Parhaat maalivahdit?

  • 6 491
  • 60

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miltei joka vuosi on noussut uusia huippumaalivahteja SM-liigaan. Maalivahtien taso on noussut muutenkin viime vuosina suomessa ja NHL:ään on lähtenyt viime vuosina kasoittain.

Eli nyt pyydän teitä hyvät Jatkoaikalaiset listaamaan 3 parasta maalivahti SM-liigassa tulevalle kaudelle. Perustelut ovat plussaa.

Oma lista:

1. Kari Lehtonen, Jokerit
Lupaavin suomalainen kassari aikoihin. Hyvä peittävyys. Iso, nopea ja kestävyyskin huippuluokkaa.

2. Jarmo Myllys, Blues
Joukkueella ei ehkä ole parasta mahdollista puolustusta, mutta Jamo on todella kokenut ja rauhallinen maalivahti.

3. Thomas Draper, HIFK
Haukuttu jo maanrakoon Blues ja HIFK fanien puolesta. Tappara ja Lukko fanit taas ovat kehuneet miestä. Ailahteleva maalivahti. Parhaimmillaan kuitenkin ohittamaton.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
1. Kari Lehtonen, Jokerit
Liigan paras ylivoimaisesti jos intti ei haittaa liikaa.

2. Petri Vehanen, Lukko
Tällä kaudella lyö lopullisesti itsensä läpi.

3. Niklas Bäckström, Kärpät
Onnistuu ja vie Kärpät pitkälle.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1. Kari Lehtonen

Viime kauden perusteella ykkössija ratkesi heti. Sen verran kovahermoinen kaveri, että tuleva vuosikin on hyvä. Nuori jätkä ja tulevaisuus edessä, ainoa pelko on, että pissi nousee päähän ja Helsingin yöelämän valot sokaisevat.

2. Jason Elliott

Tilastot ja TPS:n maalivahtivalmennus tekee tästä äijästä sm-liigan huippumoken, eikä edes huono puolustus estä tähteyttä.

3. Petri Vehanen

Huippukausi alla ja toinen edessä. Lukon puolustus on parantunut viime kaudesta ja se auttaa Peteä pääsemään mm-rinkiin keväällä. Eniten nollapelejä tulevalla kaudella.
 

JanJ

Jäsen
1. Kari Lehtonen
Aivan uskomaton molari.
Rauhallinen kuin mikä, poimii kiekot eikä tee mitään ylimääräistä.
Johdattaa Jokerit finaaleihin.

2. Mika Lehto
Nyt tulee se lopullinen läpimurto kansalliselle huipulle. Aravirta ei tosin kelpuuta saunakaverikseen.

3. Scott Langkow
Nousee samalle tasolle mitä oli parhaimmillaan AHL:ssä (all-star molari), tai sitten floppaa totaalisesti ja saan taas hävetä tätäkin veikkausta...
 

Dr. Karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
1. Kari Lehtonen
Vaikka ikävuosia on vasta 18, Lehtonen on jo nyt lunastanut paikkansa yhtenä valtakunnan (Leijonien) parhaista ja epäilemättä koko SM-liigan ykkösenä. Vasta yhdestä täydestä kaudesta liigassa huolimatta hän on epäilemättä osoittanut olevansa täysin kypsä mv kirkkaimalle huipulle. Kokemattomuuden tuomia ongelmia ei ole tiedossakaan. Torjuu tappavan varmasti illasta toiseen. Peittää erittäin hyvin, kokoonsa nähden myös hänen liikkeensä on kiitettävää. Pää kestää kaikki tilanteet.

2. Niklas Bäckström
Nuori ja ehdottoman aliarvostettu mv. Vihdoinkin pääsee näyttämään kykynsä todelliseen huippujoukkueseen. (No, olihan hän HIFK:ssäkin, silloin ei pää kestänyt.) Tähän asti hän on loistanut pienissä peräpään joukkueissa, joissa on ollut joukkueensa kirkkain, ja ainoa, tähti. Onnistuessaan selvää leijonatasoa. Kysymys kuuluukin: miten Niklas kestää häneen asetetut paineet? Uskon, ja treenipelit vahvistavat käsitystäni, että hän tulee olemaan todella tärkeä palanen Kärppien mitalimetsästyksessä.

3. Petri Vehanen
Yksi huippukausi vasta takana, mutta vihdoin ykköseksi päästyään on osoittanut olevansa huippumv. Torjuu tasaisen varmasti joka ilta. Hän jos kuka pystyy nostamaan Lukon alkavalla kaudella Playofsseihin.

----- seuraavat 4 -----

4. Jarmo Myllys
Viime kaudella paljon, liian paljon, parjattu. Myönnän itsekin, että odotin hänestä liigan ykköstä, joka nostaisi Bluesin mitalitaisteluihin. Useissa otteluissa hän oli kuitenkin joukkueensa ainoa täysillä pelaava. Bluesin yhteispuolustus oli niin järkyttävällä tasolla, että tilastot romahtivat, jollain tavalla hänen omakin motivaationsa laski ja syyttävät katseet kohdistautuivat Jamoon. Helppoja maalejakin toki meni, mutta pistän ne joukkueen yleisen välinpitämättömän ja "masentuneen" pelin ja ilmapiirin sekä hänen omankin peli-ilonsa vähenemiseen. Ne eivät poista sitä tosiasiaa, että Jamo on yhä liigan ehdottomasti parhaimpia veskareita. Kukaan veska, ei Lehtonen, ei Bäckström, menesty jos joutuu aivan yksin puolustamaan joukkuettaan. Jos Jamo vain saa muiltakin vähän apuja ja Spaddu saa Bluesiin yhteisfiiliksen päälle, niin taas on Myllys teidänkin, jotka niin usein olette hänen esityksiään haukkuneet, mielestä liigan parhaimpia veskareita, eikä pelkkä vanha pieru.

5.-7. Duba, Draper, Lehto
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viisi parasta aakkosjärjestyksessä:

- Niklas Bäckström

- Tom Draper

- Kari Lehtonen

- Sakari Lindfors

- Jarmo Myllys
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
1. Kari Lehtonen.
-Kaikkien aikojen paras suomalainen mokke kaikella todennäköisyydellä

2. Vehanen. Ansaitsee huomattavasti enemmän glooriaa kuin mitä tällä hetkellä nauttii.

3. Myllys/Oksa. Jamon ansiosta Blues pääsi pleijareihin viime kaudella, pelasi ehkä SM-liigan paskimman pakiston takana loistavasti. Johtaja sekä SM-liigan paras moke kiekollisessa pelaamisessa (paremmat avaukset kuin usealla Bluesin pakilla...)
Oksa tekee läpimurtonsa tällä kaudella, tulee yllättämään monet.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
1. Lehtonen -Liigan MVP 2002-2003 ?

2. Myllys -still got the blues

3. Kuivalainen / Vehanen



.... mr Lehto taitaa tarjota sydämentykytyksiä Hakametsässä ens kaudella... (kamalaa !!!)
 

kipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Philadelphia Flyers,Arsenal
1.Kari Lehtonen

Edelliskauden komeetta,joka toimi Jokereiden mestaruuden takuumiehenä.Kookas maalivahti,joka säilyttää tiukassakin paikassa rauhallisuutensa.Peittää maalinsa hyvin.Varma NHL-vahti tulevaisuudessa.

2.Niklas Bäckström

Tekee paluun SM-liigaan.Pelaa ensi kaudella joukkueessa,jolla on mahdollisuus menestyä.On pelannut harjoituspeleissä todella hyvin.Kärppien menestyminen ensi kaudella ei kaadu ainakaan maalivahtiin.

3.Jason Elliot

Todella mielenkiintoinen maalivahti.Harjoituspeleistä kantautuneiden tietojen mukaan TPS:llä on ensi kaudellakin todella kovan luokan maalivahti.Tulee olemaan liigan ehdotonta eliittiä.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1) Kari Lehtonen, Jokerit Lehtonen jatkaa varmasti siitä, mihin viime kaudella jäi. Liigan paras maalivahti ehdottomasti!

2) Niklas Bäckström, Kärpät Niklas on pelannut todella varmasti viimeisimmät harjoituspelit, joten odotukset on suuret hänen suhteensa täällä Suomen Montrealissa.

3) Jason Elliott, TPS Olen nähnyt yhden harjoituspelin missä Elliott pelasi maalinsuulla, ja vieläpä todella vakuuttavasti. Tämä mies vie TPS:n vielä pitkälle!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan objektiivisesti ajatellen päähän pulpahtaa tällainen lista:

1. Kari Lehtonen

-Ei tarvinne perusteluja. Jos kehitys, ja ennenkaikkea vaatimattomuus ja persoona, pysyvät jokseenkin samankaltaisina, lienee Lehtonen paras tähän astisista NHL-jäitä kolunneista maalivahdeista. Kunhan pysyy ehjänä. Sm-Liigassa omassa luokassaan, MIKÄLI kehitys jatkuu samansuuntaisena.


2. Nicklas Bäckström

-Tämä Kärppäpelaaja lyönee itsensä Suomessa lopullisesti läpi.


3. Tomas Duba

-Viime kaudella aikalailla ailahtelua, mutta vielä nuori kaveri, ja uskon kesän aikana kehitystä tapahtuneen edelleen.


--------------------------

Sijat 4.-6.

Oksa, Draper, ja bonuksena Langkow...
 

Aksu

Jäsen
1. Kari Lehtonen

Kehitys jatkunee armeijasta huolimatta tasaisena ja jatkaa siitä mihin keväällä jäi. Liigan paras kassari.

2. Nicklas Bacström

Nousi Saipassa tietoisuuteen ja pelasi silloin huikean kauden. Tuskin Ruotsin vuosi vei taitoja mihinkään ja näin ollen ottaa itselleen liigan kakkosveskarin tittelin.

3. Vehanen/Duba/Puurula/joku ulkomaisista

Viimeinen on paha. Vehanen on hyvä, mutta askel ylöspäin on vielä otettava. En tunne riittävän monen vuoden ajalta, jotta osaisin ennustaa tulevaa kautta.
Duba taasen on nuori lahjakkuus, joka menee eteenpäin. Onko tämä vuosi lopullisen läpimurron vuosi vai ei? Vaikea kysymys. Riippuu varmaankin joukkueen menestyksestä osittain.
Puurula. Vakuutti. Tuli minulle melko lailla puskista ja otti itselleen ison roolin HPK:n maalin suulla. Nuori lahjakkuus jatkanee siitä mihin jäi.
Joku ulkomaisista. En tarkoita Draperia (veikkaan kauden flopiksi) vaan näitä uusia nimiä, joista en osaa sanoa vielä mitään. Tuskinpa kuitenkaan kaikki ovat pettymyksiä eli joku noussee lähele huippua.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
1. Kari Lehtonen

Lehtonen osoitti jo viimekaudella otteita joita ei muut maalivahdit onnistuneet esittämään piti Jokereita pystyssä silloin kun tarvitsikin.

2. Petri Vehanen

Pete on aivan loistava maalivahti huippukausi alla ja loistavasti sujuneet harjoitusottelut antavat odottaa että tulee toinen loistavakausi putkeen. Pete joka on valittu mm. Norjan Elitserienin arvokkaimmaksi pelaajaksi piti silloin yksin joukkueensa liigassa.

3. Niklas Bäckström

Niklas on loistava maalivahti tosin hän ei pystynyt pitämään AIK:ta sarjassa yksinään vaikka olikin erittäin hyvä maalivahti sielläkin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veskarien kolmen kärki:

Kari Lehtonen - nuoruuden innolla napsii komeita koppeja 93 %:n keskiarvolla, tosin huippupuolustus auttaa asiaa. NHL-kutsuu vuoden päästä.

Petri Vehanen - Kerännee lukumääräisesti eniten torjuntoja kauden aikana. Saumaa taas Leijoniin asti.

Jason Elliot - Kauden veskareista musta hevonen, joka pelaa joukkueessa, jossa maalivahdit ovat kautta aikojen olleet huippuluokkaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1. Kari Lehtonen, Jokerit
2. Bruce Racine, Ilves
3. Tom Draper, HIFK

Siinä kolmen kärki. Kaikki ovat tuttuja viime kaudelta (kanadalaiset jo hiukan kauempaakin) ja koska uusia liigaan tulleita vahteja en osaa arvioida niin valitsen heidät. Heti heidän jälkeensä tulee tämä parivaljakko:

4. Jarmo Myllys, Blues
5. Petri Vehanen, Lukko

Kaikesta huolimatta Jamo on edelleen listalla Peten edellä. Pelkästään vanhat meriitit sen takaavat, Jamo on kaikkien aikojen paras suomalainen maalivahti. Viime kaudella tosin otteet jo pikkuisen olivat hiipumaan päin, mikä pudottaa hänet näin alas. Nousussa olevaa Petri Vehasta en uskalla vielä tämän korkeammalle laittaa, vaikka kuinka mieli tekisi. Vuoden päästä Pete on kaiken järjen mukaan kolmen kärjessä, ehkä jopa kaikkein korkeimmalla...
 

tumpelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko (ja TPS) Sympatiat: UJK,Sport,Kärpät&SaiPa
Jotta tähän saisi jonkinlaisen järjellisen käsityksen itsekin, missä mennään niin pitää taas pistää vähän pidempi mietintö. Voisin vaikka alkaa joukkueittain arvioimaan.

Jokerit
Lehtonen on maalivahtikomeetta, nuori ja lahjakas: hyvin peittävä ja rauhallinen. Jos suuntaus jatkuu oikeaan suuntaan Lehtonen lähtee kauden jälkeen rapakon taakse hyvä sopimus taskussa ja liigan MVP:nä. Helanen on sparraaja, joka varmasti hoitaa tonttinsa tarvittaessa hyvin. Pelottavan hyvä kaksikko.
Tappara
Lehto teki hyvää työtä Jypissä ja kuuluu niihin, joilla on valmiudet taistella maajoukkuepaikasta, mutta tapahtuuko se tulevalla kaudella vai vasta tulevaisuudessa? Hovi on ollut huikeassa vedossa niissä otteluissa, joissa on torjunut ja kilpailee varmasti ykkösveskarin paikasta. Hyvä sparrauskaksikko, joista jompi kumpi voi tehdä läpimurron huipulle.
Pelicans
Kuivalainen on kokenut, muttei vieläkään iällä pilattu ja liigaveskareiden huipulla varmasti useita vuosia jäljellä. Rämö haastaa ja saattaisi hiljalleen olla valmis suurempaan vastuuseen. Kuivalaisen rutiinisuoritus nostaa Pelicansia ja Rämö saattaa yllättää ja nostaa vielä lisää.
HPK
Puurulan voisi nostaa yhtä hyvin HPK:n kera tässä listassa ylemmäs, että saisi käsityksen... mutta hän on ensimmäistä kertaa selvänä ykkösmaalivahtina ja kestää todennäköisesti paineet, mutta millä tasolla HPK pelaa? Heinonen on divisioonan parhaita maalivahteja, joita HPK on nostanut liigaan vuosien aikana muitakin. Toimiva sparrauskaksikko, joista Puurula todennäköisemmin lyö läpi.
TPS
Elliott saattaa olla yksi parhaita veskareita. Hän on suurikokoinen, eikä varmasti ole turhaan ollut AHL:n parhaita ja päässyt availemaan luukkuja Detroitissa. Ainoa kysymys on, miten nuori veskari tottuu eurooppalaisiin kaukaloihin ja löytääkö tasaisen torjuntavireen heti alusta. Takana nuoret Lassila ja Karjalainen kuuluvat niihin lahjakkaisiin nuoriin, jotka saattavat torjua tiensä rahakaukaloihin. Jokaisessa ainesta komeetaksi tai flopiksi.
Kärpät
Korhonen on hyvä, mutta ollut liigassa ailahteleva sen lisäksi, ettei ole enää pariin vuoteen saanut vastuuta. Bäckström on tehnyt läpimurtonsa, mutta nouseeko koskaan aivan kirkkaimpaan kärkeen? Potentiaalia on molemmissa, erityisesti Bäckströmissä.
Blues
Myllys on kokenut, perusvarma johtaja maalilla, jonka otteet eivät ole enää aivan samaa kuin pelatessaan maajoukkueen ykkösenä. Blues voittaa hänen ansiostaan matseja, mutta onko veskareiden eliitissä enää? Oksa saattaa jopa yllättää ja napata Myllykseltä vastuumaalivahdin paikan, eikä varmasti jäisi ihmettelemään. Kaksi valmista maalivahtia vastuuseen. Jälleen valinta ja vastuu menestyksestä jää valmentajille.
Ilves
Racine on kokenut maalivahti, joka pitää selvää ykkösmaalivahdin paikkaa ja uskoakseni jälleen mukavasti päälle 90%:n keskiarvoilla. Nissinen on nuori sparraaja, joka tuskin vielä vastuuta saa, liekö siihen edes valmis.
HIFK
Draper on kokenut, mutta ailahteleva huippukeskittyjä. Vaikea sanoa, mikä Draperin taso on ensi kaudella ja miten onnistuu HIFK:n puolustuksen takana, tukiessaan toisiaan molemmat ovat huippuluokkaa. Laaksoharju on ensimmäistä kauttaan liigassa, eikä tulevalla kaudella varmasti ole valmis vastuuseen, tulevaisuudessa ehkä.
SaiPa
Kuokkanen on lahjakas nuori, varmasti tulevaisuuden maalivahteja, ellei Eurooppa vie. Dubasta voi sanoa samaa, mutta tällä hetkellä kummallakaan ei aivan huippumeriittejä ole. Voivat yllättää yhdessä ja nostaa SaiPan sijoitusta.
Lukko
Vehanen oli viime kaudella liigassa yksi parhaita maalivahteja, mutta edessä toinen kausi. Onko hän tarpeeksi kylmähermoinen (todennäköisesti) ja valmis lyömään itsensä eliittiin (varmasti yritystä ja tahtoa löytyy)? Vuorio on kokemattomana ja nuorena aika kaukana Vehasen takana, selvänä kakkosena. Tuskin tulee Vuoriosta Vehasen paikan täyttäjää, jos kauden mittaan jotain sattuu. Vehasen ollessa terveenä hän vie joukkueen pitkälle.
Ässät
Tässä suhteessa olen varmasti pessimisti, mutta Langkow'lla ei ole suuria meriittejä ja on ensimmäistä suhteellisen nuorena maalivahtina SM-liigassa... ailahtelee todennäköisesti aika paljon. Jokela on divisioonan parhaita ja saattaa taistella jopa Langkow'n kanssa ykkösen paikasta, mutta luultavimmin ei ole valmis siihen vielä tällä kaudella. Riippuu paljon valmennuksesta, missä tämä kaksikko huopaa ja soutaa.
Jyp
Leinonen on ollut hyvä kakkosveskarina, nyt olisi tarjolla enemmän vastuuta. Saattaa olla valmis vastuuseen, mutta kuinka tasaisesti ja varmasti pelaa ykkösenä? Pitkämäki on myös entinen kakkonen ja omaa enemmän potentiaalia. Saattaa ottaa ykkösen paikan ja kauden mittaan repiä eroa Leinoseen. Haavoittuvainen sparrauskaksikko, mutta tästä kaksikosta saattaa löytyä ensi kauden komeetta?


Yhteenvetona vain yksi maalivahti nousee melkein millä tahansa asteikolla ykköseksi, eikä liene yllätys, että tuo nimi on:
1. Kari Lehtonen Jokerit

Sen jälkeen onkin sitten monenkirjavaa joukkoa, jossa on aineista tähdeksi tai flopiksi. Yksittäisiä nimiä, jotka voisivat kaikki pitää kakkostilaa on liuta:
2. Mika Lehto Tappara, Joni Puurula HPK, Jason Elliott TPS, Niklas Bäckström Kärpät, Petri Vehanen Lukko

Näiden nimien päälle sitten tuo kokeneiden maalivahtien kaarti, jotka määrittävät joukkueidensa menestyksestä paljon muutenkin kuin torjumalla. Heidän keskittymisensä on huippuluokkaa ja heidän kokemuksensa on joukkueelle todella tärkeää:
7. Jarmo Myllys Blues, Bruce Racine Ilves, Tom Draper HIFK

Jos pitäisi arvailla liigan parasta maalivahtia ensi kaudella niin torjuntaprosenteissa, päästetyissä maaleissa kuin All Stars-valinnoissa, uskoisin valinnan löytyvän kärkiseitsemiköstä. Kari Lehtonen tuskin ihan joka alueella on ykkönen, mutta lähellä...
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Lyhyesti ja ytimekkäästi;

1. Bruce Racine
2. Petri Vehanen
3. Tom Draper
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Kuten TheBlade sanoi, niin tehdään tämä lyhyesti ja ytimekkäästi.

1. Kari Lehtonen
2. Niklas Bäckström
3. Jarmo Myllys
 
Suosikkijoukkue
HIFK,HJK(futis)
Kolmen kärki:

1. Kari Lehtonen. Ylivoimaisesti paras. Peittää loistavasti ja on erittäin rauhallinen.

2. Sakke Lindfors (jos jatkaa). Lehtosen vastakohta. Pieni ja sydämentykytyksiä aiheuttava akrobaatti. Loistava räpyläkäsi ja nopeat jalat.

3. Pertri Vehanen. En nyt keksi mitään kirjoitettavaa. Jotenkin vain tuntuu ärsyttävän ohittamattomalta.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Daespoo
1. Kari Lehtonen.
-Kaikkien aikojen paras suomalainen mokke kaikella todennäköisyydellä


Ehkä *HIEMAN* aikaista puhua tästä mitään. Loistava tulevaisuus toki edessä, mutta ei olisi ensimmäinen huippulupaus joka ei lunastakaan sitä kaikkea.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
tumpelo, faktaa esiin!!

Viestin lähetti tumpelo

Ässät
Tässä suhteessa olen varmasti pessimisti, mutta Langkow'lla ei ole suuria meriittejä ja on ensimmäistä suhteellisen nuorena maalivahtina SM-liigassa... ailahtelee todennäköisesti aika paljon. Jokela on divisioonan parhaita ja saattaa taistella jopa Langkow'n kanssa ykkösen paikasta, mutta luultavimmin ei ole valmis siihen vielä tällä kaudella. Riippuu paljon valmennuksesta, missä tämä kaksikko huopaa ja soutaa.

Vaikka olisitkin kuinka pessimistinen hyvänsä, niin uskallan väittää, että Langkowilla on heittää enemmän meriittejä kehään, kuin sinun arvostamallasi Elliotilla.
Tässä niitä nyt vähän:

-Langkow valittiin 93-vuoden varaustilaisuudessa 2 kierroksella, ja yhteensä numero oli 31. Häntä ennen sinä vuonna valittiin vain kaksi maalivahtia: Jocelyn Thibault ja Tyler Moss.

-95-96 vuonna hän sai Harry "hap" Holmes memorial awardin, jonka sai väh. 25 AHL- peliä pelannut maalivahti, jolla oli liigan pienin päästettyjen maalien keskiarvo

-97-98 vuonna hän sai Aldege "baz" Bastien memorial awardin, joka luovutetaan median yksimielisellä päätöksellä AHL-liigan parhaalle maalivahdille.

-Langkowilla on takanaan 20 NHL-peliä, 136 AHL-peliä, 79 IHL-peliä, sekä pelejä UHL-ECHL-ja WHL-liigoista.

-Lisäksi Langkow on pienimmällä varausnumerolla varattu SM-lligassa pelaava ulkomainen maalivahti!

Joten eiköhän siinä ole sitä meriittiä kerrakseen!

Ja mitä tulee sinun niin arvostamaan Jason Elliottiin, niin hänen meriittinsä ei ole todellaankaan niin hyvät kuin Langkowilla:

-Elliotilla on takanaan 93-peliä AHL:ssä eli kaksi koko kautta (kieltämättä melko hyvällä torjuntaprosentilla), 84-peliä IHL-liigassa eli kaksi koko kautta, ja neljä vuotta yliopistosarjassa.

- Elliot oli 94-vuoden varaustilaisuudessa 8 kierroksen ja yhteensä 205: s varaus.

Siinä siis Langkowin ja Elliotin meriitit. Ja muuten, kummatkin ovat saman ikäisiä!
Eli ainakin meriiteissä Langkow pesee puhtaasti Elliotin!

P.S En ottanut hernettä nenääni, vaikka siltä ehkä kuulostaakin :)
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
1. Kari Lehtonen
Kaikkien aikojen suomalaisvahdiksi kasvava nuorukainen loistaa taas tulevalla kaudella

2. Petri Vehanen
Maajoukkue kutsuu nopeasti kehittyvää molaria, jolle tuleva kausi on vielä edellistä parempi

3. Mika Lehto
Pakkohan se on uskoa, että Jaakko Siren saa hiottua taas yhden timantin, joka loistaa vuodenvaihteen jälkeen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös