Pe 29.11.2013 Jokerit - HIFK

  • 38 769
  • 132

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mikä vaivaa Antti Tyrväistä?

Naapureilta poissa kaksi pahaa IFKn kaatajaa: Moses ja Ruutu, joten mielenkiinnolla odotan illan peliä. Husson ensimmäinen paikallispeli liigassa, ja on jännä nähdä, miten Husson "jäätävät" hermot kestävät ottelun paineen?
 

Scade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi noista HIFK-kaatajista on sentään mukana Janne Lahti, joka on naputellut aika tehokkaana pisteitä paikallispeleissä. Irving on jo ottanut myös hyvät asetelmat tähän maalivahtina. Silti jotenkin pieni pelko perseessä koko ajan. Eikä oikein pysty kyllä keskittymään mihinkään muuhun kuin illan peliin.

Saas nähdä miten tuo Teräväinen-Nagy akseli toimii tänään. Ainakin teoriassa kuulostaa hyvältä. Teuvon peli viime aikoina kärsinyt siitä, ettei oikein ole ollut käsiä ympärillä. Nyt niitä pitäisi olla. Potentiaalisesti jopa toimivampi ketju kuin Hardt-Teräväinen-Moses.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mua jännittää aivan helvetisti. Kädet on tärissy aamusta saakka eikä mihinkään oikein pysty keskittymään. Samalla on niin saatanan haikea fiilis: Hardtin ja olikos se Haatajan jatkoaikamaalit pyörii koko ajan mielessä. Tätä ei ole enää luvassa Hartwall Areenalla, huh.

Yhteistä aikaa ei todella enää ole enää paljoa jäljellä, ja itse olen alkanut pikku hiljaa ymmärtämään senkin karmaisevan tosiasian. Näin kun on, toivon hartaasti, että vittuilu korvataan naljailulla, tosikkous hyvällä urheiluhengellä ja menneiden ikävien asioiden muistelu terveellä kilpailumielialalla. Jokerien ja HIFK:n välinen taistelu on jo pitkään ollut parasta, mitä suomalaisella jääkiekolla on ollut tarjota. Kiinnostus ylittää jopa seurarajat, tästä eteenpäin seuraavat kolme matsia ainakin.

Kaikkein eniten toivon korvat irti repivää tunnelmaa ja rehtiä matsia, jossa kumpikin jengi antaa kaikkensa ja toinen kaatuu lopulta saappaat jalassa. Perseraiskausta en halua nähdä, vaan tasaväkisen matsin.

En tätä fiilistä pysty pukemaan sanoiksi ton paremmin. Mulla on sekä pala että sydän kurkussa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Näin se menee

Jokerit aloittaa pelin hyvin ja pari ensimmäistä minuuttia mennään kotijoukkueen komennossa, mutta pelin ensimmäisen jäähyn saa silti Jokerit kevyen näköisestä tilanteesta. Ylivoiman myötä ote siirtyy selvästi HIFK:lle, joka johtaa ottelua avauserän jälkeen joko maalilla tai kahdella. Ottelun edetessä Jokerit parantaa peliään HIFK:n keskittyessä puolustamaan johtoaan ja iskemään vastaiskuista. Kolmannessa erässä Jokerit onnistuu viimein maalinteossa, mutta kiri jää torsoksi ja HIFK korjaa täyden pistepotin lukemin 1-3. Ottelun jälkeen Jokerifanit syyttävät tässä ketjussa tappiosta tuomareita, jotka vihelsivät kotijoukkueelle jälleen huomattavasti enemmän jäähyjä.

Lisäksi joku HIFK-pelaaja loukkaantuu Jokeripelaajan sikailun seurauksena, mutta Jokeripelaajaa ei välttämättä ajeta ulos.

Ennen edellistä paikallispeliä HIFK oli vahvassa nousukiidossa ja Jokerit sen sijaan oli napannut kuudesta edellisestä pelistä vain neljä pistettä. Paikallispelin jälkeen asetelmat kääntyivät päälaelleen, Jokerit voitti yhteensä kuusi peliä putkeen ja HIFK ajautui tappiokierteeseen. Voihan näin käydä nytkin, mutta epäilen, sillä maajoukkuetauon jälkeen HIFK on kaatanut ihan koviakin joukkueita.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eiköhän tässä tilastotappion lisäksi asetelma ole sellainen, että Jokerit on pahasti alavireinen ja HIFK lennossa, joten pahoin pelkään että HIFK siirtyy johtoon stadin herruustaistossa.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Pelin paineet näkyvät tässä ketjussakin. Pelataan varmaa omaa päätä ja kontaktia vältetään viimeiseen saakka. Virkamieskirjoittamista sanoisin.

Toivottavasti sama henki ei tartu joukkueisiin. Tänään voittaa rohkeampi joukkue, se joka haluaa enemmän voittaa kuin pelkää hävitä. Se on HIFK.
Narreja nenään!
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Eiköhän tässä tilastotappion lisäksi asetelma ole sellainen, että Jokerit on pahasti alavireinen ja HIFK lennossa, joten pahoin pelkään että HIFK siirtyy johtoon stadin herruustaistossa.
Jokerit on alavireinen ainoastaan vieraskaukalossa. Viimeisestä viidestä kotipelistä on voitettu neljä. HIFK sen sijaan on sarjan paskimpia vierasjoukkueita ja sen esitykset Areenalla ovat kaikilla tämän ja viimekauden osalta varmaankin hyvässä muistissa.

Jokereilla on merkittävä koti- ja materiaalietu ja kahdeksan(!) peräkkäisen voiton niskalenkki naapurista. Kuntopuntarissa HIFK on edellä, mutta koska se muka on näissä matseissa vaikuttanut?

Kyllä tämän ottelun voi kumpi tahansa voittaa, mutta näkisin tuon vedonlyöntitoimistojen tarjoaman n. 51-21-28-jakauman ihan reiluna analyysinä. Niillä prosenteilla voi toki heittää vesilintua heti kiekon tiputtua jäähän, mutta ennakkoon näin. Ihan tunnesyistä en pelaa itse mitään merkkiä tähän otteluun.

Meidän kentälliset näyttävät niin hyviltä, kuin noilla miehillä on mahdollista. Nelonen tuskin pelaa ihan hurjia minuutteja. Ei tämä homma kuitenkaan siitä jää kiinni, etteikö olisi ratkaisijoita. Jos viimeinen paikallismatsi rakkaassa kotihallissa ei sytytä jengiä vaikka syömään sen kiekon, niin sitten sietävätkin hävitä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Mua jännittää aivan helvetisti. Kädet on tärissy aamusta saakka eikä mihinkään oikein pysty keskittymään.

Hyvää tekstiä. Koko lailla samoilla fiiliksillä mennään. Vähän väliä yllätän itseni hermoilemasta illan matsia. Tänään taas tuttuun tapaan 304-katsomossa ylimmällä rivillä pohtien johtuuko pään sisällä poltteleva pakokauhu ja kämmenien hikoaminen korkeanpaikankammosta vai pelistä. Ehkä viimeistä kertaa. Huh huh. Ja puhutaan mitä puhutaan mutta on täyteen ahdettu Hartwall Areena hieno ja tunnelmallinen paikka seurata huippu-urheilua, ainakin omat kokemukset paikallispeleistä ja nekkailuilloista ovat vahvasti positiivisia.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mikä vaivaa Antti Tyrväistä?

Jotain pientä vaivaa ollut koko kauden, ei ole tainnut kertaakaan olla 100% kunnossa. Kuten myös Hahl, joka pelaa taas niin kauan kunnes vanhat vammat alkavat haitata pelaamista.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viisumi on anottu ja eurot vaihdettu rupliksi, töiden jälkeen Steissiltä Pasilaan Allegron kyydissä. Kaikki on valmista viimeiseen näytökseen Areenalla.
Jos sulla on paikkavaraus ravintolavaunuun pyydä hovimestaria tuomaan champagne ja kaviaari pikana. Muuten voi käydä niin, että ennen sikaria kun hammastikulla tyhjentelet hampaiden välejä pikku palleroista niin ikkunasta näkyy iso valaistu talo. Se on areena.

Noin muutoin pelihän on toistaiseksi 0-0 ja lopputulosta on mahdoton edes arvata. Veikkausmielessä olisi varmasti järkevää pelata Hifk:ta, ei näissä peleissä koskaan ole selvää suosikkia.

Jokerien kokoonpanosta Hahl mietityttää. Onko äijä tosiaan täysin terve ja vaikka olisikin niin tuleepahan ainakin haastava alku. Nakuun ja Teukkaan pitää luottaa ja siihen, että Irwing säilyttää malttinsa eikä ylipelaa ja lähde hortoilemaan. On vain ajan kysymys koska nähdään Irwing syöttäjänä vihulaisen maaliin, sellaista mailaseikkailua välillä, että pahaa tekee.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tänään se loppuu nimittäin runkosarjan paikallisderbyt Areenalla ja tämän päivän derby on kenties viimeinen kohtaaminen Areenalla koskaan. Siinä lähtökohdat illan otteluun. Tämän illan jälkeen emme siis rakkaat viholliset enää tapaa Areenalla.
Äläs nyt vielä ihan varmaksi sano. Kuten tuossa mainittukin jo, onhan mahdollista että joukkueet kohtaa vielä tammikuun tussauksessa. Ja sitten tietysi vaikka pleijareissa...

Sen verran jo asioiden edelle, että uskoisin helsinkiläisten kohtaavan myös tammikuussa, jos vaan valintavuorossa siinä vaiheessa kun toinen pääsee valitsemaan, paikalliskilpailija on vielä "vapaana". Kuitenkin tässä tilanteessa pelit myytäisiin varmasti loppuun.

Ja siksi myös toivon tätä, että tänään en peliin pääse, telkkarista katsellaan...sinänsä asetelmat on kyllä mielenkiintoiset. Eikös viime paikalliseenkiin ollut vähän samanlaiset lähtökohdat - eli IFK:lla oli allaan paremmin sujuneita pelejä kuin Jokereilla? Näin muistelen itse ja myös viesteistä tulkitsen, en nyt lähtenyt sen enempää tarkistelemaan tilastoja.
Ja silloinkin Jokerit voitti! No ei siitä tietysti voi mitään johtopäätöksiä enempää tehdä...

Toiveissa olisi silti, että tulisi hyvätasoinen ja kova, mutta puhdas ottelu. En tiedä pystytäänkö siihen enää näiden joukkueiden välillä...materiaali ei kummallakaan ihan huikein mahdollinen, mutta näillä mennään. Monesti myös kun odotukset paikallista kohtaan ovat olleet korkealla, niin ollaankin nähty tylsä peli, jossa voittaneen joukkueen fanit ovat tyytyväisiä ainoastaan tulokseen.

Toivotaan, ettei käy ainakaan näin! Ja toivotaan, että ME Jokeri-fanit olemme tänään jälleen tyytyväisempiä! Onhan tämä aika huikea putki...voisi vielä tämän kauden jatkua...Ensi kaudella sitten, voi katsoa...ai niin joo.
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin! Nyt on puitteet perjantaille kohdallaan. Pojalle uusi Postimies Pate-dvd pyörimään naapurihuoneeseen ja olohuoneessa JOK-IFK!! Tulosvetoon Jokereille 3,4,5 ja IFK:lle 0,2,3 niin saadaan vielä vähän lisää mielenkiintoa peliin. Nagy vielä LiPö:ssä kapuna melkein täysin arpana joten onnistumisia toivotaan todella.

Omille ja naapurille hyvää peli-iltaa, toivottavasti överi-sikailuilta säästytään

E:No jopas alkoi lupaavasti, Rami flipperöi rankasti ennen peliä haastattelussa, HITUSEN karkaa aiheesta.
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Viittiskö joku valaista, että mitä toi Summanen höpisi? Puhuiko jostain tietystä tapauksesta nyt vai mitä en oikein saanu kiinni..
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi Jeesus noita Tikin juttuja.... Santis kääntää rystylle kiekon... näkee, että Jere tulee ja lopettaa pelaamisen ja yrittää ottaa taklauksen vastaan.
Onneksi paita on oikean jengin katossa.
 

Gemondo

Jäsen
Tuloksesta huolimatta, olipas taas hieno matsi. Kiitos Jokerit, ja kiitos HIFK.

Tämä on rehellisesti sanottuna ainoa asia mitä tästä Liigasta jään kaipaamaan, toivottavasti tasauskierrokselta saataisiin vielä muutama lisää.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Vituttaa, hävettää ja naurattaa. Enpä ole aikoihin nähnyt näin huonoa Jokerilaumaa paikallisessa ja vielä kotipelissä. Ihan käsittämätöntä paskaa alusta loppuun. IFK ansaitsi täysin voittonsa, näytti joukkueelta joka halusi voittaa ja sai haluamansa. Hussolle helpot nollat, vaikkakin yksi puolikas haamutorjunta olikin joukossa.

Eipä tarvitse huomenna tuhlata aikaa Ässät-Jokerit pelin katsomiseen.

Jos Jokereista jotain plussia, niin SBA ja taklaukset läpi ottelun.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HIFK oli nälkäisempi, tehokkaampi sekä parempi ja ansaitsi täysin voittonsa. Elkinsiltä huikean hieno peli, saattaisi olla käyttöä jopa Jokereiden KHL-joukkueessa.

Lampaita erityisesti AJ Niemelle sekä Janne Lahdelle kolmannessa maalissa. Se tietysti vähän ihmetyttää, että HIFK:lla yksi rangaistus koko pelissä, sekin maalivahdin päälleajosta. Noh, kai HIFK sitten pelasi niin siististi koko pelin, ettei pelissä ollut yhtään rikettä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Summanen kaatoi pelin jälkeen täyslaidallisen Jokerien niskaan.

Toiminta jäällä on Ramin mukaan ala-arvoista ja törkeää ja jäljet johtavat jälleen kerran sylttytehtaalle, eli Ilmalaan.
 

Karkoil

Jäsen
Suosikkijoukkue
KIEKKO-ESPOO
Summanen kaatoi pelin jälkeen täyslaidallisen Jokerien niskaan.

Toiminta jäällä on Ramin mukaan ala-arvoista ja törkeää ja jäljet johtavat jälleen kerran sylttytehtaalle, eli Ilmalaan.

Summanen veti hiukan yli, mutta ihan asiaa puhui. Viime Jokerit - Blues oli Jokereiden puolelta törkeä. Varsinkin se lopun Tyrväisen ajelu Tuomista päähän. Ei edes 2 minuuttista eikä yhtään pelikieltoa silloin tullut.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Summanen kaatoi pelin jälkeen täyslaidallisen Jokerien niskaan.

Toiminta jäällä on Ramin mukaan ala-arvoista ja törkeää ja jäljet johtavat jälleen kerran sylttytehtaalle, eli Ilmalaan.

Katsokaa HIFK:n rosteria, ja laskekaa siitä, miksi Rami rakentaa asetelmaa tähän suuntaan mihin rakentaa. HIFK ei tule lihakiekolla pärjäämään, ja Rami käyttää Jortsun kauden 98-99 taktiikkaa.

Mutta se on fakta, että Gilliesin potkut näkyivät tänään. Ei muka ollut vaikutusta ja Jokerit eivät pelkää ketään, mutta kummasti sikailu alkoi heti Trevorin vaihdettua maisemaa. Alkaa näkyä myös Lämsän aseman mureneminen. Seuraajasta spekuloidaan päivittäin, eikä Lämsällä ole joukkueen edessä enää mitään auktoriteettia. HIFK- jäärät Ruutu ja Karalahti toivivat joukkueen vääpeleinä. Näkeekö Lämsä kevään Jokereissa, epäilen.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Olihan taas tervanjuontia. Jokerit oli kuriton, haluton ja kädetön. Järjestyksen saatte valita mielen mukaan. Liike ei riitä, syötöt ei osu, eikä hyökkäyspelissä ole sitä kuuluisaa punaista lankaa. Harmittaa fanien ja etenkin täyden Hartwall-Areenan puolesta.

- kurittomuus on PAKKO saada loppumaan
- Nagystä on meille vielä iloa
- Ossi ilmeisesti puutteessa, kun on pinna kireällä ja pelaa tilanteita yli

Onnea selkeästi paremmalle jengille voitosta. Maanantaina tulee tullaan Kärpiltä.

EDIT: Vaikka jengissä on paha taitovaje, alan hieman epäilemään Lämsän valmennusta. Jatkuva kurittomuus kielii siitä, ettei Lämällä ole homma enää hallinnassa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mutta se on fakta, että Gilliesin potkut näkyivät tänään. Ei muka ollut vaikutusta ja Jokerit eivät pelkää ketään, mutta kummasti sikailu alkoi heti Trevorin vaihdettua maisemaa.

Törkeätä sikailua kerrassaan. AJ:n polvitaklaus näytti enemmänkin ohimenneeltä taklaukselta, mutta Ossin niitti Leinoseen oli taas täysin turha ja saattaa hyvinkin tulla jotain jatkotoimenpiteitä. Huvittavan näköistä oli tosin, kun Kousa veti Nykoppia vihellyksen jälkeen poikittaisella ja tämä menee välittömästi kilpikonnaan. DeSantisin selänkäännölle myös massiivinen virtuaalituoppi, hienoa pelaamista jota vastustajat arvostavat.
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit todella fyysinen jengi, mutta fokus oli aivan liikaa siinä. Ajettiin miestä mutta kiekon sai tuoda ylös. Sikailuja ja myöhästyneitä taklauksia oli ihan tarpeeksi.

Väänen oli erittäin surkea tänään, melkein voisi kolme maalia laittaa piikkiin. Alkaako ikä painamaan? Jokerit pyöri reippaasti kulmissa mutta tuntu ettei fokus koskaan ollut kiekossa.

IFK on mennyt niin reippaasti eteenpäin, kesällä treenatut jalat alkavat näkyä. Fiksua peliä, makea voitto.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
eikä Lämsällä ole joukkueen edessä enää mitään auktoriteettia. HIFK- jäärät Ruutu ja Karalahti toivivat joukkueen vääpeleinä.

Ilmeisesti ovat saaneet Väänäsenkin siihen. Ei kohta tunnista Ossia enää, aiemmin oli todellinen respektipelaaja ja todella kova luu. Näinkö se parkkiksella nylkeminen vaikuttaa mieheen?

Tuntuu jotenkin ettei Lämsää olla kuunneltu kun tota jengiä on rakennettu. Mieshän edusti parhaimmillaan nerokasta taitolätkää ja nyt siellä pelaa aivan päinvastanen pelisysteemi. Parempi tietysti muille koska kurittomat laumat kuumenee nopeasti ja kerää jäähyjä.

Kousaa ei kyllä tunnista enää samaksi mieheksi joka voitti -11 mestaruuden Brändissä.

Husso. Huikea. Oma jätkä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös