Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  • 4 680 012
  • 17 056

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onko missään ollut mitään puhetta, että mihin peliin Laine olisi mahdollisesti jo pukeutumassa? Venyykö Columbus-debyytti mahdollisesti ensi viikon puolelle vai voisiko ehtiä jo tällä viikolla peleille?
Eikö tässä nyt ole edessä kahden viikon karanteeni kun siirtyy Kanadasta jenkkilään, vai olenko ymmärtänyt tuon säännön ihan väärin?
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Stop the press, juniorikiekkoilija on käyttäytynyt huonosti!
Tai muutenkin ajatus, että tuo olisi ok jos Pate on itse junnuna ollut kusipää.

Mutta varmaan parempi että pääsi pois Jetsistä, kun se ykkösketju lienee aika sementoitu.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mutta yhteispeli ei sitten Scheifelen kanssa sujunut ja sen takia Pate on nyt Columbuksessa.

Tätä ei käsittääkseni ole missään todistettu vääräksi, etteikö yhteispeli Scheifelen kanssa olisi toiminut.

Mutta ulospäin, Mauricen peluutuspäätöksillä ongelma näyttää hyvin vahvasti olleen se, että Wheeler ei tainnu hyväksyä sentterikseen muita kuin Scheifelen. Ainoa keino jolla Maurice tämän asian väisti, oli laittamalla Wheeler lopulta sentteriksi.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ilmeisesti vois olla jo tällä viikolla, jos vaan vamma antaa myöten.

Jos nyt vaan saa sen työviisumin nopeasti, ilmeisesti osalla pelaajista ollut huomattaviakin vaikeuksia tuon kanssa.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Kun Pekka Jalonen kirjoittaa Patrik Laineesta, niin on tietenkin hyvä suhtautua tekstiin kriittisesti. Normaalia medialukutaitoa ollaan opiskeltu lukiossa, ei pitäisi olla tähtitiedettä.

Suhtaudun sinänsä tähän Jalosen tekstiin kriittisesti, vaikka en missään nimessä sano etteikö tuo voisi olla totta. Sen verran monesti on uutisoitu kuinka Jetsin pukukopissa on ongelmia, että ei savua ilman tulta. Ja selvästikin ne ongelmat ovat olleet akselilla nuoret pojat vs. Wheeler & Scheifele. Paul Maurice on sitten kai joutunut olemaan kahden tulen välissä. Minä en tietämättömänä ala syyttämään tai osoittamaan ketään, sillä en minä tiedä kenen syytä pukukopin ongelmat ovat. En jaksa uskoa, että kylmässä Suomessa syntynyt Laine olisi halunnut Winnipegistä pois tuon NHL:n epäviihtyisimmän kaupungin takia. Jetsin pelaajamateriaali oli paperilla viime kaudella parempi kuin peliesitykset antoivat odottaa. Ilman loistavaa maalivahtia eivät olisi välttämättä päässeet edes laajennettuihin playoffeihin. Toivotaan Jetsin kannalta, että tästä pelaajat oppivat olemaan parempia ihmisiä toisilleen pukukopissa ja siellä löytyy hyvä joukkuehenki, koska kyllä tuo joukkue olisi parempi jos se pelaisi yhteen hiileen.

Laineelle oli todella hyvä uutinen, että pääsi pois seurasta jossa ei selvästikään viihtynyt. Plussaa hänelle siitä että pelasi loppuun asti täysillä toisin kuin treidin toinen iso osapuoli. Nyt sitä odottaa vesi kielellä Laineen debyyttiä Columbus-nutussa. Toivotaan myös että Jarmo saa tehtyä Laineen kanssa pitkän jatkosopimuksen. Olisihan se hienoa, jos Columbus voittaisi Stanley Cupin suomalaisen GM:n, suomalaisen ykkösmaalivahdin ja suomalaisen Conn Smythe -voittajan kanssa.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Yritän nyt kirjoittaa mahdollisimman objektiivisesti.

Jetsien pukukopissa oli aivan varmasti jotain, mikä vaikutti yhteishenkeen. Kun katsoo paljon saman joukkueen pelejä usean vuoden ajan, sen näkee niin selkeästi. Olen tästä kirjoittanut aiemminkin.

Vika oli todennäköisesti molemmissa osapuolissa (Laine vs. Wheeler/Scheifele). Laineen ego on varmasti iso, vaikka hän oppi sitä vuosien varressa jättämään median edessä taka-alalle. Hän opetteli perus "kanadalaista" joo-joo meininkiä pikku hiljaa, jossa kaikkia kehutaan ja kiitellään. Toki piti oman sarkastisen huumorinsa mukana.

Laine saattoi saada jossain vaiheessa peliajan tai jopa ketjuroolituksen kautta ykkösketjun pelaajan arvon, mutta ei varmaan missään vaiheessa kokenut henkisesti olevansa Jetsien ykkösketjun pelaaja. Tätä on vaikea selittää, mutta Wheelerin ja Scheifelen pitäminen yhdessä tilanteissa, jossa heidät olisi ehdottomasti pitänyt erottaa, oli yksi osoitus. Tätä ei tapahtunut ilman loukkaantumisia juurikaan. Molemmat ovat keskivertoja puolustussuuntaan ja siitä saivat kritiikkiä jälleen viime yön pelin jälkeen.

Samaan aikaan yhteispeli kavereilla on sujunut melko hyvin ja pisteitä on tullut. Connor omalla liukkaalla liikkumisellaan on täydentänyt tuota ketjua. Laineen peli Scheifelen kanssa ei mielestäni koskaan ollut mitään "match made in heaven" tyylistä. Pate oli usein aika yksiuloitteinen hyökkääjä pelkän pyssynsä kanssa, eikä osannut hyödyntää kokonaisvaltaista osaamistaan, kun vertaa vaikka hänen peliinsä U20-kisoissa.

Patesta tuli yhtä kuin laukaus, Laine-laser, mr.ylivoima jne. Laukomisesta taisi tulla kaverille se isoin juttu, jolla halusi pitää mainetta yllä, samalla kun oli vielä muuten raakile NHL-tason kaksinkamppailuun, nopeisiin suunnanmuutoksiin ym.

Nyt Laine on jo eri mies. Veikkaan, että jos olisi jatkanut kauden Jetseissä, olisi tulos ollut varmasti jo aivan toisenlainen. Sen näki jo kauden ensimmäisestä pelistä, että nyt laitetaan kaikki likoon. Ja voin aika varmuudella sanoa, että Pate laittaa aivan kaiken likoon Blue Jacketsissa. Mies tulee laukomaan aivan joka paikasta, häneltä myös odotetaan sitä. Vaikka paperilla ympärillä on tusinamiehiä verrattuna Jetseihin, saa Laine siitä vain uutta virtaa ja halua näyttää.

Tulee olemaan vielä kova ikävä Lainetta Jetseissä. Nimenomaan tulevien kausien Lainetta, joka jättää kaiken kentälle.
.
.
.
Katsotaan kahden vuoden päästä kuinka väärässä olin. :D

edit: U20 eikä U18
 
Viimeksi muokattu:

ijuka

Jäsen
Jos viitattiin minuun, niin eiköhän Laine pysty toisessakin laidassa operoimaan, vaikkakin mies on oikealle istutettu Winnipegissä. Tätä on jopa peräänkuulutettu tässä ketjussa monen toimesta.
Niinpä, mutta Jetsissä jostain syystä häntä kuitenkin pidettiin oikeassa laidassa kätisyyksien vuoksi. Eli se että Connor hänen edellään on pelannut viittasi lähinnä siihen, että Connorilla on eri kätisyys, eikä siitä voida tuollaisia paremmuusjohtopäätöksiä suoraan vetää.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
On Suomen lätkäjournalismin kentällä myös moniäänisyyttä, mun mielestä.

Ehkä tää on osin näkökulmakysymys, tuotantokysymys. Entiset pelaajat puolustaa omiaan kun painetta ja kritiikkiä kuitenkin sataa molemmin puolin lätäkköä. Ja väitän ettei homerismi ole suomalainen ilmiö, samalla lailla tietyt mediat NHL:ssäkin luo narratiiveja sen mukaan, mitä kohdeyleisönsä haluaa.

Mutta joo. Kyllä aidon tunnistaa pitkässä juoksussa. Jääkiekkojournalismin saralla. Sitten jos painottuu pelkkään jääkiekkoviihteen luomiseen, niin mäkiset, jaloset, timoset ja väänäset saa aika paljon enemmän liikkumavaraa.
Joo kyllä siellä Suomen lätkäskenessä on ihan hyviäkin kavereita ja ammattilaisiakin hakemassa enemmn sitä objektiivista näkökulmaa. Moniäänisyyttäkin löytyy, mutta koen silti tuon em. tarjonnan olevan hyvin vähäistä verrattuna tuohon "saunakaveri" touhuun ja se jää tuon jyrän alle. Yhtenä hyvänä esimerkkinä ELMO-lehden Juuso Kokkonen, joka perkaa erinomaisella kammalla mm. Liigaa ja jääkiekko ylipäätänsä. On monipuolista näkökulmaa, eikä se ole vain sitä, että "suomalaisia on taas kohdeltu kaltoin ja muut on itsekkäitä kakaroita" -tason juttuja. Mutta Kokkonenkin ja ELMO-lehti tuppaa jäämään noiden valtamedioiden alle, kun ELMO on vasta tekemässä nousua ja tulemista sinne suomalaisen jääkiekkoskenen ytimeen. Paljon on toki menty jo vuosien aikana eteenpäin ja paljon on tullut lisä näkökulmiakin, mutta paljon on matkaa vielä jäljellä. Ja pitää muistaa, että eihän se keskustelu ns. valmista tulekaan koskaan olemaan, vaan koko ajan pitää pysyä ajan hermolla ja tuoda sitä lisäinformaatiota esille ja uusi perspektiiveja.

Ei tämä ole mikään pelkästään Suomea koskeva ilmiö, vaan näkyy ihan samalla tavalla vaikka Pohjois-Amerikassa.

Hyvä esimerkki tästä on se, miten vasta Babcockin potkujen jälkeen alettiin puhua tämän valmennusmetodeista ja esimerkiksi Marneriin kohdistuneesta "kiusaamisesta". Asia oli kyllä varmasti kantautunut useamman toimittajan korviin jo aikaisemmin. Miksi tästä ei uutisoitu ennen Babcockin potkuja? No siksi, että paljastamalla tällaisen jutun seuraavalla kerralla Babcock ei sitten enää anna sitä haastattelua sinulle. Ehkä se taho joka vuoti tämän asian julkisuuteen, ei enää paljasta juttuja pukuhuoneen sisältä.

On tietysti poikkeustapauksia näihin juttuihin, ja käsittääkseni ainakin Savolainen & Sihvonen parivaljakko on aika avoimen rohkeasti kritisoinut HPK:ta Hämeen Sanomissa, vaikka se ei varmasti heidän työtään ainakaan edistä seuran henkilöstön kautta.
Vastaan tässä nyt samalla, kun liittyy yllä olevaan lainaukseen. Juu, eihän tämä todellakaan ole mikään ilmiö, jota näkee vain Suomessa, vaan ihan yhtä niljakasta se touhu on siellä P-Amerikassa. Jos nyt ottaa esimerkiksi, vaikka noita NHL-pelien kotiselostuksia, niin ne ovat kyllä välillä niin niljakasta 'yhden tuuban' näkökulma kamaa, että oksat pois. Lähinnä otin tuolla perkaukseen vain tuon suomalaisen jääkiekkokeskustelun, koska se on se asia ja keskustelu johon voimme vaikuttaa, emmekä siihen mitä tuolla lätäkön toisella puolella puhutaan kahvipöydissä.

Tässäkin sellainen kliseinen termi, että keskity omaan tekemiseen ja, kuten todettua, me emme voi hirveämmin vaikuttaa siihen millaista journalisimia P-Amerikassa tarjoillaan, mutta siihen voimme, mihin suuntaan haluamme viedä nimenomaan _suomalaista_ jääkiekkokeskutelua.

Eikä se tarkoita, että jos P-Amerikassa katsotaan yhden tuuban läpi ja puhutaan ihan höpöhöpö propagandaa, niin että meidän täytyisi vajota Suomessa samalle tasolle. Mielestäni me voimme kehittää suomalaista jääkiekkokeskutelua entisestään ja jättää nuo "buddy" -läpät muille. Kuten totesin ylempänä, niin hyviäkin kavereita siellä on, mutta tuppaavat vaan jäämän näiden pekkajalosien sun muiden jalkoihin.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Wheelerin ja Scheiffelen kritisointi on näköjään kiellettyä HFboardsilla.

Joku käyttäjä loi mainboardsille ketjun, missä kysyttiin, että onko Jetsillä johtajuus ongelma. Sinne ketjuun tietty siteerattiin Pekka Jalosta ja Iltalehteä ja ketju alkoi täyttyä puolesta ja vastaan kommenteista. En sanoisi, että kirjoittelu lähti millään mittarilla käsistä, mutta kieltämättä hieman sivuraiteille ehkäpä. Ei kuitenkaan enempää, kuin normaalisti. 10-minuuttia myöhemmin koko ketju hävisi. Eli se siis poistettiin, eikä suinkaan laitettu lukkoon, mikä on yleisin lopputulos ymmärtääkseni. Aihetta sivuavaan ketjuun ilmestyi pari ihmettelevää kommenttia, jotka hävisivät sen siliän tien.

En usko salaliittoteorioihin herkästi, mutta aika outoa toimintaa. Yleisesti siis ketjuja lukitaan, mutta ei käsittääkseni poisteta.

Pysytään nyt sen verran ketjun aiheessa ja sanotaan, että pidän siirrosta, koska alan pitämään Laineesta mutta Winnipegiä tulen aina inhoamaan.
 

teppana

Jäsen
Wheelerin ja Scheiffelen kritisointi on näköjään kiellettyä HFboardsilla.

Joku käyttäjä loi mainboardsille ketjun, missä kysyttiin, että onko Jetsillä johtajuus ongelma. Sinne ketjuun tietty siteerattiin Pekka Jalosta ja Iltalehteä ja ketju alkoi täyttyä puolesta ja vastaan kommenteista. En sanoisi, että kirjoittelu lähti millään mittarilla käsistä, mutta kieltämättä hieman sivuraiteille ehkäpä. Ei kuitenkaan enempää, kuin normaalisti. 10-minuuttia myöhemmin koko ketju hävisi. Eli se siis poistettiin, eikä suinkaan laitettu lukkoon, mikä on yleisin lopputulos ymmärtääkseni. Aihetta sivuavaan ketjuun ilmestyi pari ihmettelevää kommenttia, jotka hävisivät sen siliän tien.

En usko salaliittoteorioihin herkästi, mutta aika outoa toimintaa. Yleisesti siis ketjuja lukitaan, mutta ei käsittääkseni poisteta.

Pysytään nyt sen verran ketjun aiheessa ja sanotaan, että pidän siirrosta, koska alan pitämään Laineesta mutta Winnipegiä tulen aina inhoamaan.

Kyllä sieltä poistellaan ketjuja ihan päivittäin. Ei mitenkään uutta. Varsinkin ketjut jotka ovat menossa huonoon suuntaan ja kuuluisivat muutenkin enemmän joukkueen omalle alafoorumille.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Ymmärrän että moderaattorit ei jaksa pitää ketjua, mihin tullaan vaan haukkumaan toisen joukkueen pelaajia, mikä johtaa sitten toisten käyttäjien haukkumiseen ja lukuisiin yhteydenottoihin moderaatioon. Helpompi laittaa vaan koko homma kiinni. Sen takiahan se politiikkaosio poistettiin, kun eivät jaksaneet sen kanssa enää. Kyllähän tuolla yleisessä osiossa puidaan joukkueiden pelaajia, niin en usko että se liittyi ketjun sulkemiseen. En ehtinyt näkemään, lähtikö mopo käsistä kun näin vain ensimmäisen sivun. Luulisi, että asiasta saisi puhua, kun on tuolla puitu pelaajien juomisongelmia ja väkivaltasyytöksiä, niin miksei jotain paskanpuhumisjuoruja saisi käsitellä?
 

teppana

Jäsen
Ymmärrän että moderaattorit ei jaksa pitää ketjua, mihin tullaan vaan haukkumaan toisen joukkueen pelaajia, mikä johtaa sitten toisten käyttäjien haukkumiseen ja lukuisiin yhteydenottoihin moderaatioon. Helpompi laittaa vaan koko homma kiinni. Sen takiahan se politiikkaosio poistettiin, kun eivät jaksaneet sen kanssa enää. Kyllähän tuolla yleisessä osiossa puidaan joukkueiden pelaajia, niin en usko että se liittyi ketjun sulkemiseen. En ehtinyt näkemään, lähtikö mopo käsistä kun näin vain ensimmäisen sivun. Luulisi, että asiasta saisi puhua, kun on tuolla puitu pelaajien juomisongelmia ja väkivaltasyytöksiä, niin miksei jotain paskanpuhumisjuoruja saisi käsitellä?

Politiikkaosasto meni kiinni koska sivusto ei halunnut riskeerata oikeustoimia.

Vaikea sanoa kun en ketjua nähnyt, mutta ei ollenkaan tavatonta että HFBoardsilta poistetaan kokonaisia ketjuja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Kyllä sieltä poistellaan ketjuja ihan päivittäin. Ei mitenkään uutta. Varsinkin ketjut jotka ovat menossa huonoon suuntaan ja kuuluisivat muutenkin enemmän joukkueen omalle alafoorumille.

Onhan se ihan totta. Vaikeahan se on tietty sanoa, että kuinka paljon enemmän ketjuja poistetaan kuin lukitaan, koska suurinta osaa ketjuista en koskaan ehdi näkeä.

Ymmärrän että moderaattorit ei jaksa pitää ketjua, mihin tullaan vaan haukkumaan toisen joukkueen pelaajia, mikä johtaa sitten toisten käyttäjien haukkumiseen ja lukuisiin yhteydenottoihin moderaatioon. Helpompi laittaa vaan koko homma kiinni. Sen takiahan se politiikkaosio poistettiin, kun eivät jaksaneet sen kanssa enää. Kyllähän tuolla yleisessä osiossa puidaan joukkueiden pelaajia, niin en usko että se liittyi ketjun sulkemiseen. En ehtinyt näkemään, lähtikö mopo käsistä kun näin vain ensimmäisen sivun. Luulisi, että asiasta saisi puhua, kun on tuolla puitu pelaajien juomisongelmia ja väkivaltasyytöksiä, niin miksei jotain paskanpuhumisjuoruja saisi käsitellä?

Totta tämäkin. Mutta toisaalla on outoa, että nuo lukuisat "nuorukainen X on parempi kuin nuorukainen Y" -ketjut saavat elää viikko- ja kuukausitolkulla, missä erityisen paljon näkee näitä henkilöön kohdistuvia hyökkäyksiä.

Mielestäni ihan aiheellinen ketju, ottaen huomioon Winnipeg on Columbuksen ohella joukkue, mistä nuoret huiput valuvat herkästi pois. Ei se mielestäni kuulu yhtään sen enempää joukkueen omalle forumille, kuin vaikkapa "mikä Erik Karlssonia vaivaa" -ketju.

Ketjua tunnin verran seuranneena, ei siellä siihen mennessä yhtään ylilyöntiä oltu nähty. Mitä nyt palstan legendaarisin hahmo, Mulletman kävi kertomassa, että hän oli oikeassa koko ajan. Noissa poistoissa vaan on se vittumainen juttu, että niistä ei saada koskaan kuulla syytä. Arvostan enemmän sitä, että ketjuja laitetaan lukkoon, koska niihin aina moderaattori jättää syyn lukitsemiselle ja se on myös yleensä helppo allekirjoittaa.

No tämä olkoon omalta osaltani tässä. Oli se syy sitten Wheeler, Maurice tai vaikkapa Ehlersin vitun ärsyttävä leuka, niin Pate on toisen seuran omaisuutta ja se ei siitä enää muuksi muutu vaikka juurisyy saataisiinkin selville.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Laine vs Matthews paska valloitti HFBoardsin aika pitkäksi aikaa, ja moderaattorit sai siitä varmaan tarpeekseen jo vuosia sittenm joten kaikki Laineeseen liittyvä katsotaan tarkkaan. Valtaosin jenkkiläinen foorumi, niin siellä ei ehkä ihan löydy ymmärrystä sille minkä takia suomalaiset pitävät oman maan pelaajat aika lähellä sydäntä. Amerikkalaisilla ja Kanukeilla ei ole sitä vaaraa, että NHL pelaajat joskus uhkaisi loppua kesken.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En halua moderoida mutta pitäkää vaan hfboards siellä ja Laine-jutut täällä. Sen verran ahdistavan tuntuinen palsta että ei niitä angsteja tänne, kliseisesti sanottuna eipä voisi hfboards-kiistat vähempää kiinnostaa.

Olisi erinomaista, jos Pate olisi heti covid-protokollien ja sen 48-tuntisen jälkeen pelikelpoinen ja pelikunnossa, vire on hyväksi ja jopa erinomaiseksi kauden avauksessa todettu ja debyytti uudessa joukkueessaan tuskin yhtään menohaluja vähentää.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Pahoittelut. Ei ollut todellakaan tarkoitus siis täällä alkaa laajemmin keskustelemaan HFboardsista sekä sen moderoinnista. Liippasi vain siinä mielessä aihetta läheltä, että kuitenkin yhtenä syynä Laineen lähtöön on väläytelty pukukoppiongelmia etunenässä Wheelerin toimesta. Täällä aihetta- kuten odottaa saattaa - on lähestytty maltillisemmalta kantilta, joka on siis täysin mahdotonta lätäkön toisella puolella olevalla palstalla, jo pelkästään huomattavasti massiivisemman kirjoittelijakannan takia. Hieman vain siis ihmetytti, ettei moista ajatusta saanut jatkojalostaa millään tavalla siellä, vaikka yleisesti tuntuu, että täällä jatkoajassa on hieman tiukempi moderointi (mikä on vain hyvä).

Mutta ei siitä tosiaan yhtään sen enempää, ennen kuin pääsee itse istumaan täällä jäähylle. Henk. koht. en usko mihinkään niin yksinkertaiseen selitykseen, että paska kapteeni petasi vain omaa sänkyään samalla, kun antoi ymmärtää jotain muuta. Mutta en myöskään ammu alas sitä selitystä, että yksi osasyy oli tuon kolmikon (Scheiffele, Maurice ja Wheeler) keskinäiset keplottelut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Olen itsekin joskus varmaan siteerannut HFBoardsia, ja siinä ei ole mun mielestä mitään väärää. Yleensähän on kyse tuoda asioista eri näkökulmia esiin, ja eri ihmisten toimesta. Toki yleensä itse pyrin tuomaan omia näkökulmia esiin, mutta en yhtään ihmettele jos joitakin kiinnostaa mitä mieltä asioista ovat vaikka paikalliset fanit tai muut ihmiset mantereen toisella puolen.

Sekava case, mutta toivon Laineen itsensä pystyvän keskittymään täysin tulevaan. Tehtyä ei saa tekemättömäksi vaikka kuinka Wheelerkin puhuisi tyhjiä pari minuuttia putkeen.

Laineella on nyt elämänsä tilaisuus, ja odotan että käyttää sen ns. aseet paukkuen. Columbus kaupunkina ei varmasti ole yhtään huonompi kuin Winnipeg, varmaankin päinvastoin. Ideaalitilanteessa Laine onnistuu Jacketsissa ja joukkue menestyy, kaupunkiin syntyy pienoinen buumi ja kulttuuri kehittyy. Tätä nähtiin Carolinassakin vähän aikaa sitten.

Vajaat 7v sitten Columbus pelasi Pittsburghia vastaan pudotuspeleissä, ja sinitakkien kotipeleissä oli uskomaton meininki päällä. Tuon haluaisin nähdä uudestaan ja vielä Laineen johtamana.



 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Eiköhän Wheeler, Scheifele ja Byfuglien järjestä kunnon kekkerit keskenään Paten lähdön kunniaksi. Voivat taas olla eläkepäiviin asti fanien suosikkeja. Tiedä vaikka Big Buff tekisi comebackin kun voi taas kerran käyttää ylivoimassa omaa surkeaa laukaustaan, eikä tarvitse kiukutellen luistella maalin ympäri kun Laine laittaa kiekon häkkiin sen sijaan, että syöttäisi hänelle.

Toivottavasti Kekäläinen on jutellut Tortorellan kanssa siitä, että Patelle on hyvä antaa erinlaisia vapauksia kentällä sen sijasta, että tuhotaan välit häneenkin. Paikka ylivoimassa omassa toimistossaan ainakin lienee varmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös