Mainos

Patrik Laine vuoden 2016 MM-kisoissa

  • 88 696
  • 467
Tila
Viestiketju on suljettu.

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Itse ymmärrän hyvin tuon Laineen hehkutuksen. Kaveri voisi ikänsä puolesta voinut pelata B:tä, mutta niin vain kaveri teki tuhoisaa jälkeä Liigassa mestarijoukkueen riveissä ja on saanut onnistumisia aikuistenkin MM-kisoissakin. Yleensä tuon ikäiset pelaajat ovat joko vasta murtautumassa liigaeliittiin (vrt. Aho viime kaudella) ja kaukana aikuisten MM-kisoista tai vaihtoehtoisesti poikkeuksellisia yksilöitä suomikiekossa. Noita heikkoja tai jopa suorastaan huonoja otteluita tulee aivan varmasti, mutta itseäni eniten sävähdyttää se, kuinka Laine on ansainnut paikkansa joukkueessa. Laine ei ole tullut tuonne miksikään kisaturistiksi, vaan ihan pelaamaan.

Jagr, Lemieux ja kumppanit ovat sitten verrokkeina mielestäni suorastaan kelvottomia. Nuo kaksi pelaajaa kuuluvat lajin saralla täysin poikkeuksellisten yksilöiden ryhmään ja vertailu on vähän sama kuin lupaavan futisjunnun vertaaminen Messiin, Ronaldoon tai vaikka Maradonaan. Laine on suomalaiseksi nuoreksi pelaajaksi poikkeuksellinen, mutta silti matka lajin kiistattomien kärkiäijien joukkoon on vielä valtava. Ja sitä ei olisi muuttanut edes hattutemppu Yhdysvaltoja vastaan tai Unkarin maalivahdin laukominen pustan perukoille.
 

Salama44

Jäsen
Eihän Laine kieltämättä mitään parhaimpiaan pelejään ole pelannut kahteen edelliseen otteluun, mutta niin vain on edelleenkin pisteiden valossa kisojen paras pistemies, 18-vuotiaana. Ei ihan huono

Ei ole paras. Laineen johto perustui siihen että muut maat olivat pelanneet vähemmän pelejä kuin Suomi.

Nyt kun kaikki ovat pelanneet yhtä paljon Laine on neljäntenä. Vadim Shipatsjov takoi tänään 5 tehopistettä Tanskaa vastaan ja johtaa pistepörssiä jo 3 pisteen erolla. Laineen 1 syöttöpiste Unkaria vastaan kalpenee sen rinnalla.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ei ole paras. Laineen johto perustui siihen että muut maat olivat pelanneet vähemmän pelejä kuin Suomi.

Nyt kun kaikki ovat pelanneet yhtä paljon Laine on neljäntenä. Vadim Shipatsjov takoi tänään 5 tehopistettä Tanskaa vastaan ja johtaa pistepörssiä jo 3 pisteen erolla. Laineen 1 syöttöpiste Unkaria vastaan kalpenee sen rinnalla.

Kyllä kalpenee todellakin. Muistatko näin suoralta kädeltä montako pistettä Shipatsovi teki MM-kisoissa 18-vuotiaana sekä sen millä numerolla hänet varattiin NHL:n?
 
Kyllä kalpenee todellakin. Muistatko näin suoralta kädeltä montako pistettä Shipatsovi teki MM-kisoissa 18-vuotiaana

Minä muistan. Teki tasan yhtä monta pistettä kuin Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Bobby Orr, John Tavares, Patrick Kane ja Steven Stamkos tekivät 18-vuotiaina. Kukaan näistä jampoista ei päässyt 18-vuotiaana lähellekään Patrik Laineen tehoja miesten MM-tasolla. Kyllähän se kertoo aika paljon.
 

Vatman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ei silti mielestäni poista tosiasiaa, että ihan kohtalaisesti on mennyt Laineella jos johti koko paskan pörssiä kolmen kierroksen jälkeen ja edelleenkin neljän pelin jälkeen top-5:ssä ainoana suomalaisena.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tilannehan on mennyt tällaisen vasta 18 vuotta täyttäneen suomalaisen huippulupauksen kannalta aika mutkaiseksi ja ikäväksi, nyt kaikki muu kuin 2+1 tai edes 1+0 on pettymys ja johtaa isojen odotusten vuoksi kritiikkiin, ja toisaalta seuraavassakin pelissä vaikka tulisi se vaadittu 2+1 tai edes 1+0, niin sehän on vaan Ranskaa vastaan hei ja negatiivinen meteli syntyy omalla tavalla siitäkin. Ei kaikkien suusta, mutta heidän jotka nauttii näiden menestyjien kimpussa olemisesta ja jopa heidän epäonnistumisista.

Itsestäänselvyyksiä, että Laineelle kuten kaikille ihan maailman huipuillekin tulee maalittomia ja pisteettömiä ja muutenkin vaisumpia jaksoja, ja varsinkin se on täysin selvä asia ja osa kehityskulkua kun puhutaan edelleen tulokaskauttaan miesten peleissä pelaavasta raakileesta.

Raakileeksi kuitenkin aivan mahtava kausi menossa Laineella ja uranäkymät ominaisuuksineen ja onnistumisineen ovat sitä luokkaa, että hehkutus on ollut täysin paikallaan, se ei kuitenkaan toivottavasti tarkoita odotusten karkaavan käsistä siihen pisteeseen että joka pelissä pitää tehdä pari maalia. Nämä odotukset tekevät koko touhusta aika vastenmielistä seurattavaa, sillä kuten sanottu aika kohtuuton tilanne olla heti sitten kimpussa jos joka pelissä ei ole verkot tötteröllä ja nuorelle miehelle lyödään melkoiset onnistumisen paineet niskaan tietenkin kun nyt nousi koko kansan Pateksi MM-edustuksensa myötä.

Vaikuttaa toki sellaiselta kaverilta, joka ei ulkopuolisten asettamista paineista heti kumarru.
 
Viimeksi muokattu:

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän Laine on ihan paska ja floppi, jollei tee Ranskaa vastaan vähintään 5+2. Kait.

Laine on kuitenkin kaikkien aikojen tehokkain U18-pelaaja MM-kisoissa, joita on vielä ainakin puolet, toivottavasti enemmänkin jäljellä. Siitä voi repiä.

Kyllä vertailu U18-ikäisen Jagrin kanssa on ihan täysin paikallaan. Jagrin aikaan nuo Saksat ja Norjat oli ihan oikeasti vitsejä, ja usein myös Team USA. NHL-pelaajia oli kisoissa vähän tai ei lainkaan. Muunmuassa 95 nevöfoget pelattiin täysin ilman NaHiLaa.

Väitän, että nykyinen Saksa ja V-Venäjä ovat ihan varteenotettavia porukoita ja absoluuttisesti valtavasti kovempia kuin vuoden 1990 Länsi-Saksa ja Norja. Joukkueita on ehkä 16 eikä 8, mutta aikanaan lohkojakin taisi olla vain yksi, joten ne pari heittopussia kuitenkin kohdattiin.

Lainetta voi verrata nuoreen Jagriin (ja Ovyyn yms) ihan huoletta ja monessa kohtaa todeta paremmaksikin (onhan 4+3 kuitenkin enemmän kuin 1+1). Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että U18-Lainetta voisi verrata 24-vuotiaaseen Jagriin tai Ovetchkiniin.

Laine on noussut superlupaukseksi tasolle, jota tässä maassa ei ole ikinä ennen nähty. Ei edes Selänne, Koivu tai Barkov olleet lupauksina tätä tasoa.

Mutta on kokonaan toinen asia, tuleeko Laineesta koskaan edes todellista NHL-pelaajaa, saati huippua tai varsinkaan superpelaajaa. Noin kolmen vuoden päästä ollaan tämän asian suhteen paljon viisaampia, ja silloinkin Laine on vielä vuoden nuorempi kuin Teukka Salama kun tämä rapakon taakse lähti.

Laineella on vielä pitkä matka kuljettavanaan.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Mitenköhän kaverin pää kestää tämän kaiken pyörityksen ja paineet? Näin nopeasti vaikuttaisi että hyvin, mutta nyt vasta aletaan olla siellä korkeimmalla mahdollisella tasolla ja miten käsittelee sen kun kaikki ei aina mene putkeen?
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Hiljennetään tätä hehkutusta hieman sillä, että kerrottaan Suomen +/- tilaston(tärkein tilasto) kärki tai itse asiassa sen pohja. Nimittäin Patrik Laine majailee tällä hetkellä Suomen joukkueesta viimeisenä. Statistics - 2016 IIHF Ice Hockey World Championship - International Ice Hockey Federation IIHF
.
Lyhennys omani. Asiaan mitenkaan liittymatta, sori OT, mutta mista lahtien +/- tilastosta on tullut se tarkein tilasto? Ehkä yksi vahemman tarkeista tilastoista, arkaainen jaanne ajasta ennen oikeita tilastoja.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mitenköhän kaverin pää kestää tämän kaiken pyörityksen ja paineet? Näin nopeasti vaikuttaisi että hyvin, mutta nyt vasta aletaan olla siellä korkeimmalla mahdollisella tasolla ja miten käsittelee sen kun kaikki ei aina mene putkeen?

Varmasti helpompaa olla tuolla Venäjällä nyt, kun ei ole hihasta vetäjiä ihan niin monta kuin kotikisoissa. Mutta varmasti erilaista menoa, kun ollaan ulkomailla, hotellissa ja vieraassa ympäristössä. Ei pääse kotiin nukkumaan joka yöksi, kuten tähän asti uralla on melkeen ollut.

Paineista tuntuu poika vaan tykkäävän. Tää alkusarjahan on vain turhaa höntsää, oikeasti eka merkityksellinen peli tulee Kanadaa vastaan. Katsotaan miten siellä peli maistuu.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin? Mikä tämän viestin idea on ja miten se liittyy lainaukseen?

Lähinnä aasinsiltana käytin tuota aloitusprosenttia. 100% > 40%. ;-)

Ja viestin idea oli se, että Laine otti äijissä varmaan ensimmäisen aloituksensa, mikä vaikutti täysin absurdilta edes ajatuksen tasolla. Toki Barkovkin joskus vaihdetaan aloituksesta pois, mutta äkkiä kuvittelisi kokeneen ja monipuolisen Jokisen hoitavan tuota roolia junnun sijasta.

Edelleen voi olla että näin omiani.
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pisteitä ropisee ihan kivasti vaikka muu peli ei välttämättä niin hyvää olisikaan. Mitäköhän se tulos on muutaman vuoden kuluttua kun kun kokemusta ja rutiinia kovista peleistä on enemmän? Mielenkiintoista on myös nähdä tulevaisuudessa miten harhautukset purevat kun pelaa NHL:ssä ja tilaa on paljon vähemmän ja pakit aiemmin iholla kiinni. Oviella taitaa kuitenkin olla nopeammat kädet noihin harhautuksiin?
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Patrik "ihan paska surffailija / ei käyttöä / katsomoon" Laine on nyt laittanut U18-ikäisten kaikkien aikojen ennätyksen lukemiin 5 + 4 = 9. Viidessä ottelussa.

Laskutavasta riippuen edellinen ennätys oli 6 maalia (syöttöjä ei laskettu) ennen sotia tai Jagrin 3 + 2 = 5, n. kymmenessä ottelussa.

U19-Ikäinen Matthews ei saavuttane Crosbya (8+8=16), pisteiden ollessa nyt 2 + 3 = 5.

Näillä näkymin Laine ainakin tuplaa kaikkien aikojen piste-ennätyksen, eikä vajaata vuotta vanhemman Crosbyn lukematkaan täysin poissuljettuja ole.

Ihan huono, ei käyttöä. Väärin hehkutettu.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tänään oli ehkä Laineen paras peli toistaiseksi myös puolustuspäähän päin. Samoin hyökkäyspäässä mies ainakin tänään blokkasi kiekollisena vartalollaan hyvin tilaa lisää itselleen. Toivottavasti kehittää varsinkin tuota jälkimmäistä lisää samaan suuntaan kuin Barkov tekee.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Kyllä vertailu U18-ikäisen Jagrin kanssa on ihan täysin paikallaan. Jagrin aikaan nuo Saksat ja Norjat oli ihan oikeasti vitsejä, ja usein myös Team USA. NHL-pelaajia oli kisoissa vähän tai ei lainkaan. Muunmuassa 95 nevöfoget pelattiin täysin ilman NaHiLaa.

Päinvastoin on erittäin hankalaa verrata eri aikakausien jääkiekkoa. Vuoden -90 kisoissa Jagr pelasi Reichelin ja Holikin kanssa junnuketjussa 4-ketjuna (yhdessä ottelussa kolmosketjuna) ja ei pelannut ylivoimia. Jagr teki junnukisoissa kovaa jälkeä, mutta ei sen ajan Tsekkoslovakian maajoukkueessa isompaa roolia saanut. Seuraavana vuonna toki voitti Pittsburgissa ja pelasi tehopisteiden osalta hyvän tulokaskauden.

NHL:ssä eivät pelanneet kaikki huippupelaajat vaan itä-eurooppalaiset huiput pelasivat Neuvostoliiton ja Tsekkoslovakian pääsarjoissa lukuunottamatta noin yhtä kentällistä neukkupelaajia, joista puolet saapui NHL:stä vieläpä -90 kisoihin. Aivan kaikki parhaimmat suomalais- ja ruotsalaispelaajatkaan eivät myöskään pelanneet NHL:ssä, koska saivat paremman tilin Euroopasta, ja osittain johtuen siirtokorvausjärjestelmästä, joissa seurat omistivat pelaajat. Tämän vuoksi ainoastaan Kanada pelasi pelkillä NHL-pelaajilla kisoissa. Kanadalla oli ihan hyvä MM-joukkue Steve Yzermanin ja Paul Coffeyn johdolla, mutta mitalisarjassa se hävisi kaikki kolme otteluaan (Neuvostoliitolle 1-7).

Myös tilastointi on muuttunut todella tarkaksi 26 vuodessa. Vuoden -90 kisoissa esimerkiksi Esa Keskiseltä jäi 4-5 syöttöpistettä saamatta, joista hän tämän päivän tilastoinnilla olisi saanut syöttöpisteen. Nämä tilanteet olivat kakkossyöttöjä, reboundeja yms. Tästä oli jopa kisojen aikanakin paljon puhetta, miten nihkeästi kisoissa jaetaan syöttöpisteitä. Yksi vaihtoehto olisi myös katsoa kaikki Tsekkoslovakian maalit kisoista ja tarkistaa myös Jagrin osalta nämä tilanteet muuttuisiko hänen pisteensä vertailukelpoisemmiksi. Ainakin tuo ketju Jagr-Reichel-Holik mätti paljon selliaisia maaleja joissa oli vain yksi syöttäjä tai ei syöttäjää laisinkaan.

Sitten pitäisi vielä vertailla top8 joukkueiden keskinäisiä otteluita tämän päivän kisoissa vuoden 1990 kisoihin ja laskea keskimääräinen maalimäärä per ottelu. Näin äkkiseltään maalimäärät ottelua kohden ovat tippuneet ja tämä suosisi aavistuksen Jagria.

Väitän, että nykyinen Saksa ja V-Venäjä ovat ihan varteenotettavia porukoita ja absoluuttisesti valtavasti kovempia kuin vuoden 1990 Länsi-Saksa ja Norja. Joukkueita on ehkä 16 eikä 8, mutta aikanaan lohkojakin taisi olla vain yksi, joten ne pari heittopussia kuitenkin kohdattiin.

Länsi-Saksakaan ei ollut mikään vitsi. Tsekkoslovakiaa vastaan 80-luvun arvokisoista se keräsi keskinäisistä otteluista enemmän pisteitä kuin Tsekkoslovakia siltä.

Jos tuon ajan formaatti siirrettäisiin nykypäivään, niin Laineen pitäisi pelata ja tehdä pisteensä ensin 7 ottelussa Venäjää, Kandaa, Ruotsia, Tsekkiä, USA:ta, Sveitsiä ja Valko-Venäjää vastaan (vuoden 2015 kisojen rankingin perusteella), ja sitten mitalisarjassa kolmea parasta maata vastaan, edellyttäen että Suomi myös selviäisi itse mitalisarjaan, niin pisteet olisivat formaatin puolesta vertailukelpoisia Jagrin kanssa.

Jagrin pisteet:

Alkusarja:

Tsekkoslovakia-USA 7-1 (0+1)
Tsekkoslovakia-Suomi 4-2 (1+0)
Tsekkoslovakia-Ruotsi 1-5 (1+0)

Mitalisarja:

Tsekkoslovakia-Ruotsi 5-5 (1+1)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sidney Crosby, 9ott, 8+8=16p (2006 MM-kisat, 18-vuotias, 4kk Lainetta vanhempi)
Steven Stamkos, 9ott, 7+4=11p (2009 MM-kisat, 19-vuotias, 14kk Lainetta vanhempi)
Patrik Laine, 5ott, 5+4=9p (2016 MM-kisat, 18-vuotias)

Ihan kovassa seurassa. Stammerin jos ohittaa, niin ihan hieno suoritus, kuitenkin yli vuotta nuorempana.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joo siis...

Tarkat kuukaudet:

Sidney Crosby, 9ott, 8+8=16p (2006 MM-kisat, 18-vuotias + 8kk)
Steven Stamkos, 9ott, 7+4=11p (2009 MM-kisat, 19-vuotias, +3kk)
Patrik Laine, 5ott, 5+4=9p (2016 MM-kisat, 18-vuotias + 1kk)
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Vaikuttaa toki sellaiselta kaverilta, joka ei ulkopuolisten asettamista paineista heti kumarru.
No ei taatusti kumarru; kun tavoitteena on olla maailman paras jääkiekkoilija - ja uskaltaa vielä sanoa sen ääneen - ulkopuolisten asettamat paineet pitää jättää täysin omaan arvoonsa eikä niillä saa olla vaikutusta tekemiseen.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Minkä ikänen Mi. Granlund oli 2011? Eikö sen pisteet ollut sillon 2+7? Syntynyt 26.2.1992. Eli 19 v. 3 kuukautta. Stamkosin ikänen.

Mikael Granlund 9 ottelua, 2+7, 19 v. 3 kk.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo siis...

Tarkat kuukaudet:

Sidney Crosby, 9ott, 8+8=16p (2006 MM-kisat, 18-vuotias + 8kk)
Steven Stamkos, 9ott, 7+4=11p (2009 MM-kisat, 19-vuotias, +3kk)
Patrik Laine, 5ott, 5+4=9p (2016 MM-kisat, 18-vuotias + 1kk)

... ja sitten vieläkin tarkemmat kuukaudet:

Sidney Crosby, 9ott, 8+8=16p (2006 MM-kisat, 18-vuotias + 9kk) (U19)
...
Patrik Laine, 5ott, 5+4=9p (2016 MM-kisat, 18-vuotias + 0kk) (U18)
...
Auston Matthews, 5ott, 2+3=5p (2016 MM-kisat, 18-vuotias + 7kk) (U19)

Crosby on siis n. 10 vuotta + 8,5kk vanhempi pelaaja kuin Laine, ja luonnollisesti kymmenen vuotta sitten sen 8,5kk vanhempi kuin Laine nyt.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Laine on tähän mennessä näiden kisojen suurin yllätys. Aivan hullua kun kasassa sairaat 5+4 tehot ja täällä valitetaan hänen otteistaan. Jos Selänne olisi samassa paikassa niin hänen sanottaisiin tekevän juuri roolinsa mukaista työtä ja että pikku virheet kuuluvat snaipperin työnkuvaan. Laine-ilmiö on yksinkertaisesti niin poikkeuksellinen, että ei tällaista osata aina järkevästi käsitellä.
 

VSP73

Jäsen
Case-Laine on saavuttanut aivan järkyttävät mittasuhteet mediahypessä. Kyse kuitenkin vain urheilusta. Vain jääkiekosta. Syy ei ole Laineessa - teoistaan kaukalossa näinä päivinä kaikki kunnia hänelle. Niistä positiivisistahan EI voi olla eri mieltä. Kaikki kunnia kuitenkin ennen kaikkea heille, jotka ohjasivat nuorukaisen inhimillisyyden raiteille taannoin (vrt. episodi parin vuoden takaa, jolloin täysin itsekritiikitön poju nousi joukkueen yläpuolelle).

Tänään FIN-FRA -pelin jälkeen söpösti jonossa käydään paiskaamassa otsa-otsaan oman moken kanssa, kuten lajikulttuuriin kuuluu. Voittoisan pelin jälkeen paremmissa fiilareissa. Panin merkille pienen, ehkä kuitenkin sinänsä tärkeämmän. Laine, jo kiitettyään mv. Koskista teki paluupolkua, jolloin joidenkin mielestä maailman kaikkien aikojen kaikkien lajien kaikista paras kapteeni M. Koivu Laineen kohdatessaan ei tyytynyt ns. normihanskaukseen, vaan selkeästi tönäisi/ojensi käsivarttaan, mikä aiheutti Laineen horjahtamisen liu´ultaan (koska kapteeninsa reaktio tuli täysin yllättäen).

Oliko tämän eleen tarkoitusperä mikä?
 

Salama44

Jäsen
On tämä keskustelu mennyt mielenkiintoiseksi. Keskustellaan pelkästään Laineen pisteistä ja ennätyksistä ikään kuin ne olisivat turnauksen tärkein asiaa.

Missä ovat puheet etteivät ne henkilökohtaiset pisteet ja ennätykset ole tärkeitä vaan joukkueen menestys ja etu?

Ja eivät vanhojen turnausten pisteet ja ennätykset aina ole todellakaan vertailukelpoisia kun nykyään näitä MM- kisoja pelataan kaksi viikkoa entisten A- ja B-MM-kisojen yhdistelmänä ja syöttöpisteitä jaetaan 2 pelaajalle jne. Toki turnausmuotoisissakin kisoissa joissa kaikki pelasivat kaikkia vastaan pelejä tuli jopa 8, mutta tasokkaampia pelejä oli enemmän.

Nykyäänhän maailmanmestarinkaan ei välttämättä tarvitse edes kohdata kaikkia turnauksen neljää parasta joukkuetta. Alkusarjoissa on nyt heppoisempia lämmittelyvastustajia, mutta Laineen mukaantulon vuoksi niistäkin on tullut niin pirun kovia vastustajia ettei joka ottelussa voi 1. tai 2. ketjun hyökkääjiltä liikoja odottaa. Joskus on nostettava Komarov ja kumppanit 3. ketjusta paikkamaan jos vaatimus käy ylivoimaiseksi.

Myös rooli joukkueessa määrää paljon odotukset. Jos olet 1. tai 2. ketjun hyökkääjä niin kyllä jotain Unkaria tai Rankaa vastaan on lupa odottaakin useampaa pistettä ja aika tasaisesti muitakin vastaan. Miksi muuten nostettaisiin näihin ketjuihin?

Muistetaan myös että Suomella on alkusarjassa vielä pari kovaa peliä ja Kanada pöllyttää vielä Rankaa lämmittelynä ennen Suomen kohtaamista. Sitten alkavat vasta tosipelit jolloin katsotaan kiiluvatko joiden silmissä pisteet, ennätykset vai jotku muut asiat ja mitä jää loppujen lopuksi käteen vai jääkö pelkkä luu.

Toivotaan kuitenkin ettei Partrik Laineesta kukkaan sano yleisurheilupuolen Mäkelän tapaan että Laineen parhaat pelit on voitu tämä kauden jälkeen jo nähdä. Jos ajattelee vaikka Granludia NHL:ssä niin aika nihkeää on ollut vaikka paljon enemmän odotettiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös