Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2017–2018

  • 334 397
  • 2 836

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kirittävää on aivan liikaa ja tuskin kukaan kai luulee, että Vesalainen, Palve ja Lehtivuori jatkavat moisella tahdilla koko loppukauden. Meinaan vaan, että tulitukeahan on aivan perkeleesti muilta luvassa siinä vaiheessa kun ko. kolmikko vetää sitten muutaman pelin putkeen kiikareilla.

Faith is all we got.

Turunen kyllä järjestää ja nyt osui Paajanenkin taas. Tuohon kun saisi toisen hyvän laiturin, niin olisi laajemmin ratkaisuvastuuta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Niin onkos siitä Robertista tietoa? Eikös sen pitänyt alkuvuodesta olla kunnossa? Siinä olisi leveyspelaaja, varsinkin jos pelaisi sillä tasolla kuin ennen loukkaantumista oli. Bambin mukana roikuttamista en ymmärrä, varsinkin kun toinen isokokoinen rightin laituria olisi Kainulaisen muodossa. Ei Kainulainen voi ainakaan huonommin vetää ja lisäksi miehen peluuttaminen palvelisi tulevaisuutta. Itsellä on usko että kun mies kerran saisi kiekon maaliin, niin apinat kuolisivat selästä ja Keho pelaa tällä hetkellä sillä tasolla henkisesti, että siellä maali voisi tulla.

Noin muuten peli peliltä mennään. Vaikka ei pleijareihin pääsisi, niin ei ainakaan vituta joka ilta katsella tota touhua, vaan päätetään kausi pää pystyssä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kerho on siinä mielessä outo jengi, että emme juuri koskaan ole keskinkertaisia. Kerho joko säkenöi tai sitten se on täyttä paskaa. HPK ei ole varmaan koskaan pelannut liigahistoriansa aikana kohtalaista kautta. Sama pätee vaihteluihin yksittäisten kausien sisällä. Koskaan ei ole käynyt niin, että HPK esimerkiksi tämän kauden Pelicansin tyyliin vetäisi tasaista kautta sarjan keskivaiheilla, vaan olemme kaikkien pelkäämä ja usein ihailemakin kiekkokontrollijoukkue / vauhtikone tai sitten Liigan vitsi, joka häviää kaikille, koska sen pelaamisesta puuttuu kaikki tunne.

Esimerkiksi joku Ässät nakuttaa huomattavan tasaisesti liigan keskikastissa - säälipleijarisijoilla tai hieman yläpuolella. HPK ei ole liigan keskikastissa koskaan. Säälipleijareissakin ollaan oltu vain kaksi kertaa koko historiassa, joista ekalla kerralla sinne pudottiin sysipaskan loppukauden ansiosta (hävittiin kaikille), toisella kerralla sinne noustiin uskomattomalla ihmenousulla (voitettiin kaikki).

Tämä seura on joko on tai off ilman mitään välimuotoja. Se on tavallaan äärimmäisen turhauttavaa, tavallaan hyvin kiehtovaa.

Tässä loppukaudellakin on taas vain kaksi vaihtoehtoa:

1. Kerho takoo loppukauden lähelle sitä sarjan kärkipään 2 pistettä / peli tahtia ja pääsee sääleihin tai hyvin lähelle.
2. Tulee lähiaikoina notkahdus ja tappioputki. Päädytään sijalle 14 tai 15.

Semmoista vaihtoehtoa tuskin taaskaan on, että vedetään loppukausi liigan keskikastin 1,5 - 1,6 ppo -tahtia.
 
Viimeksi muokattu:

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei siihen tarvita ku yks perseraiskauspeli, jossa palataan alkukauden suorittamiseen niin lumipallo pyörähtää liikkeelle - taas kerran, ja hätäsimmät pelaajista alkaa varailla sunnuntaille 11.3.18 etelänmatkaa.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Mitähän siellä Kerhon kopissa on tehty. Sarjakärkeä vastaan vieraissa ja peli näyttää kunnon Rahnasto vs. Turhapuro tennisottelulta.

Toivottavasti nyt eivät löysää kuten Jyp Ht:tä vastaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Helvetin hyvä erä ihan tota loppua lukuunottamatta. Mitä se Palve vaan tossa lopussa katseli?

Kiva tätä on katsella.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kyllä siellä vaan Kärpätkin on ihmeissään Kerho kanssa. Harmi, että tuli tuo kavennus loppuun, mutta ei ole paska joukkue vastassa, vaikka Kerho nyt sai Kärpät(kin) näyttämään hetkittäin aika heikolta tuolla kovalla karvauspaineella.

Tuli onnistumisia muillekin, mutta kyllä tuota Palven ketjun peli on aika maagista seurattavaa. Nam.
 

Valistaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikä pirun idea on noissa ylivoimissa, kun joka kerta yli puolet ylivoimasta pelaa onneton 2 ylivoima "nuori suomi" kuumat pelaajat jaksavat kyllä koko ylivoiman.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Päästettiimpä Kärpät halvalla kuskin paikalle. Ja Larmille taas vaihteeksi se yksi helppo.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Liian isoja virheitä joista Kärpät saanut helpot maalit. 2-1 maali oli anteeksiantanaton moka ihan erän loppuun ja tasoitus heti toisen erän alkuun.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tästä näyttäisi tulevan nyt se pakollinen ohipeli. Ensimmäinen erä lupailikin vähän liikoja.

Ei tässä Kärpät juuri mitään esitä. Hyvät mahdollisuudet on napata vaikka kolme pistettä. Jatkoaika on jopa melko todennäköinen.
 
Viimeksi muokattu:

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Päästettiimpä Kärpät halvalla kuskin paikalle. Ja Larmille taas vaihteeksi se yksi helppo.

Jos ne patjat on oikeasti niin paskat että joka pelissä länget vuotaa 1-2 maalin verran, niin miksi vitussa ei pelaa viimekautisilla tai laita CCM:ä toimittamaan uutta patjat tilalle.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo. Millä helvetin näytöillä Viitaluoma ja Lehtonen pelaavat ylivoimaa noin saatanan paljon?
Vanhoilla näytöillä. Vuosikymmenen vaiheessa olis pissattu hunajaa tuon kaksikon pyörittäessä ylivoimaa. Tai no, pyöritti se Viitaluoma sitä silloinkin meillä...
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On toi ykköskentän peli kyllä surullista katsoa. Äskenkin omiin aivan päin persettä. Innala kärkikarvaajana saa anteeksi, Ville ei ehdi ja Lehtonen ei viitsi. Ja jäähy päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös