Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2016–2017

  • 246 379
  • 2 325

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viimeiset kaksi viikkoa ihan kamalaa paskaa on ollut kerhon peli. Vetoja ja suoraviivaisuutta n. 200% enemmän niin voi ehkä maaleja tullakin. Mutta ei, kun joka hyökkäys päättyy siihen että kaarretasn kulmaan, pörrättään kaikki energia ja annetaan syöttö viivaan joka vuotaa sen keskualueelle.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
SaiPa on sysi paska, ei mitään pelitapaa, omissa eivät tuki edes keskustaa vaan juoksevat. Tän pelin pitäisi olla 1-6, taululla 2-1. Kerho on aivan tukossa, tuossa touhussa ei ole enää jäljellä kuin se pelitapa mikä on taottu selkäytimiin. Mitään muuta tuossa ei ole, ei tunnetta, ei halua, aneemista, vitun aneemista. Toi SaiPa pitäis voittaa aivan leikiten. Ei kun kaverin vauhtiin ja sekoiluun mukaan vaan. Ai niin ei saa olla nega, vaikka peli on täyttä paskaa... Hei ihqua, mulla on olutta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
En mä tiedä miksi ei saisi olla huolissaan. Tietenkin voi tuoda kuntopuntarit sun muut tueks, mutta viimeiset kaksi-kolme viikkoa en ole nähnyt yhtään hyvää peliä Kerholta. Yhteen väliin voitettiin, mutta silloin vastustaja oli paskempi. Mutta homma oli heikkoa silti. Pennanen sanoi yhdessä haastattelussa, että voitoista huolimatta peli on ollut häilyää. Tasaisesti huonommaksi menee aina vain.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Huuhkajat
Ja SaiPan esitykselläkö on?

Paikoista maalit. Se riittää, Kerholla ei oikeastaan edes ole paikkoja, muutama lussu veto kohti Markkasta. Kulmissa on niin kivaa.

Edit. Saipan molemmat maalit ovat malliesimerkki siitä, miten väkisin saadaan survottua maaleja. Se on sitä asennetta, Kerhon äijät ovat olleet löysiä paskoja kentällä monta viikkoa.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siellä kentällä on Hpk:n lisäksi myös vastustaja. Saipa puolustaa erittäin tiiviisti keskustaa ja sota -alueelle ei päästä helpolla. Saipa riistää kiekon keskustassa ja ykskaks on jo nopea vastahyökkäys vauhdissa.
Siellä on joka kierroksella myös vastustaja askissa, ei tämän selityksen taakse voi joka ilta mennä. Tai sitten pitää hyväksyä se tosiasia, että ollaan jumboja. Mutta tosiaan ikävä faktahan se on, Kerho ottaisi tällä hetkellä tukkaan ihan jokaiselta liigajengiltä.

Ylivoimaan saisi järkeä ihan vaan sillä, että Mannisen Sakke vetää vaihtopenkillä happea aina ylivoimat.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Valmennus olisi voinut ottaa aikalisän vähän aikaisemmin ja koittaa saada tunnetta ylös.
 

Ralph

Jäsen
Voi jukopliut tätä peliä. Pari voittoa tullut rupusakeilta surkealla pelillä, mutta ei kaikki joukkueet kaadu. Jotain pitäisi tehdä.

Lähinnä itku tulee tuota peliä katsellessa. Eka erä oli kiva, mutta sitten pelaaminen loppui kokonaan. Löytyisiköhän junnuista jotain pirteää pelaajaa, joka toisi vauhtia tuon kakka-Eeron tilalle? Forsbergin korvaa puolustuksessa vaikka betoniporsas. Toki Forsberg sai tänään jäähyn tekemättä mitään, siitä ei häntä voi syyttää.

Onneksi JYP häviää. Muutoin olisivat jo pelottavan lähellä.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Top4 joukkue ja kaikkea. Voi perseen perse ku hävettää nämä esitykset. Toivottavasti hävettää joukkuettakin.
 
Suosikkijoukkue
HPK
9/9 pistettä voidaan vaihtaa "Saisivat edes pisteen" vaihtoehtoon. Toki 0 pistettä tältä viikolta täysin ansaitusti tuolla pelillä.

Odotan huomiselle todella isoa tason nostoa.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Paikoista maalit. Se riittää, Kerholla ei oikeastaan edes ole paikkoja, muutama lussu veto kohti Markkasta. Kulmissa on niin kivaa.
Tämä. En ole vielä isosti huolissani, mutta kieltämättä on eroa alkukauteen tai aikaan kuukauden takaa. Silloin Kerho tuskaili tehottomuuden kanssa, maalipaikkoja kyllä luotiin ihan riittävästi ja laukaukset voitettiin suhteessa vastustajaan ihan pystyyn. Tänään en muista juuri yhtään todella vaarallista paikkaa Kerholta. Nikkilän maalikin oli vähän sellainen pihapeli sivallus.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Paikoista maalit. Se riittää, Kerholla ei oikeastaan edes ole paikkoja, muutama lussu veto kohti Markkasta. Kulmissa on niin kivaa
Kyllä. Mua vaan ottaa tolkuttomasti päähän, kun kesken pelin kommentoidaan ettei tällä pelillä ole ansaittu pisteitä ja toivottavasti niitä ei saadakaan, vaikka ollaan vain maalin verran häviöllä. Mulle kyllä pisteet kelpaisi aina.

Eihän Kerhon peli juuri nyt oikein toimi ja tänään olisi pisteillä saatettu saada vähän jopa eroa takana tuleviin.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ei mahda mitään, mutta tällä hetkellä tuo pelaaminen on löysää paskaa.

Ei tarvitse montaakaan kierrosta näin jatkua, niin tässä taistellaan kohta sääleihin joutumista vastaan. Nyt tosin onneksi tukkaan ovat ottamassa myös JYP, Ässät ja HIFK.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Posin kautta vaan. Vaikka Kerho ei ole esittänyt viimeiseen kuukauteen mitään pelillisesti rakentavaa juttua, niin täältä noustaan. Nikkiläkin on saanut metrin pituutta lisää Shanen rinnalla ja Eerokin laittaa huomenna kiekon pussiin paraatipaikalta. Tänään Eerolla vaan sattui menemään kiekko h-hetkellä sivulaitaan. Huomenna uusi mahdollisuus.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ihan turhaan tulla kitiseen kenenkään enää, että turhaan panikoidaan. alkaa olla viikkoja kun jengi pelaa kuin muumiot. Pari paskaa voitettiin, pari kertaa pomppi meille, kerran viimeisellä sekunnilla saatiin meille ansaitsemattomat pisteet. Muuten on koko ajan mennyt vain enemmän alamäkeen. SaiPa teki saman kuin HIFK. Tiivis puolustus, vastahyökkäykset ja erikoistilanteet. Kyllä oli helppo Kerho kellistää. Molemmat jengit oli pelitavallisesti sysipaskoja ja aivan jaloissa. Joku tulee tähän kuntopuntarin kanssa vikisee, mutta tuo peli kertoo enemmän. Täytyy muistaa viihde arvokin, taitaa KalPa tappio olla oikeasti kova tasoinen peli viimeksi kun ollaan pelattu.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Viimesen kympin aikana saatu mitään aikaseksi.

Menneitä kannattaa nyt tuijotella..niin varmaan!
 

Kerho64

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo-o on se hyvä, että osalle kannattajista tämmönen sonta riittää. Ei ole hätää ei. Olis kiva tehdä yhdessä ottelussa edes 2 maalia.

Noh, mutta me tähdätään pitään kevääseen -kait? Pitäis vaan sinne kevääseen päästä ensin, ei kyllä näillä esityksillä.
 

Ralph

Jäsen
Ei tuo Niklas Hagmaninkaan hankinta vielä ihan lottovoitto ole. Väläyttelee, mutta kun se ratkaiseva sivallus (laukaus, syöttö) pitäisi tehdä, niin kädet jäätyy totaalisesti. Eli sellaista kuuluisaa somervuorimaista kivaa pörräämistä, jonka hyöty joukkueelle on lopulta nolla. Janne Lahden peli näyttää jälleen vaikealta, kun paahtaa vasenta laitaa. Ei pysty haastamaan ja yrittämään maalille ajamista kuten oikealta. Oula Palve on ollut viime aikoina muuhun joukkueeseen nähden ihan hyvä, mutta tänään ei saanut mitään aikaiseksi.

Sakari Manninen luistelee, taistelee ja näin, mutta ei hänelläkään ratkaisevilla hetkillä terävyyttä löydy. Niko Kapanen pelaa muuten hyvin, mutta ketjukaverit eivät ole sellaisilla paikoilla, jonne Kapanen voisi kiekkoa tarjoilla. Otto Paajanen taisteli vahvasti ja Jaakko Turtiainen myös. Jere Innalalta sellainen tyypillinen 18-vuotiaan junnun Liiga-peli. Peliaika minimissä ja hiihtelee koko vähäisen ajan pimennossa.

Puolustuksessa Petteri Nikkilä ja Joonas Lehtivuori pelaa tosiaan parina hyvin, mutta olivat tänään ainoita, jotka viivalla jotain saivat aikaiseksi. Jotain positiivista siis. Tai sai Shane O'Brien myös niissä hajavaihdoissaan. Mathias Porseland on ollut sairastelun jälkeen ulapalla. Perushyviä avauksia nähdään, mutta ei sitä älyä hyökkäysalueella, ei sitten yhtään. Oskari Manninen ja Joni Tuulola harmaata massaa, Henrik Forsberg tasoa henrikforsberg.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sanokaa mitä sanotte mutta sekaisin toi joukkue tällä hetkellä on. On ollut sitä jo pidemmän aikaa. Liikettä ei ole ja se on aika oleellinen omassa pelitavassa. Mikään ei toimi, hyökkäykset eivät vyöry rintamana vaan jopa roikkukiekkoja joudutaan heittämään siniseltä päätyyn. Parhaimmillaan kiekko tuotiin sinne vauhdilla ja syötettiin rinnalla olevalle tai toiseen aaltoon. Laukaukset menevät pääsääntöisesti ohi tai sitten ne ovat jotain ihme vippejä, jotka eivät Liigatason veskarin ohi mene. Ripareihin ei keritä, koska sitä liikettä ei ole. Ainoa mikä on parantunut on ylivoima. Siinä liikutellaan hyvin kiekkoa vaikkakaan tehoja vielä uupuu siitäkin.

Tämän hetken pelaamisessa on aivan karmea ero siihen, miten peli on parhaimmillaan toiminut. Eikä kyse ole todellakaan pelkästään siitä, että maaleja ei tehdä. Olisi kiva tietää mistä tämä johtuu ja mitä mieltä valmennus on viime aikojen pelaamisen tasosta. Nyt sitä valmennusta mitataan, saavatko pelin taas raiteilleen vai ollaanko jäätyneenä loppukauden.

Tällä menolla paikka kuuden sakissakin alkaa olla uhattuna.
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Liian paljon alisuorittajia joukkueessa nyt. Nimiä turha mainita. Ilman mitään paniikkeja, voisikohan Pendo pistää nyt ketjuja uusiksi. Tietyt kombinaatiot toimivat paremmin, toiset taas huonommin. Täältä voi lukea toimivat kombinaatiot. Heh.
Uusien pelaajien sisääntulokin aina tietynlainen stressitilanne joukkueessa. Vaatii vielä varmaan viisi peliä ennen kuin Hakista esimerkiksi saadaan ulosmitattua koko potentiaali. Nyt lähinnä "Eero tasoa" joukkueeessa. O' Brien sen sijaan tulee olemaan puutteellisesta liikkeestään huolimatta vielä vahvistus joukkueelle. Tarpeeksi vittumaisen oloinen jätkä tuolla kentällä. En tiedä sitten minkälainen pukukoppi pelaaja on, ja syökö sitten muun joukkueen energiaa..?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kyllä. Mua vaan ottaa tolkuttomasti päähän, kun kesken pelin kommentoidaan ettei tällä pelillä ole ansaittu pisteitä ja toivottavasti niitä ei saadakaan, vaikka ollaan vain maalin verran häviöllä. Mulle kyllä pisteet kelpaisi aina.

Eihän Kerhon peli juuri nyt oikein toimi ja tänään olisi pisteillä saatettu saada vähän jopa eroa takana tuleviin.

Ehkä parempi että hävitään. Pelattiin paskasti Lukkoa, Ässiä, Sportia, Jukureita ja Kärppiä vastaan, mutta voitettiin silti. Jos vaikka tällä kertaa ei tulisi palkintoa paskasta pelaamisesta pisteiden muodossa, niin ehkä se pistäisi mietityttämään enemmän.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Joo paniikkinappula pohjaan ja tyhjennysmyynnit käyntiin. Me ollaan hävitty tää kausi. Pennaselle kenkää.

Jokaiselle joukkueelle tulee heikkoja jaksoja. Hpkn pitäisi ilmeisesti pelata yhtä dominoivaa kiekkoa niin kuin Tappara tekee harvase ilta. Nyt on tullut loukkaantumisia / poissaoloja melkein joka peliin niin siinä on mahdotonta mitään pendomaista dominoivaa neljän ketjun sylenteriä vetää kun äijät pelaa milloin missäkin ja välillä osa joka toista vaihtoa pelitavalla, joka vaatii pelaajalta paljon energiaa. Se ei voi olla näkymättä. Poissaolojen taakse on turha mennä mutta eivät ne asioita edistäkään. Ylivoima on se suurin ongelmakohta, ja siihen pitää saada ratkaisu, jolla se saadaan toimimaan. Itse olisin kiinnostunut näkemään Shanen yvssä maskimiehenä. Rumat ja likaiset maalit puuttuvat kokonaan ja ovat oikeastaan puuttuneet koko kauden. Maalinedustat on vain voitettava. Tänään ei siinä täysin onnistuttu ja syntyi voittomaali pienen pompun kautta. Jäähy nyt oli pikkusen kyseenalainen mutta turha senkään taakse mennä.

Hyökkäysketjuihin kaipaisin muutosta koska nyt ei toimi oikein mikään sylinteri täysillä. Tutkaparit puuttuvat ja kemiat puuttuvat. Innala ja Hopponen ovat hieman turisteja mutta näillä on mentävä. Sillanpää tuohon ja Koivisto Kerästä tuuraamaan niin saadaan vähän taas enemmän laatua hyökkäykseen.

Edit: Laukausten laatu on muuten taas heikko. Valtava määrä ohi ammuttuja kiekkoja tänäänkin.

On totta että peli on muutamien viime pelien aikana ollut nihkeää. Mutta kaikki on edelleen ihan täysin omissa käsissä, ja vieläpä hyvin. Paniikkiin en näe mitään syytä. Pieni terve huolestuminen on ihan perusteltua.

Eteenpäin nyt HPK!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös