Peking 2022 – liveseuranta

  • 325 811
  • 8 655
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Iivo Niskanen - Suomen kansa on kovin tottunut taputtelemaan ja lohduttamaan kakkosia ja häviäjiä (siinä ei ole mitään väärää) - sinä olet sen sijaan VOITTAJA ja suuri esikuva jo nyt. Päätit että voitat. Teit sen - et yhden etkä kaksi kertaa - vaan olet tehnyt sen jo monta kertaa. Ei mikään estä sinua voittamasta lisää. Voitat, jos niin, tahdot - vielä monta kertaa. Kiitos jo nyt kaikesta tästä, kiitos kaikesta työstä, esimerkistä, nöyryydestä ja voittamisen kulttuurin esittämisestä, jota olet tehnyt.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Sininen taivas, aurinko paistaa, on kiva pikku pakkanen ja suomalainen talvi kauneimmillaan. Iivo Niskanen toi juuri Suomeen olympiakultaa ja tänään on perjantai.
Elämän hienoja hetkiä. Pitäisi tenttiinkin lukea mutta nyt juuri ei huvita. No, koitan ammentaa Iivon suorituksesta voimaa siihenkin, voittajien hengessä. Nyt just tekisi mieli vain mennä ulos ja nauttia täysin palkein.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Häh?
On mennyt jollain ihon alle...
Sellaista se on. Eihän tuo ole mitään muuta kuin lapsellista ärsyttämistä. Olankohautuksella kuitattavia juttuja.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perttu on hieno mies myös. En tiiä onko Suomen miehillä saumaa viestimitaliin, Iivo ja Perttu jos hiihtäisi kaikki osuudet kaksistaan niin sehän ois kultaa mutta entäs nää muut?

No vitut siitä tänään, nyt täytyy vaan vittu naattia naattia.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Puijolainen parisprintti ilman muuta. Nyt on kyllä kiinnostavaa viestijoukkue. JOS Riselle luvassa parempaa, kaipa se edelleen omalla paikallaan on, Remi tällä esityksellä ulkona suoraan. Vaan jokohan jopa Vuorisen suksia voidellaan?
 
Onnea Iivolle! Ihan hyvä hiihtäjä, mutta uskon, että ykkössija muuttuu parin vuoden päästä! Siis näiden kisojen! Perttu Hyväriseltä ja Joni Mäeltä myös todella komea hiihto tänään! Onnea molemmille!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tuli, kun pyysin. Roppakaupalla torjuttua rakkautta ja tukahdutettua mielihalua.

Mä en oo saanut vieläkään. Hetkonen, joskus aikoinaan taisin kyllä vastaanottaa joltain oman elämänsä ajattelijalta syvällisen viestin aiheesta miksi maailma on väärässä ja minä oikeassa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
Tuolla YLEN haastattelijalla voisi olla töitä SUPOSSA.
"Mitä siinä rahtilaivassa oikein tuli Suomeen?"
"Vääääähhhh...tunnustan kaiken."
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Jos olisi vapaalla niin silloin.

Ei Mäki mitenkään sanottavasti heikompi sprintissä ole perinteisellä ainakaan MC:ssa ollut. Pitkät matkat hankalia perinteisellä hänelle, mutta täysin mahdollinen. Jotenkin se paikka vaan nyt kuuluu Pertulle, kun on niin huikeat kisat menossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös