Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä onkin ne kolme sanaa, jolla voitaisiin aloittaa jokainen kommentti tässä ketjussa. Jos tulee joku hullu ajatus ihan kenellä meistä tahansa, niin käydään kirjoittamassa tähän ketjuun ja aloitetaan se noilla sanoilla. Tulisi varmasti hienot tulevat sivut tähän ketjuun!

Voi että, mitähän tähän sanoisi.

Tuli mieleen ajatus, että on pelaajia kuten Aho, joka allekirjoittaa sama mihin joukkueeseen offer sheetin, kunhan vain voisi lähteä äkkiä Hurricanesista ja sitten on pelaajia kuten Laine, joka ei kirjoita mitään offer sheetia, kun haluaa sitoutua Jetsiin. Kaikki muut johtopäätökset kuin tämä, on sun omia asenteellisia mielipiteitä, joissa ei ole yhtään sen enempää todellisuusperää kuin yllä olevassa väitteessä.
Sitä paitsi, viitaten tuohon @blue line ajatukseen, eikö Pate just jossain haastattelussa kesän aikana sanonut, että pelaisi lätkää vaikkei siitä mitään maksettaisi.

Joojoo, ei tarvi irvileukojen vaivautua että miksei sitten tee miljoonan lappua mutta kuitenkin, ei mulle Patesta ihan sellaista kuvaa ole tullut että pelaa pelkästä rahasta vaan eikö siinä just ole heppu, kenestä on huokunut sellainen rakkaus lajiin ja että pääasia on että pelataan nyt vaan hokia.

Ne ainakin mun mielestäni on sitten eri kavereita, jota ei koko pelaamansa laji kummemmin edes kiinnosta ja tekee vaan duuniansa kun sattuu siinä olemaan ihan hyviä ja pelkkä raha vie eteenpäin.

En siis usko, että Pate laittaisi hokkareita naulaan motivaation puutteesta, jos nyt sattuisi saamaan jonkun jättipotin. Veikkaan, että pelihommat nimenomaan on se puoli, jotka tuota Tesoman kundia kiinnostavat samalla tavalla kuin vaikka Kimi haluaa vaan ajaa, sama mikä laite ja missä, mutta kunhan saa ajaa ja mahdollisimman vähän vääntää politiikasta tai fyrkasta tai näiden yhteissummasta lajin sisällä.
 
Viimeksi muokattu:
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Vaikka Pate sen 30maalia teki niin eikö tehnyt yhdessä kuukaudessa 16? Näin ollen 14 maalia koko muulla kaudella. Juu on hieno suoritus. Mutta ei todellakaan voida puhua mistään hyvästä suorituksesta. Etenkin kun tehotilasto joukkueen surkein myös.

Ja jos en myös väärin muista. Niin Pate sanoi, että haluaa olla parempi pelaaja. Minusta 1-2 ekan kauden Pate oli parempi ku tämän 3. kauden Pate
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka Pate sen 30maalia teki niin eikö tehnyt yhdessä kuukaudessa 16? Näin ollen 14 maalia koko muulla kaudella. Juu on hieno suoritus. Mutta ei todellakaan voida puhua mistään hyvästä suorituksesta. Etenkin kun tehotilasto joukkueen surkein myös.

Ja jos en myös väärin muista. Niin Pate sanoi, että haluaa olla parempi pelaaja. Minusta 1-2 ekan kauden Pate oli parempi ku tämän 3. kauden Pate
Kyllähän kolmas kausi oli takapakkia siihen, mitä kaksi ensimmäistä kautta oli lupaillut. Ei pelkästään tehojen suhteen, mutta Laineen pelillinen anti oli huonoimmillaan miinusmerkkistä joukkueelle. Tosin pudotuspeleissä oli vaarallinen ja pelasti sillä jonkin verran kauttansa, vaikka Jets lähtikin heti lauluun.

Yksi huonompi kausi nyt ei silti ole vielä katastrofi. 30 tehtyä maalia kuitenkin ja puhumme tällaisia, mikä kertoo siitä odotusarvosta ja potentiaalista, mikä Laineella on. Hyvä juttu kuitenkin, että Laine on ilmeisesti tänä kesänä käynyt kuitenkin jäällä.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Laine oli heikoimpina hetkinä viime kaudella käytännössä lähes hyödytön joukkueelleen. Lopetin jo jossain viime kauden aikana analysoimisen siitä, että mistä tuo epätasaisuus johtuu, mutta jostain hänen pitäisi kaivaa tasaisuutta maalituotantoonsa. Se kun näköjään selvästi häneen vaikuttaa vähän liikaakin, jos verkko ei heilu. Itseluottamus katoaa ja homma menee liikaa puristamiseksi. Sen mä muistan viime kaudesta, että kaksinkamppailutilanteissa hänellä on paljon parannettavaa. Ei käytä isoa kroppaansa minusta tarpeeksi hyödykseen ja pienessä tilassa tulee ongelmia. Lisäksi luistelua parantamalla voisi monesti välttää joutumasta niihin nurkkapaineihin.

+50 maalintekijä tässä olisi potentiaalisesti, mutta pelkästään YV:llä maila pystyssä B-pisteen kaarella hän ei tuota määrää koskaan tule tekemään. Noita fyysisiä ominaisuuksia pitää vielä parantaa ja asenteeseen parikin napsua lisää sellaista karmit kaulassa tilanteisiin menemistä. Röyhkeyttä siis vielä lisää. Vähän liian pehmeä Laine on toistaiseksi ollut. Liikaa odottaa sitä, että joukkuekaverit tekevät hänelle maalipaikat. Oman työnteon määrää lisäämällä voisi luoda enemmän sellaisia pikkaisen likaisempia maaleja, irtokiekkoja, reboundeja yms. Ei niiden aina tarvi olla ranteella yläpeltiin, vaan niistä rumemmistakin saa yhtä monta täppää taululle. Ehkä hänellä ei sitten kuntopohja toistaiseksi ole vaan vielä riittänyt siihen, että illasta toiseen kelataan täysiä. Mene ja tiedä ja enhän minä sitä tiedä.
 
Viimeksi muokattu:
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Tulkaa joku mulle selittämään, kun mä en ymmärrä että mikä tää homma on?
Yritän antaa oman näkökantani tähän, saatan olla ihan ulapalla mutta olenpahan sitten ainakin yrittänyt antaa jonkunlaisen mielipiteen. Ymmärtääkseni kysyit Patrik Laineen dissaamista ja mistä syistä? Korjaa jos olen väärässä. Itse näen sen niin, että tuo kaikki on lähtenyt ihan sieltä Paten tulokaskaudelta ja erään "iskä"- nimimerkin kirjoituksista. Nuo hänen kirjoitukset ja Paten hehkutukset olivat niin absurdeja (tyyliin: "on jo nyt parempi maalintekijä kuin Ovechkin ym.), että nuo kirjoitukset saivat todella monet tänne kirjoittavat kyseenalaistamaan näitä hehkutuksia ja alkoivat pistämään takaisin omia näkökantojaan Paten heikkouksista ja puutteista. Tai välttämättä Paten arvostelijat eivät tuolloin niinkään vielä kirjoittaneet hänen heikkouksistaan, vaan yksinkertaisesti yrittivät vastata, että vaikka Pate loistava maalintekijä onkin, niin hän ei vielä yllä näiden legendojen joukkoon, ei sitten millään. Noita jotka silloin Patea jumaloivat (tältä se silloin ainakin tuntui) oli muitakin kuin tämä "iskä", mutta oman muistikuvani mukaan hän oli se aggressiivisin puolustelija, joka ei vaan suostunut näkemään mitään huonoa kultapojassaan. Itsekin hänelle aikanaan vastasin, mutta eihän siitä keskustelusta muistaakseni mitenkään asiallista saanut, kun toinen oli niin jäärä oman mielipiteensä kanssa. Nämä kovat väännöt syntyivät muistaakseni paljolti siitäkin, kun toinen ryhmä perusti mielipiteensä omaan silmään ja eivät nähneet Patessa pelaajaa joka tulee lyömään kaikki maaliennätykset tulevaisuudessa rikki. Tätä taidettiin perustella ainakin sillä, että Pate ei ollut juurikaan sen tyyppinen pelaaja joka pystyi ratkomaan otteluja itse, tai ainakaan hän ei pystynyt tekemään maaleja yksin sitä rataa, mitä toinen kaveri, mihin häntä sitten verrattiinkin. Liike (räjähtävyys), kiekonhallinta (nopeus) ja taklaaminen olivat ainakin sellaisia puutteita, että sellaisilla otteilla ei tulla koskaan olemaan kaikkien aikojen maalintekijä. Tottakai näitä ominaisuuksia pystyy kehittämään, mutta kukaan ei pysty varmaksi sanomaan koskaan, että mille tasolle ne tulevat nousemaan. Mutta tämä ärsytti selvästi todella montaa kirjoittajaa (mukaanlukien allekirjoittanutta), kun Pate joidenkin mielestä oli jo siinä vaiheessa sellainen superstara, että oksat pois.
Tähän toiseen ryhmään sitten kuului nämä Paten ihailijat ja jumaloijat, jotka perustelivat paljon Paten yliluonnollisuutta tilastoihin. Muistan ainakin, että paljon oli kirjoituksia tyyliin: "Pate pystyy tekemään maalinsa paljon kauempaa kuin muut, hänen ylivertaisen laukauksensa ansiosta" ym. Ja Paten ikään paljon myös nojattiin. Kun hän teki nuorena niin paljon maaleja, niin laskeskeltiin kauden keskimääräisiä maalimääriä ja sitä, että kuinka monta sataa (tai tuhatta) maalia hän tulee urallaan tekemään. Noista sit väännettiin lujaa arvostelijoitten ja puolustelijoitten kesken. Tai no ei välttämättä voi sanoa edes puolustelijoitten, vaan jumaloijien. Omaan silmään se Paten ylistäminen vaan lähti eräillä aivan liikaa laukalle ja odotukset tuntuivat nousevan epärealistisen korkeille (sen aikasiin peliotteisiin nähden). Sit kun toiset eivät nähneet hänessä niin tehokasta maalinsylkijää, kuin nämä toiset kirjoittelijat, syntyi helposti tällaiset kuppikunnat missä toiset pääsivät pätemään kun Patella tuli kylmempiä jaksoja ja sit toiset pääsi liekkeihin kun tulee viiden maalin ilta. Olisi mielenkiintoista nähdä miten Paten otteita kommentoitaisiin nykypäivänä, jos täällä palstalla ei olisi koskaan ollut kyseistä "iskä"- nimimerkkiä. Oma mielipide on, että jos hän ei nyt ole aloittanut sitä Paten ylistämistä ja uhoomista sillä, että tulee olemaan aikakautensa kovin maalintekijä (tai siis hänhän oli jo), niin ainakin yksi äänekkäimmistä ja aktiivisimmista ylistäjistä hän oli ja varmasti oli todella merkittävä luku siihen, että näitä Paten "vihaajia" syntyi. Joku joka muistaa paremmin, että oliko joku toinen nimimerkki sellainen joka tätä ylistämistä enemmän harrasti, korjatkoon sen. Etten "hauku" väärää puuta.

Näin minä ainakin itse sen näen, että miksi nämä kirjoittelut ovat tähän menneet.
 

Isäntä

Jäsen
Toki tuo Koivun laittaminen vasta kakkoskoriin oli virhe, jos mietitään, että eihän mies ole koskaan kenellekään mitään mielipaa aiheuttanut.
Jatkoajan väen on toki pystynyt pitämään tyytyväisenä.
Olihan täällä hirveät väännöt joskus siitä, onko Koivu Top-20 sentteri NHL:ssä, riittävä ykkössentteri contender-Wildille jne. Siis silloin kun Suomella ei ollut parempiakaan kenttäpelaajia, kenestä vääntää. Nykyään on vähän toinen tilanne.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Mitä jos Patrik Laine olisi pelannut kolme kautta NHL:ssä ja tehnyt 110 maalia, mutta kaudet olisivat ollaat järjestyksessä 30+20=50, 36+28=64 ja 44+26=70? Kuinka erilaiset olisivat tunnelmat jatkiksessa, kuinka paljon vahvempi olisi Laineen asema sopimusneuvotteluissa, kuinka paljon Laineen tilanne oikeasti poikkeaisi tämän päivän todellisuudesta?
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Jymy, narrit (ei khl)
Mitä jos Patrik Laine olisi pelannut kolme kautta NHL:ssä ja tehnyt 110 maalia, mutta kaudet olisivat ollaat järjestyksessä 30+20=50, 36+28=64 ja 44+26=70? Kuinka erilaiset olisivat tunnelmat jatkiksessa, kuinka paljon vahvempi olisi Laineen asema sopimusneuvotteluissa, kuinka paljon Laineen tilanne oikeasti poikkeaisi tämän päivän todellisuudesta?
Kai sillä nyt on oikeastikin merkitystä ovatko pelaajan esitykset nousussa vai laskussa.
 
Löylyhuoneen automaattinen löylynheittäjä

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Mitä jos Patrik Laine olisi pelannut kolme kautta NHL:ssä ja tehnyt 110 maalia, mutta kaudet olisivat ollaat järjestyksessä 30+20=50, 36+28=64 ja 44+26=70? Kuinka erilaiset olisivat tunnelmat jatkiksessa, kuinka paljon vahvempi olisi Laineen asema sopimusneuvotteluissa, kuinka paljon Laineen tilanne oikeasti poikkeaisi tämän päivän todellisuudesta?
Voisin väittää, että tilanne poikkeaisi jonkin verran tämän päivän todellisuudesta. Luonnollisesti.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Mitä jos Patrik Laine olisi pelannut kolme kautta NHL:ssä ja tehnyt 110 maalia, mutta kaudet olisivat ollaat järjestyksessä 30+20=50, 36+28=64 ja 44+26=70? Kuinka erilaiset olisivat tunnelmat jatkiksessa, kuinka paljon vahvempi olisi Laineen asema sopimusneuvotteluissa, kuinka paljon Laineen tilanne oikeasti poikkeaisi tämän päivän todellisuudesta?
Tunnelmat Laineesta olisivat huomattavasti optimistisemmat.

Laineen asema sopimusneuvotteluissa olisi merkittävästi edullisempi hänen kannaltaan.

Laineen tilanne poikkeaisi merkittävästi tämän päivän todellisuudesta, sillä ura olisi vahvan tulokaskauden jälkeen tasaisessa noususuhdanteessa, ja seuraavalle kaudelle 50 maalia olisi realistinen odotusarvo.
 

RiverDog

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tämän ketjun voisi laittaa katkolle niin pitkäksi aikaa, että Laineen sopimus julkaistaan ja hän pelaa ensimmäisen pelinsä heti sopimuksen julkistamisen jälkeen 8.12 Duckseja vastaan.

Kenellekään ei ole mitään annettavaa tähän ketjuun ennen sitä! Sananvapaudellakin pitää olla taso.
 
Repolainen 3.12.2017 "Tällä hetkellä Jesse Puljujärvi on parempi pelaaja kuin Patrik Laine"

Kotkaniemi aka "missile of a wrister"

Animal

Jäsen
Mitä jos Patrik Laine olisi pelannut kolme kautta NHL:ssä ja tehnyt 110 maalia, mutta kaudet olisivat ollaat järjestyksessä 30+20=50, 36+28=64 ja 44+26=70? Kuinka erilaiset olisivat tunnelmat jatkiksessa, kuinka paljon vahvempi olisi Laineen asema sopimusneuvotteluissa, kuinka paljon Laineen tilanne oikeasti poikkeaisi tämän päivän todellisuudesta?
Se poikkeaisi merkittävästi, esim. Barkovlla, Aholla ja Rantasella on pinnoissa tuollainen nouseva trendi.

Huomiona on myös mainittava, että Laineen viime kauden +/- saldo -24 on poikkeuksellisen huono ja se on kirkkaasti huonoin koko Jetsissa. Toiseksi huonoin on "liian paska sentteri" Bryan Little, jonka -12 saldo isolta osin on Laineen pelistä ulkona surffailun ansiota. Tämän lisäksi se, että elämänsä parhaassa testosteronin tuotanto vaiheessa oleva nuori mies ottaa 6-7 kg painoa lisää pelaamalla NHL:ssa joka toinen päivä kertoo yhdessä +/- saldon kanssa ammatti-ihmisille paljon huolestuttavampaa kieltä kuin joku yksittäinen notkahdus tai heikompi jakso pisteissä.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Laine teki viime kaudella 78 pistettä vähemmän kuin Kucherov. Ihan vaan yhtenä pointtina kun täällä mainitaan aina vaan maalimäärät kun puhutaan tulevasta sopimuksesta.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Kenellekään ei ole mitään annettavaa tähän ketjuun ennen sitä! Sananvapaudellakin pitää olla taso.
Hah! Mitähän se ketjulle annettava mahtaisi olla sopimuksen julkistamiseen jälkeen? "Mielestäni olisi ansainnut satadonaa vähemmän koska... ". Jep jep.

Ainoa syy miksi tätä ketjua jaksaa lukea on Fortine-tunnit, selkä suorana luistelut ja 5 maalia pelissä -hehkutukset. Kaikki muu "analysointi" on turhaa kun kukin näkee halutessaan striimeiltä otteet.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Veikkaan, että kaikki on ihan hyvin ensin kaudella. Pate tekee 65-75 pistettä, pelaa vähän tylsempää kiekkoa kuin tähän saakka, tekee vähän monipuolisemmin asioita kentällä ja vähän monipuolisemmista tilanteista maaleja. Hänestä tulee astetta tylsempi myös persoonana ja sitähän me kaikki sydänjuuria myöten haluamme. "You know, it's great to be here. City is great, fans are great, all teammates are great, we just have to work hard every day."
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Laine teki viime kaudella 78 pistettä vähemmän kuin Kucherov. Ihan vaan yhtenä pointtina kun täällä mainitaan aina vaan maalimäärät kun puhutaan tulevasta sopimuksesta.
Niinpä! Ajatella, että Ahollakin oli 45 pistettä vähemmän, vaikka pelasi yli piste/peli. Kertoo millainen nappikausi Kucherovilla oli. Huikea pelimies!

Playoffseissa tosin Kucherovilla meni vähän huonommin, vain 0+2 kolmeen peli, pelikielto ja vielä harmillisesti -2. Eiköhän Kucherov näytä ensi keväänä taas mistä on tosipelaajat tehty!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Eiköhän tässä syksyllä vielä nähdä episodi, jossa Buff heittää Patun pleikkarin suihkun alle ja pari viikkoa siitä Laine on kaupattu muualle.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Kaikki muu "analysointi" on turhaa kun kukin näkee halutessaan striimeiltä otteet.
Niin mitäpä sitä yleensäkään joukkueista, pelaajista tai peleistä keskustelemaan, kun kaiken voi halutessaan katsoa striiminä. Koko palsta lukkoon, paitsi Kierrätyskeskus.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy