Paras instrumentaalibiisi

  • 30 063
  • 182

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Sehän se. Vaikka ko. orkesterilta löytyy muitakin helmiä: Routaisten peltojen pehtoorit, Sarkajako twist, Kivi itkee vihreää...

Oikeastaan, olis hieno veto, jos Viikate tekisi joskus instrumentaalilevyn - vaikka en Kallea ollenkaan sysipaskana laulajana pidäkään.

Joo, tuossa mainitsin suosikkiani, mutta unohdin kuinka kova onkaan Mandshurian kummut ja Leikatun konjakin salaisuus. Kivi itkee vihreää sai juuri lyriikoitakin, kun Marko Haaviston kanssa kiertueella tuon vetivät.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Tulipa tuossa mieleen eräs vuosiluku, joka on tärkeä sekä Lukko-faneille, että kitaramusiikin ystäville.
Vuosi on 1963 ja suomalainen kitarayhtye The Sounds julkaisee 7" single-vinyylin, "Emma", joka rikkoo ennätyksiä ja myy esimerkiksi pelkästään Japanissa 200 000 kappaletta.
Singlen sisältö on varmasti monelle 60-luvun teinille tuttu ja varsinkin B-puoli, "Mandschurian Beat" kulutettiin jukeboxeissa puhki, vaikka levyn A-puolen "Emma" toimii varmaan tapaan niin kahvilassa, kuin kartsallakin.

The Sounds - Mandshurian Beat - YouTube

The Sounds - Emma - YouTube
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Agents- Little Wing on mielestäni maininnan arvoinen biisi tässä ketjussa. Itse tykkään Pulliaisen tavasta soittaa. Se on herkkää, taitavaa ja tunnistettavaa. Kaikissa Agentsien intrumentaaleissa sovitus ei aina ole kokonaisuutena iskenyt, mutta Pulliaisen kitarointi ja kitaran saundi kylläkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös