Palautteet ja bugit palstasta

  • 233 590
  • 1 803

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Koska klikkihuoraus/spoilaus-otsikot (jännä miten nämä menevät käsi kädessä yhtäkkiä?) aiheuttavat osalle käyttäjistä mielipahaa, niin olemme lisänneet käyttäjän sivustoasetuksiin (Tuolta ylhäältä Käyttäjänimen alta paljastuvasta valikosta sivustoasetukset) option piilottaa verkkolehden nostot pois näkyvistä.
Lämmin kiitos tästä!
Nyt mobiiliselaaminenkin on taas mahdollista.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä on kyllä ärsyttävää että nämä sivut latautuvat edelleenkin varmaan 10 kertaa hitaammin kuin ne vanhat, ja sitten kun tuo layout hyppii koko ajan sen sivun latautumisen aikana niin aika usein huomaa päätyneensä jonnekin ihan muulle sivulle kuin minne aikoi mennä. Tämä sama juttu sekä tietokoneella että mobiililla. En kyllä edelleenkään voi sanoa että näiden sivujen suhteen olisi menty missään muussa eteenpäin vanhoihin nähden kuin että ovat modernimman näköiset. Käytettävyys on kyllä edelleenkin heikohko. Onneksi tämä kirjoitusikkuna sentään toimii vähän paremmin nyt Operallakin, kun vaan muistaa käyttää tätä "lisää vaihtoehtoja..." -napin takaa avautuvaa kirjoitusikkunaa. Mutta kyllä tämän huomaa että nykyisin tänne kirjoittelu (ja lukeminenkin) on kyllä jäänyt paljon vähemmälle kun näiden sivujen käyttö on niin kömpelöä. Puhelimellakaan ei viitsi enää selailla oikeastaan ollenkaan kun Tapatalk-tuen poistumisen jälkeen käyttö on niin helvetin paljon hitaampaa/vaivalloisempaa (minun sormeni on edelleenkin niin paksut nakit että minä en meinaa noihin pieniin laatikoihin osua, ja tuo mobiiliversiokin toimii Tapatalkiin verrattuna paljon hitaammin). Mutta turha kai tästä enää on valittaa kun ilmeisesti sellainen linjaus on tehty että Tapatalkin käyttäjien määrä on liian vähäinen että heitä kannattaisi kuunnella.

Sen verran pitää kyllä sanoa palautetta asiakaspalvelusta kun itsekin nykyisin aika paljon asiakaspalvelutyötä joutuu tekemään, että vaikka vituttaisi joidenkin asiakkaiden jatkuva ränkytys samasta asiasta, ja vaikka välillä osaan olla aika suorasanainen ja töksähtelevä, niin tuollaiselle vittuilulinjalle asiakkaan suuntaan en kyllä itse koskaan lähtisi mihin täällä on ylläpito lähtenyt välillä. Paljon helpommalla olisitte päässeet alunperinkin kun olisitte ihan suoraan selittäneet syyt tuolle Tapatalk-tuen pois jättämiselle eikä tuollaista epämääräistä "Tapatalk-tuki ei ole ykkösenä prioriteettilistalla" -pyörittelyä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä on kyllä ärsyttävää että nämä sivut latautuvat edelleenkin varmaan 10 kertaa hitaammin kuin ne vanhat, ja sitten kun tuo layout hyppii koko ajan sen sivun latautumisen aikana niin aika usein huomaa päätyneensä jonnekin ihan muulle sivulle kuin minne aikoi mennä. Tämä sama juttu sekä tietokoneella että mobiililla. En kyllä edelleenkään voi sanoa että näiden sivujen suhteen olisi menty missään muussa eteenpäin vanhoihin nähden kuin että ovat modernimman näköiset. Käytettävyys on kyllä edelleenkin heikohko...

Tämän tyyliset viestit ihmetyttävät minua, koska en ole törmännyt tällaisiin ongelmiin lainkaan. Käytän sivustoa läppärillä ja chromella.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä on kyllä ärsyttävää että nämä sivut latautuvat edelleenkin varmaan 10 kertaa hitaammin kuin ne vanhat, ja sitten kun tuo layout hyppii koko ajan sen sivun latautumisen aikana niin aika usein huomaa päätyneensä jonnekin ihan muulle sivulle kuin minne aikoi mennä.

En ole huomannut layoutin "koko ajan" hyppimistä. Saattaa pompata kerran sivua ladatessa. Sivujen latautuminen ainakin mun koneella on nopeampaa kuin vanhalla alustalla. Käytössä läppäri, Win 7 ja selaimena Firefox. Mobiilikäytön ongelmista mulla ei ole tietoa, en harrasta.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Eipä minullakaan ei ole ongelmia sivujen latautumisten kanssa. Hienosti toimivat sekä Applen laitteilla että Win 7:ssa Chromella.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Hyvin latautuu sivut taalla myos. Kaytossa Chrome. Sellainen erikoisuus on alkanut ilmeta viime aikoina, etta kun klikkaa vaikkapa vapaan puolella ketjun otsikkoa, niin toisinaan paasyn ketjun ensimmaiseen viestiin ja toisinaan ensimmaiseen lukemattomaan viestiin. Ja aina ketjuissa on siis lukemattomia viesteja ja olen kirjautuneena sisaan. Alkuun tuo vei aina ensimmaiseen lukemattomaan viestiin. Ei tama mikaan iso ongelma ole, mutta ajattelinpa tuoda kuitenkin esille.
 

Nick Neim

Jäsen
Sellainen erikoisuus on alkanut ilmeta viime aikoina, etta kun klikkaa vaikkapa vapaan puolella ketjun otsikkoa, niin toisinaan paasyn ketjun ensimmaiseen viestiin ja toisinaan ensimmaiseen lukemattomaan viestiin. Ja aina ketjuissa on siis lukemattomia viesteja ja olen kirjautuneena sisaan. Alkuun tuo vei aina ensimmaiseen lukemattomaan viestiin. Ei tama mikaan iso ongelma ole, mutta ajattelinpa tuoda kuitenkin esille.
Olen huomannut saman, ja mielestäni tuo otsikkoklikkaus vie ensimmäiselle sivulle vain silloin, kun ei ole lukenut sitä ketjua kertaakaan aiemmin (=päivityksen jälkeen siis). Tuon "ensimmäisen" lukukerran jälkeen se vie normaalisti ensimmäiseen lukemattomaan viestiin.

Mulla on tällä ikivanhalla pöytäkoneella ongelmia layouttien pomppimisten kanssa. Tämä uusi foorumi joko on huomattavasti raskaampi tai sitten mun ikivanha koneeni vetelee viimeisiään. Puhelimella ei vastaavaa ongelmaa ole. Myös kirjoitus tulee "perässä", eli yhden merkin ilmestymisessä menee ärsyttävän kauan. Joutuu aina pysähtymään ja katsomaan, mihin asti sitä tekstiä oikein tuleekaan.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Olen huomannut saman, ja mielestäni tuo otsikkoklikkaus vie ensimmäiselle sivulle vain silloin, kun ei ole lukenut sitä ketjua kertaakaan aiemmin (=päivityksen jälkeen siis). Tuon "ensimmäisen" lukukerran jälkeen se vie normaalisti ensimmäiseen lukemattomaan viestiin.

Meinasin jo sanoa, etta tasta ei pitaisi olla kysymys, kun merkitsin koko foorumin luetuksi paivityksen jalkeen mutta nakojaan tuo tapahtuu niissa ketjuissa, joissa en ole hetkeen kaynyt... Emma tieda. Eikohan siihen joku tuollainen syy ole.
 

Nick Neim

Jäsen
Meinasin jo sanoa, etta tasta ei pitaisi olla kysymys, kun merkitsin koko foorumin luetuksi paivityksen jalkeen mutta nakojaan tuo tapahtuu niissa ketjuissa, joissa en ole hetkeen kaynyt... Emma tieda. Eikohan siihen joku tuollainen syy ole.
Sama homma siis, merkitsin myös koko foorumin luetuksi päivityksen jälkeen. Jokin virhehän tuossa on, koska ne ensimmäisen sivun viestit eivät näy mulla "lukemattomina", ts. niissä ei ole tuota keltaista kolmiota oikeassa yläkulmassa. Toisella kerralla jokainen ketju on kuitenkin toiminut juuri niin kuten pitääkin.
 

susi

Jäsen
Jos haluat uskoa, että me ihan vain ilkeyttämme emme asenna Tapatalkia, siitä vain. Minä olen yrittänyt selittää, että se on todella paljon kompleksisempi kysymys. Jos selitys ei kelpaa, en sille mitään voi.
- Matti Liljaniemi


Anteeksi nyt vain mutta onhan tuo ylläoleva aivan skeidaa. Tässä nyt meni about pari kuukautta ennen kuin tuli ylläpidon toimesta yhtään konkreettista vastausta sen suhteen, että miksi Tapatalkia ei enää tueta. Alunperinhän Tapatalk-tuen loppumisesta ei informoitu ensin mitään. Sitten totesit, että palstan muutoksen jälkeen kukaan ei sitä enää kaipaa ja kuinka vain 200 käyttäjää sitä alkujaankin käytti joten on alimmaisena prioriteettilistalla. Nyt syyksi on vaihtunut mm. Tapatalkin huono tietoturva ja Tapatalkin tapa kuormittaa servereitä? Mihin tässä nyt sitten uskoo, kun näitä syitä ei alkujaan otettu esille.

Olisit kuule Matti paljon helpommalla selvinnyt, kun olisit ensinnäkin etukäteen informoinnut Tapatalk-tuen poistamisesta ja heti kertonut nuo (oikeat?) syyt tuen poistolle (tietoturva, palvelun kuormittaminen). Jos nyt olet siivilitöissä ollut asiakasrajapinnan kanssa tekemisissä, niin varmasti tiedät että se mistä asiakkaat eniten suuttuu on se, että asiat jotka on ennen toimineet poistetaan toimimasta. Me emme toki ole maksavia asiakkaita, mutta palstan asiakkaita kuitenkin. Tuo vittuileva sävy lähes kaikessa tiedottamisessa, etenkin Tapatalkin suhteen, onkin sitten aivan ällistyttävää. Miksi olet ylläpitäjän roolin vastaanottanut, jos se noin paljon pistää vituttamaan? Vai kumpuaako tämä vain omasta luontaisesta luonteenpiirteestäsi?

No, lopputulos Tapatalkin poiston suhteen omalta osaltani ainakin on tarkoittanut sitä, että aiempi "kokoajan paikalla" tyyppinen seuraaminen ja päivässä kymmenien ketjujen seuraaminen on typistynyt ehkä kerran-kaksi päivässä palstalla käymiseen, jos ollenkaan. Puhelimella tätä palstaa lukee enää vain pakon edessä kun aiemmin se, oli de facto-käyttötapa.
 
Tässä nyt meni about pari kuukautta ennen kuin tuli ylläpidon toimesta yhtään konkreettista vastausta sen suhteen, että miksi Tapatalkia ei enää tueta. Alunperinhän Tapatalk-tuen loppumisesta ei informoitu ensin mitään. Sitten totesit, että palstan muutoksen jälkeen kukaan ei sitä enää kaipaa ja kuinka vain 200 käyttäjää sitä alkujaankin käytti joten on alimmaisena prioriteettilistalla. Nyt syyksi on vaihtunut mm. Tapatalkin huono tietoturva ja Tapatalkin tapa kuormittaa servereitä? Mihin tässä nyt sitten uskoo, kun näitä syitä ei alkujaan otettu esille.
Anteeksi vain mutta onhan TÄMÄ aivan skeidaa. En kyllä ymmärrä miten paljon jaksatte itkeä ja mihin tyylliin tuosta Tapatalkista jatkuvasti. Siinä mielessä ymmärrän ylläpidon hermostumisen (mutta tyylin vastata en). Mielestäni Tapatalkista ilmoitettiin aika nopeasti miksi sitä ei vielä ole ja se on laitettu tehtävälistalla vähemmän tärkeäksi. Sitten alkoi uskomaton jatkuva vittuileva (olette tainneet saada liikaa yksin vittuilla ylläpidoille ympäri netin jotka eivät ole ladanneet takaisin) itkeminen muutaman kirjoittajan osalta ja monen mielestä tuen lisääminen olisi vain 5 minsan juttu. TÄHÄN annettiin vastaus tietoturvasta/jne. miksi se ei ole 5 minsan juttu, se ei korvannut pääsyytä miksi fiitseri on alemmalla todo-hierarkiassa! Miten tämäkin oli niin vaikea ymmärtää?!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Itse kun en Tapatalkia ole käyttänyt, niin asia on periaatteessa ollut mulle ihan sama. Ja olisi kai muuten edelleenkin, mutta tämä muutaman tapatalk-fanaatikon vuoroin vittuileva vuoroin itkevä jankkaaminen saa kyllä kieltämättä sekä tuntemaan myötähäpeää että toivomaan, ettei ylläpidolla olisi koskaan aikaa moista kitinän aihetta enään palstaan lisätä. Peukkua kuitenkin ylläpidon lehmänhermoille, että olette jaksaneet asiallisesti vastailla noiden pellejen jatkuvasti toistuviin itkuihin.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Anteeksi vain mutta onhan TÄMÄ aivan skeidaa. En kyllä ymmärrä miten paljon jaksatte itkeä ja mihin tyylliin tuosta Tapatalkista jatkuvasti. Siinä mielessä ymmärrän ylläpidon hermostumisen (mutta tyylin vastata en). Mielestäni Tapatalkista ilmoitettiin aika nopeasti miksi sitä ei vielä ole ja se on laitettu tehtävälistalla vähemmän tärkeäksi.
Kävin ketjua läpi ja koostin tämän TapaTalk keskustelun seuraavasti:

- Heti kun palsta oli uusittu 9.9. ylläpitäjä Jussi Kivimäki pyysi bugiraportteja tähän ketjuun
- Nimimerkit Leon, kananlento, heavy raportoivat TapaTalk ongelmista
- Ylläpito kirjoittaa että "Kaikki palautteet käydään läpi ja niihin reagoidaan asianmukaisella tavalla."
- Lisää käyttäjiä -FNM-, V-G-, Deko, Masentaja raportoivat TapaTalkin toimimattomuudesta
- Ylläpito vastailee useiden käyttäjien palautteisiin, tapaTalkista vaietaan totaalisesti
- Bakaun Imaami, Heimonjohtaja, obi-wan, esittävät toivetta TapaTalk tuesta
- Moto, Spede#17, Uncle Becker, -OO-, Wire esittävät toivetta TapaTalk tuesta
- nimimerkki Scharnhorst ihmettelee miksei Ylläpito vastaa tapaTalk kyselyihin
- ss74, Elazi, Nelfor, sonnychiba, susi, KupittaanVelho, Juicey liittyvät TapaTalkia toivovien joukkoon
- Ylläpidon puolesta Matti Liljaniemi kertoo yleisesti palstan uudistuksista ja kehuu saatua palautetta
- Lisää kyselyjä TapaTalkista, osin henkilöiltä jotka ovat sitä jo aiemminklin kyselleen mutta joukkoon liittyy Wingman, Nickelback, Valmetti
- Ylläpito jatkaa vastailua muihin kyselyihin
- Lisää kyselyitä Tapatalkista, selvästi tyytymättömyyttä jo ilmassa koska Ylläpito ei ole ottanut lukuisiin kyselyihin lainkaan kantaa
- Ylläpitotiimin puolesta Matti Liljaniemi vastaa vihdoin että "Tapatalk ei ole tällä hetkellä käytössä, eikä se ole myöskään prioriteeteissa korkeimmalla parannuksien suhteen...koemme että aika ajaa sen ohi, kun saamme kyllä pikaisesti palstan erinomaiseen kuosiin mobiilissa"
- Obi-wan kertoo erikseen vielä että on ollut ärsyttävää ettei selkeää vastausta ole annettu heti kun kyselyitä on esitetty
- Liljaniemi myöntää että kommmunikoinnissa on sattunut lapsuksia
- Otan kantaa Liljaniemen vastaukseen: Taitaa olla selkeästi toivoituin korjausehdotus tuo Tapatalk tuki, mutta kyllä tässä tulikin selväksi ylläpidon asenne "me tiedämme paremmin kuin muut"..
- Ylläpito vastaa kuuluisan "Ja kyllä, me tiedämme paremmin kuin muut, meillä on yhteensä yli 35 vuoden kokemus verkkopalvelujen suunnittelusta ja kehittämisestä."
- Tämän jälkeen keskustelu jatkuu myös uudessa ketjussa, jossa selvitellään kuinka moni oikeasti haluaa käyttää TapaTalkia
- Ylläpito kommentoi hyvin harvasanaisesti aihetta enää täsäs tai uudessa ketjussa, yhdessä viestissä sentään ohjeistavat käyttäjiä menenmään puhumaan TapaTalkista sinne uuteen ketjuun kun heitä ei kiinnosta aiheesta enää lukea tässsä ketjussa
- Lopulta marraskuun ensimmäinen päivä yli seitsemän viikkoa uudistuksen jälkeen ylläpito vastaa tarkemmin miksei TapaTalk ole heidän mielestään yksinkertainen asia palstan toiminnallisuuden kannalta
 

Nick Neim

Jäsen
Voi itqvinq, isot(?) miehet. Jos on olemassa joku tapatalkkia varten ketju, käyttäkää sitä vinkujat, niin ei tarvitse lukea täällä niitä.
Palautetta uudesta palstasta ei saisi antaa "Palautteet ja bugit uudesta palstasta" ketjussa? Mitähän sieniä sä oikein vedät?

Ja mä pärjään ilman Tapatalkia, kun en ole koskaan moista käyttänyt. Ihmetyttää vain se, että eikö tämä ketju nimenomaan ole juuri se oikea paikka antaa palautetta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tuo mobiiliversion pomppiminen on muuten helevatan ärsyttävä ongelma. Juuri ennen sivun latautumista loppuun, ilmeisesti jokin mainos tms. pompauttaa sivua niin että painallukset rekisteröityy vääriin ketjuihin tai vääriin alaosioihin, siis mikäli ei odota aivan loppuun asti sitä latautumista. Tämä ainakin samsungin tabletilla. Saman huomaa tietokoneella kun painaa F5 niin sivu putoaa hieman alaspäin siitä miten se alkaa lataamaan. Tämä aiheuttaa hitaammilla laitteilla sen että ennen kuin sivu on ehtinyt latautumaan ehtii jo painaa jotain ketjua joka johtaakin sitten tuon putomisen takia joutumisen väärään paikkaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tuo mobiiliversion pomppiminen on muuten helevatan ärsyttävä ongelma. Juuri ennen sivun latautumista loppuun, ilmeisesti jokin mainos tms. pompauttaa sivua niin että painallukset rekisteröityy vääriin ketjuihin tai vääriin alaosioihin, siis mikäli ei odota aivan loppuun asti sitä latautumista.
Nähdäkseni tuo johtuu palstan "pahojen poikien" bannausilmoituksesta. Mutta samaa mieltä, että kyseessä on todella ärsyttävä piirre. Olisi parempi, jos bannaustiedotteelle varataan kiinteä osa jostain päin sivua, jotta asynkronisesti (?) sivun yläosaan ladattu tiedote ei tipauta jo muutoin valmiiksi renderöityä palstan sisältöä yhden rivin verran alaspäin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulla on nyt pari kertaa käynyt niin, että viestiä muokatessa ei viesti päivity, vaikka käy painamassa kuinka monta kertaa tuota tallennus kohtaa. Sama teksti vaan pysyy.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Olisiko mahdollista sellainen, että tämä valkoinen tausta tekstin alla muutettaisiin vaaleansiniseksi? On nimittäin tutkimuksia, joiden perusteella juuri siniselle pohjalle painettu musta teksti on helpointa lukea. Tämä valkoinen väri särkee silmiä ja on häiritsevän intensiivinen.

Toisaalta olisipa ihanaa, jos voisi halutessaan palauttaa Jatkoajan keskustelupalstan retroversioon, eli käyttäjä näkisi koko palstan sellaisena kuin se oli ennen palstauudistusta. Pystytkö siihen? Jatkoaika? Moderaattorit.

Haluaisin myös takaisin sen merkin, joka näyttää, että on tullut kirjoittaneeksi ketjuun.

Ei mulla muuta jeespalataan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vastattavan osan lainaaminen viestistä on todella tuskaista mobiiliversiossa. Saa naputtaa sormensa rakoille, kun pyyhkii sitä ei vastattavaa osaa pois. Myöskään boldaus tai kursivoiminen ei onnistu mobiiliversiossa. Tiedä sitten onko vika Lumiassa.

Muuten toimii hyvin, ja palstaa on miellyttävä käyttää puhelimella.

Itse olen käytännössä jättänyt palstalle kirjoittelun kännykällä melkeinpä minimiin. Syynä on se, että ainakin Lumia 625:llä kirjoittelu on helvetin rasittavaa. Epäilen kuitenkin syyn olevan enemmänkin puhelimessa kuin palstassa, joskin palstan aiempi versio oli kyllä huomattavasti yhteistyökykyisempi Lumian kanssa. Miten tuo rasittavuus sitten ilmenee? Juurikin noin kuin kerroit. Viestien lainaaminen on ihan hanurista. Usein tuo koko tekstiruutu, mihin vastausta kirjoitetaan, ei edes näy, vaan uutiset ja edeltävät viestit näkyvät näytön yläosassa, ja sen jälkeen näkyykin jo näppäimistö. Lisäksi kursoria helvetin hankalaa siirtää oikeaan kohtaan pyyhkiäkseen lainauksen kannalta epäolennaiset osat viestistä pois... se kun tuppaa aina pompsahtamaan takaisin tekstikentän loppuun.

Tuo kursorin käyttäytyminen on varmasti puhelimen ominaisuus. Palstan ominaisuus taitaa olla enemmänkin se, että tekstiruutu on niin helvetin pieni ja hankalasti hallittava. Noh, kaipa tämä oma vika on, kun tykkää Windows Phonesta enemmän kuin Androidista.
 

Ylläpito

Administrator
Olisiko mahdollista sellainen, että tämä valkoinen tausta tekstin alla muutettaisiin vaaleansiniseksi? On nimittäin tutkimuksia, joiden perusteella juuri siniselle pohjalle painettu musta teksti on helpointa lukea. Tämä valkoinen väri särkee silmiä ja on häiritsevän intensiivinen.

Tarkoitatko liitteen kaltaista värimaailmaa? Voisimme mielellämme täällä lukea tälläisistä tutkimuksista, jos sinulla on antaa linkki? Toki on totta että esim dysleksiasta kärsiville pienempi kontrastiero tekstin ja pohjan välillä on miellyttävämpi lukea, mutta tuohon vaaleansiniseen pohjaan ei olla lähdössä. Sen sijaan nyt heti voidaan ruuvata itse tekstiä mustasta astetta kevyemmäksi. Leiskaan on tulossa sen lisäksi vielä muutosta vähemmän valkoiseen suuntaan, kunhan kultainen keskitie löytyy liian tumman ja liian vaalean väliltä.
 

Liitteet

  • vaalsin.jpg
    vaalsin.jpg
    125,1 KB · kertaa luettu: 339

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Miksi ~ -merkki ei toimi enää ollenkaan?

Niin, edellisessä kysymyksessäni piti siis olla...
Rich (BB code):
~
Kuten huomaatte puhdasta tekstiä kirjoitettaessa ko. merkki vaihtuu ajatusviivaksi. Välttämättä joidenkin lukujen (noin 20 vs. ~20) tämä ei välttämättä ole mikään hyvä asia ja saattaa muuttaa koko tekstin ajatuksen (noin 20 vs. korkeintaan 20).
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
No ei kyllä vaihdu. Mulla näkyy "mato" ~ -merkin kohdalla, eikä siis mitään ajatusviivaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös