Pe 24.2.2012 JYP - Jokerit

  • 43 138
  • 225

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ja kas kun täällä puhutaaan vain tuosta taklauksesta, kun siellä oli toinen vielä selvempi selästä taklaus. Kuinka moni Jypin fani on tuominnut sen?
Aika moni, minä myös. Olihan se ihan ämmämäinen teko Pesoselta tulla tuolla tavalla selästä tönäisemään. Olisi ihan rehdisti pudottanut hanskansa jos kerran pitää joukkuetaverin puolesta tulla tilanne kuittaamaan.

Ihan samalla tavalla Ruudulta oli ämmämäinen teko tuo Lahden taklaus. Se miksi toisesta tuli 2+10 ja toisesta PRK oli selkeästi tuomareiden näkemyksen mukaan toisessa tilanteessa pelaajan loukkaantuminen. Se puolestaan ei ole tuomareiden vika että liigan sääntökirjan mukaan rangaistus tulee tuollaisissa tilanteissa seurauksesta eikä pelkästään teosta. Tuomarit tekivät kuten tuollaisessa tilanteessa sääntökirja määrää.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Minä nyt en vain näe mitään väärää taklaajalta että taklattava vetää pään alas juuri ennen taklausta kuin joku Jagr.

Aivan tosi. Ja eikö se idiootti tajua, että Ruudun ja laidan välissä on n. 30 cm vapaata tilaa. Kannattako sinne mennä kyykkäämään. Olisi jatkanut vain eteenpäinmenoa. Ja nyt kun joku tulee änkyttämään; "Eikö pelaaja saa mennä minne haluaa?" No saa toki, toisaalla sattuu vain enemmän. Valintakysymys.
 

Jeffrey

Jäsen
Tuppuraiselta loistava kommentti asian tiimoilta.

"Kaikki näkevät, miten Ruutu pelaa. Jos taklataan, niin se pitää ottaa kunnolla vastaan, muuten voi sattua itselle ja vastustajalle, Tuppurainen pyörittelee."

Ruutu ja JYP-hyökkääjä sanasodassa - | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Mielestäni mies osuu tässä ihan nappiin, ja viestintänä ihan loistavaa. Toruu omaa kaveriaan haukkumatta häntä, ja sama koskee Ruutua.

Taisi tilanteessa kuitenkin käydä niin, että Lahti näki tilaisuutensa tulleen kalastella Ruutulle isoa rangaistusta. Sääli, että loukkaantui. Toivottavasti ei loukkaantunut pahemmin. Pienen loukkaantumisen muodossa saatu muistutus tilanteesta olisi taas mielestäni ihan paikallaan.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Mutta taitava toimittaja käyttää vähän värikynää ja osaa muotoilla jutut värikkääksi. Vähän medialukutaitoa :)

En kovin taitavaksi toimittajaksi tätä Heikkilää kyllä kutsuisi. Mä epäilen, että on jo vuosia kammanut Tynin viikset ennen jokaista lehdistötilaisuutta. Tästä kiitoksena Tyni on järjestänyt mahdollisuuden kirjoitella mitä sattuu Keskisuomalaiseen.
 

SjV

Jäsen
Voisko joku kertoa mullekkin missä vaiheessa Lahti kääntään Ruudulle selän? Lahtihan luistelee kiekon kanssa/perässä maalin tolpalta laitaa kohti ja koko matkan Ruudulla on vain numeropuoli näkyvissä. Nelosellakin Grönman hokee koko ajan taklattavan vastuuta, mutta eihän tuossa nyt ole mitään "tarkoituksellista kääntämistä" ole.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisko joku kertoa mullekkin missä vaiheessa Lahti kääntään Ruudulle selän? Lahtihan luistelee kiekon kanssa/perässä maalin tolpalta laitaa kohti ja koko matkan Ruudulla on vain numeropuoli näkyvissä. Nelosellakin Grönman hokee koko ajan taklattavan vastuuta, mutta eihän tuossa nyt ole mitään "tarkoituksellista kääntämistä" ole.

Ei käännä ei, mutta on koko ajan tietoinen että pelaaja on ihan kyljessä kiinni ja että noissa tilanteissa aina ajetaan taklaukset loppuun - oli kyseessä J.Ruutu tai joku muu.

Taklausten vastaanottamisesta ainakin meillä harjoiteltiin jo ennen kuin junnuissa sai taklata, eikä siellä noin opetettu toimimaan. Itse asiassa tuollaisesta toiminnasta taklausta vastaanottaessa olisi silloisten metodien mukaisesti varmaankin luisteltu koko joukkueen voimin muutama tiukka kierros kentän ympäri. Ei todellakaan noin, Lahti.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Jyrki "liian hyvä edes Suomi-sarjaan" Aho, kiitos vitun taktiikkanero. Olet sä jäätävä äijä. Ruudun ulosajon jälkeen traktorimme eivät enää pelanneet lainkaan. Oliko ropottiemme ainoa tarkoitus saada vain Rudi pihalle ja sitten voidaan lopettaa pelaaminen. Hävetkää paskahousut!!!

Hävetä ei eilistä peliä tarvitse kenenkään. Jyrki Aho on taas valmentanut JYPin aika hyvään kevätvireeseen. Marstio itse voisi hävetä hieman kommentointinsa tasoa, joka ei enää aamusta mene nousuhumalan piikkiin...
 
Suosikkijoukkue
Hokki
En oikein käsitä, mitä Lahden olisi pitänyt sitten tuossa tehdä muutakuin hakea sitä kiekko sieltä kulmasta kuten teki? Ruutu tulee niin iholla, että näkeehän tuosta että jos Lahti pelaa tilanteen normaalisti niin selkään kolaus on lähes väistämätön. Ei minusta siellä pidä kiekko pelaavan alkaa kyttäilemään tuleeko sieltä joku selkään vai not. Toki tuossa tapauksessa ehkä Lahti tiesi, kuka ajaa takaa niin olisi voinut vähän eritavalla pelata kun väänsi sen edellisessä tilanteessa siltaan. Kosto mikä kosto.

Molemmille 2+10 olisi ollut oikein; Ruudulle sekä Pesoselle.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Aika naurettava tuomio. Toivottavasti tuosta "kostosta" tulee kunnon sanktiot
 

JimStorm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp&Arsenal
Kyllä taas vituttaa! Mutta se siitä, en tiedä miksi kasetti ei eilen kestänyt loppuun asti. Mutta sellaisen huomion kyllä tein, että kolmannessa erässä kun Vatanen menasi kolata Heleniuksen yli ja Pulkkisella oli melkein tyhjä maali, niin hän veti rannarin suoraan vatasen oikeean hanskaan. Samilta pääs Urho Tv:n hidastuksessa aikamoinen irvistys ja huilasi monta seuraavaa vaihtoa, jolloin Jokereiden pesukone mylläsi tehokkaasti ja avausmaalin arvoisesti Jypin päädyssä. Mutta tulihan se Sami sieltä vielä takaisin (Jumalan kiitos), mutta voi olla, että käteen tuli pientä pipiä tai vanha vamma sai vään lisää osumaa, mutta pidetään nyt sormet ristissä, että kaikki on okei.
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Oli kyllä kaksijakoinen ottelu. Puolitoista erää täysin JYPin hallussa ja peli olisi pitänyt pystyä naulaamaan toisen erän ylivoimilla. Mutta toiset puolitoista erää sitten täysin Jokereiden heiniä. En tiedä oliko sitten Jokereiden hyvyyttä, mutta JYP meni aivan lukkoon. Ja lopussa iski kirjaimellisesti paniikki. Viimeiset 5 minuuttia olikin jo taistelua aikaa vastaan. Pesoselta hienoa malttia omassa maalissa, vaikka Manelius luvattoman helposti tilaa antaakin. Tuppuraiselta taas aivan huikea harhautus läpiajosta ja hallittu maali. Lopulta Jokerit pääsikin mukaan otteluun ja veikin loppua melko suvereenisti ja saivat iskettyä sen kavennuksen. 2-2 maalissa ei sitten sanat edes riitä, menee jokainen asia pieleen mikä vaan yhdessä vaihdossa voi mennä. Tuomareista sen verran, että täytyy myöntää että Jokerit kärsi linjasta. Oikeastaan jokainen Jokereiden jäähy oli ansaittu ja aivan selvä. Mitäs hiihtivät perässä. Mutta kun Jokerit saivat otteen, jäi JYPiltä muutamia selviä kamppeja sitten viheltämättä. Mutta kynnys viheltää kotijoukkueelle on aina suuri, jopa teillä Pasilassa.

Ruutu. Taas kyykkäsi kaksi kertaa jo ensimmäisessä erässä taklauksen alta. Kuvottavaa. Miten siihen ei puutu kukaan, tai ei ainakaan tunnu tehoavan. Mutta ollaan miehestä mitä mieltä tahansa, niin hyvin pitkälti Jarkko tämän ottelun Jokereille käänsi.
Ja se taklaus. Kaikkihan sen tietää mitä sieltä on tulossa kun Ruutu lähti Lahtea jahtaamaan. Lahti ei selkäänsä käännä, numerot näkyvät Ruudulle koko tilanteen ajan. Mutta ei siellä kulmissa pyöritä pää noin alhaalla kun tietää että Jarkko hengittää jo letissä kiinni. Ja liikesuunnan vaihtaminen väärälle puolelle on todella typerää kaverin ollessa noin iholla. Olisi kylmästi heittänyt kiekon pois ja ottanut taklauksen vastaan. 2 minuuttia olisi Jarkolle riittänyt tuosta taklauksesta, mutta ottaen huomioon ne kyykkimiset taklausten alta ensimmäisessä erässä, oli Jarkon pitänyt olla suihkussa jo aikaisemmin. Ja Pesoselle sama tuomio, vaikka Rudi katseli laitamainoksia läheltä jo ennen kontaktia. Synninpäästö siitä jos tosissaan mailaan kaatui.

Mutta itse otteluna varsin viihdyttävä. Tainnut jokainen ottelu päättyä maalin erolla tällä kaudella. Eli katsellaan uudestaan keväällä jos kohdataan.
Erityismaininta niille muutamille Jokereille otteluseurannassa. Ihan tosissanneko noita juttujanne kirjoitatte?
 

Luikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ruutu on kaatumassa ennen Jypkostajan taklausta jäässä olevaan mailaan. Silti tämä Jyp-pelaaja vetää suoraan selkään. Miten tuosta ei lennä ulos, mutta Ruutu lentää huomattavasti maltillisemmasta ja hidasvauhtisemmasta taklauksesta suihkuun?

Tuomiot menivät täysin väärinpäin.

Uudistakaa Sm-liiga vähän lisää hallituksen rakennetta ja jättäkää tuomarointi amatööreille.

Melkoinen selvännäkijä pitäisi olla, että huomaa tuon kompastumisen ja kerkee vielä siihen reagoida, kun taklauspäätös on jo tehty ja on noin lähellä Jarkkoa. Mutta joo, minustakin Pesoselle olisi pitänyt antaa sama tuomio, mitä Ruutullekin.
 

Betoz

Jäsen
Aika moni, minä myös. Olihan se ihan ämmämäinen teko Pesoselta tulla tuolla tavalla selästä tönäisemään. Olisi ihan rehdisti pudottanut hanskansa jos kerran pitää joukkuetaverin puolesta tulla tilanne kuittaamaan.
Pyh. Bitch slap for a bitch. Ihan oikea taktiikka. Jarkkohan olisi vain tuttuun tyyliin vetänyt kilpparit kypärä päässä, jos joku olisi häntä tullut ojentamaan.

Ihan selvästihän tuossa Lahden ajamisessa oli kyse kostoretkestä, joten Ruudulle annettiin samalla mitalla takaisin. Kyllä sitä enemmän vituttaa, että joku ajaa sikamaisesti selkään koska hän itsekin tietää sen olevan vaarallista. Tuollainen taklaus satuttaa henkisesti ja fyysisesti enemmän kuin se, että joku tulee paljain nyrkein hakkaamaan kypärääsi.

Tokihan myös tämä Jyp Ht:n kostaja olisi ansainnut tuosta ulosajon, mutta tärkeintä on että homma saatiin kostettua.

PS. Hyvin taas Ruudulta lensi maila toiselle puolelle kenttää, kun hän joutui taklatuksi. Ja tutut makoilut vielä päälle. Hieno mies.
 
Viimeksi muokattu:

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
[... Koko viesti...]Ruudulle toisaalta taasen kehuja siitä, että näillä asioilla sekoitti JYP:n pelin ihan totaalisesti ja näiden tilanteiden jälkeen kentällä ei ollut kuin yksi joukkue, Jokerit. Pikkuisen paremmalla tuurilla olisi Jokerit lähtenyt kotiin kolmen pisteen kanssa, niin vahva oli kolmas erä.

Ensinnäkin, mielestäni ulosajo kummallekin ehkä olisi voinut olla perusteltavissa (Ruutu & Pesonen), mutta toisaalta kuinka järkevää se sitten olisi ollut tms., en tiedä. Onhan noista selkääntaklaamisista ennenkin tullut ulosajoja, joten ei tuo uniikki tapaus ollut. Mutta miksi Pesonen ei lähtenyt ulos, voi selittyä jo kuuluisaksi tulleella niin ansaitulla kuin osin ansaitsemattomallakin Ruutu-lisällä.

Jesh, ja tiedän myös sattuneesta syystä, miksi pää sattuu joskus kolahtamaan laitaan taklattaessa, kun itse olin useasti turpa rullalla pelatessani yleensä aina varsin kyyryssä asennossa. Mutta siinä olet oikeassa, että syystä tai toisesta Lahti ei kuitenkaan huomioinut sitä, että Ruutu on tulossa takana, ja sitä, miksi Lahti yritti kääntyä (ei siis pelkästään "kääntää selkäänsä" niin kuin moni yrittää väittää) juuri tuosta ahtaasta välistä, voi ihmetellä.

Minä myös ymmärrän Ruudun pelitapaa ja arvostan kyllä miestä enemmän kuin ehkä moni muu, joskaan en tietenkään Ruutua minään puhtaana pulmusena pidä. Ruutu on itse tyylinsä valinnut, ja kuten jo todettua, kantaa siitä vastuunsa tietäen varmasti, että tulee olemaan tuomareiden silmätikku.

Ja mitä tulee pelin voittamiseen, en usko tuon Ruudun tilanteen sekoittaneen pakkaa JYPin kannalta muuta kuin toisen erän osalta. Kolmannen erän alku oli JYPiltä taas aika selvää dominanssia, mutta se oli ennemminkin viileys viimeisellä kymmenminuuttisella, mitä JYP ei kyennyt löytämään. Toki asian voi ajatella sitenkin, että JYP ei toisessa erässä pystynyt kolmatta maaliaan tekemään ja "ratkaisemaan" peliä, joten siinä mielessä Ruutu onnistui. Mutta kyllä silti JYP ihan itse Ruudusta huolimatta oman voittonsa sössi, kyllä 2-0 pitäisi riittää voittoon kun viimeiselle kybälle tullaan.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mä uskon että Ruutu on nero.

Se hankki ulosajon siksi, että se sais käännettyä huomion pois niistä kahdesta 1. erän kyyristymisestä, koska tajus ekalla erätauolla mitä tuli taas tehtyä.

Ilman ulosajoa niistä puhuttais nyt ja se olis pahempi, kun niitä tilanteita on ollut aikaisemmin.
Ei ku, nythän tää mun teoria kusi. Onhan Jarkko taklannut selästäkin ennen..
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ruutu olisi voinut jättää ajamatta, mutta jokainen hallissa näki sen taklauksen tulevan, mukaanlukien Lahti, jolla olisi ollut hyvä tovi aikaa valmistautua vastaanottamaan tuleva osuma, mutta niin vain yritti jotenkin luikkia pois alta, jolloin jäi selin ja osin kyykyssä alle. Ikävä homma jos seurauksena oli Lahdelle aivotärähdys, mutta kyseessä oli harvinaisen huono taklauksen vastaanottaminen.

Tuosta Pesosen kostoiskustakaan en saa mitään erityisen törkeää, Ruutu sattuu kompastumaan jäällä olevaan mailaan juuri samanaikaisesti, kun Pesonen tulee päin, jolloin tilanne näyttää rajulta. Olihan se sinänsä tarpeeton, että jäähy oli tulossa ja Ruutu oli jo pitkälti kiekossa kiinni, jolloin ajaminen oli ihan turhaa.

Tuomiot menivät tietysti perseelleen, malliesimerkki Ruutu-lisästä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Uusintana piti vielä peli katsoa kun oli niin paska fiilis vaikka voitto tuli. Oksettavaa tuomarointia, ei voi mitään muuta sanoa. Linja oli täysin eri joukkueiden välillä tänään. Harmittaa että tällainen on edes mahdollista vuonna 2012.

Heh. Eikös se ollut selvä jo ennen matsia. Rudin tilanteesta en olisi antanut edes jäähyä, mutta tämä on kyllä mahdollista Suomen Ateenassa (lue Kreikka). HMV- jengistä ja faneista on tullut Suomen elvistelijöitten ykkösiä. Siitä hatunnosto.
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Mä uskon että Ruutu on nero.

Se hankki ulosajon siksi, että se sais käännettyä huomion pois niistä kahdesta 1. erän kyyristymisestä, koska tajus ekalla erätauolla mitä tuli taas tehtyä.

Ilman ulosajoa niistä puhuttais nyt ja se olis pahempi, kun niitä tilanteita on ollut aikaisemmin.
Ei ku, nythän tää mun teoria kusi. Onhan Jarkko taklannut selästäkin ennen..

Onko sulla kaikki muumit laaksossa?
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näkökulmaeroja

Sanottavat pelistä on suurelta osin sanottu. JYP oli niskan päällä, mutta tupeloi voittonsa Jokereille.

Sen sijaan taklauskohua on kommentoitava. Se, että annetaanko jostain jäähyjä tai rangaistuksia, jätän mielelläni muiden arvioitavaksi.

Ensinnäkin, en ymmärrä, miksi ihmeessä Lahti ei lähtenyt ylöspäin? Olisi säästynyt koko kolaukselta. Toiseksi, vaikka kuinka on yritetty selittää, että ihan normi taklaus, niin en silti usko, että kovin moni muu Sm-liigapelaaja olisi käyttänyt tuollaisen tilanteen samalla tavalla "hyväkseen". Ruutu ei kunnioita pätkääkään, vaan kostaa. Varsinkin kädellä alaspäin painaminen on aika mielenkiintoista. Iso osa pelaajista olisi napannut kiekon itselleen työntämällä itsensä kiekon ja Lahden väliin. Kuitenkin jos tilanne olisi ollut vain tämä, en kirjoittaisi edes tätä.

Jatkotilanne on sinänsä selvä. Kun kolaa, yleensä saa vastinetta. Sitä vain en ymmärrä, että miksi kukaan ei vaadi Jarkko Ruudulta samaa mitä Miika Lahdelta eli taklattavan vastuuta? Ruutu pitää aivan samalla tavalla selkää kuin Lahti, vaikka tietää taklauksen tulevan. Ja yllätys yllätys, NHL-miehellä onkin kädet kummasti valmiina seinää vasten, jotta pää ei ota osumaa. Minun näkökulmani on se, että Ruutu heittäytyy tahallaan seinille. Jos nimittäin Pesonen olisi oikeasti tullut puun takaa Ruudun selkään, Ruutu olisi makaillut ilman kurkkimisia pötköllään. Toisaalta jos Pesonen olisi malttanut mielensä, Ruutu olisi passitettu ulos.

Kaiken kaikkiaan Ruudusta on sanottava, että jos ei kunnioita toisia, käy joskus niin, että Ruutua ei kunnioiteta. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä Ruutu ajattelisi, jos vaihtaisi Lahden kanssa paikkaa. Kuupan kolahtelu ei ole koskaan kovin mukavaa.
 

Nypsi

Jäsen
Ei käännä ei, mutta on koko ajan tietoinen että pelaaja on ihan kyljessä kiinni ja että noissa tilanteissa aina ajetaan taklaukset loppuun - oli kyseessä J.Ruutu tai joku muu.
Tuollaisissa tilanteissa taklaaja yleensä ajaa miestä sillä tavalla että hän ns. nostaa miehen seinälle, Ruutu päätti taklata hieman eri tavalla.
 

vsop

Jäsen
Oleellisina syynä JYPin tappioon pidän Ahoa, koska ei se poloinen pysty hyödyntämään koko arsenaalia. Lisäksi joukkueesta löytyy todella itsekkäitä pelaajia.

Ruudun taklauksesta vielä. Taklaajalla (=päälleajaja) on aina vastuu. Miettikääpä liikennesääntöjä, vaikka niitä ei jääkiekossa toteuteta.
 

Marstio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Reginan Vangit, Traktorit, Suski
Hävetä ei eilistä peliä tarvitse kenenkään. Jyrki Aho on taas valmentanut JYPin aika hyvään kevätvireeseen. Marstio itse voisi hävetä hieman kommentointinsa tasoa, joka ei enää aamusta mene nousuhumalan piikkiin...

Älä nyt sentään ranteitasi auki viiltele vaikka koville ottaa.
 

Nypsi

Jäsen
Jatkotilanne on sinänsä selvä. Kun kolaa, yleensä saa vastinetta. Sitä vain en ymmärrä, että miksi kukaan ei vaadi Jarkko Ruudulta samaa mitä Miika Lahdelta eli taklattavan vastuuta? Ruutu pitää aivan samalla tavalla selkää kuin Lahti, vaikka tietää taklauksen tulevan.
Tämä on hyvä pointti, johon haluaisin kuulla Jokerifaneilta kommentit. Miksi ihmeessä Ruutu pyörii kulmassa selkä kentälle päin kun tietää, että joku tulee kostamaan? Tähän näppärä Jokerifani voisi sanoa, että kannattaisi vaihtaa lajia jos ei osaa ottaa taklauksia vastaan.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikähän Ruudulla on, kun Jyväskylässä tuppaa nuo pelleilyt menemään yli? Olisiko tekemistä sillä, että JYPin joukkueessa Jarkko on otettu silmätikuksi, ja häntä taklataan todella paljon läpi koko pelin. Ensimmäisen kerranhan Lahti kävi kolaamassa Ruudun katolleen muistaakseni ensimmäisessä vaihdossa.

Mutta tilanne, joka varmasti suututti JYPiläiset oli, kun Pihlman ajoi kovaa pommi laidassa kiinni olevaa Ruutua päin, ja tämää painuu kyykkyyn. Pihlman lentää itse laitaan pää edellä. (Tätä tilannetta ei näkynyt ainakaan tuossa JIM -kanavalta tulleessa koosteessa, kun siitä oli eka erästä leikattu 6 min pois.) En tiedä sitten näkyikö suorassa lähetyksessä.

Ruudun oma peli menee ihan sekaisin, kun kovia taklauksia tulee koko ajan. Eräässäkin vaihdossa Jääskeläinen ajaa 2 pommia perille Ruutuun, joista toisessa Jarkko heittää kiekon suoraan JYPin pelaajalle keskelle maalintekosektoria ennen pommia.

Harmi, että Ruutu lensi pihalle. Jokereiden peli oli ihan sekaisin (aivan kuten viime Jyväskylän vierailulla), niin kauan, kun Jarkko oli kentällä.

Ruutu on todella hyvä hämmentämään peliä, mutta kumman helposti kovilla taklauksilla saadaan taas Ruudun peli sekaisin, ja samalla koko Jokeripakan.

Tuomarit tottakai heittävät Ruudun pihalle, jos yhtään aihetta tulee. Varmasti kynnys pihalle heittämiseen Jarkon kohdalla on todella matala, koska ei tarvitse sitten kaitsea yhtä ylivilkasta lasta koko peliä.

Joku Narrifani voisi vahvistaa, onko huomioni vain oma, vai onko tällä jotain totuuspohjaa. Nakutteleeko Ruutu nuo pisteensä niissä peleissä, joissa pelin fyysinen taso ei päätä huimaa, tai Ruutua ei uskalleta taklata?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös