Pe 12.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 53 749
  • 742

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sinne meni! Kaljahanat laulavat Raksilassa täyttä häkää.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Hoho! Ohtamaa menettää oman maalin tuntumassa, Osala ajetaan pystyyn, hyökkäys ei mihinkään - ja sitten pomppukiekosta avautuu tilanne. Ja Hepokatti rankoo.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mikään ihme, että Jasse Ikonen otti käytöskympin, sen verran selvästi jäi viheltämättä kiinnipitäminen toisessa päässä ennen maalia.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipa erikoinen pomppu Heponiemen maalissa. Ikoselle vielä käytöskympppi päälle ja Raksila riemastuu.
 

Odvelli

Jäsen
En tiedä olenko yksin mielipiteeni kanssa, mutta vaikka Kärpät on ollut surkea, niin ei ole IFK saanut omaa peliään myöskään käyntiin. Eipä toisessa erässä varsinkaan ole erityisen vaarallista IFK:n peli ollut, vaikka tolpat on pari kertaa kolisseet.
 

Ralph

Jäsen
Olisikohan Liigan ja/tai Jääkiekkoliiton aika hieman päivittää termistöä? Tuo "mailasta kiinnipitäminen" on hassu syy rangaistukselle tuolla termillä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Oli helvetin tärkeä maali, ja toivottavasti vähentää tuota epävarmuutta mikä koko joukkueessa on tänään ollut.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Mulla on tapana huomioida nuo korostamiset, joita myös sukelluksiksi kutsutaan. Selitä mulle se, miksi Kristof kaatui, kun jäähyn syy oli mailasta kiinni pitäminen. Sekin ihan ohimenevän hetken, vaikka selkeä ja helposti huomattava rike onkin. Kärpät on sukeltanut jo kolmesti tässä ottelussa. Kaikista tuli jäähy. Jos Kärpillä olisi edes hitunen moraalia, noista tuo viimeinen olisi vihelletty ja samalla myös ainoa aiheellisesti tuomittu jäähy. Kahdesta muusta olisi kuulunut jäähy vain ja ainoastaan Kärpille.
Korostamisia tekevät kaikki, myös IFK. Älä anna mahdollisuutta viheltää.
Jokisen sukellus eka erän lopussa oli tökerö. Ohtamaa ei edes korostanut ja Jääskä nykäisi mailasta, joten Kristofin olisi pitänyt päästä mailasta irti, ettei kaatuisi, koska oli liikkeessä eri suuntaan kuin Jääskä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös