Pasi Peltonen – kapteeni

Ocrap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Arsenal, Fc porto
Mielestäni Pasi "Peltsi" Peltonen on todella onneton pelaaja. Tässä pari syytä:
-Puolustaja joka ei osaa lämätä.
-Hidas
-Huonot syötöt
-Ei uskalla tulla purkukiekkoihin vastaan
-Aina jossain muualla kun on vaaranpaikka omalla maalilla
-Huono pelisilmä
-Ei osaa taklata
JNE
 

carzala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bolton
Peltsillähän on patasydän. Joidenkin mielestä se riittää. Kenttäesityksillä ei ole väliä.
Eihän se haittaa, jos Peltsin kentällä ollessa menee maali per peli keskimäärin omiin, jos kerran on patasydän.
(Peltsin kentällä ollessa on tällä kaudella mennyt vasta yhdeksän maalia tasaviisikoin, ja pelejähän on takana jo huimat 10. Hyvä Peltsi!!!!)
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Fc Jazz, Colorado Avalanche
Viestin lähetti carzala
Peltsillähän on patasydän. Joidenkin mielestä se riittää. Kenttäesityksillä ei ole väliä.
Eihän se haittaa, jos Peltsin kentällä ollessa menee maali per peli keskimäärin omiin, jos kerran on patasydän.
(Peltsin kentällä ollessa on tällä kaudella mennyt vasta yhdeksän maalia tasaviisikoin, ja pelejähän on takana jo huimat 10. Hyvä Peltsi!!!!)
Olen melkolailla samaa mieltä. Sitä miestä hyysätään niin kauan kun sydän sykkii Ässille. Joku tuolla jo mainitsi ettei kaikkia Ässien maaleja voi Peltosen piikkiin laittaa miehen ollessa kentällä, mutta kyllä yli puolet hänen miinuksistaan on täysin miehen omaa syytä. Jotkut täällä ovat ylistäneet Peltosen pelisuorituksia huikeiksi, mutta itse en sanoisi niitä (parhaita) keskivertoa kummallisemmiksi. Iso hidas ja kömpelö puolustaja, juurtuu jo osittain Vellun aikaan, jolloin isot ja hitaat (Hård,Nykopp,Peltonen,Levokari) puolustajat olivat Ässissä valttia.
Kuten on usein monessa suhteessa todettu, laatu korvaa määrän
 

joenjo-b

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei Voi Olla Totta!

Pasi Peltonen on joukkueen tärkeimpiä pelaajia.Ehdoton joukkuehenken nostaja, joka positiivisella tavalla pitää porilaisuutta yllä. Joukkueen sisällä erittäin arvostettu pelaaja,jonka poissaolo tekisi suuren aukon joukkueen ryhtiin.
Tuntuu käsittämättömältä miten raumalaiset ovat saaneet muutamia porilaisiakin mukaansa Pasin mollaamiseen. Käykää useammin hallilla niin ymmärrys kyseiseen asiaan paranee.
 

vanha herra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz
Joku on vihdoinkin osannut avata oikeanlaisen ketjun!
Ässien pitäisi pikkuhiljaa joko ostaa pelaajat muualta tai tehdä omista junioreista tähtiä. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä ettei pelkällä porilaisuudella tässäkään ammatissa pärjätä. Kaupallistumisen myötä luodaan paljon uusia suhteita, ja se tuo myös mukanaan laajamittaisen pelaajavirran.
Ässät voisi tänä päivänä olla yksi suomen ykkösseuroista, mutta kiitos Atin ja hänen ystäviensä virheiden ansiosta joudumme kärsimään melkein jatkuvasta rahapulasta. Toivon että Juhani Tamminen saa ässät jälleen kukoistamaan.
Eiköhän Peltosen voisi jo ikänsäkin puolesta passittaa eläkkeelle?
(Sama EI koske Fandulia tai Korpisaloa, koska he hoitavat duuninsa kiitettävästi)
 

JanJ

Jäsen
Vanha herra on asian ytimessä.
Ässät piehtaroi rahassa, joten miksi sitä ei käytetä?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Ocrap
Mielestäni Pasi "Peltsi" Peltonen on todella onneton pelaaja. Tässä pari syytä:
-Puolustaja joka ei osaa lämätä.
-Hidas
-Huonot syötöt
-Ei uskalla tulla purkukiekkoihin vastaan
-Aina jossain muualla kun on vaaranpaikka omalla maalilla
-Huono pelisilmä
-Ei osaa taklata
JNE
Voisiko tuohon JNE- osioon sisältyä vielä

-ahne
-ruma
-läski
-huono maila
-pelkuri
-tyhmähkö

Nämä kaikki ovat ainakin yhtä perusteltuja kuin mainitsemasi. Huomasin muuten mielenkiintoisen seikan mikä yhdistää kaikkia näitä Peltonen- hate crew:n jäseniä.. huomaako kukaan muu?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Enää pitäisi tietää kuka on Pasi Peltonen?
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Fc Jazz, Colorado Avalanche
Re: Re: Syitä, miksi Peltonen pelaa ÄSSISSÄ

Viestin lähetti Näkkäri
Huomasin muuten mielenkiintoisen seikan mikä yhdistää kaikkia näitä Peltonen- hate crew:n jäseniä.. huomaako kukaan muu?
Minä ainakin kuulun "We hate Antti "Ati" Heikkilä"-clubiin. Tarkoituksemme on haukkua Antti Heikkilää vähintäänkin kerran päivässä. Pelaajana kyseinen herra oli kyllä kiistatta Ässien huippua, mutta talouselämässä hänen saavutuksensa(paitsi jos muutama konkurssi lasketaan saavutukseksi) eivät ole yhtä mittavat!
Kerroppa mikä meitä yhdistää!!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
The One And Only. Ei kahta sanaa. Avautumiset ykkösnikillä, eiks vaan?
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Fc Jazz, Colorado Avalanche
Täytyy sanoa että tuo on kyllä jo aika epätoivoista räpeltämistä. Kyllä minä ihan vaan tällä nikillä tänne olen kirjoitellut, tosin vanhan herran tunnen kyllä henk.koht, ja hänet tänne sain kanssamme mielipiteitäni jakamaan (vaikka hän minut jossain viestissä haukkui niin pahasti pystyyn että varoituksen itselleen ansaitsi).
En kylläkään ole tietoinen siitä kuka esim. Carzala on, mutta hänellä tuntuu samankaltaisia ajatuksia kanssani olevan.
Jos pari henkilöä on jostain asiasta samaa mieltä, mistä kaikki muut eri mieltä, ei se kai merkitse mitään!?
Koettakaapa seuraavaksi (myös Näkkäri) keksiä jotain mistä viittii enemmän kuin yhden vastauksen kirjoittaa.
 
Aamen - tänään se on tapahtunut. Tämä palsta on pitkällisen alamäen jälkeen kunnon hiilipaperikopio Ässien muinaisesta keskustelupalstasta.
 
Viimeksi muokattu:

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mihin tämä palsta on menossa

Jotenkin tuntuu että tässäkin foorumissa alkaa tapahtua se, mikä on jo tapahtunut monissa muissakin. Eli foorumin tultua suositummaksi on myös juttujen taso heikentynyt. Kuin myös kirjoittajien.

On naurettavaa alkaa edes pohtimaan Pasi Peltosen funktiota ässäjoukkueessa. Mies on tärkeimpiä pelureita niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Jospa nämä meidän kärkkäät arvostelijat vaivautuisivat peleihin silmät auki katsomaan mitä siellä tapahtuu.

Lisäksi on naurettavaa tällä hetkellä lähteä morkkaamaan muutenkaan ässien puolustusta. Omiin tullut vähemmän maaleja kuin vuosiin, joista osa on tietysti Lankun ansiota, mutta puolustuspeli oman maalin edessä on ollut mielestäni riittävän hyvää. Hyökkäyksessä on vieä toivomisen varaa.

No, mielipiteitä on yhtä paljon kuin peräreikiä. Ketjun aloittajan nimimerkistä poimittu merkkijono kuvaa mielestäni tämän ketjun tarpeellistuutta ja tasoa.

edit: Olin epähuomiossa tehnyt yhdyssanavirheen. Pahoittelut.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Voih, kumpa saisimme oman "konkari"-osaston tännekin kuten kiekkopesässäkin oli. Suljettu osasto ei koskaan saanut suurempaa luottamusta ihmisiltä vaikka sieltä olisivat pysyneet nämä konstaapelit sunmuut tulokkaat joilla ei ole mitään annettavaa keskustelulle poissa.

Minkähän takia esim nimimerkki Wamba kirjoitti kaikki lukkoon liittyvät asialliset pitkät pohdiskelut Suljetulla? Miettikääpä sitä!
 

Apuvalmentaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täytyy oikein itsekin kirjoittaa, kun ollaan vihdoinkin saatu Ässien ketjuun t-o-d-e-l-l-i-s-i-a asiantuntijoita. Carzala, Ocrap ja herra konstaapeli ovat todellisia viiltävän analyyttisyyden aleksis kiviä... Joskus tätäkin palstaa on ollut kiva lukea, mutta nyt mennään alas niin että kohina käy. Allekirjoittanut ei tänne hurjia määriä ole kirjoittelut, mutta aktiivisena palstan lukijana täytyy ihmetellä nykyistä toimintaa. Otsakkeita on tänään taas avattu enemmän kuin riittävästi koskien Peltosen Pasin otteita ja se mikä avattuja ketjuja yhdistää on tämä suunnaton tiedonmäärä ja analyyttisyys...

Yritänpä nyt itse pysyä hieman asiassa ja pohtia niitä syitä, miksi Pele todellakin pelaa patapaidassa. Se, että jollakin on "patasydän" ei luonnollisestikaan takaa pelaavan kokoonpanon paikkaa. Elikä taidot on ansaittava kokonaan muilla avuilla. Ehkäpä eräs uusi näkökulma asiaan voisi olla se lähtökohta, että miten näkyisi nykyisessä joukkueessa se, ettei Pasi enää pelaisikaan meillä, vaan muualla.

1) Fyysisyys. Nyky Ässien ylivoimaisesti kovin ja paras taklaaja on Pele. Mies ei kaihda eikä pelkää puhdasta kontaktia. Perstaklaus lienee koko liigan aatelia ja muutenkin on (mielestäni) yksi liigan parhaita taklaajia. Kolmen tällä kaudella nähdyn pelin perusteella taklaukset maistuvat edelleen Pelelle.

2) Johtajuus. En ole käynyt Ässien kopissa, mutta mitä jutuista olen ymmärtänyt niin yksi tärkeimmistä koppipelaajista? Jo pelkän liigakokemuksen ansiosta, Pelen sanalla on painoarvoa ja häntä kuunnellaan. Eräs kopin hengenluojista, joka asenteellaan saa muidenkin tsempin nousemaan.

3) Laukaus. Myönnetään, ettei tällä kaudella ole käyttänyt vetoaan riittävästi, mutta potentiaalia on ylivoiman viivamieheksi sen edelliset kaudet ovat osoittaneet. Muuten Ässien viivamiehet ovat mallia nallipyssyt. Tästä syystä Ässien viivalla on tämän kauden ylivoimissa käytetty myös Korppia, jolloin pelataan suurella riskillä oman pään suhteen. Kunhan Pelen sihti saadaan kohdilleen, etteivät pleksit napsahtele, ja entistä enemmän vetoja niin kyllähän viivastakin alkaa ropisemaan...

4) Perusvarma. Pelestä jos jostain voidaan puhua puhuttaessa perusvarmasta pakista. Pelen otteet ovat illasta toiseen varmoja, hänen kohdallaan voitaisiin käyttää huoletta termiä: "sitä saa mitä tilaa." Napataanpa Rontti tai Boman pelaamaan Pelen sijasta yli 20 minuuttia ottelua kohti niin, johan olisi Jatkoajassa juttua peluuttamisesta etc.

Yllä ainakin neljä suhteellisen merkittävää asiaa, jotka poistuisivat mikäli Pele joutuisi huilaamaan yhdenkin pelin. Varmuutta, johtajuutta, viivavoimaa sekä fyysisyyttä Ässät tarvitsevat se on saletti. Nykyisessä Ässä-kalustossa näitä taitoja omaavia puolustajia ei ole liiemmälti. Rontti ja Boman eivät täytä näistä kriteereistä kumpainenkaan kuin yhden. Sorokin arvostelijasta riippuen nollasta kahteen ja Seriffi ja Glad noin 2-3 kriteeriä. Omasta mielestäni Pele on edelleen yksittäisenä puolustajana joukkueen arvoikkain pakki, jota on joko helvetin vaikea tai mahdoton korvata. Olisi mukava kuulla Pasin vastustajilta, millä tavalla Pelen jättämä aukko voitaisiin paikata...? Rahalla, a-junnuistako ratkaisija, muiden profiilia nostamalla vai onko Pele kenties pakki, joka siirtymällä sivuun pelavaasta kokoonpanosta parantaa joukkueen otteita...
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Edelleen toistan täälläkin, ei pidä provosoitua, kun provosoidaan. Jos tämän koko foorumin mielenkiintoa halutaan pitää yllä, ehdotan että jätetään huomioitta kyseisten "herrojen?" viestit. Keskustelkoot keskenään ja kehukoot toistensa veitsenteräviä analyysejä. Näistä herroista joku haukkui tuolla valmentajan potkut- palstalla Jukka Koivun valmennustaidot. Olisi kiva tietää, kuinka monet Tps:n treenit "mies" on nähnyt, tai tietääkö hän edes missä on Impivaara. Itse olen nähnyt Koivun treenejä jo silloin, kun oppimestarina oli muuan Jursinov. Keväällähän tuo nähdään. Sääli vain on, että nämä nimimerkit levittelevät asiantuntemustaan Ässien osioiden ulkopuollakin ja leimaavat patalogon kannattajia "tiedoillaan". Enää en näiden herrojen kommenteihin vastaa.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Anteeksi off-topic, mutta tässä vinkki:

Kirjautukaa sisään Jatkoaikaan, klikatkaa tuosta yläkerran painikeriviltä user cp ja sieltä edelleen ignore list. Lisäätte sinne ne nimimerkit, joilla ei ole keskusteluun annettavaa ja kas....täällä on taas kivaa...
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porilaisuudesta ja taidoista

Olen aina ollut sitä mieltä, että pelkkä porilaisuus ei riitä kun valitaan joukkuetta joka menestyy, varsinkin jos pelaaja on jo ikääntyvä konkari.

Mutta kyllä Peltonen täyttää paikkansa jo pelkästään fyysisyydellään ja ei hänen peliälynsäkkään ihan huonoimmasta päästä ole.

Muutamaa hyökkääjää sen sijaan ihmettelen, että millä muilla kriteereillä kuin "porilaisuudella" heitä mukana pidetään.
 

vanha herra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz
Viestin lähetti LuKi
Edelleen toistan täälläkin, ei pidä provosoitua, kun provosoidaan. Jos tämän koko foorumin mielenkiintoa halutaan pitää yllä, ehdotan että jätetään huomioitta kyseisten "herrojen?" viestit. Keskustelkoot keskenään ja kehukoot toistensa veitsenteräviä analyysejä. Näistä herroista joku haukkui tuolla valmentajan potkut- palstalla Jukka Koivun valmennustaidot. Olisi kiva tietää, kuinka monet Tps:n treenit "mies" on nähnyt, tai tietääkö hän edes missä on Impivaara. Itse olen nähnyt Koivun treenejä jo silloin, kun oppimestarina oli muuan Jursinov. Keväällähän tuo nähdään. Sääli vain on, että nämä nimimerkit levittelevät asiantuntemustaan Ässien osioiden ulkopuollakin ja leimaavat patalogon kannattajia "tiedoillaan". Enää en näiden herrojen kommenteihin vastaa.
Olen itseasiassa kuunnellut monia Turkulaisia "todellisia" asiantuntijoita, jotka pitivät Koivua melko lailla ylimielisenä ja epäkypsänä valmetajana hänen toimiessaan kakkosvalmentajana Tps:ssä. Vaikka et/ette enää näihin kommentteihin vastaa, haluan konstaapelin tavoin "painottaa", että minä kyllä tiedän mistä puhun, päinvastoin kuin Turussa asunut Luvialainen, "asiantuntija". En minä nyt ihan noin fanaatikko ole! Elämässäni sattuu olemaan muutakin kuin jäähallilla hengailu, (eikä Luvian halli ainakaan niitä maailman värikkäimpiä ole).
Eipä tarvitse kauheasti tännekään enää kirjoitella, jos noin tosikkoja ollaan!
 

JanJ

Jäsen
Sehän olisi meidän onni!

Täällä palstalla kun on joskus ihan oikeitakin keskusteluja, trolleille on omat palstat.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toksiset sarjamallit, nostavat jalat, HC TPS
Viestin lähetti vanha herra
Olen itseasiassa kuunnellut monia Turkulaisia "todellisia" asiantuntijoita, jotka pitivät Koivua melko lailla ylimielisenä ja epäkypsänä valmetajana hänen toimiessaan kakkosvalmentajana Tps:ssä. Vaikka et/ette enää näihin kommentteihin vastaa, haluan konstaapelin tavoin "painottaa", että minä kyllä tiedän mistä puhun, päinvastoin kuin Turussa asunut Luvialainen, "asiantuntija". En minä nyt ihan noin fanaatikko ole!
No jopas nyt. Jursin koulusta alkaa olla kohta jo kymmenen vuotta, ihmiset ja asiat muuttuvat tälläisellä aikavälillä joskus melkoisesti. Jukka Koivu on toki taustaltaan rankka jätkä, jonka "kypsymättömyyttä" ja "ylimielisyyttä" pidettäisiin tosin jossain toisessa ketjussa "erittäin brändin näköisenä toimintana".

Lisäksi viisikymppisen Koivun suurimmat särmät ovat vuosien kuluessa mitä ilmeisimmin hioutuneet, muistanet että pelkästään perhepiirissä on ollut vakavia terveysongelmia. Niin ikään suhteessa seuraan ja sen entisiin työntekijöihin oli suuria ongelmia vielä vuosi sitten.

Siperia kuitenkin opettaa ja TPS:n koutsina on ollut täysin mallikelpoinen ja katu-uskottavalla tavalla sanavalmis koutsi. Myös joukkueen suhteen asiat näyttäisivät olevan kuosissa. Suurimmat puutteet kuntopohjassa ja pelaajamateriaalissa on onnistuneesti paikallistettu, samalla pelitapaa on pyritty aktivoimaan ja kurinalaistamaan.

Tällä hetkellä TPS on pahasti varamiehisenä neljän matsin voittoputkessa (tmv.) sarjakakkosena, ei tähän ihan kuka tahansa pysty. Käytännössä lähes sama jengi teki SM-liigassa pohjakosketuksia vielä vuosi sitten. TPS:n trendi on nouseva ja tähän muuttuneella valmennuksella on aivan varmasti iso syynsä.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Fc Jazz, Colorado Avalanche
Sarja on nyt vasta niin alussa että kenestäkään tai mistään (paitsi Peltosesta) on liian aikaista sanoa mitään. Se on Porilaiselta taholta koettu niin monta kertaa (Ässien hyvä alku ja huono loppu), ettei alkukauden hyvien tai huonojen esitysten varalle kannata laskea juuri mitään.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Viestin lähetti poliisikonstaapeli
Sarja on nyt vasta niin alussa että kenestäkään tai mistään (paitsi Peltosesta)
Onko Peltonen kiusannut sua lapsena? Vai onko Pele käynyt bylsimässä sun muijaas? Tai sitten olet kotoisin tuosta etelän pikkukaupungista ja sinulle on käynyt juuri niin kuin Peltonen kaudenalushaastattelussa kertoi.

Muuten tuo sinun Peltosvihasi ei ole selitettävissä. EDIT: Nuo kirjoituksesi eivät ole enää arvostelua. Ne ovat suoranaista haukkumista...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
poliisimiehelle

Itselläni on ollut Bergeronin dissaamista ennen kauden alkua ja kauden jo alettuakin. Olen arvostellut kyseisen maailmanluokan pelaajan otteita. Missään vaiheessa en tietääkseni ole sortunut vastaavaan kuin poliisikonstaapeli harrastaa Peltosen kohdalla. Sitä paitsi nyt on pakko myöntää, että taitaa se Martta.. Martin tehdä vielä muutaman pisteen enemmänkin, ja jatkanee kauden loppuun asti, vaikka veikkailin ennen, että joulutauolla kuuluisi naks naks. poliisikonstaapeli taasen on mennyt pintaa syvemmälle.

Joku jo mainitsikin, että turha tarttua provoihin, joita nämä uus.. eiku uudet ässäkirjoittajat harrastavat. Mutta minkäs sille voi, kun kyseinen jaksaa jauhaa ja jauhaa. Kerro jotain uutta välillä. Peltonen on paska mielestäsi, ok, mutta mitä muuta? Ei kai teillä mitään keskinäistä kaunaa ole?

poliisimiehelle olisi hyvä myös kertoa se seikka, että porilaiset sana kirjoitetaan aina pienellä alkukirjaimella.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peltonen

Miksi HIFK tai Tappara olisi halunnut Peltosen kokoonpanoonsa?
Pele on mielestäni hyvän peruspakin muotti, fyysisesti kova, härski, itsevarma, mutta nöyrä. Hänen kätensä eivät ole liigan pehmeimmät ja yleisin avaus on heitto ristikulmaan. Veto ei ole kovin mahdollinen ( johtuu peukalovammasta, ei pysty ampumaan lyöntilaukausta täysillä ), mutta omalla maalilla ottaa miehensä, avaa pelin nopeasti ja nöyrästi, ei kuvittele turhia, ei pelkää mennä tilanteeseen. Peltonen on ollut vielä alkukaudesta hieman kesäterässä, myönnettäköön, mutta on silti joukkueemme johtavia pakkeja. Kun kausi vanhenee niin Pele nousee arvoon arvaamattomaan.
Kysyisin kenet nämä arvostelijat ottaisivat Peltosen tilalle??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös