Pe 26.4.2024 Pelicans - Tappara

  • 46 823
  • 1 342

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Intuitioni sanoo että Tappara tulee kauheella höökillä jatkoerään ja sarja pakettiin.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Suo anteeksi tietämättömyyteni, mutta eikö se tosiaan ole Botswanan lippu? Siis olen aidosti luullut sitä Botswanan lipuksi ja pitänyt sitä hauskana juttuna.

Vai enkö nyt ymmärrä?
Seuran värit, sama kuvio kuin kannattajahuivissa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Minun mielestäni tuossa kohtaa tilanne ei vielä ollut sellainen, että se olisi vaikuttanut varmuudella mihinkään.

Todella vaikea tilanne, mutta kuten sanoin mielestäni oikein päin näin.
Juu vaikea tilanne ja tulkintaahaan tämä on. Ei tollasia varmaan kauheen usein tule, eikä sääntökirja taida suoraan sanoa mitään.
Ehkä kiinnittäisin huomiota tuohon, että Brygmanin jalkakin on maalialueella. Ja maila siellä jalkojen välissä. Ei pyri poistumaan alueelta. Vittasmäkihän ei sitä mailaa sinne vie. Toki kaatuminen johtuu Vittasmäen liikkeestä, mutta jos Bryggman ei olisi mennyt 'häritisemään' maalivahtia, ei tilannetta olisi tullut, Heljanko ei olisi kaatunut, eikä ehkä maaliakaan.
No, maali on hyväksytty eikä se enää muuksi muutu. Harmi sinänsä, koska Pelicans oli ihan jaloissa kolmannen erän. Mutta aika huikeaa finaalisarjaa nyt pelataaan, vaikka se aluksi muulta näytti. Vielä kun aurinko paistaisi.
 

Western

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Oilers, Liverpool, Roki
Komea laukaus Haataselta anyway, kiire olisi tullut Helluralle joka tapauksessa. Periaatteessa tykkään, että nämä tilanteet tulkitaan maalipositiivisesti. Nyt todella punnitaan, kuka ansaitsee päästä askeleen eteenpäin mestaruusjahdissa ja kuka ei. Vaade on kova myös fortunaosastolla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös