Pe 26.11.2010 JYP - Ilves

  • 15 091
  • 86

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä oli kyllä todellakin epäviihdyttävin JYPin kotipeli, mitä olen tällä kaudella nähnyt. HUOM! Näen JYPin kotipelejä vain tv:stä, etäkannattaja kun olen. Mutta noin suurta kahvausta en ole aiemmin JYPiltä huomannut kotipeleissä. Tasapuolisuuden nimissä on sanottava, ettei Ilves jäänyt tuossa yhtään huonommaksi.

Niinpä peli ratkesikin siihen, mikä ero on kohtuullisen kokeneilla liigajyrillä (JYP) nuoriin pelimiehiin (Ilves) verrattuna. Jostain syystä myös kokeneiden jyrien vauhti näytti paremmalta kuin nuorten. Puhumattakaan kohdilleen menevistä syötöistä jne. Ilves ei vain osannut avata peliään helpoilla syötöillä, mikä taas JYPille luonnistui ns. selkäytimestä.

Ja Tuokkolakin saa kiittää kenttäpelaajia, ettei tuo imaisu enempää merkinnyt. Normaalilla maalivahtipelillä Ilves olisi kyllä nollille jäänyt.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Perhana teitä (JYP) kun menette pilaamaan Buffalo Sabresin tunnusmusiikkia, vaikkakin ihan oikeutetusti kappaleen nimen perusteella. Ja kysehän on siis Hurricane 2000 kappaleesta. Soittaisitte edes sitä normaalia Scorpionsin versiota eikä sitä Sabresille varattua. Prkl :) Ainoa mitä siitä JYP-introsta puuttui oli Rick Jeanneret huutamasta.
Mitä? Onko Sabres mennyt varastamaan JYPin "nimikkobiisin"? Törkeää!

Illan pelistä vielä sen verran että Ilves oli tänään jo valmiiksi kesytetty. Ei JYPin tarvinnut kuin hoitaa rutiinilla matsi kotiin. Erityismaininta Sami Vataselle joka taklasi Anttilan nurin. Ottelun jälkeen Sami myönsi että Anttila on oikeasti niin pehmeä että jopa hän voi taklata Anttilan laitaa vasten ilman suurempia ongelmia. Masi Marjamäkeä otettiin ensimmäisessä erässä vähän rajummin monen JYPin pelaajan toimesta. Olipa J. Virtanenkin virittämässä kunnon avojäänpommia, mutta kun Masi oli tipahti polvelleen, jätti Virtanen pommin väliin. Sitä se vastustajan kunnioittaminen on.

Ja hei, Pesonen jopa pelasi kuten joukkuepelaajan kuuluukin. Klassinen "OHO!" ja peukaloa ylös.

No joo, huomenna uusi matsi ja mä olen töissä. Tyypillistä.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Erityismaininta Sami Vataselle joka taklasi Anttilan nurin.

Osoittaa Urhon surkeaa toimintaa, ettei tuotakaan saatu välitettyä tänne tv-katsojille asti. Voitko kertoa, missä erässä ja ajassa tuo tapahtui, niin voin tarkastaa, mitä turhuutta Urho silloin näytti?

Masi Marjamäkeä otettiin ensimmäisessä erässä vähän rajummin monen JYPin pelaajan toimesta. Olipa J. Virtanenkin virittämässä kunnon avojäänpommia, mutta kun Masi oli tipahti polvelleen, jätti Virtanen pommin väliin. Sitä se vastustajan kunnioittaminen on.

Tuokin jäi minulta huomaamatta (siispä varoituksen sana - älkää juoko alkoholia, se sumentaa huomiokyvyn). Tämä kaiketi tapahtui sen jälkeen, kun Masi ajoi Jonnen katolleen heti pelin alussa. Hienoa, ettei Jonne lähtenyt kostamaan, vaan pelasi siistiä ja rehtiä peliä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Osoittaa Urhon surkeaa toimintaa, ettei tuotakaan saatu välitettyä tänne tv-katsojille asti. Voitko kertoa, missä erässä ja ajassa tuo tapahtui, niin voin tarkastaa, mitä turhuutta Urho silloin näytti?
Nyt en tarkkaa aikaa pysty sanomaan, mutta kolmannessa erässä muistaakseni. Keskialueella lähellä vierasjoukkueen jäähyaitiota.
Tuokin jäi minulta huomaamatta (siispä varoituksen sana - älkää juoko alkoholia, se sumentaa huomiokyvyn). Tämä kaiketi tapahtui sen jälkeen, kun Masi ajoi Jonnen katolleen heti pelin alussa. Hienoa, ettei Jonne lähtenyt kostamaan, vaan pelasi siistiä ja rehtiä peliä.
Tämä oli muistaakseni toisessa erässä. Ilveksen hyökkäyspäädyssä.
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa J. Virtanenkin virittämässä kunnon avojäänpommia, mutta kun Masi oli tipahti polvelleen, jätti Virtanen pommin väliin. Sitä se vastustajan kunnioittaminen on.

Puhutaankohan samasta tilanteesta?

Virtanen tulee myös reilusti myöhässä tilanteeseen ja Masi on ennättänyt syöttää kiekon paljon aikaisemmin pois. Oikein kuitenkin kun ei taklannut.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onko syy minussa, mutta...

...tuntuu että JYPin voitoilta viedään kunniaa vedotin kiekottoman pelaajan estämiseen.

Ei tämä pelitapa ole mitenkään yksilöitävissä yhteen joukkueeseen, vaan on ihan yleinen tapa SM-liigassa.

Kyseessähän on koripallosta tutun skriinin toteuttaminen "liikkuvana". Aiemman vihellyslinjan aikana toteutettiin Vierumäelläkin valmentajaseminaareissa koulutettua aktiivista mailahäirintää ja nyt tehdään tällaisia "Oho!"-blokkeja sen sijaan. Vahinkotörmäilyt etenkin kiekollista hyökkääjää puolustavaan pelaajaan ovat enemmän sääntö kuin poikkeus.

Kaikk tällainenhani tähtää tilan tekemiseen kiekolliselle pelaajalle ja niin kauan kuin tuomarit tämän hyväksyvät, ei tämän pelitavan taitavasta toteutuksesta voi syyttää ketään tai jotain joukkuetta erityisesti.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Inhoa jyppiä ja olen ylpeä siitä.

Yhyy, miks kukaan ei tykkää meistä. Täytyy taas tänä yönäkin itkeä itseni uneen tämän biisin tahdissa. No leikki leikkinä. Kyllähän sen ymmärtää, ettei sellasta peliä oo kiva katella, jossa oma joukkue ei pääse hyville maalipaikoille tai saa kymmentä vetoa enempää maalia kohti. Eikä sitä muutenkaan kaikista joukkueista voi tykätä.

Pillu Pihlström on sitten tätä nykyä yhdeksän pelin pisteputkessa. Eli kovemmassa kuin kukaan muu tällä kaudella. Ihan mukavaa, että maalejakin on alkanu syntymään (5maalia 5:ssä pelissä). Yritys on ollu koko kauden totutun kova ja paikkoja on riittäny, mutta alku kaudesta peli meni vähän koheltamiseks silloin kun kiekko piti laittaa reppuun. Läpiajomaalit varsinkin lämmittää mieltä, kun niitä melkeimpä joka peliin pari siunaantuu nopeutensa ansiosta.

Ilmeisesti Pesonen on pääsemässä (ainakin pisteiden valossa) jonkin sortin lentoon Perrinin ja Pihlströmin kanssa pelatessaan. Paikalla olleet voi kommentoida malttaako Harri nykyään lainata kiekkoakin välillä vai meneekö se vieläkin liiaksi puskemiseksi ja yksin yrittämisesksi.

Huomenna sitten KalPan vieraaks Koopijoon. Saa nähdä tarttuuko pisteitä kotiin viemisiks. Voi tehdä tiukkaa.

edit. hyvä että Pesonen selvisi säikahdyksellä siitä Pelicans pelin tällistä. Jossain vaiheessa kautta olis melkein toivonu Pesoselle pientä vaivaa, että oltais voitu kokeilla muita miehiä siinä tilalla, mutta jospa se Harrillakin siitä pikku hiljaa lähtis kulkemaan.
 
Viimeksi muokattu:

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todella ikävä Joukkue tämä JYP: ei oikein innostu itse, mutta ei myöskään anna vieraiden esittää parasta osaamistaan, mitä se sitten lieneekin.
Mielestäni illan parasta antia oli nähdä Pesonen terveenä jäällä ja vielä täydessä iskussa. Olisikohan tuhlaajapoika lopultakin löytänyt paikkansa!
Ja jos on, meillä on Allun tervehdyttyä positiivinen sijoitusongelma.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt en tarkkaa aikaa pysty sanomaan, mutta kolmannessa erässä muistaakseni. Keskialueella lähellä vierasjoukkueen jäähyaitiota.

Tämä oli muistaakseni toisessa erässä. Ilveksen hyökkäyspäädyssä.

Olisko ollut toinen erä, Ilves hyökkäsi sinne "väärään päähän" ja Sami taklasi Anttilan nurin, kun oli lähdössä hyökäykseen kiekon kanssa.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Sen sijaan Ilveksen maali mielestäni täytti jo pienen hörppäisyn merkit, ei maskia ja pienestä kulmasa. Puikoista kuului slurps.

Niin no, siihenhän tuli Pekiltä pieni poikittaisliike, ilmeisesti luuli syötön etenevän pidemmälle. Poikittaisliikkeessä puikot jäävät varsin usein hetkeksi auki, kuten varmaan tiedätkin. Pirun tarkka kuti ja Tuokkola sekunnin murto-osan myöhässä, ei siinä isompaa hörppäisyä ollut, huonoa tuuria sitten sitäkin enemmän.
 

Bronco

Jäsen
Onnittelut JYP:lle voitosta.

Ilveksellä ei ollut juurikaan jakoa, mutta oon tyytyväinen yritykseen. Maaliero olisi voinut olla suurempikin.

Ilves:
- Marko Anttila jälleen avauserässä todella hyvä. Ainakaan kukaan ei voi kirjoittaa ensimmäisten kahdenkymmenen minuutin osalta näitä helvetin kuluneita fraaseja: "pelaa laput silmillä" jne. Harmi, että kuitenkin hiipui (taas) ottelun edetessä.

- Ryan Glenn pelasi jälleen kerran todella tasaisen ottelun. Tasaisen huonosti, nimittäin. Monissa liemissä keitetty kanukkimme ei pärjää kaksintaisteluissa edes ~kymmenen vuotta nuoremmille sopasille ilman, että suoranainen voimapesä Michael Keränen tulee auttamaan. Ei sillä, etteikö Vilikin olisi toki vahva vääntäjä. Glenn tekee kiekottomana omalla puolustusalueella ihmeellisiä tutkimusretkiä, hajoittaen av-nelikon ja/tai päästämällä vastustajan erinomaisiin vetopaikkoihin. Kiekollisena ratkaisut kestää lähes poikkeuksetta liian kauan. Olen pyrkinyt olemaan kärsivällinen, mutta ajatukset alkavat hiljalleen kääntyä monien muiden fanien tapaisiksi = pitääkö tätä roikottaa kokoonpanossa ensi kaudellakin?

- Sami Aittokalliolta riittävän hyvä peli. Tästä on hyvä lähteä huomiseen koitokseen Hakametsään.


JYP
- Pakotti Ilveksen kovalla painostuksella hätäisiin ratkaisuihin, joiden seurauksena kiekot satelivat ohi maalin tai päin vastustajaa. Jos kiekkoon siis ylipäätään osuttiin. Tai jos kiekko nyt saatiin edes toimitettua jollekin ketjukaverille sen sijaan, että tähdättiin pitkiä, jyväskyläläisten lapoja tai hyökkäysalueelta keskialueelle.

- Olin mieltänyt Jonne Virtasen ennen ottelua jonkinmoiseksi kulttipelaajaksi, joka hakkaa kenet tahansa, yllättää satunnaisesti taitavalla kiekonkäsittelyllä ja heittää vähän hauskaa läppää matsin jälkeen. Ilvestä vastaan moisesta viihdyttävyydestä ei ollut tietoakaan. Väritön hiihtelijä yritti lähinnä pysyä muiden mukana.

- Vatanen yritti tehdä vaikutuksen sooloiluillaan, mutta pisteet jäivät puuttumaan. Silti hieno pelaaja asenteineen ja pelirohkeuksineen. Ei anna vastustajille juurikaan tilaisuuksia koville taklauksille. Tai jos antaa, niin kääntää ainakin selän ensin (hymiö).
 

vsop

Jäsen
Todella ikävä Joukkue tämä JYP: ei oikein innostu itse, mutta ei myöskään anna vieraiden esittää parasta osaamistaan, mitä se sitten lieneekin.
...
Osuvasti kirjoitettu ja minä tulkitsin itse tekstiä ja myös rivien väliä. Harvoin pääsee lukemaan noin asiallisesti kirjoitettua juttua ottelusta. Pointsit Defenselle.

Toisaaltaan peruskatsojana ottelusta huomasin, että HPK-ottelun jälkeen oli palaveria pidetty. Dufva oli muuttanut hiukan pelitaktiikaansa. Oliko syynä vastustaja vai edellinen ottelu?

Joukkueistakin jotakin ja ensin Ilves. Olen pahoillani yhden Suomen jääkiekkoilun kautta aikojen yhden perusjoukkueen nykyisestä tilasta. Olen aina mieltänyt ja myös todennut joukkueella olevan hyvän juniori-tuotannon ja myös niiden helmien nostamisessa liiga-tasolle. Nyt joukkue on mielestäni raapaistu vain kasaan. Ilves on jääkiekossa joukkue, jota olen seurannut enemmän kuin muita joukkueita yhteensä ikäni aikana. Toivon parempaa tulevaisuutta vaikka kulunut syksy on mennytkin kohtuullisesti.

JYPin esitys ei herättänyt kummoisia tunteita. Ottelusta puuttui tunne, ei herättänyt katsomoa. Tähän ei ollut syynä keskusteluissa ollut JYPin pelitapa. JYP pelasi ns. peruspelillä pisteensä kotiin.

Loput ajatuksistani jätänkin kirjoittamatta, jotta välttäisin turhaa juupas-eipäs -väittelyä.
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aivan turha olla pahoillaan Ilveksen nykytilasta. Se on huomattavasti parempi kuin useimmat Jatkoaikaan kirjoittavat ennen sarjan alkua ennustivat. Ilveshän on nimenomaan nostanut oman juniorituotannon helmiä liigatasolle. Joukuetta ei ole "raapaistu kokoon" vaan se on koottu taloudelliset resurssit huomioon ottaen mielestäni melko järkevästi. Siitä kiitos Seppo Hiitelälle.
Se että hävittiin "tämän kauden Lukolle" eli JyPille vain 3-1 (eikä 10-0 kuten ennen sarjanalkua moni ennusti) osoittaan että Ilveksessä on potentiaalia. Kevääseen mennessä saattaa tuo eilinenkin peli kääntyä toisin päin!
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Varmaan kaikki pelistä sanottu jo, mutta itse vaan en ymmärrä Makkosen vähäistä peliaikaa varsinkin yv:llä. Jääskeläinenkin sai enempi yv aikaa kuin Makkonen. En tiedä mikä oli ajatuksena peluuttaa ykköstä kokonaisuudessa yv:ssä. Ykkösen yv ei ottanut oikein toimiakseen.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä kyllä kiinnosta tämä peli tuon taivaallista. En ole niin masokisti, että katsoisin JYPin antijääkiekkoa hetkeäkään.

Sinun sietääkin sitten olla tyytyväinen, ettei Ilveksellä peli kulje, koska Pajuoja on kertonut Ilveksen pyrkivän täsmälleen samanlaiseen pelisysteemiin kuin JYP.

Mitä peliin tulee, rutiinivoitto. Olisi se tietenkin mukava saada välillä vähän kovempiakin vastustajia niin ei tarvitsisi nukahtaa tuoliin.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Se että hävittiin "tämän kauden Lukolle" eli JyPille vain 3-1 (eikä 10-0 kuten ennen sarjanalkua moni ennusti) osoittaan että Ilveksessä on potentiaalia. Kevääseen mennessä saattaa tuo eilinenkin peli kääntyä toisin päin!

No JYPin vertaaminen Lukkoon ja viime kauteen ei vain oikein toimi. JYP on kaksi kertaa jo peräkkäin voittanut runkosarjan ja jatkaa tällä kaudella samoilla linjoilla. Näin ollen Lukon viime vuoden huippualkukausi ja hiipuminen sitten keväällä ei oikein vertauksena toimi JYPpiin. Tuskinpa kääntyy kevääseen mennessä JYPin ja Ilveksen voimasuhteet toisin päin. Päinvastoin ilman lisävahvistuksia saattaa olla, että Ilves taistelee loppukautta kohden hieman eri päässä sarjataulukkoa. Tämä vain on realisimia, kun ainakin TPS ja Kärpät tulevat nousemaan...
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aivan turha olla pahoillaan Ilveksen nykytilasta. Se on huomattavasti parempi kuin useimmat Jatkoaikaan kirjoittavat ennen sarjan alkua ennustivat. Ilveshän on nimenomaan nostanut oman juniorituotannon helmiä liigatasolle. Joukuetta ei ole "raapaistu kokoon" vaan se on koottu taloudelliset resurssit huomioon ottaen mielestäni melko järkevästi. Siitä kiitos Seppo Hiitelälle.
Se että hävittiin "tämän kauden Lukolle" eli JyPille vain 3-1 (eikä 10-0 kuten ennen sarjanalkua moni ennusti) osoittaan että Ilveksessä on potentiaalia. Kevääseen mennessä saattaa tuo eilinenkin peli kääntyä toisin päin!

No kyllä se jotain kertoo teidän nykytilasta jos sääliplayoff paikka on teille kuin mestaruus, teidän mielestä peli kulkee ja kaikilla on kivaa.
Olette niin moneen kertaan tällä palstalla käyneet meille Jyp faneille muistuttamassa miten me ei olla mitään. Miten voitte olla tyytyväisiä, toki jos peilaatte viime kauteen niin hyvinhän teillä menee.
Se on hyvä, jos peli on uomissaan, silloin voi tietenkiin odottaa tuloksia loppukaudesta, mutta entäpä jos Kärpät ja Tappara saa myös peliinsä järkeä? Tulee Ilvekselle kova paikka.... En ole ilveksen pelejä juuri katsonut kun aina tulee mielenkiintoisempia joukkueita urholta.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Ilveksellä on vihdoin uudelleenrakennusvaihe menossa. Omille junnuille annetaan rohkeasti vastuuta, eikä menestyspaineita sikäli ole. Jos verrataan muutamaan viime kauteen niin ero on tulevaisuuden kannalta merkittävä. Aiemmin koottiin "muukalaislegioona" ja tavoite kuuden joukkoon vailla realismia. Nyt kasvatetaan nuorista pelaajista runkoa ja odotetaan sen kantavan hedelmää 3-5 vuoden päästä.

Näin rajua ja laajassa mittakaavassa tehtyä uudelleenrakennusprosessia ei ole varmasti koskaan nähty SM-liigassa, vaikka joskus nyky-llvestä verrataankin KalPaan tai Bluesiin. Mielenkiinnolla seurataan mihin tämä kaikki johtaa ja miten pitkään Ilves-johdolla riittää kärsivällisyys. Tämän kauden tavoite on kymppisakissa, mutta ennen kauden alkua myös karsintapeikon välttämistä pidettiin mahdottomana. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että säälipaikasta pystytäänkin taistelemaan. Hyvä niin.

Ilves-fanithan tiesivätkin jo tämän kaiken, mutta muille tiedoksi. Ilves tekee viimein sitä, mitä fanit ovat jo vuosia toivoneet.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vatanen yritti tehdä vaikutuksen sooloiluillaan, mutta pisteet jäivät puuttumaan. Silti hieno pelaaja asenteineen ja pelirohkeuksineen. Ei anna vastustajille juurikaan tilaisuuksia koville taklauksille. Tai jos antaa, niin kääntää ainakin selän ensin (hymiö).

Yritti ja yritti...ihan normaaleja kiekon ylöstuonteja, kun hyviä syöttäpaikkoja ei välttämättä ollut. Vatasella on vapaat kädet tuoda kiekkoa ylös tilanteen tullen ja hänen vahvuuksillaan niin tuleekin toimia. Tänään nousuja oli aika vähän, tosin peli kulki kyllä muutenkin ihan ok.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilveksellä on vihdoin uudelleenrakennusvaihe menossa. Omille junnuille annetaan rohkeasti vastuuta, eikä menestyspaineita sikäli ole. Jos verrataan muutamaan viime kauteen niin ero on tulevaisuuden kannalta merkittävä. Aiemmin koottiin "muukalaislegioona" ja tavoite kuuden joukkoon vailla realismia. Nyt kasvatetaan nuorista pelaajista runkoa ja odotetaan sen kantavan hedelmää 3-5 vuoden päästä.

Näin rajua ja laajassa mittakaavassa tehtyä uudelleenrakennusprosessia ei ole varmasti koskaan nähty SM-liigassa, vaikka joskus nyky-llvestä verrataankin KalPaan tai Bluesiin. Mielenkiinnolla seurataan mihin tämä kaikki johtaa ja miten pitkään Ilves-johdolla riittää kärsivällisyys. Tämän kauden tavoite on kymppisakissa, mutta ennen kauden alkua myös karsintapeikon välttämistä pidettiin mahdottomana. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että säälipaikasta pystytäänkin taistelemaan. Hyvä niin.

Ilves-fanithan tiesivätkin jo tämän kaiken, mutta muille tiedoksi. Ilves tekee viimein sitä, mitä fanit ovat jo vuosia toivoneet.
Kiitoksia selvennyksestä. Se, että pääosin omilla junnulla ylipäätään pärjää, lämmittää fanien mieltä paljon. Vaarana tuossa tietenkin on, että rahaseurat kuppaavat hyvin pelaavat nuoret pois Ilveksestä... Jolloin rakennusprojekti on ns. "ikuinen"
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuskinpa kääntyy kevääseen mennessä JYPin ja Ilveksen voimasuhteet toisin päin.

En tarkoittanutkaan että Ilves tulisi sarjataulukossa olemaan JyPin edellä vaan että tuon eilisen pelin lopputulos saattaa seuraavassa Ilveksen isännöimässä JyP-ottelussa kääntyä toisin päin!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kiitoksia selvennyksestä. Se, että pääosin omilla junnulla ylipäätään pärjää, lämmittää fanien mieltä paljon. Vaarana tuossa tietenkin on, että rahaseurat kuppaavat hyvin pelaavat nuoret pois Ilveksestä... Jolloin rakennusprojekti on ns. "ikuinen"

Minkä sille sitten voi, jos parhaat lähtevät.

Rakennusprojekti saakin olla ikuinen, jos sillä vain onnistutaan tuomaan uutta nuorta huipulle. Ilves keikkuu playoff's-viivan yläpuolella A, B ja C-junnuissa, joten kyvykästä pelimiestä sieltä on tulossa jatkossakin.

Näiden nuorten lisäksi kokoonpanoon tulee hankkia ulkopuolelta tarvittavaa kärkiosaamista. Tällä kaudella siihen ei ollut varaa. Nyt pyritään torjuntavoittoon SM-liigan edullisimmalla joukkueella. Tämän kanssa täytyy elää.

Suomi-Salama kirjoitti:
Mitä peliin tulee, rutiinivoitto. Olisi se tietenkin mukava saada välillä vähän kovempiakin vastustajia niin ei tarvitsisi nukahtaa tuoliin.

Älä huoli. Joulukuun 11. päivä saatte tulevan mestarin kylään.
 

Bronco

Jäsen
Vatasella on vapaat kädet tuoda kiekkoa ylös tilanteen tullen ja hänen vahvuuksillaan niin tuleekin toimia.

Ihanko totta? Eiköhän nämä Vatasen purjehtimiset ole tuttuja kaikille, jotka ovat sattuneet näkemään miehen peliä edes vilaukselta maajoukkueessa tai liigapeleissä. Kahden ensimmäisen erän ajan Vatasella vaikutti olevan joka tapauksessa kova tarve näyttää Marjamäelle ja kumppaneille osaamistaan. Ja näin pitää ollakin. Pisteitä ei vaan ropissut.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Älä huoli. Joulukuun 11. päivä saatte tulevan mestarin kylään.

No hyvä, että saadaan Jyväskylään myös vieraisen toimesta laadukkaita vastustajia. Tuossa joukkueessahan on myös taitoa mukana ja pelin lopputulos ei ole selvä ennen peliä!!! Harmi kun mestaruus jaettiin tänä vuonna jo marraskuussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös