Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2016–2017

  • 246 365
  • 2 325

JPL

Jäsen
Kiitos arvon @Ralph kommenteistasi. Luulen, että sinuun yhtyy kaikki Kerhon kannattajat. Jos ei muuta, niin minun päivää olet ainakin parantanut asiantuntemuksellasi.
 

Ralph

Jäsen
Kiitos @JPL kun juhlistat suosikkijoukkueen voittoa kehumalla vastustajalle tuomaria. En tiedä, mitä hyödyt siitä, mutta tapansa kullakin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän Pennasen pelikirja on nuorten pelaajien pelikirja. Raikkautta täytyy olla jaloissa ja ennakkoluulottomuutta.
Näinhän se on. Late Marjamäen kiekkokontrollia ei Kärpissä paljoa hitaat konkarit pelanneet, poislukien Pirnes, jolla ei jalka hirveästi enään liikkunut, mutta peliälyn ja yv-osaamisen vuoksi oli tärkeä mies. Nuoria ja nälkäisiä, kuten Ikonen, Aaltonen, Aho jne. joilla luistin liikkui ja maisema vaihtui. Hitaahkot kaverit, joille ei pelitapa sopinut (mm. Haataja) laitettiin tylysti ulos.

Eilisestä pelistä sen verran, että olihan Kerho aivan järkyttävästi edellä nimenomaan 5vs5 pelaamisessa Kärppiä. 2erän ekan 10min jälkeen olin täysin myyty, ja oletin Kerhon vievän pelin mennen tullen. Viimeisen erän yv:t käänsivätkin sitten pelin Kärpille. Mutta olihan helvetin hyvä peli Kerholta tappiosta huolimatta. Melkein kateeksi käy, kun katsoi tuota menoa ja nimenomaan pelinopeutta.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lallia en vaihtaisi, mutta muista pitää päästä eroon. Varmasti palkkakin on kohdillaan. Kyllähän Pennasen pelikirja on nuorten pelaajien pelikirja. Raikkautta täytyy olla jaloissa ja ennakkoluulottomuutta.
Onhan se aikalailla näin, mutta en mä Lahden suhteen luovuttaisi, tämän kauden enkä ehkä vielä seuraavankaan suhteen. Oli iskussa, kun tarvittiin kauden alussa suunnannäyttäjää. Loukkaantumiset vienyt kyllä terää, mutta kevät edessä, siellä parhaimmillaan. Eerolle moro. Ja Hakin kukaan ei varmaan luule tämän kevään jälkeen täällä pelaavankaan, on kevään jokerikortiksi hommattu.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Onhan se aikalailla näin, mutta en mä Lahden suhteen luovuttaisi, tämän kauden enkä ehkä vielä seuraavankaan suhteen. Oli iskussa, kun tarvittiin kauden alussa suunnannäyttäjää. Loukkaantumiset vienyt kyllä terää, mutta kevät edessä, siellä parhaimmillaan. Eerolle moro. Ja Hakin kukaan ei varmaan luule tämän kevään jälkeen täällä pelaavankaan, on kevään jokerikortiksi hommattu.

Lahti on ykköslaituriksi hommattu ja en usko että ihan halvin mieskään ole. Alkukaudesta näytti, että mies löytää uuden kevään, mutta kauden vanhetessa Lahti on ollut sama Lahti kuin kolme edellistä kautta. Mies välillä pörrää ihan näyttävästi. Ainahan Lahti on ollut ailahteleva, mut nyt huonon päivän taso on laskenut ja niitä on enemmän. Lahden fysiikka ei oikeastaan ole heikentynyt kaujeasti, vaan miehen nälkää epäilen. Ihailen pelaajia, jotka pelaavat parhaimmat pelit pleijareissa, mutta muutaman sellaisen kohdalla, kuten Lahden, kysyn että miksei runkosarjassa löydy tälläistä peliä.

Lahti on hyvä kolmosketjun laituri kalliissa joukkueessa ja voi sitä olla Kerhollekin jos palkka on sen tasoinen myös. Kahden ekan ketjun laituriksi ei Kerholla ole varaa enää Lahtea ottaa. Mies pelaa hyvin 15% otteluista ja 25% mies on saikulla.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Lahti ei tosiaan ole enää samassa iskussa kuin aiemmin ja kiikareilla pitkälti mennään. Tähänkin tietty syynsä. Vastustaja osaa ottaa miehen maalin edessä. Siellä kulmalla se on. Osataan lukea Lahden liikkeet.

Lisäksi vastustajilla on aikaa ottaa Jaska pois kulmalta/maalilta koska ei ole sama tehoketju kasassa. Siihen oli syynsä miksi se kolmikko toimi. Piti pitää kaikki. Ei ihan onnistunut. Nyt kun siellä on ollut esim. Innala toisessa laidassa, niin eihän se ole sama kuin Manninen olisi sillä paikalla. Vastustaja pystyy helpommin pitämään Palven ja Lahden kurissa.
 

Ralph

Jäsen
Perkele kun ei tule apuja muilta. JYP on jo pisteen päässä pelin vähemmän pelanneena ja Pelicanskin on hiipinyt kahden pisteen päähän. Toki seiskasijaan on matkaa seitsemän pistettä ja kutossija on mielestäni jatkon kannalta parempi sijoitus kuin neljäs tai viides. Uskon KalPan olevan puolivälierissä helpompi vastustaja kuin Pelicans tai JYP. Toki haluan nähdä Kerhon kotiedussa, sillä Pelicans ja JYP kummatkin on Kerholle todellakin voitettavissa oleva vastustaja, jos Kerho saa vain saman pelin päälle mitä kaudella on parhaimmillan nähty. Ja ei tässä muutenkaan aleta mitään vastustajia valikoimaan, mutta sen sanon, että kutoissija ei olisi katastrofi.

Huomenna kyllä haluttaisi nähdä taas sitä kovaa Kerhoa. Kärpät-peli oli jo merkkejä paremmasta, vaikka tulos ei miellytä. Vastassa on kuitenkin vain KooKoo, lauantaikotipeli, kolmen päivän huilitauko takana, yleisöä pitäisi olla yli neljä tuhatta ja alla nätit jatkosopimukset. Kenties nämä jatkosopimukset siivättävät tätä kolmikkoa parempaan lentoon taas. Tällä kaudella HPK on kahdesti KooKoon kohdannut ja kahdesti napannut täydet pisteet, mutta on tehnyt vain neljä maalia. Huomenna tuo maalimäärä pitää vähintään tuplaantua ja tulla taas kolme pistettä.

Sitten Kerholla on taas huilia ja ensi perjantaina vastassa viikon ainoassa pelissä Kuopiossa KalPa. Siitä pelistä puuttuu siis Sakari Manninen ja Jere Innala, joten jos uusia loukkaantumisia ei tule, niin Miro Ruokonen ja Harri Kainulainen nähtäneen kaukalossa. Vai unohdinko jonkun nimen nyt?
 
Suosikkijoukkue
HPK
KooKoo otti tänään isosti pataan Tapparalta ja heti huomenna reissaavat Hämeenlinnaan. HPK saa tosiaan lähteä aika tuoreella jalalla lauantain kotipeliin eli 3 pinnaa olisi pakko ottaa.

Perättäisin sanoin: odotan että HPK antaa oikein kunnon karttukylyn kookoolle ja marssii voittoon.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Siellä on nyt terävöitetty treeniä ja lyhennetty jääharjoitusta ja vastaan tulee eilen pelannut KooKoo. Tänään pitäisi siis pistää sellainen hyrskyn myrskyn luistelu pystyyn, että jalalla pitäisi tämä peli voittaa. Paljon taklauksia ja kovaa luistelua, ajetaan maalille, otetaan mustelmaa ja kenties SOB voisi antaa oman statementin tekemisestään kun kerran kotipeli ja lauantai on kyseessä.

Olen helvetin pettynyt jos tänään ei tule kolmea pistettä ja peli ei ole raikasta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kyllä tänään odotetaan jo kunnon voittoa. Kärpät pelit oli jo parempaa sinällään. Pääprinsiipit illan peliin on.

- pelin hallinta ja pelin tappaminen silloin kun on paikka.
- maalivahdin pitää ottaa kiinni pisto ja vastahyökkäykset .
- ylivoiman pitää olla jo nyt säännöllisesti vaarallinen.

Jos KooKoo pelaa samalla lailla kun muut Kerhoa vastaan, eli kilpikonnaa omalla alueella ja kirkon menetyksistä iskee vastaan JA tällä kiekolla voittaa/pelaa tasaisesti, niin silloin on pakko alkaa tekee jotain.

Etenkin hyökkäyspäässä huolellisuutta. Ei mitään bulgarialaisia seisovilta jaloilta koko viisikon läpi yrityksiä. Laukauksiin roimasti laatua, ne joko jää torjuntoihin, lentää katsomoon tai tulee ripareja, ei puolia ohi. Puolustuspäähän selkeyttä ja jämäkkyyttä. Ei tuuloloida yksin kahta vastustajaa vastaan. Kiekkoa saa lyödä poiskin, onko muuten Kerho saanut kertaakaan jäähyä, kun on lyönyt kiekkoa katsomoon? Ei tule heti mieleen. Jäähyt on sikäli huonoja, mutta kertoo jotain pelitavasta. Ollaanko tultu siihen pisteeseen, että ylikiekotellaan? Jos katsoo edellisiä matseja, niin vastustajan maalit on usein tullut omista kirkollisista virheistä.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Nyt on sellaista peliä Kerholta, että perkele! Tätä on odotettu ja aivan mahtavaa jääkiekkoa. Vain maalinteko tökkii.
 

Ralph

Jäsen
Hienon näköistä, kun HPK päättää erän pitkään pyöritykseen ja Sakari Manninen harmittelee tekemisiään. Näkyy, että kaveri on tullut kaukaloon tekemään maaleja. Hyvää peliä, mutta ei kelpaa Manniselle, kuten ei kuulukaan.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Oli siellä pakko olla reenikausi päällä. Nyt on ihan eri jalat. Peli on raikasta! Mutta edelleen maalintekö tökkii. Hyvä esimerkki erän viimeinen minuutii. Kaverit peippailee KooKoon kentän aivan maitohapoille. Mutta. Ei yhtään laukausta. Ei saatana. :D
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Vauhtia on. Peli pyörii näyttävästi vastustajan päädyssä. Vastustaja aivan täysin jaloissa... mutta ei vetoja. Tuossa siis ekan erän viimeinen minuutti. Muuten kaikki hyvin, mutta niitä vetoja lisää.

Ai niin...Innala on pelipäällä.

EDIT: Heh, Squitillä ihan samat mietteet.

Lahden Janne taisi ennakkovideossa mainita jotain treenistä ja kuinka yleensä lähinnä vedetään sellaista kesällä. Nyt on ollu kauden aikanakin. Eli kovaa vedetty.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Pitää vielä sanoa tästä tuomarilinjasta. Liigassa pelin tappaminen, raiskaaminen ja kahvaaminen on pop. Ei muuta. Haistakaa vittu.
 

Kerho64

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juu, mistään ei vihelletä. Saa tehdä mitä hyvänsä estääkseen. Ja edes väärät vaihdot vois ottaa pois.

KooKoo ihan köysissä, mutta, pliis, enempi vaan vetoja maalia kohti.
 

Ralph

Jäsen
Nyt kun Jere Innalan syöttö näytettiin taas pari kertaa, niin olihan siinäkin aivan järkyttävä koukku. Tietenkin tuli maali, mutta kun ei siitäkään jäähyä olisi tullut, niin tuleeko mistään? Mikko "2006" Jokela siellä on koukkinut ja kamppinut jo vaikka kuinka monta kertaa.
 

Ralph

Jäsen
Paremmalla, tai siis hyvän joukkueen normaalilla viimeistelyllä, tämä olisi jotain 14-0 jo.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Maalinteko, maalinteko, maalinteko...yv, yv, yv, tylyys maalin edessä, tylyys maalin edessä. Niistä voittava ja menestyvä joukkue tunnetaan. Kerholla eivät nämä ole edelleenkään missään formulassa. Kevät päättyy tämän takia lyhyeen. Valitettavasti.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Maalinteko, maalinteko, maalinteko...yv, yv, yv, tylyys maalin edessä, tylyys maalin edessä. Niistä voittava ja menestyvä joukkue tunnetaan. Kerholla eivät nämä ole edelleenkään missään formulassa. Kevät päättyy tämän takia lyhyeen. Valitettavasti.
Lyödäänkö oluesta vetoa, että mitaleista pelataan keväällä? Pudotuspelejä varten pidetään maalintekotaito pimennossa, jotta vastustelijat ei osaa keväällä edes arvata mikä niihin osui.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jos ihan rehellisiö ollaan niin voittavia suorituksia uuppuu. Ei voi aina olla tuuristakaan kiinni. Vastustaja päässyt myös hyvin vastaiskuihin. Tämän takia paremman materiaalin Tapparalla ja HIFK:lle hävitään 4-0, kun ne pistää noista jokaisesta vastaiskusta maalin. Jalka liikkuu silti paljon paremmin, mutta ei tolla pelillä vaarallisempia jengejä voiteta. Jotain olis tehtävä. KooKoot ja muut voitetaan, mutta katsotaan kuinka TOP-8 jengejä vastaan menee tässä loppukautena, kun on jengeillä puolustuspää kunnossa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kiekko liikkuu, luistin liikkuu. Nyt on tosiaan kiinni enää laukauksista/ maalinteosta.

SOB syöttelee perhanan hienosti. Tarkkoja lättyjä järjestäen.
 

Ralph

Jäsen
Pelillisesti esitys tänään erinomainen. Miehet liikkuu, kiekko liikkuu ja syötöt napsuu kohdilleen. HPK käänsi peliä vahvasti ja nopeasti, taisteli hyvin kaksinkamppailuissa. Vetopaikkoja tuli paljon sekä yksilösuorituksilla että syöttöketjujen avulla. Ylivoimalla kiekko pysyi hallussa. Puolustuspäässä HPK oli vahva ja KooKoolla oli vaikeaa päästä lähelle maalia. Emil Larmi oli maalissa hyvä.

Mutta ottelu päättyi 3-0, viimeinen tyhjiin. No, voitto on voitto ja kyllähän KooKoo pitäisikin kaataa aina kotona. Ja eiköhän kohta maalintekokin taas käynnisty, mutta toivottavasti peli on taas seuraavissa peleissä tätä samaa.

Kerho kävi tuossa hetkellisesti sarjavitosena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös