Pariisin olympialaisten liveseuranta 4.8.2024

  • 53 731
  • 2 096

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Voitto Hellstenin aika hiilimurskalla ilman ihmepiikkareita on edelleen kova suomalaisille. Vain 4 suomalaista miestä on juossut tuota paremmin.
Niin, tuo aika syntyi nimenomaan Melbournen välierässä. Finaalissa kaikkien ajat olivat ymmärrettävästi hieman heikompia.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
On tuo DOOM järkyttävän hieno sukunimi! IDDQD...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kirani James mennee pitkäaikaisimpien kestoseurattavien listalle kun grenadalainen pamautti 400 m mm-kultaa 18-vuotiaana Daegussa 2011. Lontoo - Rio - Tokio 1, 2, 3. Nyt voi tehdä jo tiukkaa?
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS, Varjomodet
Aijai pahalta näyttää aina kun jalka menee kesken juoksun.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Noilla alkuerien voittajilla niin helpon näköistä rallattelua erän voittoon aina. Sitten siellä takaa tulee juoksijoita tönkösti all-in tehoilla.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joku tämmönen 400 tai 800m olis kyllä ihan viimeisiä lajeja, joita itse lähtisin harrastamaan ja tosissaan treenaamaan. Kaikki kunnia noille psykopaateille, jotka se on tehnyt.

Ei liene sattumaa, että näihin lajeihin on vähiten tunkua myös Suomessa yleisurheilun osalta ja näihin ”ajaudutaan”, kun ymmärretään että on liian hidas kansainväliseen 100 m ja 200 m menoon. Joku totesi joskus, että moni kotimainen kansallisen tason kärjen tuntumassa oleva pikajuoksija olisi hyvä 400 metrin ja jopa kasin juoksija.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös