Pasi Peltonen – kapteeni

  • 69 250
  • 283

jasa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Montreal Canadiens, Ajax, Liverpool
Runo Pelelle...

Tämä runo syntyi, kun muistelin Pelen niin loistavia perstaklauksia!!!!!
Osa runosta kuuluu myös Nikelle ja hopeakaudelle. Unohtamatta Patrikin
loiston päiviä.....

Patapeluri

Olen patapeluri vailla vertaa,
kun jäälle saavun Isomäki huutaa
Ajelen kovaa ja vastustajan niittaan
se on käsky penkin takaa.

Joskus tappion hetkellä hermot palaa
ja ajelen vastustajan staran puun takaa
Silloin Muukkonen määrää pitkää penalttii,
mut silti ylpeänä kuljen Porin raittii.

Väistä tai muuten sattuu,
sillä on siinä sun omavastuu.
Pelaa älä kuin neiti oo
ja et voi välttää kohtaloo.

Taas Sihvonen kolumnissaan hitaaks haukkuu,
mut nähdä saa, että täältä paukkuu.
Maalit tärkeimmät teen eestä maalin
ja ei pakit vastustajan saa mua nurin.

Hanskat pudotan, kun staraamme sattuu
ja tietää vastustaja silloin, nyt tapahtuu.
Istuu silloin peloissaan päässä penkin
ja jos kohtaamme menee peli sekaisin.

Väistä tai muuten sattuu,
sillä on siinä sun omavastuu.
Pelaa ja älä aina valita, sill
ei voi tuomita niittiä puhdasta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pasi Peltonen siis lopettaa legendaarisen peliuran (kuulemma näin kuulutettu pelin lopussa).

SUURET KIITOKSET PASI "PELE" PELTOSELLE ÄSSÄPAIDAN KUNNIAKKAASTA KANTAMISESTA!

Toivottavasti homma jatkuu Ässäorganisaatiossa ja joskus vielä vaikkapa edustusjoukkueen penkin takana jossain valmennustehtävissä?

Nostetaanko #6 kattoon?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kiitokset "vihatulle" vastustajalle. Kiitokset näistä vuosista ja leppoisia eläkepäiviä. Huhut ovat valmennuspuolelle viemässä, mutta katsotaan nyt. Yksi suurimmista pataikoneista ja suurin 90-luvun jälkeen.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ei riitä enää Pelellä vauhti liiga-ympyröihin, joten päätös oli oikea. Harmi ettei päässyt pelaamaan yhtään vaihtoa viimeisessä pelissään.

Kiitos Pele ja hyviä eläkepäiviä!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Peltonen saattaa olla niitä vihoviimeisiä jätkiä jotka alusta loppuun edustavat yhtä ainoata liigaseuraa käymättä edes välillä ulkomailla. Yli 800 liigaottelua yhden seuran paidassa ei ole ihan jokapäiväistä, joten kyllä tuollaista pelaajaa kunnioittaa pitää oli hän miten vittumainen vastustaja tahansa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitokset Pelelle, että uran huippuvuodet(kin) pelasi pahasti rämpineessä Ässissä, vaikka sauma olisi ollut lähteä pelaamaan parempiin jengeihin. Seurarakkautta parhaimmillaan.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiitos Pele. Sydän vuosi verta 2006, tämä kausi sentään päättyi voittoon.

Kiitos, Pasilla lienee annettavaa vielä porilaiselle kiekolle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hieman huolestuttavaa Pelen arvostuksen kannalta, että tässä ketjussa on vähemmän viestejä/lukukertoja kuin esimerkiksi ketjussa "Derek Damon Ässiin". Kuitenkin hieman eroa yli 800 pelin veteraanin ja tavallisen tusinavahvistuksen kanssa.

Peltonen on todellisia Ässäikoneja siinä missä Javanainen, Takko, Japa Levonen, Korpisalo & kumppanit. Toivottavasti saa ansaitsemaansa arvostusta niin faneilta kuin Ässäorganisaatioltakin.

Peltonen/Kivenmäki-mafia on myös päättymässä eli ainakaan sillä ei voida enää perustella Ässien huonoa menestystä tai joukkuehengen myrkyttämistä pukukopissa, mitä jotkut tahot ovat väittäneet kaudesta toiseen.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kiitos Pele! Oli ihan fiksua ottaa herra vielä mukaan kokoonpanoon vaikka pelaamaan ei pystynytkään. Ja turha vinkua siitä ettei päässyt Porin ulkopuolelle pelaamaan, mielestäni osoittaa kunnioitettavaa perheenisän roolia jos ajattelee muitakin kuin itseään.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pasi Peltonen,

Kiitos kaikista näistä vuosista, jotka olet patapaitaa kantanut. Aikaan on mahtunut tuskaa ja vitutusta mutta myös voittoja, taklauksia ja tunnetta. Tuollaisia patasydämiä tuskin enää tulee, taisit olla lajisi viimeinen.

Loistava porikiekon ikoni, kaikkea hyvää sinulle ja suuri kiitos.

Jeppe
 

pata 72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
6#

Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Kiitos Pele, sinua kaivataan vielä monesti. Ja otetaan oluet kun nähdään PK:ssa, me jumalaiset -72set :)

Upea lätkä jätkä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksi aikakausi on siis saatu päätökseen. Olisi pitänyt vaan tippua, niin Pele olisi jatkanut vielä. No leikki leikkinä.

Muistan nähneeni Pelen hänen ensimmäisen liigakautensa aikoihin Porin Hesburgerissa. Oli muistaakseni Nemo Nokkosmäen ja parin muijan kanssa syömässä ja jostain syystä halusin käydä hakemassa äijiltä nimmarit. Itselläni taisi olla ikää tuollaiset baltiarallaa 13 -vuotta. No joka tapauksessa tilanne on jäänyt mieleeni, koska Pele oli tilanteesta varsin vaivautunut. Sanoi muistaakseni jotain tyyliin "emmää ny mitää nimmareit an" ja katseli muualle. No antoi se sen nimmarin kuitenkin.

Kiitos nimmarista ja pelivuosista Padassa P.Peltonen.
 

Molkke

Jäsen
On se kova isku Pekka perusliigaseuraajalle, kun nämä ikonit lentävät pesästä. Peltonen on omissa papereissa aina ollut korkealla, ilkeä kaveri. Hyvä, että loppuu näin eikä esimerkiksi pahan loukkaantumisen takia vasten tahtoa. Harmi ettei kentälle kyennyt viimeisessä ottelussa. Kertoo kaiken, että halusi pukea penkin päähän. Jäämme kaipaamaan.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Pasi. Vaikka viimeisimmät kaudet olen kironnut pelaamisesi tasoa lähes joka pelissä, täytyy sanoa, että kunnioitukseni uraasi ja varsinkin seurauskollisuuttasi kohtaan on pohjaton. Ässäikoni numero 1.
 

GoldenWrist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tamin itkuraivarit
Kiitos "iso vaalee" kuluneista vuosista. Kupariselle jäi isot saappaat täytettäväksi porukan patasydämenä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Peltonen taisi muuten olla näitä "viimeisiä mohikaaneja" jotka vielä kunnon perstaklauksia edes silloin tällöin jakeli? Eihän nämä "junnut" niitä osaa joten taitaa olla jo lähes kuollut luonnovara nuo hienot taklaukset.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jahas, vai pistää Pele luistimet naulaan. Pitkään hän jaksoi luutia ylimmällä tasolla ja nousipa siinä ohessa iigan kaikkien aikojen jäähykunkuksi. Kyllä Pelelle olisi yhden mestaruuden suonut mielihyvin, sillä tällaisia seuraikoneja on nykyään liian harvassa. Rattoisia eläkepäiviä.
 
Suosikkijoukkue
Pata
Viimein Perstaklaaja. Tätä tulen kaipaamaan. Ja myös, (ei enään pariin viime kauteen esiintyneitä) rauhallisia nousuja omasta päästä, kiekko yli sinisen ja lämärillä maaliin. Näitä tuli jossain vaiheessa aina yksi kaudessa. Kiitos Pelelle.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Kiitos Peltoselle menneistä vuosista! Olit yksi inhoittavimmista vastustajista mutta silti yksi harvoista jotka jäävät mieleen. Kyllä Peltonenkin voi poistua jäältä ylpeänä tekemisistään pelaajana. Toivottavasti Pasillekin löytyy joku homma jatkossakin. On sitä hyvä joskus antaa kommenttia myös valmentaja Peltoselle kun vieraisille tulette.
 

Timitri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitos tälle miehelle hienosta urasta ja todella etenkin nykyään harvinaisesta seurauskollisuudesta! Muistan vielä sen, kun Pele tuli liigaan ryminällä, taklasi ja otti matsiakin heti aika kovien jätkien kanssa. Ekan kauden aikana taisi myllyttää ihan hyvällä menestyksellä ainakin Tinke Peltomaan ja Ari Vuoren kanssa.

Myöhemmin vastuu kasvoi ja mies pääsi jopa vuosikausiksi ykkösylivoimaan viivalle, ihan kohtuullisia tehojakin tuli useampana kautena. Huikein kausi oli ehkä 2002-03 kun Pele pelasi yhdessä Steve Shirrefsin kanssa monesti lähes puolet ottelusta. Hopeakausi on tietysti oma lukunsa. Vanhemmiten mies hieman rauhoittui, mutta oli varmasti loppuun asti liigassa aika kovan äijän maineessa, jolle ei kannata maalin edustalla alkaa haastamaan.

Ennen kaikkea muistan tästä hienosta pelaajasta sen armottoman taistelun, joka ei koskaan loppunut. Tässä on todellinen patasydän! Kiitos Pasi hienoista vuosista ja paita aikanaan Isonmäen kattoon!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pasi Peltonen: Ässä-ikoni. Toivottavasti tuo kömmähdys osataan jo kuitata huumorilla Porissakin :)

Pelelle kuitenkin rispektiä seurauskollisuudesta. Sellainen on harvinaista enää nykyään suomalaisessa pääsarjakiekkoilussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös