Huvittavaa, että aina pitää muistuttaa huonoista puolista, vaikka menisi hyvin. Se on kai sitä suomalaista mentaliteettiä, ettei saa kehua liikaa, ettei ylpisty.
Hauska tilastoneppi. Maurice Richards ja Peter Bondra maalien osuus 56%, all time listalta. Muistelen että Brandon Pirrillä ollut maalien osuus iso. Yksi 22 + 2 kausi tilillä. 59% näköjään koko ura. Varmaan vähän pelanneista löytyy 100% pelaajia kans.Samalla Laine otti NHL-uran 300. tehopisteen. 166+136 ja pisteidenjakautuminen 55%-45% yllätti minut, kun Laineesta aina puhutti maalinsylkijänä. Hassu sattuma, mutta Ovechkinillä sama jako 55%-45% pisteidensä osalta. Kenelläköhän on korkeiden maalien osuus pistesaldostaan?
56% lienee joku maaginen luku, johon kaikki snaipperit päätyvät. On meinaan sama myös Cam Neelyllä ja Pavel Burella.Hauska tilastoneppi. Maurice Richards ja Peter Bondra maalien osuus 56%, all time listalta. Muistelen että Brandon Pirrillä ollut maalien osuus iso. Yksi 22 + 2 kausi tilillä. 59% näköjään koko ura. Varmaan vähän pelanneista löytyy 100% pelaajia kans.
Pelissä ei välttämättä suurta panosta ollut, kun kumpikin joukkue on ulkona jatkosta, mutta MAF on kiistatta paremman puoliskon aloittava kassari liigassa. Komea suoritus Laineelta!Niin ja maallt 4-7, taisi olla pelleilypeli.
Ajoinko nyt johonkin miinaan kun en keksi miten MAF tähän liittyy?Pelissä ei välttämättä suurta panosta ollut, kun kumpikin joukkue on ulkona jatkosta, mutta MAF on kiistatta paremman puoliskon aloittava kassari liigassa. Komea suoritus Laineelta!
Pavel Bure tulee mieleen ekana, uskon että on parasSamalla Laine otti NHL-uran 300. tehopisteen. 166+136 ja pisteidenjakautuminen 55%-45% yllätti minut, kun Laineesta aina puhutti maalinsylkijänä. Hassu sattuma, mutta Ovechkinillä sama jako 55%-45% pisteidensä osalta. Kenelläköhän on korkeiden maalien osuus pistesaldostaan?
Ja uskotteko kotona, mietin ketäs näitä nyt on ja mieleen tuli Rocket Richard -pyttyvoittaja Jonathan Cheechoo, NHL-uransa tilastot 305 peliä joista 170 maalia ja kas kummaa, maalien osuus on 56%.56% lienee joku maaginen luku, johon kaikki snaipperit päätyvät. On meinaan sama myös Cam Neelyllä ja Pavel Burella.
Miina tai ei niin advanced statsiin kuuluu tietty vertailuindeksi, minkälaisia veskareita vastaan niitä maaleja on tehty.Ajoinko nyt johonkin miinaan kun en keksi miten MAF tähän liittyy?
Siitähän käytiin kovat keskustelut, riittääkö Patella kokonaisvaltainen peli valintaan olympiajoukkueeseen. Ja ei sitten lopulta riittänyt.Jos kunnon ja itseluottamuksen ajoitusta miettii, niin hyvin osuu tähän olympialaisten ratkaisupelien kohdalle.
Hienoa kyllä nähdä noita onnistumisia!
Niin ja maallt 4-7, taisi olla pelleilypeli.
Juu. Siksi tämän yön peliin MAF:n liittäminen onkin erikoista.Miina tai ei niin advanced statsiin kuuluu tietty vertailuindeksi, minkälaisia veskareita vastaan niitä maaleja on tehty.
Ja uskotteko kotona, mietin ketäs näitä nyt on ja mieleen tuli Rocket Richard -pyttyvoittaja Jonathan Cheechoo, NHL-uransa tilastot 305 peliä joista 170 maalia ja kas kummaa, maalien osuus on 56%.
Kohtahan Pate muuten uratilastoissa tämänkin Rocket-miehen siis maalien osalta saavuttaa.
Cheechoo onkin muuten noihin lyhyen NHL-uransa tilastoihin peilaten jännä siinä, että junnusarja OHL:ssä, farmihommissa AHL:ssä sekä loppu-urallaan KHL:ssä tilastonsa onkin kaikissa ihan päinvastainen ja noissa sarjoissa jokaisessa syöttöjä on enemmän kuin maaleja.
Ruotsissa SHL:ssä sentään maalien osuus täydet 100%, kuten Rocker Richard -statuksella kuulukin.
Modernilta ajalta enemmän pelanneista Wendel Clark, 58%.Samalla Laine otti NHL-uran 300. tehopisteen. 166+136 ja pisteidenjakautuminen 55%-45% yllätti minut, kun Laineesta aina puhutti maalinsylkijänä. Hassu sattuma, mutta Ovechkinillä sama jako 55%-45% pisteidensä osalta. Kenelläköhän on korkeiden maalien osuus pistesaldostaan?
Jos jotain mielenkiintoista statsla Laine vs MAF löytyy niin laittakaa se kaikkien nähtäville. Tilastot ovat aina mielenkiintoisia.Miina tai ei niin advanced statsiin kuuluu tietty vertailuindeksi, minkälaisia veskareita vastaan niitä maaleja on tehty.
Modernilta ajalta enemmän pelanneista Wendel Clark, 58%.
Noita NHL:n alkuaikojen lukuja ja nimiä lienee turha mainita, mutta sieltähän kaikki kärkinimet tulisivat. Cecil Dye tuota kait johtaisi 79% lukemallaan.
En ole ihan kaikkia eriä katsonut, mutta sanoisin että kohtuu hyvää tekemistä mutta parantamisen varaakin vielä jää. Paremmin saa nyt kiekkoa omille eikä menettele niin kuin synkkinä aikoina. Washingtonia vastaan puolustuspelin heikkoudet näkyivät, 2+1 tehoista huolimatta miinuksilla. Buffalo-pelistä en muista, ei tainnut saada ihmeempiä aikaan, ja Calgary-pelin hävisivät rumasti, Laine ei ollut huonoimpia joukkueestaan mutta ottelun tähdet oli kaikki vastapuolella. Sen sijaan Montreal- ja Chicago-pelit on mielestäni ollut aika hyvää tekemistä kauttaaltaan.Kertokaapa joku kokonaan pelejä katsonut, miten Pate on pelannut maaliensa välissä tämän pisteputken aikana? Näin ihan silloin putken alussa pelin Floridaa vastaan, jossa maalit syntyivät sinänsä loistavilla suorituksilla yksittäisistä tilanteista pelin kokonaiskuvan ollessa Paten muun pelaamisen suhteen aika synkkä. Olettaisin, että samanlaisella pelillä ei voi saada tällaista maalisumaa aikaan, joten Laine lienee kentällä järkevämpi/dynaamisempi pelaaja juuri nyt?
Totta, nyt muistan minäkin että ihan eri kaveri oli maalilla.Juu. Siksi tämän yön peliin MAF:n liittäminen onkin erikoista.
Eiköhän tuossa ollut vaan kuittia niille, jotka ovat täällä aina kertomassa, kuinka paska Laine on silloin, kun on vähän vaikeampi vaihe meneillään.
Jos laittaa välikaasun pohjaan, jää kyllä jalkoihin. Ei pysty vaihtamaan isommalle eikä pienemmälle. Siinähän rullaat vapaalla. T. nimim. C-kortti -82Laine näyttää laittaneen välikaasun pohjaan Hervannan valtaväylällä. Tässähän on tullut ihan itselläkin helpottuneen oloinen tunne, kun maaleja on alkanut syntymään, vaikkakin oli taas pelleilypeli kyseessä..
Miksi Laineen ketjussa on niin paljon viestejä? Juuri sen takia, että hyvä-Patu ja paska-Patu ovat potentiaalisesti NHL:n paras ja huonoin pelaaja.