Laineen pisteet?

 • 0-19

  Ääniä: 26 10,4%
 • 20-29

  Ääniä: 33 13,2%
 • 30-39

  Ääniä: 76 30,4%
 • 40-49

  Ääniä: 67 26,8%
 • 50-59

  Ääniä: 30 12,0%
 • 60-79

  Ääniä: 8 3,2%
 • 80-99

  Ääniä: 1 0,4%
 • 100+

  Ääniä: 9 3,6%

 • Äänestäjiä
  250
 • Poll closed .

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yhdeksän peliä ylhäällä joissa takoo pisteet 2+1 ja plusmiinustilasto -3. Käsilaukku heiluu 14 minuutin edestä (nujakka x 2 ja pari koukkausjäähyä).

Loppuaika gulagissa (AHL) opettelemassa talon tapoja. Siellä verkko heiluukin sitten +40 kaapin verran.
Yhdeksässä pelissä 2 tappelua ja 2 koukkausjäähyä? Onko Laine joskus tapellut? Ja miksi NHL:ssä tappelisi? Kaverilla tuntuu kentällä olevan lehmän hermot.

Viime kaudellakin taisi pelata ensimmäiset n. 30 peliä nollalla jäähyminuutilla, kunnes tuli joku vahinkokamppi.

Plusmiinustilastokin näyttää aika oudolta pelaajalle, joka sijoittuu useimmiten puolustussuuntaan hyvin varmistavasti. Joka tapauksessa ko. tilasto kertoo enemmän koko ketjun onnistumisesta kuin yksittäisestä pelaajasta.
 
17 kultaa, 13 hopeaa, 12 pronssia.

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Eiköhän Laine ylitä juuri ja juuri 50 pistettä ensi kaudella. Alkukaudesta tulee pisteitä lähes piste per peli tahdilla mutta tahti hiipuu joulun jälkeen. Sanotaan tehoiksi vaikka 27+24 +/- -10 pykälää pakkasella.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perkeleen vaikea homma veikata, kun ei tiedä ilman kristallipalloa miten tulee paikkansa kokoonpanosta ottamaan.

Veikataan nyt kuitenkin 12+14=26.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.
Laineella tullee se kymmenisen peliä menemään opetteluun ja totutteluun. Laineen etuna pistesaldoa ajatellen on kuitenkin pomminvarma näyttöpaikka ylivoimalla vaikkei 5-5 -peli niin hyvin heti sujuisikaan. Tämä tuonee sen 0,5 pinnaa per peli ainakin alkuunsa. Mikäli pääsee peliin sisälle nopeasti, niin pelejä kertynee 50-60 ja siinä pisteitä 30-40.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Perkeleen vaikea homma veikata, kun ei tiedä ilman kristallipalloa miten tulee paikkansa kokoonpanosta ottamaan.
Urheilusanomien draftia käsittelevässä jutussa Jetsin päävalmentaja Paul Maurice puhelee vähän siihen malliin, että näyttösauma tulee kärkikentistä heti alkuun eli Scheifelen tai Littlen viereltä. Toivottavasti Pate käyttää näytön paikkansa. Eikös nämä kärkivaraukset ajeta yleensä heti alusta lähtien sisään NHL:ään varsinkin, jos raamit ovat kunnossa? Paremmin NHL:stä tietävät kertokoon.

Koskapa Pate on ylivoimalle jo nyt todellinen asset, niin uskon hänen pelaavan koko kauden NHL:ssä. Poikkeuksena voi olla muutama peli AHL:ssä mahdollisten loukkaantumisten jälkeen. AHL:ään joutumiseen puhtaasti peliesitysten vuoksi en jaksa uskoa, mutta muutamien kuukausien päästähän se nähdään. Terveenä pysyessään 30-40 pistettä on mielestäni ihan realismia. Miksei enemmänkin kaiken mennessä nappiin.

Pääasia, että Pate saa pelata terveenä. Eiköhän sitä tulostakin ihan kelvollisesti tällöin tule.
 
Viimeksi muokattu:
Jatkoaikavedot 2017-2018: @HOOLIGAN_ (Tappara finaaliin), @Abdel (viisikkovedot x 4), @Kirjoittelija (Haapala väh. 15 ottelua NHL:ssä), @Kalikankosto (Otto Koivula väh. 36 pistettä), @Bobby (Mikko Lehtonen, väh. 32,5 pistettä) ja viiden hengen viisikkoveto.

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Veikkaanpa että pelaa koko kauden ylhäällä kakkosketjussa. Joku pieni haaveri saattaa tuon ikäisellä nuorukaisella vielä verottaa pelejä kourallisen, mutta ehjä tulokaskausi alle ja tehopisteet 23+19=41. Tämä on tietysti suomalaisille suuri pettymys ja jatkoajassa ollaan tarjoamassa maitojunalippua takaisin Tampereelle.
 
"I start to think, and then I sink into the paper like I was ink. When I'm writing, I'm trapped in between the lines. I escape when I finish the rhyme."
Eikös nämä kärkivaraukset ajeta yleensä heti alusta lähtien sisään NHL:ään varsinkin, jos raamit ovat kunnossa?
Tästä niitä kakkosvarauksia voit tutkia:
NHL Draft Finder | Hockey-Reference.com

Historian valossa kakkosvaraukset useimmiten menevät suoraan änäriin, kolmosvaraukset useimmiten eivät. Lainetta edeltäneestä kymmenestä kakkosvarauksesta seitsemän meni suoraan NHL:n vakiokokoonpanoon. Ryan Murray, Sam Reinhart ja James van Riemsdyk joutuivat ensin vähän reenaamaan.
 

Ralph

Jäsen
77+57 81. ottelussa. Yksi missattu ottelu tulee kieltäytymisestä all-stars peliin.
Oletko varma, ettei Lainetta treidata kesken kauden vähemmän pelejä pelanneeseen joukkueeseen, jolloin pelimäärä onkin 85 ottelua?
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Vahva luotto on siihen, että pelaa suurimman osan kauden ylhäällä. Jonkun kymmenen peliä voi menettää syystä tai toisesta, mutta isoja ongelmia ei matkan varrelle tule ja onnistuneen tulokaskauden saa alle. Heitetään nyt ilmoille lukema 18+17=35, joka on luonnollisesti Suomen tuulipukukansalle ja iltapäivämedialle valtaisa pettymys ja Santtu Silvennoinen ja Sami Hoffrén tekevät molemmat artikkelit, joissa julistetaan Laineen NHL-ura päättyneeksi.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Vähän jäi epäselväksi mistä kaudesta on kyse. Vastasin 0-19 koska oletan että keskustellaan ensi kaudesta sillä suurimmalla osalla palstan kirjoittajista on niin valtavilla sinivalkovahvuuksilla olevat lasit. NHL:ssä Laine tekee alle 5 pistettä.
Oletko valmis lyömään vetoa tästä vaikkapa 30 eurosta? Väitän että Patrik Laine tekee kaudella 2016-17 vähintään 5 pistettä NHL:ssä, ja sinä väität että tekee alle 5 pistettä. Deal?
Noh? Etkö uskalla tarttua?
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
16+15=31
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tuli jossain huumassa toisessa ketjussa veikattua Lainetta Jetsien ensi kauden maalikuninkaaksi ja kyllähän se hieman hirvittää, että Scheifele naputteli näköjään 29 uunia viime kaudella..

Mutta pidetään sana ja ehkä Scheifele&Wheeler kaksikko hieman dyykkaa. Laineelle 24 maalia ja joukkueensa maalipörssin voitto niukasti ennen Ehlersiä ja aiemmin mainittua kaksikkoa. Syöttöjä päälle 12 eli 24+12=36.

Pitää alkaa tuota Lännen meininkiä katselemaan tarkemmin ensi kaudella.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
22+16=38, 71 peliä, 42 rangaistusminuuttia.
 
"How much damage can you do with a pen?" - Marshall Mathers III

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ottelumäärä n. 75 ja tehopisteet 30+25 = 55.
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy