Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Palautteet ja bugit palstasta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 09.09.2014 klo 10.16.

 1. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Mobiili layout ei oo ihan kohillaan tällä uudella pohjalla. Ei pääse klikkaamaan tuota mene uusimpaan ei luettuun viestiin -nappia ketjun nimen edessä ilman että siirtää kuvaa hitusen. Chrome selain
   
 2. SteelGate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
  Yläkulman RSS-syötteen ja Instagramin logot hämää sen verran, että aina luulee tulleen jonkun uuden hälytyksen foorumilta... Onko muut menneet samaan vipuun?
   
 3. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Tuosta profiilini statusviestistä vielä, että eikö sitä voi enää muokata? Nelisen vuotta sitten onnistui. Ei sinänsä kiire, tulipahan mieleen. Ilmankin on pärjätty. @Ylläpito
   
 4. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Onko Jatkoajalla certti vanhentunut, kun selain huutelee tietosuojavaroitusta...


  Your connection is not private
  Attackers might be trying to steal your information from keskustelu.jatkoaika.com (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more

  NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
   
 5. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Samaa olin tulossa kirjoittamaan, nyt ei suostu Chrome päästään sivustolle ilman pakotusta.
  Hyvin on taas homma hallussa, saadaanko tästä vielä osa kakkonen tähän koko palsta pelleilyyn?
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Samaa tekee puhelin, Safari ei meinannut päästää ennen useampaa klikkausta.
   
 7. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Opera-selain Windows 10:ssä ilmoitti tällaista:

  Tämä varmenne on vanhentunut tai ei ole vielä voimassa.

  Myönnetty: keskustelu.jatkoaika.com
  Myöntäjä: Let's Encrypt Authority X3
  Voimassaolo alkaa: 11.3.2018 - 9.6.2018

  Tämä teksti löytyi kohdasta lisätietoja:
  This Certificate may only be relied upon by Relying Parties and only in accordance with the Certificate Policy found at Policy and Legal Repository - Let's Encrypt - Free SSL/TLS Certificates
   
 8. Ylläpito Administrator

  Meidän sertifikaatti tosiaan vanheni ja sen takia selain herjaa tuota. Asia korjataan mahdollisimman pian. Pahoittelut tästä!
   
 9. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Erittäin vahvaa suorittamista ollut tämä 2018 jatkoajan toimesta. Mitähän tässä loppujen 6 kuukauden aikana kerkeää vielä tapahtua.
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Kuukauden päästä Ruotsi on maailmanmestari. Taisi olla juuri viime kuussakin.
   
 11. Ylläpito Administrator

  Sertifikaatti on nyt uusittu. Nöyrimmät pahoittelut tästä mokasta.

  - Matti Liljaniemi
   
 12. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Reilu pari kuukautta tästä viestistä nyt kulunut, missä vaiheessa menee sisäinen käsittely? Kuullaanko koskaan mitä tarkalleen ottaen tapahtui, miksi, ja miten saman tapahtuminen estetään jatkossa?
   
 13. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Olemme jo jonkin aikaa tehneet töitä palstan siirtämiseksi uusille palvelimille, uudelle palveluntarjoajalle ja palvelinarkkitehtuurin uudistamiseksi samassa yhteydessä. Tämä työ valmistuu toivottavasti vielä kesäkuun aikana. Työstä vastaavat asiantuntijat Exovella, joka on jo seitsemän vuotta ollut kumppanimme verkkolehden puolen kehittämisessä.

  - Matti Liljaniemi
   
 14. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 15. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Tosiaan ja kirjautumattomana sivu oli ainakin hetken tavoittamattomissa. Parsitaan kokoon.
   
 16. Ylläpito Administrator

  Keskustelupalstan päivitys ke klo 22

  Päivitämme keskustelupalstan uusille palvelimille keskiviikkona klo 22 alkaen. Tällä toimenpiteellä pääsemme eroon taannoisen epäonnistuneen päivityksen ongelmista ja samalla nopeutamme palstan toimintaa sekä lisäämme toimintavarmuutta.

  Päivitys on valmisteltu huolellisesti ja olemme ottaneet opiksi menneistä virheistämme.

  Kun päivitystoimenpiteet alkavat klo 22, ei palstalle voi kirjautua sisään tai tuottaa uutta sisältöä. Sen sijaan koko päivityksen ajan palsta on normaalisti luettavissa. Arvioimme päivityksen valmistuvan noin kahdessa tunnissa.

  - Matti Liljaniemi
   
 17. Ylläpito Administrator

  Uusille palvelimille siirto ei tapahtunutkaan tämän illan aikaikkunassa meistä riippumattomista syistä johtuen. Alustavasti siirto tapahtuu torstaina samaan aikaan illalla.

  - Jussi Kivimäki
   
 18. Ylläpito Administrator

  Keskustelupalstan päivitys to klo 22

  Päivitämme keskustelupalstan uusille palvelimille torstaina klo 22 alkaen, alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Lisätietoa hieman ylempänä.

  - Jussi Kivimäki
   
 19. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Eiliseen ilmoitukseen oli ilmeisesti tarkoituksena laittaa "5" "4":n tilalle, mutta ei tainnut mennä ihan putkeen :) Kyse siis tuosta sivun ylälaidan "notifikaatiosta".
   
 20. Ylläpito Administrator

  Ja nyt on valmista. Kaikki päivityksessä sujui suunnitelman mukaisesti ja näyttäisi toistaiseksi toimivan moitteettomasti. Jos huomaatte jotakin normaalisti poikkeavaa, voitte raportoida niitä tähän ketjuun, yksityisviestillä tai palautelomakkeen kautta: Ota yhteyttä ylläpitoon | Jatkoajan keskustelupalsta

  - Matti Liljaniemi
   
 21. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Sisäänkirjautumisessa oli päivällä ongelmia. Nyt tosin näyttäisi toimivan. Liekö normaalia? Sattuman kautta yhtäaikaa päivitysten kanssa/jälkeen?
   
 22. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Minkälaista ongelmaa oli?
   
 23. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Eilen päivityksen jälkeen salasana ei toiminut ja tunnus meni toviksi lukkoon muutaman kirjautumisyrityksen jälkeen.

  Edes salasanan vaihdon jälkeen ei päässyt sisään vasta kuin vasta tehtyäni tuon vaihdon toisen kerran. Tunnukset olivat tallennettuna selaimeen, joten kirjoitusvirheen mahdollisuuttakaan ei ollut.
   
 24. Inttikaveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
  Lainaus:
  Samaa vikaa oli täälläkin, eli sisään ei päässyt vaikka salasana oli tallennettu selaimeen (Chrome) ja lopulta tunnus meni lukkoon hetkeksi. Uusi salasana tuli ensimmäisellä yrityksellä. Kännykällä onnistui sisäänkirjaus aiemmin.
   
 25. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Pöytäkoneellakin piti kirjautua uusiksi. Hetki sitten avasin palstan ensimmäistä kertaa päivitysten jälkeen, mutta tällä kertaa sisäänkirjautuminen onnistui muistaakseni ensimmäisellä kerralla. En ajatellut asiaa sen tarkemmin kirjauduinko kerran vai kaksi. Asetusten muuttuminen oli lennättää mut sillä hetkellä perseelleeni! Miten on mahdollista, että sivustoasetuksistani on muutama täppä poistunut?

  Lainaus:
  Lainaus:
  Ensimmäinen yritykseni oli noin puolen päivän aikoihin kännykällä (Samsung S6 - Android). Ensin ihmettelin miksi en ollut kirjautuneena (Pysy sisäänkirjautuneena -täppä on valittuna). Sisäänkirjautuminen ei onnistunut. Käyttäjätunnus ja salasana ovat tallennettuina selaimeen (Chrome). Yritin pari kertaa ja totesin, että antaa paskan olla.

  Seuraavaksi kokeilin samalla kännykällä uudelleen joskus kahden aikoihin. Sama paska jatkui, mutta olisiko mennyt toisella tai kolmannella yrittämällä sisään? Aika nopeasti sen jälkeen kirjoitinkin vikailmoituksen. Mun tuurini näemmä oli se, että en ensimmäisellä kerralla yrittänyt sisään kuin ehkä kaksi kertaa. Näyttää siltä, että ainakin parilla nimimerkillä on mennyt tunnus lukkoon pelkistä yrityksistä.