Pe 2.4.2010 Lukko-TPS (3. puolivälierä)

  • 18 818
  • 83
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Kotona pelistä. VITUTTAA!

Onneksi TPS on se joukkue, jolle on helpoin hävitä tällaiset sarjat. Kai? Istuin C-katsomossa TPS-hahmojen välissä. Fiksuja tyyppejä olivat he.

No onhan vielä pieni oljenkorsi, mutta se on niin pieni, etten puhu siitä vielä.

Lukko tänään:

Maalivahti: Hyvä
Puolustus: Ei huono.
Hyökkäys: Oikein huono.

Palataan ehkä asiaan?
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Upea taisteluvoitto! Lukko painoi kokopelin loistavalla asenteella, mutta yksi oli ylitse muiden, tai siis kaksi, ylärima ja ennenkaikkea Atte "The Wall" Engren! Loistavia pelastuksia, nyt pitää sanoa ensimmäistä kertaa tälläkaudella, meillä on helvetin hyvät veskarit!

Liikaa otettiin tänään jäähyjä, mutta onneksi alivoima on parantunut selvästi runkosarjasta, ja ensimmäisen erän Plihalin kympistä pitää sanoa että enemmän ku tyhmä jäähy, mutta onneksi silloinkaan ei tullut takaiskuja. Jälleen 5-3yv käytettiin hyväksi, samaa yritettiin hakea kuin viime pelissä, mutta kolmio pysyi tiiviinä, no onneksi viivalta oltiin päästy kävelemään lähemmäs maalia ja Sweattin kova veto meni ohi maalivahdin.

Onni onnettomuudessa myös se että Nabb oli se pelaaja jolle nämä paikat avautuivat, olisi saattanut joku muu heittää häkin.

Cook on käsittämättömän paska, en oikeen ymmärtänyt mitä haki tuossa lopussa kun oli jo Telkkä pois luukulta ja iski pitkän kiekon omasta päädystä, eikö kaveri edes halua voittaa?

Vielä on pitkä matka jatkoon, mutta hyvältä näyttää vieläkin! Kiitos TPS!

-Stouni-
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Kaikessa tunnekuohussa pitäisi muistaa että tää on vaan hokia. Saatana lopetin röökaamisen 2006 kerhon mestaruuskevääseen mutta oli pakko käydä imemässä pölli kun sieppaa niin vitusti.

Radiosta kuultuna TPS taisteli hienosti ja Engren otti nollan. Lukolta todella tehotonta pörräystä. Onnea jatkopaikasta, voi sanoa ilman mitään katkeruutta että sen ansaitsitte, niin paljon Lukkoa edellä TPS on kaikilla osa-alueilla. Menkää sitten loppuun asti ja järkätkää kunnon kiekko kevät. 4 joukkoon pääsy taitaa teille olla se mestaruus jo. Suikkanen on mielestäni todella pätevä valmentaja ja menestyksen suo teille, niin hyvin joukkueena taistelette.

Valot sammuu ja verhot ikkunoihin niin rankastaan emäntää Lukon tappiosta ensi yönä=)
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Niin, Jerrysatasen viestiin viitaten mainitsen vielä, notta kai Suikkasella on sana hallussa. Hyvä tyyppi on sekin, jos tässä nyt saan ylenängeten kehua vastustajaa.

VITUTTAA! Edelleen.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Loistavaa,ihanaa,hunajaa!!!!

Nyt jumalauta se voitto huomenna. Muuten lahjoitan täällä liput (2kpl) lauantain peliin sellaisia haluaville.

Vieläkö tarjous lipuista voimassa,mulle ainakin liput kelpaisivat.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Lukkokasvatti Atte Engren
Lukossa synnytetty, Tepsissä kasvatettu. Kieltämättä asetelma Vehanen-Telkkä-Engren-Tulostaulu laittaa vähän hymyilyttämään, vaikka ei Vehasen tuuraaja huonosti pelannutkaan. Päin vastoin, voisin vaihtaa meidän nollapelimokkeihin koska tahansa.

Peli meni isossa kuvassa täysin odotusten mukaan. Lukko tuli helvetin kovalla intensiteetillä ja saikin sillä paikkoja ja ylivoimaa aikaan. Vastaavasti TPS pelasi hyvin ja nöyrästi, vaikkakin joillakin näytti keskittyminen herpaantuvan. Esim. Plihal on saatanan kova, mutta vielä lähtee "puolustamaan kunniaansa" väärissä paikoissa vääriä hemmoja vastaan turhan herkästi. Tänään vielä tyhmä mussutuskymppi.

Tepsin nelonen on ehkä kaikkien pudotuspelijoukkueiden kehnoin. Kamala hätä aina omissa nelosen aikana. Bonuksena Virtala otti pelin tyhmimmän jäähyn ja Kolu jäähyn pelin pahimpaan paikkaan. Mitä vittua tuo kenttä teki jäällä vielä 3 min. ennen loppua? Muutenkin käsittämätöntä kilpikonnaa heti maalin jälkeen yli 10min. ennen loppua. Joka kenttä antoi pelin Lukolle uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Eikö se olisi paras puolustus pitää kiekko hyökkäyspäässä kuin antaa kaverin vyöryttää joka kerta jo punaiselta.

En minä voitosta valita, mutta parannettavaa on monissa paikoissa. Tällä pelillä Lukko ottaa ihan lanttia heittämällä kolme kruunaa putkeen, saatikka mahdolliset tulevat vastustajat, jos ikinä sinne asti päästään.

Lukosta: Cookin pitkä SM-liigan historian tyhmin. Myös Uraman pelin lopun peluutus outoa. Lukko painoi Tepsin maalin jälkeen hulluna Tepsin päässä ja TPS oli jo lakemassa housuunsa, kun Kolu otti jäähyn. Sitten YV:n alkuun aloitus TPS päähän alle 3min. ennen loppua, eikä Urama ymmärrä ottaa Telkkää pois. Sitten kova Lukko-pyöritys, taas aloitus TPS-päähän, eikä vieläkään Telkkää pois. Sitten aivan liian myöhään Urama ottaa Tepsiä rauhoittavan aikalisän ja Telkän pois. Jotenkin pelokasta peluutusta.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Kotimatsi vieraskentällä puhataasti, ainakin urhon mikitysten kautta. Hieno voitto tuli, mutta huomenna maan pinnalle ja samallaisella pelillä rantapallot kentälle.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea TPS:lle

Olin koko ajan aivan varma, että Lukko ei mahdu neljän sakkiin. Sen näki jo tammikuussa. Mutta yllätys on se, että TPS näyttää hoitavan tämän sarjan näin helposti. HIFK.n järjestämän näytöksen jälkeen näyttää siis siltä, että seuraavat taisteluparit ovat JYP-TPS, ja KalPa - HIFK. Mutta pelataan nyt nämä sarjat ensin.
 

Drogba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Onnittelut TPS:lle voitosta ja, no, voi jo sanoa että jatkopaikasta. Hienosti olette hoitaneet ehkä jonkinlaisen ennakkosuosikin sarjaan lähdettäessä ihan puhtaasti. Huh huh. Laittakaa nyt vielä se JYP nippuun niin keväästä tulee teille uskomaton.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei pompi niin ei pompi. Lukko pelasi paljon paremmin kuin maanantaina, kenttäpelissä ei oikeastaan ollut eroja muuta kuin tuon yhden ylivoimamaalin verran ja se riitti tänään Tepsille.

Lukosta onnistui tänään parhaiten maalivahti Mikael Tellqvist. Puolustajistakaan ei oikeastaan kannata muita moittia kuin Cookia ja joitain Kovasen päähänpistoja, muuten ok peli pakeilta. Nevalainen taisi tänäänkin olla Lukon paras pakki.

Lukon hyökkäyspään parhaat olivat Kim Nabb, Juhani Jasu ja Miikka Tuomainen, mutta mitä helvettiä mahtaa Urama ajatella kun jääräpäisesti peluuttaa ylivoimalla huonosti pelanneita hyökkääjiä? En osaa sanoa saiko Nabb ylivoimalla lainkaan peliaikaa, mutta Jasu ja Tuomainen eivät ainakaan. Tuskinpa nämä nuoret miehet sen huonommin olisivat pelanneet kuin Morrison, McLean, Petruzalek, Laaksonen, Tukonen ja Nurmi.

Varsinkin Nurmi oli ihmeellinen koukkija tänään, hänen jäähystäänhän se Tepsin voittomaalin tuonyt ylivoimakin lähti, Tukonen vielä täydensi sen lyömällä kiekon katsomoon ja joutumalla siitä istumaan. Tuo kiekon katsomoon lyöminen on siitä vittumainen temppu että siinä ei tuomareilla ole minkäänlaista tulkinnanvaraa kun se suoraan menee, toisin kuin muissa pelin aikana tapahtuvissa rikkeissä. Esimerkkinä lopun tilanne kun Max Kolu istui jäähyllä ja Nurmea lyötiin kuonoon, molemmat tuomarit näkivät tapauksen mutta kantti ei kestänyt viheltää. Olisi kyllä ollut suotavaa antaa myös Lukolle kahden miehen ylivoima, varsinkin kun rike oli selvä. Vaan tuskinpa sekään peliä tasoihin olisi tuonut.

Lukon ylivoima oli kyllä surkeaa. Ja nyt vielä kun sitä saatiin niin helvetisti pelata. Ensimmäisen kahden Tepsin jäähyn aikana Lukko sai mielestäni yhden laukauksen kohti maalia, ja silloin oli jälkimmäistä kakkosta jäljellä yksi sekunti. Mun piti siitä eteenpäin oikein laskea ne laukaukset jotka Lukko ylivoimalla saa, mutta taiston tuoksinassa unohdin. Montaa niitä ei kumminkaan tullut.

Alivoima sen sijaan oli tänäänkin hyvää, vaikka TPS väkisin sen yhden värkkäsikin. Kyllä pojat hienosti pistivät kroppaa kiekon tielle usean kerran, ei voi moittia siitä ketään.

Olipahan siinä toisen erän lopulla Lukkokin lähellä onnistumista, tasakentällisin tosin. Kovasti pojat sitä ylärimavetoa tuulettivat, harmi vaan kun ei osunut maalin sisälle.

Kuten sanottua, Tellqvist oli tänään todella hyvä. Otti mm. toisessa erässä alivoimalla yhden Vahalahden miljoonan markan paikan kiinni, kun kiekko tuli vähän yllättäen siihen keskelle ja Vahalahti pääsi suoraan vetämään. Siihenkin olisi peli jo voinut ratketa mutta onneksi Tellu kesti.

Ihmetellä täytyy niitä muutamia tapahtumia siinä lopussa. Taisi olla juuri tuo nimenomainen Max Kolun jäähy kun Lukko sai hyvän mylläkän Engrenin maalille, ja Cook kurvaili puolustajana vähän turhan syvällä ja sen takia kiekko vietiin keskialueelle. Kovasti Cook sitä protestoi että hän oli siellä tavoittelemassa kiekkoa, mutta turhaan.

Niin ikään saman miehen ihmeellinen pitkä kiekko lopussa ilman maalivahtia pelatessa pisti mietityttämään. Ehkäpä Cook kumminkin yritti vetoa päin maalivahtia eikä tahallaan pitkää lyönyt?

Myös maalivahdin pois ottaminen jäi taas turhan myöhäiseen. Tässä Urama on ollut aina varsin nuuka ja näyttää jatkavan samaa tahtia loppuun saakka.

Katsojiakin oli halli täynnä eikä kukaan voi sanoa etteikö Lukkoa olisi kannustettu. Mutta ei sekään vaan aina riitä.

En tiä. Kyllä tämä vähän kummalliselta tuntuu, että sarja on nyt 0-3. Jos Lukko olisi taistellut maanantaina ja keskiviikkonakin tällä lailla kuin tänään, niin sarja ei ehkä olisi noissa lukemissa, mutta aika turha sitä nyt on murehtia.

Huomenna ei sitten enää tarvitse säästellä mitään. Nyt ei kukaan enää Lukon voittoon ja nousuun usko, eli voittakaa nyt edes vittuillaksenne huominen matsi, kiitos.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Taisteluvoitto! Upea sellainen myös ja radion varassahan tässä oltiin. Lukko laittoi nyt hanttiin lujaa, mutta Palloseura pystyi kuin pystyikin punnertamaan Leen osumalla voiton vaikeasta paikasta. Attea hieman epäilin ennen matsia, en epäile enää. Meille on tässä talven ja kevään aikana kasvanut kaksi todella valmista veskaria, jotka voi heittää paikkaan kuin paikkaan.

Lukon tehottomuus jatkuu edelleen ja selvästi alkaa apina kasvamaan monen selässä, vaikka ei TPS myöskään tänään maaleilla mässäillyt. Noh, yksi riittää ja se on selvä. Tyhmiä jäähyjähän sinne mahtui puolin ja toisin ja muutenkin tuo nelosen peluutus huolestuttaa, kolunaattorikin on kaukana siitä tasosta mikä tällaisella pelin rikkojalla pitäisi olla.

Voittoon pitää olla tyytyväinen todellakin ja huomenna ei muuta kuin Lukko lomille lomps täyden Turkuhallin edessä!
 

Kettu Vitonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS vuodesta 1985
Ihan aikuisten oikeesti.Kuka olisi sanonut ennen sarjan aluksi että Tepsi vie kolme perättäistä peliä???Mahtavaa toimintaa tolla materiaalilla.Lukolla oli tänäänkin omat paikkansa voittoon ,mutta taas viimeisenä "lukkona" oli Upin tuote Raumalta eli Engren. Jos jossain niin Tepsissä ovat molarit kasvaneet kauden aikana ainakin metrin. Kiitos kuulunee taas jälleen kerran Upille.
Ehdotankin seuraavaa: kun on Upin aika jäädä eläkkeelle pitkä uran jälkeen,pitää MIES tuoda jäälle sopivassa kotipelissä ja ilmaista se kiitos ja kunnioitus joka tälle miehelle kuuluu.Olisi törkeätä jättää huomioimatta mies joka on TPS:n ja suurimman osan Suomen huippu maalivahtien taustalla,väheksymättä muita maalivahtivalmentajia,sekä ilmaisematta sitä kiitosta ja panosta jonka voi yksi mies omalla henkilökohtaisella panoksellaan tuoda sekä yhden seurajoukkueen että maajoukkueen toiminnan että menestyksen eteen. Tämä toki vain omana henkilökohtaisena mielipiteenäni,ilman sarvia ja hampaita. Mikäli saman suuntaisia mielipiteitä on olemassa,toivon että asia kuuluu myös eteenpäin ja Upi saa erittäin hyvin ansaitsemansa läksijäiset ansaituille eläkepäiville(joiden en toki toivo toteutuvan vielä moniin vuosiin).
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Vähän keulii nyt! Jumalauta jätkät minkä teitte! Uskomatonta! Kaksi ryöstöretkeä ja kotona homma toimii!

Ennen peliä en arvostellut maalivahtivalintaa ja Atte näytti miksi ei kannata! Itse varmuus oli maalilla! Kiitos TPS!

Vierailta jäivät mieleen Tellqvist, joka oli hyvä ja Cook, joka taasen huono.

Nyt sitten huomenna aivan järjetön mökä päälle!
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Jumalauta! Komiaa on ja huomenna pidot jatkuu. Lippupalvelun mukaan enään seisomapaikkoja jäljellä eli tupa täysi tulee olemaan. Hyvä niin.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno voitto! Lukko oli todella kova tänään, mutta TPS teki kärsivällisesti duunia ja se palkittiin lopulta. Plihalin kymppi oli tyhmä, Tepsille oli tulossa jäähy ja Plihal veti suoraan kosketuksesta lämärin kohti tyhjää Lukkomaalia. Saattoi se hieman henkisesti lukkolaisia toki horjuttaa joten ehkä perusteltu provosointi...

Tellqvist oli todella hyvä, TPS sai poikittaisliikkeestä pari hyvää suoraan syötöstä vetoa mutta Telkkä ehti niihin komeasti. McLean saamarin hidas (osui sentään taklauksellaan kun loppusummeri oli soinut ja siitä kymppi). Lukolla kroonisia vaikeuksia saada laukauksia aikaiseksi, TPS hoitaa maalinedustan eikä Lukko vastaiskujen (?) pelossa uskalla heittää kiekkoa maalille.

Tepsin puolelta Nordlund todella keskittynyttä ja pomminvarmaa (!) peliä. Engren alussa hermostunut ja paikoin kiekot pomppi maaliviivoilla mutta taululle jäi lopulta nolla. Hyökkäyspäässä diggaan Hämäläisestä edelleen, mutta Aatun turha näppäily omissa ja kiekon menetys edelsi tätä Nabbin ylärimalaukausta. Ei ihan keskittyminen pysy kasassa koko aikaa.

Eikös kiekko katsomoon -sääntö toimi niin että jos vedät kiekon vaihtoaitioon niin siitä ei tule jäähyä? Tää Sweattin jäähyhän tuli tuollaisesta tilanteesta ja tuomareillakin oli mielipide-eroja tilanteesta kun toinen näytti kimmoketta ja toinen jäähyä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös kiekko katsomoon -sääntö toimi niin että jos vedät kiekon vaihtoaitioon niin siitä ei tule jäähyä?

Muualla kyllä. Kiekon pitää mennä vaihtoaition takana olevan pleksin yli jotta tulee jäähy. SM-liigassa jostain syystä on päätetty että jos kiekko menee vaihtoaitioon, siitä tulee jäähy.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Eikös kiekko katsomoon -sääntö toimi niin että jos vedät kiekon vaihtoaitioon niin siitä ei tule jäähyä? Tää Sweattin jäähyhän tuli tuollaisesta tilanteesta ja tuomareillakin oli mielipide-eroja tilanteesta kun toinen näytti kimmoketta ja toinen jäähyä.

En osaa varmaksi sanoa, mutta eiköhän sekin ole pelinviivyttämistä, kiekko kuitenkin ulos pelialueelta, keskiviikkona Cook sai myös sen kakkosen kun heitti keikon vaihtoaitioon, silloin Sweatt rankaisi.

-Stouni-

edit. timppa ehti ensin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Eikös kiekko katsomoon -sääntö toimi niin että jos vedät kiekon vaihtoaitioon niin siitä ei tule jäähyä?

NHL:ssä joo, Liigassa paukkuu boksia aina jos kiekko liitää askista ulos. Paitsi jos nyt sattuu olemaan vaihtoaition ovi auki. But you get the point.

edit. Jestas miten hidas.

Matsista kommenttia sen verran että eipä Lukolla kovin montaa oikeasti hyvää maalintekopaikkaa ollut. Se Nabbin läpiajo joo, muuten pyörivät ulkopuolella ja näpräsivät kulmissa. Ei sieltä Engrenille uppoa, kuten ei uppoa huomenna Leggiollekaan (olettaen että kaikkipelaa-setti jatkuu). Palloseuralla taas maalintekopaikat hyviltä sektoreilta ja pari suoraan poikittaissyötöstä kiskaistua kutia hyviltä tonteilta. Ensin ei meinannut osua, mutta onneksi on Lee-mies, Sweattmaster himself.

YV ihan hyvää heti kun kiekko saadaan alueelle, paljon paremman näköistä kuin Lukon vastaava. Saattaa toki johtua siitä että TPS:n alivoima on myös miljoona kertaa parempaa kuin ennen olympia-taukoa, samantien tulee painetta ihan sama kenellä se kiekko on.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Upea taisteluvoitto! Lukko painoi koko pelin loistavalla asenteella, mutta yksi oli ylitse muiden, tai siis kaksi, ylärima ja ennenkaikkea Atte "The Wall" Engren! Loistavia pelastuksia, nyt pitää sanoa ensimmäistä kertaa tälläkaudella, meillä on helvetin hyvät veskarit!

Upi hei, älä mee!

Huikea ottelu, Lukko tuli kuin se syksyinen kone, mutta onnikin suosi tänään rohkeaa. Järvinen, Vahalahti, Filppula, pojat... Tahtoo tätä makiata lissää!

No, vielä on sarja kesken. Lopussa oli aneemista, toivottavasti vauhti riittää huomenna.

Kai mää suikkasen vielä yhden oluen tähän...
 
Viimeksi muokattu:

Forward

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle
Hieno voitto TPS:lle jälleen URHOn nettitv:n välityksellä. Samoissa mietteissä oltiin kaverin kanssa 1. erän jälkeen, että tästä tulee yhden maalin peli jompaan kumpaan suuntaan.

1. erä oli lievästi Palloseuran hallintaa ainakin maalipaikkojen muodossa, jotka TPS voitti niukasti. Tässä erässä Lukon ulkomaalaisetkin olivat vielä jokseenkin pelissä mukana ja saivat jotakin aikaan.

2. erä voidaan laskea yhtä niukasti Lukon piikkiin, toki Tepsin jäähyt vaikuttivat tähän ratkaisevasti.

3. erässä 5-3 yv:lla sitten hieno ratkaisu Sweattin toimesta. Tämä kaveri on rightin pelaajana ja muutenkin, kimpale kultaa. Erä oli kyllä suhteellisen tasainen, toki Lukko hallitsi loppuerää selvästi hakiessaan tasoitusta.

Itsellä oli kyllä koko ajan suhteellisen luottavainen olo Tepsin voiton puolesta. Hallittiin tilannetta koko ajan. Kai se on tullut näiden kahden ensimmäisen voiton ansiosta.

Muita huomioita:
- Maalivahdit olivat todella hyviä. Tepsillä on kyllä mahtava maalivahtitilanne, kun kumman tahansa voi heittää luukulle ja koppi tarttuu. Tänään Engren oli aivan jäätävän varma.
Varsinkin 3. erän Lukon takaa-ajossa kaikki kiekot tarttuivat eleettömästi, eikä yhtään vaarallisia reboundeja annettu. Loistava suoritus!
Tellqvist oli myös hyvä, antoi Lukolle mahdollisuuden voittaa. Maalille mies ei voinut yhtään mitään. Selvästi paras Lukon ulkomaalaisista.

- Muut Lukon ulkomaalaiset ovat kyllä olleet valtavia pettymyksiä. Täysiä lapasia pudotuspeleissä. Petruzalek ja ja McLean ovat kadonneet täysin kuvasta. Morrison oli ainoa, joka edes vähän yritti ja erottui kuvasta.
Mutta uskomatonta, että Urama antoi hänen pelata ylivoimaa monesti lähes koko 2min ajan! Tai miestä ei yksinkertaisesti kiinnostanut tulla vaihtoon vaan mies surffaili jäällä ylivoiman loppuun asti.
Estämisjäähykin oli seurausta tästä, kun oli lähes 2 min vaihto alla. Luulisi valmennuksenkin puuttuvan tällaiseen, mutta Uramakin tuntuu sortuvan täysin pleijareissa. Nytkin pelin jälkeen epämääräistä selitystä maalipaikkojen voittamisesta..

- Tepsiltä parhaita olivat Filppula, Vahalahti, Birner, Sweatt ja Nordlund. Tuttuja nimiä siis. Oikeastaan kaikki Tepsin pelaajat pelasivat hyvin, ehkä 4 ketjua lukuunottamatta, joka oli taas koko ajan vaikeuksissa.
Toivottavasti Suikkanen pelaa huomenna tilanteen mukaan pääasiassa kolmella ketjulla käyttäen lähinnä Virtalaa. Virtalalla on kyllä todella hyvä liike ja tuntuu ehtivän takamatkaltakin hyvin puolustamaan.

Tässä ihmeellisimmät. Ja Suikkanen on mahtava valmentaja.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Ehdotankin seuraavaa: kun on Upin aika jäädä eläkkeelle pitkä uran jälkeen,pitää MIES tuoda jäälle sopivassa kotipelissä ja ilmaista se kiitos ja kunnioitus joka tälle miehelle kuuluu

F2:n jampat suunnittelivat jo pientä kunnianosoitusta Upille, mutta sekä TPS että Turkuhallin "järjestyksenvalvojat" eivät kummatkaan anna lupaa millekään lakanalle tuon suurmiehen kunniaksi.

Kannattajat haluaisivat muistaa, mutta eivät saa. Toivottavasti edes seura tekee jotain...
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katsoin pelin Urholta netistä. Ekaa kymppiä en nähnyt, kun olin vielä autossa matkalla kotiin.

Täytyy sanoa, että olen helkkarin vaikuttunut tepsin tämän hetkisestä peli-ilmeestä ja varsinkin taistelusta. Tuntuu, että pakit ovat petranneet ihan käsittämättömästi. Järvinen, Sweatt ja Halonen nyt ovat varmoja suorittajia, mutta kyllä miellyttää Vittasmäen äijämäisyys maalin edessä. Hyvin nuori jamppa pelaa siinä. Mitä on tapahtunut Mastolle??? Kaverihan käyttää kroppaansa ja taklaa kunnolla. Harhasyötöt yms. koomailu puuttui kokonaan. Paineen alla pelattiin vaikeassa paikassa hyvin tässäkin pelissä vaikka helppoa ei Lukon paineessa ollutkaan. Skålberg pelasi myös tasapainoisen pelin. Sanoisin, että suurimpia asioita tepsin kannalta on nyt ollut näiden rivipakkien korkealla tasolla suorittaminen.

Peli oli todella tasainen, mutta on yhdyttävä Saikan sanoihin. Ei Lukolla loppujen lopuksi ollut älyttömän hyviä maalipaikkoja kovinkaan paljon. Atte tosin pelasi erinomaisesti ja hänellä oli todella hyvä rebound-kontrolli. Oikeastaan toinen erä oli noiden typerien jäähyjen johdosta vaikein. Alivoima oli kuitenkin mielestäni erinomaista ja vastaavsti Lukolta huonoa ylivoimaa. Ne paikat, jotka pääsivät luomaan olivat niitä etukulman hakataan kiekkoa läpi patjojen tilanteita joissa tietysti niissäkin vaara on. Olisko ollut Nurmen vai Tukosen paikka jonka laukaus osui Aten käsivarteen ollen lähimpänä.

Tellqvist pelasi vähintäänkin yhtä hyvin kuin Atte ellei paremminkin. Tepsillä oli meinaan kyllä muutama todella maukas maalipaikka ja alkoikin jo pelottamaan, että niistä yhdestäkään ei tehdä. Juonikkuutta tuntuu joka tapauksessa riittävän hyökkäyksessä tällä hetkellä. Ylivoima oli minusta hyvää ja saatiin luotua hyvin paikkoja. Kiekko saatiin ennen kaikkea hyvin alueelle. Oliko muuten kolmas Sweattin laukaus 5v3 tilanteessa joka lopulta upposi. On tuo Filu-Sweatt sellainen yhdistelmä näissä tilanteissa tähän sarjaan, että oksat pois! Kuten sanoin, että tasainen peli joka tapauksessa. En sitten tiedä mitä peliä Urama on keskiviikkona ja eilen katsonut, kun väitti Lukolla olleen enemmän maalitilanteita. Motivointi tapansa kullakin.

Olen tyytyväinen pelin loppuun tepsin osalta. Tulihan siinä tiukkoja tilanteita, mutta loppujen lopuksi selvittiin ilman pahinta paniikkia. Tuo peruuttelu on kyllä hiukan kyseenalaista jo 11 minuuttia ennen loppua, kun omakaan peli ollut mitenkään hukassa. Taisi kuitenkin olla onnistunut ratkaisu. Ei annettu selviä maalipaikkoja joita vastahyökkäyksistä voisi helpommin tulla ja luotettiin siihen, että Atte hoitaa kauempaa tulevat kudit. Toisaalta kiekon jatkuva luovuttaminen keskialueen jälkeen vapaaehtoisesti antaa kyllä pahimmillaan vastustajalle ns. avaimet käsiin.

Ei voi olla pettynyt. Minusta tepsiltä todella hyvä peli hankalaan paikkaan. 50/50 pelihän tämä oli, mutta parempi YV ratkaisi voisi sanoa vaikka Lukolla ollutkaan vastaavaa 5v3 tilannetta.

EDIT. Luin juuri Lukon sivuilta rapoa ottelusta. Ai, että Lukko voitti kymmenellä keskiviikon pelin maalipaikat :) Hyvä Rale!
 
Viimeksi muokattu:

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Etta semmoinen peli talla kertaa... 0 tehtya maalia kahdessa viimeisessa ottelussa TPS:aa vastaan kertoo kylla korutonta kieltaan Lukon nykytilasta. Eilen oli sentaan peli kaikin puolin ihan hyvin hallussa, mutta kiekkoa pitaisi laittaa sinne maaliin. Lukon ylivoima on lahinna vitsi, mutta voisivat tuomarit kenties Lukollekin antaa 5-3 lahjan jossain vaiheessa.

Hassunhauskoja hajahuomioita:

- TPS kayttaa ilmeisesti oululaisia laakareita. Ratkaisumaalin teki tottakai keskiviikkona kuollut paansa ja kyparansa halkaissut pygmi. Suikkanen veti kylla loistavaa settia yrittaessaan saada Nabbille pannaa.

- Muutamat TPS-pelurit voisivat harkita luistelukoulua. Sen verran helposti taas eilen ukkoa kaatui. Tuo paskempi Filppula oli kenties paras esimerkki kaatuilullaan. 5-3 -ylivoimaan johtaneista jaahyista ensimmainen oli kylla hieno sukellus. Nahdakseni kaveri kaatui huomattavasti ennen kuin kukaan edes osui, mutta niin vain meni lapi paskalle tuomarikaksikolle.

- Lukon pelaajat voisivat vastaavasti harjoitella seka ylivoimaa etta maalintekoa. Ei se voi olla noin vaikeaa jumalauta.

- Sarja taidetaan laittaa pakettiin tanaan Artukaisten viljasiilossa. Valitettavasti Lukon hieno kausi on paattymassa taydelliseen mahalaskuun. Voisivat kaverit kuitenkin palkkansa eteen tehda homman edes vaikeaksi Tepsille, mutta vaikea on uskoa tuohonkaan enaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös