri siltä varalta, että tapahtuu jotain ylimääräistä, kuten Oulussa eilen? Enpä tosiaan tiedä. Tästäkään huolimatta Walshin mukanaolo ei kyllä vaikuta millään tavalla HIFK:n isoon kuvaan, lähtis meneen vaan kun vielä ehtii. Ehkä hänkin vetäytyy sairaslomalle koko loppukevääksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt sitten riskillä vaan kaikki pelaajat myyntiin, ketä ei ensikaudella tarvita.
KJ sanoi kärppä-matsin jälkeen,että ketään ei ole tulossa "näillä nuorilla on pärjättävä". Jos näin oikeasti on, niin silloinhan on ihan sama pitää taas ns. välikausi ja säästellä massia myymällä pelaajia pois. Tuskin kukaan kyllä ostaa IFK:sta yhtään pelaajaa. Ihmettelen suuresti, jos uutta pelaajaa/pelaajia ei ole tulossa.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Ihmettelen suuresti, jos uutta pelaajaa/pelaajia ei ole tulossa.

Niin minäkin. Pitkäaikaispotilaina on kuitenkin Petrell, Kuhta, Bates ja Loppi. Voi vehje, minkä ketjun noista saisi kasaan...
Turusen poissaolo näkyy myös. Luultavasti Haverisen lisääntyvänä peliaikana ja vastustajien maalilaulut raikaa. Onneksi Nordiksella ei soiteta: "Hunajata, hunajata..."
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Jos taas tarkoitit Harri Rindelliä, niin ohi meni. Rindell vaikuttaa käsittääkseni Modossa, ei Morassa, johon Pitkähousu siirtyi.

Kiva-Harriahan minä, mutta lienee liian pitkä työpäivä takana, kun muistin hänen aikaisemman seuransa, eli Moran. My bad.

Toivottavasti joku kuitenkin tulee vielä sisään.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heitinkin jo telakka-ketjuun, että Turusen vamma on tietojeni mukaan vähintään 3 viikon huilin vaativa. HIFK nostaa Kiekko-vantaasta ainakin yhden siellä lusineen junnunsa, tämän kuulin äsken, mutta eihän se nyt lopullinen sinetti tammikuulle voi olla. Eihän?

Toivottavasti ei. Ja ilman muuta järkevää ottaa ennen siirtorajaa lisää reservejä riveihin, voisin veikata että Rony Ahonen nostetaan ylös ennen Purolinnaa. Ehkä tälläkin kokonaisuuden kannalta pienellä siirrolla saadaan lisää kilpailua pelipaikoista, ja KJ voisi harkita välillä hasardi-Haverisellekin katsomokomennusta (lupaava pelaaja, ja hyvä että tehtiin jatkosoppari, mutta virheitä tulee vielä aivan liikaa).
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitetaan nyt tännekin. Koska Pitkis lähti loppukaudeksi moraan niin onko mahdollista että sieltä tulisi loppukaudeksi jotain vaihdokkia? Melkein mikä tahansa pelipaikka kävisi.

Tietäjät, arvaajat ja veikkaajat, huhuu.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Laitetaan nyt tännekin. Koska Pitkis lähti loppukaudeksi moraan niin onko mahdollista että sieltä tulisi loppukaudeksi jotain vaihdokkia? Melkein mikä tahansa pelipaikka kävisi.

Tietäjät, arvaajat ja veikkaajat, huhuu.

Lisäisin tuohon kategoriaan vielä toiveajattelijat. Ja silloin sanon, että Ilveksessä alkukauden loistanut Colby Genoway. Mutta tuskimpa irtoo...

Onkohan tämä kohta jo huhu asteella kun nimi mainitaan?
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisäisin tuohon kategoriaan vielä toiveajattelijat. Ja silloin sanon, että Ilveksessä alkukauden loistanut Colby Genoway. Mutta tuskimpa irtoo...

Onkohan tämä kohta jo huhu asteella kun nimi mainitaan?

Nyt kyllä Nybarille, Valtaselle ja Penalle propsit jos Genoway on TODELLA tulossa Nordikselle. Kyykytettäis niin koko pohjoista eurooppaa...
Sain Q:lta loundgesta tekstarin että Colby on siellä jo ihan valmiina, mailat vaan on Helsinki-Vantaalla hävinnyt jonnekkin, kun kuulemma ovat tulleet jo Suomeen pari viikkoa sitten.


Genoway-Hirso-Pikkarainen
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä annetaan vähän liikaa tasoitusta ulkkariosastolla muille liiga jengeille, jos nybärille ei maistu etsiä korvaajaa Batsille ja Walshille. Taitaa olla tämä kausi taas samanlainen diibadaaba niitänäitä-kausi. Kuitenkin olemme siinä tilanteessa,että hyvällä loppukaudella olisi saumat kuuden sakkiin,kun taas paskalla loppukaudella ollaan sääleistäkin ulkona, luulisi senkin vähän motivoivan pelaajien kartoitusta.
 

nikozwan

Jäsen
Mitään pelkästään loppukauden vahvistuksia ei mielestäni enää kannata haalia, ei paskasta tulee kultaa edes itkemällä, tämä kausi on hävitty joten vedetään junnuilla. Eri asia on sitten jos saadaan laadukas kaveri joka suostuu pidempään soppariin, sitten vaan sisään heti kun mahdollista.

HIFK:n junnuista oikein kukaan ei taida olla mikään huippuprospekti, mutta kyllä joukosta Wärn, Pöysti, Melart, Ahtola, Ramstedt, Holmberg voidaan pitkäjänteisellä duunilla saada näitä tulevaisuuden "Luttisia ja Kankaanperiä" joten annetaan rohkeasti peliaikaa näille kavereille vaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös