Jauhenlihaa en ole löytänyt, ilmeisesti jauhi on sen verran harvinainen eläin.Pepperoni
Jauhenliha
Sipuli
Tomaatti
+valkosipuli
Omat täytteet:
Savupororouhe
Savukana
Artisokka
Kalamata-oliivit
Jauhenlihaa en ole löytänyt, ilmeisesti jauhi on sen verran harvinainen eläin.Pepperoni
Jauhenliha
Sipuli
Tomaatti
+valkosipuli
Löytyy sieltä vessanpaperin vierestä.Jauhenlihaa en ole löytänyt, ilmeisesti jauhi on sen verran harvinainen eläin.
Enpä ollut tietoinen tästä paikasta. Pitää testata ehdottomasti!Elämäni paras pizzapaikka: Seu pizza illuminati Rooma Italia, hieman syrjemmässä Rooman ytimestä, paikallisten suosiossa oleva aivan viimeisen päälle huippu paikka. Aivan täydellinen pizza omaan makuun.
Suomessa paras pizzapaikka: Kyllä nykyisen suosikkipanimoni kesällä avaama pizzeria tekee aika helvetin hyviä pizzoja. Pisteet Tujun taproomille. Eikä ollenkaan meininkiä haittaa että hanasta saa reilusti toistakymmentä pienpanimo-olutta ja musiikki on suoraan omaan makuun (raskaampaa rockia, Children of Bodomia...). Paikka juuri minun makuun.
Pitäiskö sun alkaa vetään suosiolla vaan niitä happoja?DIY -pizza - toki Lidlin pizzapaketista, joka sisältää taikinan ja taikinan päälle tomaattisoseen
Valmiin pizzan päälle tabascoa (olen boomeri) ja mahdollisesti valkosipulia
- salami (tai metwusrsti) = suola
- sipuli = happo
- ananas =makeus ja happo
- sinihomejuusto = lisää suolaa ja happoa
- juustoa reilusti
- puolitettuja oliiveja (Lidlin valkosipulioliiveja)
Sori piti sanomani jauhenenliha :DBoldatusta sanasta pitäisi antaa penalttia!!
Tykkään monista ainesosista. En niinkään suolahaposta.Mikset laita vaan suolahappoa suoraan kanisterista siihen pizzan päälle, ni ei tarviis noin monia ainesosia?
No muokataan pois.Jauhenlihaa en ole löytänyt, ilmeisesti jauhi on sen verran harvinainen eläin.
Omat täytteet:
Savupororouhe
Savukana
Artisokka
Kalamata-oliivit
Varsinkin nykyään se tukkujauheliha on sellaista mautonta mössöpöperöä, ellei sitten itse paisteta (ehkä yhden paikan ikinä kokenut missä näin tehdään, ja se on Sonkajärven Palomestari RIP) paikan päällä.Mäkin tykkäsin jauhelihasta pizzatäytteenä, mutta sitten täytin 15.
No ei se tukun kinkkusuikalekaan nyt hurraa-huutoja aiheuta.Varsinkin nykyään se tukkujauheliha on sellaista mautonta mössöpöperöä, ellei sitten itse paisteta (ehkä yhden paikan ikinä kokenut missä näin tehdään, ja se on Sonkajärven Palomestari RIP) paikan päällä.
Ei sitä kinkkua pidäkään työntää lättyyn.No ei se tukun kinkkusuikalekaan nyt hurraa-huutoja aiheuta.
Suosittelen myös seksiä, se on kuulemma ihan ok.Kotipitsalta olen kiintynyt kebabpitsaan. Ystäväni, veljeni ja mieheni tietää että sen valitsemalla voi miellyttää minua. Olen monia muita kokeillut mutta kebab on ollut ykkönen. Ehkä en ole kokeillut tarpeeksi...
Tämä on myös lapseni suosikki. Joskus tosin ottaa tonnikalan kinkun tilalle. Jotain olen tännä itsekin joskus kirjoittanut, mutta enpä viitsi alkaa etsimään. Nykyään tilaan useimmiten Dillingerin valkosipulilla.Kinkku, ananas, aurajuusto.