Tim Callahan
Jäsen
Siis miten minun mielestä Hesburgerin ranskalaiset ovat huomattavasti makoisempia kuin ne Mäkkärin paperilastut? Siis niiden kanssa saa juoda litran limsaa saadakseen ne alas. Sama homma hamppareissa, jossa majoneesia on liian vähän. Siis kyllä ymmärtäisin, että jos ravintolassa oltaisiin missä hommat täräytettäisiin eteen kunnon lihalla, että mitään ylimääräisiä majoneeseja ei tarvita, mutta tuollainen tuotantonazilinjalta tullut paska kaivaa jotain kostuketta.
ScanBurgeriakin on kovasti kehuttu, mutta aika sekundaahan tuo on. Maku on vahvasti huoltoasemainen ja annosten koot niin älyttömiä, ettei isompien syömisessä ole normaalilla ihmisellä mitään tsänssejä.
ScanBurgeriakin on kovasti kehuttu, mutta aika sekundaahan tuo on. Maku on vahvasti huoltoasemainen ja annosten koot niin älyttömiä, ettei isompien syömisessä ole normaalilla ihmisellä mitään tsänssejä.